2018 mart-nisan anneleri

Bence gayet ideal olmuş ama deodorant kullanma derim. Bebeği sürekli kucağına alacaksın.

Bebek maması ben almadım alsak mı acaba ? Email dediğin mama markası mı?

Yaaaa ama bunlar çokk güzel olmuşşPembiş pembiş ne güzel yapmışsın canım helal olsun vallahi süperrrr.kutularınada bayıldım hazırlıklarına cok imrendim şuan
Senin sesin çıkmıyor kaç gündür :) izne ayrılmadan daha çok yazıyordun. Hastane odası süslerini netten mi almıştın sen ? Kalitesi nasıl diye soracaktım

Bebek maması ben almadım alsak mı acaba ? Email dediğin mama markası mı?
yanlış olmuş cnm emzik olacaktı o :) evet bence al çünkü bana hemşire dedi yanında getir diye. İlk doğduğunda onlar veriyormuş ama sonra alman gerekiyor. Ben keçi sütlü mama aldım. 2 mama hariç diğer hepsinde palm yağı hurma yağı, kanola yağı falan var. zararlı diye biliyorum o yağları. zaten tüm paketli ürünlerde palm yağı glikoz şurubu zehirleniyoruz

aynen bende o kadar grip oldum ilaç içmedim. İdrar kültürü sonucumun çıkmasına göre antibiyotik verecek. İnş üreme olmamıştır da bugün tek şase ismini vermiyim ilaç içicem 1 kere daha içtim 2 ay oldu sanırım ama

Ben içtim onu uromisin geçmedi , inşallah senin geçer

Öyle mi o zaman bol bol su iç az bir vaktinde kalmış gündür rahat iki 3 litre içmen lazım idrarını sakın tutma azıcık dahi olsa git yap
midemde ekşime gaz sıkışması oluyor. o yüzden çok az su içmiştim. mideniz rahatsız olmuyor mu sizin? ne yapmak lazım acaba? Ben bi de şekeri o kadar fazla kaçırdım ki acayip tatlı yedim. Onun da etkisi varmış.

İçiyorum canım bebek cok hareketli durmuyor hic ama yinede korkuyorum ptesiye kadar sabretsem mi gitsem mi bilmiyorum. Sancılarım devam kasılmalarda aynı devam ediyor hatta şuan bile sancı cekiyorum
bi gitseydin canım ya bakalım ne diyecek doktor

Aa cidden aynıyız :) bir de aynı gün gelirmiş fındıklar ne gülerim :)) ben suan ikilemdeyim ya belkide o cesaret ondandır :)) doktor bu muayenede normal dogum derse belki bende ki cesarette gider benimde sancım var diye erken bakmıştı canım biraz acıyor evet ama kendimi kasmadım beş saniye sürdü sonrasında da hic acı hissetmedim ki benim vajen çok dar fitil bile gönderirken canım cıkar ona ragmen

Hazırlıksız yakalanırsak jiletimiz hayat kurtarır canım koy mutlaka :) çöp poşetinede kirli fln atarız ne demek işine yaradıysa ne mutlu

Ne güldüm ya doktorda cidden sacmlamış tamam kilosu durur o hafta gelişmez de zayıflamak nedir hic duymamıştım. Aman zaten senin cocugunu senden cok dert eder millet dogunca yüzüne bakmaz kimse karışmasınlar mümkünse onlara mı kaldık anayız biz anaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…