- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.821
Sagol canim. Insaallah saglikla gelsin de. Bi yanım hemen gelsin diyor bir yanim da 38leri goreyim diyor. Bakalim nolcak?İyi canım çok şükür ,taburcu olmuşsun az kalmış ya hayırlısı ile gelirsin inşallah 36. Haftaya
Ne güzel temizlemişsin canım benim ev nolcak bilmem hiç cam silmeyi gözüm yemiyoKızlar durumlar nasıl sizde ben bugun çok yoruldum ev işleri bitmek bilmiyor halilari gönderdim yıkamaya camlar kapilar perdeler bitti bütün is bitti ama bende bittim yemin ederim ki bütün gün bişey yiyemedim 5 gbi de hamur isi yedim vijdan azabından olcem sanırım şu an babam yatın sabah ameliyata gircek nolur o guzel kalplerinizden dualarinizi eksik etmeyin
Saol cnm ya valla çok zor bu halde ev işi yapmakNe güzel temizlemişsin canım benim ev nolcak bilmem hiç cam silmeyi gözüm yemiyodaha bir ay var benim onun rahatlığı da var sanırım. Baban için dua edicem inşallah çok iyi geçer ameliyatı ve sonrasında da sağlığına kavuşur kendini toparlar..kendini strese sokma lütfen sen de bebeğini düşün her şey çok güzel olacak inş
Ben orta boy valize sığamadım :/ ek çanta yapıcamDaha baya şey var ben hastanede sordum pişik kremi de koyun dedi. Bebek maması email biberon... Banyo havlusu bebek için koydum ama sığmıyorum. 3 kıyafet yeter mi acaba 1 tulum 2 alt üst takım? Bi ince bi kalın battaniye, bebek çarşafı bez vs kendimize bi sürü şey nasi sigicaz bilmiyorum.
yanlış olmuş cnm emzik olacaktı o :) evet bence al çünkü bana hemşire dedi yanında getir diye. İlk doğduğunda onlar veriyormuş ama sonra alman gerekiyor. Ben keçi sütlü mama aldım. 2 mama hariç diğer hepsinde palm yağı hurma yağı, kanola yağı falan var. zararlı diye biliyorum o yağları. zaten tüm paketli ürünlerde palm yağı glikoz şurubu zehirleniyoruz
Canım benim benimkide hala makat gelişli bende hissediyorum Zaten bagırsaklarıma doğru vuruyor .Bakalım kısmet,Şu an için Yok nefes alıp verirken iğne batması canım.Normal Doğum astım için en uygun olanıymış ama mecbursa sezeryan olucaz,yapıcak birşey Yok Canım.Zaten normal Doğumda nefes çok önemli eger o gücü bulamazsam kendimde hiç riske giripte normal yapamam Canım.Benim kontrollerim 2 hafta sonra ilacım bitince gidicem her ihtimali göz önünde bulundurarak anestezi alırsam ne yapılabilir yazı göndericek Doğum doktoruma Canım,Sen aklımdasın mutlaka mesaj atıcam sana.Ben 32 haftalık 5 günlüğüm.Sen kaç haftalıksın.Bugün dr a gittim canım göğüs dr um astımlılarda normal doğum yapabilir dedi ( gerçi beni pek tatmin etmiyo bu dr un ilgisi ama alternatif yok) ciğerlerimi dinledi sft normal dedi ciğerlerinde sıkışık değil dedi ama ben son bir haftadır çok zorlanıyordum ventolini hergün kullanır oldum... kan testi istedim kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi...
kadın doğumcum zaten astım engel değil demişti , ama benim kız hala makat gelişbugünde nefes alıp verirken iğne batması gibi bişey oluştu sende varmı öyle bişey
Canım benim benimkide hala makat gelişli bende hissediyorum Zaten bagırsaklarıma doğru vuruyor .Bakalım kısmet,Şu an için Yok nefes alıp verirken iğne batması canım.Normal Doğum astım için en uygun olanıymış ama mecbursa sezeryan olucaz,yapıcak birşey Yok Canım.Zaten normal Doğumda nefes çok önemli eger o gücü bulamazsam kendimde hiç riske giripte normal yapamam Canım.Benim kontrollerim 2 hafta sonra ilacım bitince gidicem her ihtimali göz önünde bulundurarak anestezi alırsam ne yapılabilir yazı göndericek Doğum doktoruma Canım,Sen aklımdasın mutlaka mesaj atıcam sana.Ben 32 haftalık 5 günlüğüm.Sen kaç haftalıksın.
Amin Canım hepimiz inşallah Allah’ın izni ile alalım yavrularımızı kucaklarımıza.Bende bugün 32 haftalığım aramızda 5 gün var. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Biz 9 ay mide bulantısı cekenlerdeniz cnm az kaldi dayanmayan çalış artık sende.oh ne.güzel annecigiin seni hiç yalnız bırakmadı bu süreçte ne güzel sağlıkla doğsun bebişin güzel güzel oyunlar oynayacağı gunleride görürsün odasında insallahKızlar hiç giremedim buraya bugün ,umarım hepiniz iyisinizdir inşallah ters birşeyler yoktur.1 haftadır annemle beraber kendi evimdeyim,Temizlik yapıyoruz gerçi ben pek birşey yapamıyorum hep annem yapıyor sağolsun.Bugünde mutfağımızı temizledik,İşler bitti sayılır yarında bebekle benim eşyalarımızı hazırlayıp hafta sonu dönücez İstanbul’a.Artık son haftalar eve gelemem.Eşimde izne ayrılıcak Doğuma yakın zamanda oda gelir Allah nasip ederse Doğumdan sonra kendimi toparlayınca hastane kontrollerimiz bitince bir aksilik çıkmazsa bebeğimi evimize getircez.Odasının perdeleride dün geldi takıldı çok güzel dikilmiş bayıldım.Artık Hayırlısı ile vaktinde gelebilir minik hanım odamız tamami ile hazır onu bekliyor.Ama kızlar ben gene hergün sabahları bulantı ile başlıyorum nefes borumda bir yanma bir acı var anlatamam su bile içerken nefes borum acıyor doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum korkudan yemek yemiyorum.Zaten bulantıdan falanda hiçbirşey Canım istemiyor artık.
inşallah cok güzel basarili gececek ameliyatıcanım gonlunu ferah tut dua edicem bende,sizde anneme dua edin inşallah olur muKızlar durumlar nasıl sizde ben bugun çok yoruldum ev işleri bitmek bilmiyor halilari gönderdim yıkamaya camlar kapilar perdeler bitti bütün is bitti ama bende bittim yemin ederim ki bütün gün bişey yiyemedim 5 gbi de hamur isi yedim vijdan azabından olcem sanırım şu an babam yatın sabah ameliyata gircek nolur o guzel kalplerinizden dualarinizi eksik etmeyin
Hayırdır cnm annenin.nesi varinşallah cok güzel basarili gececek ameliyatıcanım gonlunu ferah tut dua edicem bende,sizde anneme dua edin inşallah olur mu
Amin Canım hepimiz görelim inşallah.Canım yarın Hayırlı temiz sonuçlar alın inşallah Babacığının ameliyatı tertemiz geçsin,Dualarım sizinle,Rabbim ümmeti Muhammed’e şifa içindede senin babana şifa versin.Biz 9 ay mide bulantısı cekenlerdeniz cnm az kaldi dayanmayan çalış artık sende.oh ne.güzel annecigiin seni hiç yalnız bırakmadı bu süreçte ne güzel sağlıkla doğsun bebişin güzel güzel oyunlar oynayacağı gunleride görürsün odasında insallah
Sen o zaman doktoruna soylersn 38 görmek istiyorum gelirse yine ilaç verin dersin olmazmı. Kaçıncı haftadasn şu anSagol canim. Insaallah saglikla gelsin de. Bi yanım hemen gelsin diyor bir yanim da 38leri goreyim diyor. Bakalim nolcak?
ses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucemHayırdır cnm annenin.nesi var
Geçmiş olsun,Hayırlı tertemiz sonuçlar çıksın inşallah,Rabbim şifa versin bol dua az üzüntü.ses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucem
Bugun 34+6 oldum. Yarin kontrolum var. Bakalim ne diyecekler. Ilac da zarar verir mi diye bilemiyorum ki. Bi sorucam tekrar.Sen o zaman doktoruna soylersn 38 görmek istiyorum gelirse yine ilaç verin dersin olmazmı. Kaçıncı haftadasn şu an
Çok şükür 35 e kadar gelmişsin . Hayirlisi olsun inşallah senin ve bebeğin hakkındaBugun 34+6 oldum. Yarin kontrolum var. Bakalim ne diyecekler. Ilac da zarar verir mi diye bilemiyorum ki. Bi sorucam tekrar.
Merhaba canım izine cıkınca evde ne iş bitiyor ne gelen giden eksik oluyor fırsat buldukça girebiliyorum kulübe.ewt netten aldım ben 50tlye aldım süsleri beklentim pek yüksek degildi zaten o fiyata ama iş görür yani kalın kaliteli baskı falan yeter daha ne olsun dedim ama ektra balon alıcam ben balonları cok seviyorumda.gerçii bana kimse gelmez ama olsun foto çekinmek için maksat anı olsun işteSenin sesin çıkmıyor kaç gündür :) izne ayrılmadan daha çok yazıyordun. Hastane odası süslerini netten mi almıştın sen ? Kalitesi nasıl diye soracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?