2018 mart-nisan anneleri

Aynen canım hepiniz iyi ki varsınız.. annem ve eşim bile gruba sordun mu diyor bir şey oldugunda :) maşallah annene cekersin inş canım aglamaz mı aglar tabi anne olmak cidden zor zanaatmış anne olunca anlarsın lafını şimdi anlıyorum

Aynen canm aynen bi dogsunlarda minik kuslarimiz
Doğsunlar baksana zaten böylede uyuyamıyoruz sıcak basıyor beni deli gibi terliyorum hele son bir haftadır sırılsıklam uyanıyorum günde iki kere duş alır oldum. Benim kız iyice asagıya indi sanki tekmeleri gögus altında hissederdim şimdi neredeyse göbek deliğimin etrafında hep

Yaa çok merak ediyorum sen mi önce gidcen doğuma ben mi :))valla uyuyamiyorux cnm banada arada oylw hararet basıyor ben karnimin ağrısından uyuyamiyorum gece lavaboya kalkınca bile agriyo hiç gecmiyo bu ağrı ya

Yaa çok merak ediyorum sen mi önce gidcen doğuma ben mi :))valla uyuyamiyorux cnm banada arada oylw hararet basıyor ben karnimin ağrısından uyuyamiyorum gece lavaboya kalkınca bile agriyo hiç gecmiyo bu ağrı ya
Ben merk bile edemiyorum doğum şeklini bilemediğim için doktor bir normal dogum dese benide merk sarar kesin :) Uyuyamıyorum bende bugun asırı sıcak basıyor ve gecmek bilmeyen bi sancım var bugun allah hayra cevirsin bir saattir sancı çekiyorum resmen

Yalnız deilsin dmi canm .ya doğum şekli son anda bile degisebiliyoki hersey normali gösterirken acilman olmuyorsa sezeryan yaptıkları da çok oluyo ama insan.merak ediyo işte normal yapanlar nasıl yapiyo bn anlayamıyorum

Yaaaa ama bunlar çokk güzel olmuşşPembiş pembiş ne güzel yapmışsın canım helal olsun vallahi süperrrr.kutularınada bayıldım hazırlıklarına cok imrendim şuan
Saol cnm bn.hazirlik içi biraz gec.kaldım ama elimden bu.geliyo şu an valla bunları yaparken bile belim koptu

Annem bendeydi iki gündür kadın bugun evine geçti bu başladı şaka gibi gerçekten korktum ben ama inşallah öylesine bir sancıdır ishal niye oldum ki of bilemedim ya
Aksilik oluyor canım bende de var o ıslaklıktan hatta bu gce ıslamış çok değil ama oluyor bu gidişimde sorayım bebeğin suyumu demiştim geçen gidşimde değildir akıntıdır dedi doktor ayy şu iki gündür bir sıcak basması var bende nerden çıktıysa doğuma yaklaştıkça acayip şeyler oluyor bizdede hayırlısı olsun iyisin demi geçtimi sancıların

Saol canm benm allah razı olsun
Sende sağol kuzum allahım hepimzden razı olsun inş bende bu pazar eşimle beğenip mağnetleri ve kapı süsünü tacımı felan yaptıracm allahın iznyle inş bizm burda yapan var çok güzeller insan karar veremiyor senin beşik geldimi benimki daha gelemdi 15 gün sürüyor diyolar rabbim aldıklarımızı sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş hepimize

Canım geçmiş olsun su nasi ne miktarda geldi

Canım bunları neye sigdirdin. Ben daha azını 2 bebek çantası bi kabin valide sigdiramadim. Annem parca parca koy hepsini çıkartmazsın dedi. Lazım oldukça çıkartırsın dedi ama kararsız kaldım. Sizce en büyük boy valize anca sığar

Akıntı gibi değildi cnm bildiğin suydu inşallah bşr daha gelmez bugun eşim erken gelecek işten belki giderin doktora.. O sıcak basması mahvetti beni uyuyamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…