- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.801
Bak canım doktor bana sancilarin 10 dk da bire düşerse yavaşça hazirlan gel dedi ondan önce gelme dedi. Ama düzenli olmalı dedi yani her on dk da sancı girecek. Onun haricinde suyun patlarsa çok fazla hareket etmeden yatar vaziyette gel dedi. Birde daha riskli zamanı geçtik endişe etme bende bu arada dogurmayi istiyorum ama nasip tabi ki..Sağol canım valla icime su serpti yorumun ben de öyle hissediyorum inşallah öylede olur
ne kaynanam ne kocam yanımda olmuştur doktora giderken.zaten gitmek istemiyorum yanlarına kocamın ailesi fesat ve cahil.Ne güldüm yadoktorda cidden sacmlamış tamam kilosu durur o hafta gelişmez de zayıflamak nedir hic duymamıştım. Aman zaten senin cocugunu senden cok dert eder millet dogunca yüzüne bakmaz kimse karışmasınlar mümkünse onlara mı kaldık anayız biz anaaa
Tatlım şişkinlik ben de dokuz aydır var maalesef ki o çok kötü bir şey ne yaparsan yap geçmiyor maden suyu içmiştim o biraz hafifletiyor ama soda değil yalnız maden suyu ben de çok şekerli yiyorum her gün mutlaka tatlı bir şey yiyorum canım çekiyor çünkü ama çokta su içiyorum 3 litre kesin içiyorum günde kilo ona göre sen de bence 2 litre muhakkak iç inan çok faydası varmidemde ekşime gaz sıkışması oluyor. o yüzden çok az su içmiştim. mideniz rahatsız olmuyor mu sizin? ne yapmak lazım acaba? Ben bi de şekeri o kadar fazla kaçırdım ki acayip tatlı yedim. Onun da etkisi varmış.
Eveeet :)) vallahi hiç sorma gelir mi gelir ahh yerim onları minik kuzularAa cidden aynıyız :) bir de aynı gün gelirmiş fındıklar ne gülerim :)) ben suan ikilemdeyim ya belkide o cesaret ondandır :)) doktor bu muayenede normal dogum derse belki bende ki cesarette giderbenimde sancım var diye erken bakmıştı canım biraz acıyor evet ama kendimi kasmadım beş saniye sürdü sonrasında da hic acı hissetmedim ki benim vajen çok dar fitil bile gönderirken canım cıkar ona ragmen
Bizim daha çok erken değil mi canım? Riskli dönemi geçtik mi yani ?Bak canım doktor bana sancilarin 10 dk da bire düşerse yavaşça hazirlan gel dedi ondan önce gelme dedi. Ama düzenli olmalı dedi yani her on dk da sancı girecek. Onun haricinde suyun patlarsa çok fazla hareket etmeden yatar vaziyette gel dedi. Birde daha riskli zamanı geçtik endişe etme bende bu arada dogurmayi istiyorum ama nasip tabi ki..
Ya böbregi yüzünden yatan arkadaş vardj napti acaba . Üye ismi hangisiydi
Aynısını yaşıyorum şuan korktum, bebek büyüdükçe sıkıştırıyor mu anlamadım
Bizim daha çok erken değil mi canım? Riskli dönemi geçtik mi yani ?
Canım henüz mama falan almadım ama senin aldığının markası ne aceba. Reklamda hünnapın bebekler için birşeyi çıkmış eczanelerde varmış sadece.yanlış olmuş cnm emzik olacaktı o :) evet bence al çünkü bana hemşire dedi yanında getir diye. İlk doğduğunda onlar veriyormuş ama sonra alman gerekiyor. Ben keçi sütlü mama aldım. 2 mama hariç diğer hepsinde palm yağı hurma yağı, kanola yağı falan var. zararlı diye biliyorum o yağları. zaten tüm paketli ürünlerde palm yağı glikoz şurubu zehirleniyoruz
İyi yapmışsın canım hemen nem kapmaya hazırız zaten artık dikkat edelim çok az kaldı .
anne olmak zor zanaatmis daha başımdan belliGünaydın cnm ben de 3 gibi uyumuşum ve sabah yedide uyandım.. sancı cektim tüm gece bu nasıl yalancı sancıdır uzun uzun girdi mahvetti beni bacaklarım uyuştu Şimdide sancı devam ediyor ne cok sancı cektim :/
Saol cnm bnm ne yapim ugrasmasam ugrasacak kimse yok bu islerlene güzel yapmışsın canm ellerine sağlık tek başına nasıl da uğraşıyorsun sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Romatizma ve hamilelik karışımı bi ağrıdı o zmn seninki valla allah hepimizin yardımcısı olsun zor geciyoCanım aynen yanlarımın ağrısından ve belimin sırtımın ağrısından uyuyamıyorumromatizmadan diyordum ama demekki hamilelikten
Evet ya haklısın cnm rahatsız olmasın bnm minik kusumBence gayet ideal olmuş ama deodorant kullanma derim. Bebeği sürekli kucağına alacaksın.
Ya aslında mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum evet cnm.Oooo baya profesyonel olmuş sen bu işi biliyorsun :) poşet ve etiketi nerden aldın canım
Evimin yakınındaki bi mağazadan cnm güzel şeyler vardiKutuları nerden aldın canım?
Hee tamam o zaman bende öyle biliyorum çünkü :) şu riskli dönemi atlatsak Allah’ın izni ile daha bir rahatlayacağımYok yok yanlış yazmışım ben bizi kastetmiyorum ladybird vs onlar 36 haftalıklar tam zaten dogabilir ondan sonra..
Çok güzeller Canım,En güzel gününde evladınla beraber güle güle kullanın,Saglıkla gelsin miniklerimiz Allah’ın izni ile.
İyi canım çok şükür ,taburcu olmuşsun az kalmış ya hayırlısı ile gelirsin inşallah 36. HaftayaBeni kastediyorsun galiba :) gecen sali yatis yapmistim. Carsamba ciktim. Cuma da kontrole gittim tekrar. Karnina dokununca bile sert. Burdan bile erken dogum riskin oldugun belli diyor doktor. O gunden sonra hemen hemen her gun genelde geceleri sancilarim oluyor. Adalat crono diye bir ilac aliyorum, sanci durdursun diye. Yarin da hem kadin doguma hem urolojiye kontrole gidicem. Bakalim ne dicekler. 36. Haftaya geldikten sonra sancin olursa ellemeyiz, dogurursun, korkma dediler. Acikcasi zaman gecirmeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?