2018 mart-nisan anneleri

P.tesi canım haftalık cagırması gerekmiyor muydu doktorun bilemedim en son 35 te gitmiştim p.tesi 37 olcm
Canım ağrıların devam ediyorsa sen bir doktora git nst gir Ne olur ne olmaz riske atma vallahi ya zaten son zamanlardayız her an her şey olabilir anlayamayabilirz doktor telefonu açmıyorsa da sen git yine

Geçmiş olsun bende de çıktı 35 haftamdayim bende . Antibiyotik verdi doktor içtim ben ,dün de kendi doktoruma sordum , icmezssen eğer doğum sirasinda bebeğe enfeksiyon bulaşır dedi . Daha çok korktum. İçiyorum napim , 8 ay boyunca grip oldum ne hastalıklar geçirdim içmedım ama erken doğum da tetikliyormus korkudan içiyorum .

Ama düzensiz sancıları yalancı sancı düzensiz oluyor diye biliyorum .
Canim Tamam düzensiz de olabilir onu bilmiyorum ama sonucta bizde yalanci sanci yasiyoruz ama.bukadr sık degil anlattgi gibi. Yani gece boyu sanci cekecek kdar olmuyordur bizim en azindan.
Bari bi gitse allah korusun enfeksiyondan fln mi agrisi var yoksa nst.de mi sanci cikio o anlaşılırdı.

Evet enfeksiyon olabilir idrar yollarında doğru söylüyorsun benim de aklıma geldi .

aynen öyle dediğin gibi. neyse p.tesiye az kalmış. sancın devam ediyor mu peki. ediyorsa gününü beklemeden git bence. bu arada magnezyum içyor musun. oda rahmi rahatlatıyormuş. ben faydasını gördüm.
İçiyorum canım bebek cok hareketli durmuyor hic ama yinede korkuyorum ptesiye kadar sabretsem mi gitsem mi bilmiyorum. Sancılarım devam kasılmalarda aynı devam ediyor hatta şuan bile sancı cekiyorum

Ahhh ahh canım o zamanda Doğum korkuları sarıyor seni örnek ben ama çokta heyecanlıyım bir an önce doğsun istiyorum haftaya çatı muayenem var kabusum
Kaç haftalıksın ki cnm aramızda bir gün var sanırım benim sat 23 haziran. Doğum korkusu cok yok aslında sona geldikçe bana bir cesaret geldi niyeyse bir de sancılar sıklaştı iyice o yüzden artık dogurma isteğim var şuan 36+5 olduk artık doğsada korkmam buarada catı muayenesinden korkma ben oldum üc saniyelik bir şey hic hissetmedim bile sonrasında ne acı ne sızı

LadyBird59 canım sen sağlık ocağında bi idrar ver istersen , enfeksiyon da olabilir idrar yollarında o da sancı yapıyor .
Geçen hafta verdim canım iki kere temiz cıktı ben hamile değilkende adet sancısı coook cekerdim adet olmadan bir hafta önce baslardı sancılarım ilaç almaya başlamazsam adet zamanı hastanelik olurdum şimdide resmen adet öncesi cektiğim sancıları cekiyorum

Canım ağrıların devam ediyorsa sen bir doktora git nst gir Ne olur ne olmaz riske atma vallahi ya zaten son zamanlardayız her an her şey olabilir anlayamayabilirz doktor telefonu açmıyorsa da sen git yine
Devam ediyor canım bugun arkadasla buluştuk kasılmalara o da sasırdı karnın nasıl gerilmiş diyor ama doktorada ne dicem ki sancım var diye gitmiştim gecen sefer nstde en fazla 50 cıktı sancım ama o zaman bu kadar sancılanmıyordum doktor normal dedi gönderdi gitsem yine normal der diye gitmiyorum

Bende 36+5 im en son adet tarihim 23 haziran aynıyız aramızda 1 gün olmamalı :) aynı gün olmalıyız :) dimi daha 20 gün var bana da gelir inşallah :)) beni muayene etmişti erken Doğum riskim bar diye açılmama bakmıştı var mı diye acımıştım vallahi korktum o yüzden

O
benim bu zamana kadar ki haftalarım sağda yazıyordu o yüzden
Tamam bunlarda her zaman yazıyor ama benim dediğim
çöp poşeti bak aklıma gelmemişti ve jilet. Bebek için şampuan götürmeyim diyordum ama lazım olabilir mi acaba diye bir düşündüm. Sağol yazdığın için canım

Benim ki korkuyor herhalde dogduğunda zayıf cıkarsa diye kücük ölcüyor şimdiden :))
benim özeldeki dr da küçük ölçüyordu.buda bi yüksek bi düşük ölçüyor çocuk yaşam koçu ceyda coşkuna döndü herhal kilo alıp veriyor .kaynananm öbür doktor küçük ölçerken cahil cahil üzülüyordu.sabahın köründe kendimi dışarı zor atıyorum yemek yemek bile aklımda olmuyor işe giderken neden yumurta yemiyorsun deyip duruyordu. kendi kaynımı kibrit çöpü gibi doğurmuş.bana saçmalayıp duruyordu.

Bir an önce 37 olayım istiyorum canım ya

Olur mu olur canım ya haftaya bakmıyor ki bu yaramaz minikler :)

O hic evlenemez öyleyse gitsin direk bi arabayla evlensin allahım sabır :)
Aynen öyle beklentileri görsen havuzlu ev olursa güzel olurmuş :) aman koca bulsa kuru Ekmeğe de gidecek de neyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…