- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.741
P.tesi canım haftalık cagırması gerekmiyor muydu doktorun bilemedim en son 35 te gitmiştim p.tesi 37 olcmdoktor kontrolün ne zaman canım
ben herhafta gidiyorum canım daha sık cağırması gerekirdi bencede bi sor istersen doktorunaP.tesi canım haftalık cagırması gerekmiyor muydu doktorun bilemedim en son 35 te gitmiştim p.tesi 37 olcm
Teşekkür ederim canım bir lira büyüklüğündeydi ilki sonra ufak bir şey daha geldiCanım geçmiş olsun su nasi ne miktarda geldi
Bu çantaları hazırladım canım orta boy valiz ve bebek bakım çantası küçük valiz yetmedi banada valiz iki bölmeli üste bebeğin esyalarını alta kendi esyalarımı yerleştirdim karışıklık yaşanmasın diye güzel oldu ben dogumdayken düzenli sekilde cıkarabilirler içinden.Canım bunları neye sigdirdin. Ben daha azını 2 bebek çantası bi kabin valide sigdiramadim. Annem parca parca koy hepsini çıkartmazsın dedi. Lazım oldukça çıkartırsın dedi ama kararsız kaldım. Sizce en büyük boy valize anca sığar
Canimiz saolsun boşver vericem arrik :)Ben de 15 kilo aldım ve daha bir ay var :)
Çok saol cnm bnmÇok güzel olmuş hepsi :) maşallah Rabbim sağlıkla dagitmayi nasip eylesin inşallah
Geldi cnm hersey hazır bi tek bebeğim eksik vallaSende sağol kuzum allahım hepimzden razı olsun inşbende bu pazar eşimle beğenip mağnetleri ve kapı süsünü tacımı felan yaptıracm allahın iznyle inş bizm burda yapan var çok güzeller insan karar veremiyor senin beşik geldimi benimki daha gelemdi 15 gün sürüyor diyolar rabbim aldıklarımızı sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inş hepimize
Geçen hafta 34 te gittim sonra 35 te çağırmıştı bu defa iki hafta kendi haline bırakıyorum seni bakalım ne olacak dedi iki hafta ara verdi ne diyeyim ki bilemedim :) asıl suan insanın haftalık kontrole ihtiyacı var bebekler buyudu Allah korusun tehlikeli zamanlardayızben herhafta gidiyorum canım daha sık cağırması gerekirdi bencede bi sor istersen doktoruna
Günaydın cnm ben de 3 gibi uyumuşum ve sabah yedide uyandım.. sancı cektim tüm gece bu nasıl yalancı sancıdır uzun uzun girdi mahvetti beni bacaklarım uyuştu Şimdide sancı devam ediyor ne cok sancı cektim :/Günaydın kızlar kabus gbi bi gece geçirdim belim yanlarim karnım dehşet ağrıyor midem bulaniyo saat 4 gbi uyudum şu saatte kadar da kaç defa uyandım bilmiyom son zamanlar çok zorluyor insanı ya
ne güzel yapmışsın canm ellerine sağlık tek başına nasıl da uğraşıyorsun sağlıkla gelsin miniğin inşallah
aynen öyle dediğin gibi. neyse p.tesiye az kalmış. sancın devam ediyor mu peki. ediyorsa gününü beklemeden git bence. bu arada magnezyum içyor musun. oda rahmi rahatlatıyormuş. ben faydasını gördüm.Geçen hafta 34 te gittim sonra 35 te çağırmıştı bu defa iki hafta kendi haline bırakıyorum seni bakalım ne olacak dedi iki hafta ara verdi ne diyeyim ki bilemedim :) asıl suan insanın haftalık kontrole ihtiyacı var bebekler buyudu Allah korusun tehlikeli zamanlardayız
ben yaşıyorum yürürken aniden oluyor özellikle. o yüzden yavas yürüyorum aniden kramp girip düşmemek için.kizlar ayaga kalkinca sol ust bacagimin ic kismina boyle bicak saplaniyormus gibi kramp giriyor yere comeliyorum baska turlu gecmiyor hemen cikiyor o batma ama cok rahatsız edici kasigimin hemen alti yasayan var mi ben gibi
Canım aynen yanlarımın ağrısından ve belimin sırtımın ağrısından uyuyamıyorumGünaydın kızlar kabus gbi bi gece geçirdim belim yanlarim karnım dehşet ağrıyor midem bulaniyo saat 4 gbi uyudum şu saatte kadar da kaç defa uyandım bilmiyom son zamanlar çok zorluyor insanı ya
Ahhh ahh canım o zamanda Doğum korkuları sarıyor seniBir an önce 37 olayım istiyorum canım ya
Olur mu olur canım ya haftaya bakmıyor ki bu yaramaz minikler :)
O hic evlenemez öyleyse gitsin direk bi arabayla evlensin allahım sabır :)
Anladım bir doktoruna sor istersen yine de geçmiyorsa ben içmemiştim hiçBen hergün 1 şase magnezyum içiyorum
sanırım cnm idrar yolu enfeksiyonundan bendekiAnladım bir doktoruna sor istersen yine de geçmiyorsa ben içmemiştim hiç
Evet ben 30. haftadan beri nst ye giriyorum. Sanırım 34 den beri her hafta gidiyorum.P.tesi canım haftalık cagırması gerekmiyor muydu doktorun bilemedim en son 35 te gitmiştim p.tesi 37 olcm
Cnm artik yalanci sanci degil bence bu. Sen git bi nst.ye gir kontrolu bekleme derimGünaydın cnm ben de 3 gibi uyumuşum ve sabah yedide uyandım.. sancı cektim tüm gece bu nasıl yalancı sancıdır uzun uzun girdi mahvetti beni bacaklarım uyuştu Şimdide sancı devam ediyor ne cok sancı cektim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?