2018 mart-nisan anneleri

Sağol canım valla icime su serpti yorumun ben de öyle hissediyorum inşallah öylede olur
Bak canım doktor bana sancilarin 10 dk da bire düşerse yavaşça hazirlan gel dedi ondan önce gelme dedi. Ama düzenli olmalı dedi yani her on dk da sancı girecek. Onun haricinde suyun patlarsa çok fazla hareket etmeden yatar vaziyette gel dedi. Birde daha riskli zamanı geçtik endişe etme bende bu arada dogurmayi istiyorum ama nasip tabi ki..

ne kaynanam ne kocam yanımda olmuştur doktora giderken.zaten gitmek istemiyorum yanlarına kocamın ailesi fesat ve cahil.

Tatlım şişkinlik ben de dokuz aydır var maalesef ki o çok kötü bir şey ne yaparsan yap geçmiyor maden suyu içmiştim o biraz hafifletiyor ama soda değil yalnız maden suyu ben de çok şekerli yiyorum her gün mutlaka tatlı bir şey yiyorum canım çekiyor çünkü ama çokta su içiyorum 3 litre kesin içiyorum günde kilo ona göre sen de bence 2 litre muhakkak iç inan çok faydası var

Eveeet :)) vallahi hiç sorma gelir mi gelir ahh yerim onları minik kuzular Vallahi aslında ben Doğumdan korkmuyorum anan doğumhane filan o ortamdan Korkuyorum allah büyüktür ya bol bol dua ediyorum inşallah verecek bir kolaylığını ayyy ben neden o kadar acıdım biraz da canım tatlı ondan mı acaba kendimi telkin ediyorum sakin olacaksın diye rüyalarıma giriyor Doğumdan bu kadar korkmuyorum İnan

Bizim daha çok erken değil mi canım? Riskli dönemi geçtik mi yani ?

Ya böbregi yüzünden yatan arkadaş vardj napti acaba . Üye ismi hangisiydi

Beni kastediyorsun galiba :) gecen sali yatis yapmistim. Carsamba ciktim. Cuma da kontrole gittim tekrar. Karnina dokununca bile sert. Burdan bile erken dogum riskin oldugun belli diyor doktor. O gunden sonra hemen hemen her gun genelde geceleri sancilarim oluyor. Adalat crono diye bir ilac aliyorum, sanci durdursun diye. Yarin da hem kadin doguma hem urolojiye kontrole gidicem. Bakalim ne dicekler. 36. Haftaya geldikten sonra sancin olursa ellemeyiz, dogurursun, korkma dediler. Acikcasi zaman gecirmeye calisiyorum.

Canım henüz mama falan almadım ama senin aldığının markası ne aceba. Reklamda hünnapın bebekler için birşeyi çıkmış eczanelerde varmış sadece.

İyi yapmışsın canım hemen nem kapmaya hazırız zaten artık dikkat edelim çok az kaldı .

Bugün dr a gittim canım göğüs dr um astımlılarda normal doğum yapabilir dedi ( gerçi beni pek tatmin etmiyo bu dr un ilgisi ama alternatif yok) ciğerlerimi dinledi sft normal dedi ciğerlerinde sıkışık değil dedi ama ben son bir haftadır çok zorlanıyordum ventolini hergün kullanır oldum... kan testi istedim kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi...
kadın doğumcum zaten astım engel değil demişti , ama benim kız hala makat geliş bugünde nefes alıp verirken iğne batması gibi bişey oluştu sende varmı öyle bişey

anne olmak zor zanaatmis daha başımdan belli

Oooo baya profesyonel olmuş sen bu işi biliyorsun :) poşet ve etiketi nerden aldın canım
Ya aslında mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum evet cnm.)canm evin yakınlarında böyle bi mağaza var sevimli şeyler satan sus eşyası faln bebek sekeri oradan aldm

Kızlar makat gelişli bebekler için benim buraya yazdığım yöntemleri deneyin bir belli ilgisini çekecek müziği alt bolgenize tutun orada calsin ilgisini çekerse o müziğin geldiği yere döner oyle beş dk değil bayagi bir yapın uygun pozisyonu alarak. Veya kafasının olduğu yerden feneri tutup alt bölgeye getirip on dk bekleyin ışıkla o bölgede yine uygun yatış pozisyonuyla.

Ayrica ladybird unuttum soylemeyi senin bu aralıksız düzensiz çektiğin sancı bebisin daha da doğum kanalına indiği için olma olasılığı yüksek benim doktor bahsetmişti bu sancidan.

İyi canım çok şükür ,taburcu olmuşsun az kalmış ya hayırlısı ile gelirsin inşallah 36. Haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…