2018 mart-nisan anneleri

Kızlar durumlar nasıl sizde ben bugun çok yoruldum ev işleri bitmek bilmiyor halilari gönderdim yıkamaya camlar kapilar perdeler bitti bütün is bitti ama bende bittim yemin ederim ki bütün gün bişey yiyemedim 5 gbi de hamur isi yedim vijdan azabından olcem sanırım şu an babam yatın sabah ameliyata gircek nolur o guzel kalplerinizden dualarinizi eksik etmeyin

Ne güzel temizlemişsin canım benim ev nolcak bilmem hiç cam silmeyi gözüm yemiyo daha bir ay var benim onun rahatlığı da var sanırım. Baban için dua edicem inşallah çok iyi geçer ameliyatı ve sonrasında da sağlığına kavuşur kendini toparlar..kendini strese sokma lütfen sen de bebeğini düşün her şey çok güzel olacak inş

Saol cnm ya valla çok zor bu halde ev işi yapmak

Ben orta boy valize sığamadım :/ ek çanta yapıcam

Hangi mamayı aldınız markası nedir

Canım benim benimkide hala makat gelişli bende hissediyorum Zaten bagırsaklarıma doğru vuruyor .Bakalım kısmet,Şu an için Yok nefes alıp verirken iğne batması canım.Normal Doğum astım için en uygun olanıymış ama mecbursa sezeryan olucaz,yapıcak birşey Yok Canım.Zaten normal Doğumda nefes çok önemli eger o gücü bulamazsam kendimde hiç riske giripte normal yapamam Canım.Benim kontrollerim 2 hafta sonra ilacım bitince gidicem her ihtimali göz önünde bulundurarak anestezi alırsam ne yapılabilir yazı göndericek Doğum doktoruma Canım,Sen aklımdasın mutlaka mesaj atıcam sana.Ben 32 haftalık 5 günlüğüm.Sen kaç haftalıksın.

Bende bugün 32 haftalığım aramızda 5 gün var. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar hiç giremedim buraya bugün ,umarım hepiniz iyisinizdir inşallah ters birşeyler yoktur.1 haftadır annemle beraber kendi evimdeyim,Temizlik yapıyoruz gerçi ben pek birşey yapamıyorum hep annem yapıyor sağolsun.Bugünde mutfağımızı temizledik,İşler bitti sayılır yarında bebekle benim eşyalarımızı hazırlayıp hafta sonu dönücez İstanbul’a.Artık son haftalar eve gelemem.Eşimde izne ayrılıcak Doğuma yakın zamanda oda gelir Allah nasip ederse Doğumdan sonra kendimi toparlayınca hastane kontrollerimiz bitince bir aksilik çıkmazsa bebeğimi evimize getircez.Odasının perdeleride dün geldi takıldı çok güzel dikilmiş bayıldım.Artık Hayırlısı ile vaktinde gelebilir minik hanım odamız tamami ile hazır onu bekliyor.Ama kızlar ben gene hergün sabahları bulantı ile başlıyorum nefes borumda bir yanma bir acı var anlatamam su bile içerken nefes borum acıyor doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum korkudan yemek yemiyorum.Zaten bulantıdan falanda hiçbirşey Canım istemiyor artık.

Biz 9 ay mide bulantısı cekenlerdeniz cnm az kaldi dayanmayan çalış artık sende.oh ne.güzel annecigiin seni hiç yalnız bırakmadı bu süreçte ne güzel sağlıkla doğsun bebişin güzel güzel oyunlar oynayacağı gunleride görürsün odasında insallah

inşallah cok güzel basarili gececek ameliyatıcanım gonlunu ferah tut dua edicem bende,sizde anneme dua edin inşallah olur mu

Amin Canım hepimiz görelim inşallah.Canım yarın Hayırlı temiz sonuçlar alın inşallah Babacığının ameliyatı tertemiz geçsin,Dualarım sizinle,Rabbim ümmeti Muhammed’e şifa içindede senin babana şifa versin.

ses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucem
Geçmiş olsun,Hayırlı tertemiz sonuçlar çıksın inşallah,Rabbim şifa versin bol dua az üzüntü.

Senin sesin çıkmıyor kaç gündür :) izne ayrılmadan daha çok yazıyordun. Hastane odası süslerini netten mi almıştın sen ? Kalitesi nasıl diye soracaktım
Merhaba canım izine cıkınca evde ne iş bitiyor ne gelen giden eksik oluyor fırsat buldukça girebiliyorum kulübe.ewt netten aldım ben 50tlye aldım süsleri beklentim pek yüksek degildi zaten o fiyata ama iş görür yani kalın kaliteli baskı falan yeter daha ne olsun dedim ama ektra balon alıcam ben balonları cok seviyorumda.gerçii bana kimse gelmez ama olsun foto çekinmek için maksat anı olsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…