2018 mart-nisan anneleri

Canım eger o sızıntıyı bir daha hissedersen artık evde durma hastaneye gidin, bende panik yaptım şimdi,Kuzun vaktinde Hayırlısı ile gelsin inşallah.Sakın bir iş falan yapma ne olur ne olmaz dikkat et kendine.
Yok canım uyumuşum zaten sancılar yuzunden halsiz düşüyor insan eşimden Allah razı olsun gelmiş yemeği sofrayı hazırlamış öyle uyandım hic bişi yapmadım bugun kendimi yoracak bu sancılar yalancıysa gercegi nasıl olacak acaba :))

Canım bir takım daha kıyafet koy istersen bebek için.ne olur ne olmaz.Valla bizde benim evde şimdi iş yapıyoruz annemle,bavuluda hazırlıycaz dediğin gibi bir dünya şey var.

Sagolsun tabi baba olmak kolay değil,Valla sancı olayını düşünmemeye çalışıyorum çünkü aklıma gelince Doğum yaşlar boşanıyor gözümden Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

Canım ben o abartanlardanım sanırım :)
Kendim icin 9-10 külot, bir paket kullan at külot depent,ped,4 emzirme sütyeni, 1 sabahlıklı gecelik bir normal gecelik,iki pijama takımı, bir kalın sabahlık, patik 5 çift çorap, diş macunu,diş fırçası,jilet,makyaj malzemesi,roll-on,bornoz havlu terlik,gögüs kalkanı,gögüs pedi ve kremi, çöp poşeti. Hastaneden cıkarken giyeceğim kıyafetler Hatırladıklarım bunlar
Bebek için;
Doğduktan sonra giydireleck bir takım hastane cıkısı bir tane 10 lu hastane cıkısı 2 tane 5li 2 tane 3lü yedek takım, iki alt açma(kaka bulasıyormuş yedek götürün dediler), iki ayaklı alt pijama, zıbın, şapka, eldiven,5 çift çorap, ağız mendili bolca, iki ince bir kalın battaniye ,müslin örtü,emzik inşallah lazım olmaz biberon,sampuan pişik kremi vs, havlu takımı, bez, pamuk,puset,hastaneden cıkarken giydirmek için kalın tulum iki tane patik ve yelek. Sezaryen ihtimaline karşı yeni dogum yapmış kişilerden derlediğim liste bu canım işinize yarayanlar olabilir

Ben yaptım deme cooook güzeller bayıldım vallahi renkler şekiller harika ötesi olmuşşş maşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallahhh
Ben yaptım valla cnm bu saat olmuş hala bunlarla ugrasiyom elde olan malzeme ile anca bu kadar yapabildim valla yeter daha başka bişey yapmaya hal bırakmadı bunlar bende

Cnm kötü şeyleri düşünme lütfen allah korusun yavrunu seni sen olumlu düşün ki olmlu olsn

Korkma canım valla ben böyle azar azar sancı cekmektense bir kere yasayıp kurtulmayı yeğlerim zor ama zavallı melek annelerimizde bizi böyle getirmiş dünyaya annemin o halini dusundukce hem hüzünleniyorum hem cesaretleniyorum

Ben yaptım valla cnm bu saat olmuş hala bunlarla ugrasiyom elde olan malzeme ile anca bu kadar yapabildim valla yeter daha başka bişey yapmaya hal bırakmadı bunlar bende
Bayıldım valla ellerine kollarına saglık dogumdan sonra bu işe mi girsek ne yapsak :))

Evet canım doğru söylüyorsun Annem 3 normal Doğum yapmış,Ama o sıfır dikişle yapmış abim kilolu geldiği halde maşallah.Ama doğumu çok iyi bildiği için kardeşim Doğuma alındığında çok ağlamıştı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu grupta iyiki var böyle cesaret veriyorsunuz .

Saol cnm bnm elimden geldiğince bişeyler yapmaya calisiyom iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…