- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.781
Bence gayet ideal olmuş ama deodorant kullanma derim. Bebeği sürekli kucağına alacaksın.Kızlar ben bebek için çanta işini abarttim mi acaba ya orta boy valiz doldu :))2 adet onu hastane cikisi 2 adet 5 li hastane cikisi 1 tane boydan tulum 5 tane zibin ağız mendil leri çorap ıslak mendil 15 tane prima pamuk Pişik kremi bi adet çarşaf 1 tane Penye battaniye 1 tane pelus battaniye bi tane kundak battaniye Emzik biberon
Kendime de 1 tane pijama takimi 1 tane gecelik 1 paket depend 1 paket orkit 1 pat günlük ped ıslak mendil kağıt havlu normal havlu çorap dış fırçası macunu makyaj malzemesi deo saç duzlestirici
Bunlar eksik yazmista olabilirim
Bebek maması ben almadım alsak mı acaba ? Email dediğin mama markası mı?Daha baya şey var ben hastanede sordum pişik kremi de koyun dedi. Bebek maması email biberon... Banyo havlusu bebek için koydum ama sığmıyorum. 3 kıyafet yeter mi acaba 1 tulum 2 alt üst takım? Bi ince bi kalın battaniye, bebek çarşafı bez vs kendimize bi sürü şey nasi sigicaz bilmiyorum.
Oooo baya profesyonel olmuş sen bu işi biliyorsun :) poşet ve etiketi nerden aldın canım
Kutuları nerden aldın canım?Eki Görüntüle 2120298 Eki Görüntüle 2120298 Kızlar şu kutulardan alfim içine badem sekeri koydum pembeli beyazli
Senin sesin çıkmıyor kaç gündür :) izne ayrılmadan daha çok yazıyordun. Hastane odası süslerini netten mi almıştın sen ? Kalitesi nasıl diye soracaktımYaaaa ama bunlar çokk güzel olmuşşPembiş pembiş ne güzel yapmışsın canım helal olsun vallahi süperrrr.kutularınada bayıldım hazırlıklarına cok imrendim şuan
Beni daha hiç nst ye sokmadı. Neden acaba. Bu pazartesi gireceğim ilk defaEvet ben 30. haftadan beri nst ye giriyorum. Sanırım 34 den beri her hafta gidiyorum.
yanlış olmuş cnm emzik olacaktı o :) evet bence al çünkü bana hemşire dedi yanında getir diye. İlk doğduğunda onlar veriyormuş ama sonra alman gerekiyor. Ben keçi sütlü mama aldım. 2 mama hariç diğer hepsinde palm yağı hurma yağı, kanola yağı falan var. zararlı diye biliyorum o yağları. zaten tüm paketli ürünlerde palm yağı glikoz şurubu zehirleniyoruzBebek maması ben almadım alsak mı acaba ? Email dediğin mama markası mı?
aynen bende o kadar grip oldum ilaç içmedim. İdrar kültürü sonucumun çıkmasına göre antibiyotik verecek. İnş üreme olmamıştır da bugün tek şase ismini vermiyim ilaç içicem 1 kere daha içtim 2 ay oldu sanırım amaGeçmiş olsun bende de çıktı 35 haftamdayim bende . Antibiyotik verdi doktor içtim ben ,dün de kendi doktoruma sordum , icmezssen eğer doğum sirasinda bebeğe enfeksiyon bulaşır dedi . Daha çok korktum. İçiyorum napim , 8 ay boyunca grip oldum ne hastalıklar geçirdim içmedım ama erken doğum da tetikliyormus korkudan içiyorum .
Ben içtim onu uromisin geçmedi , inşallah senin geçeraynen bende o kadar grip oldum ilaç içmedim. İdrar kültürü sonucumun çıkmasına göre antibiyotik verecek. İnş üreme olmamıştır da bugün tek şase ismini vermiyim ilaç içicem 1 kere daha içtim 2 ay oldu sanırım ama
midemde ekşime gaz sıkışması oluyor. o yüzden çok az su içmiştim. mideniz rahatsız olmuyor mu sizin? ne yapmak lazım acaba? Ben bi de şekeri o kadar fazla kaçırdım ki acayip tatlı yedim. Onun da etkisi varmış.Öyle mi o zaman bol bol su iç az bir vaktinde kalmış gündür rahat iki 3 litre içmen lazım idrarını sakın tutma azıcık dahi olsa git yap
bana monurol verdi. daha öncede onu içtimBen içtim onu uromisin geçmedi , inşallah senin geçer
bi gitseydin canım ya bakalım ne diyecek doktorİçiyorum canım bebek cok hareketli durmuyor hic ama yinede korkuyorum ptesiye kadar sabretsem mi gitsem mi bilmiyorum. Sancılarım devam kasılmalarda aynı devam ediyor hatta şuan bile sancı cekiyorum
Aa cidden aynıyız :) bir de aynı gün gelirmiş fındıklar ne gülerim :)) ben suan ikilemdeyim ya belkide o cesaret ondandır :)) doktor bu muayenede normal dogum derse belki bende ki cesarette giderBende 36+5 im en son adet tarihim 23 haziran aynıyız aramızda 1 gün olmamalı :) aynı gün olmalıyız :) dimi daha 20 gün var bana da gelir inşallah :)) beni muayene etmişti erken Doğum riskim bar diye açılmama bakmıştı var mı diye acımıştım vallahi korktum o yüzden
Hazırlıksız yakalanırsak jiletimiz hayat kurtarır canım koy mutlaka :) çöp poşetinede kirli fln atarız ne demek işine yaradıysa ne mutluTamam bunlarda her zaman yazıyor ama benim dediğim
çöp poşeti bak aklıma gelmemişti ve jilet. Bebek için şampuan götürmeyim diyordum ama lazım olabilir mi acaba diye bir düşündüm. Sağol yazdığın için canım
Ne güldüm yabenim özeldeki dr da küçük ölçüyordu.buda bi yüksek bi düşük ölçüyor çocuk yaşam koçu ceyda coşkuna döndü herhal kilo alıp veriyor.kaynananm öbür doktor küçük ölçerken cahil cahil üzülüyordu.sabahın köründe kendimi dışarı zor atıyorum yemek yemek bile aklımda olmuyor işe giderken neden yumurta yemiyorsun deyip duruyordu. kendi kaynımı kibrit çöpü gibi doğurmuş.bana saçmalayıp duruyordu.
Aynen öyle beklentileri görsen havuzlu ev olursa güzel olurmuş :) aman koca bulsa kuru Ekmeğe de gidecek de neyse :)
Valla gidesim var ama çekiniyorum yine normal deyip gönderecek diye belki yarın giderim canımbi gitseydin canım ya bakalım ne diyecek doktor
Hazırlıksız yakalanırsak jiletimiz hayat kurtarır canım koy mutlaka :) çöp poşetinede kirli fln atarız ne demek işine yaradıysa ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?