- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.841
Canım valla kan hapı bebek doğduktan sonrada alınıyor,ben zaten güçlü bir vitamin doğduktan sonrada istiycem çünkü emzirirkende sağlıklı olmak istiyorum bebek emerken anneyide bitiriyor .Sende doktoruna sorup öyle bırakırsın yada bırakmazsın.Ben 35.haftada tekrar kan tahlili vericem değerlerime bakılıcak doğum için.Kizlar bir şey soracağım, 36+3 oluyoruz bugün. Kan ilacım 10 gün yetecek kadar, multivitamin ve magnezyum takviyem de bir kaç gün yetecek kadar kaldı. Devamını alayım mı yoksa bırakayım mi artık? Haftası bana yakın olanlar siz devam ediyor musunuz takviyelere?
Mama hangi marka acabayanlış olmuş cnm emzik olacaktı o :) evet bence al çünkü bana hemşire dedi yanında getir diye. İlk doğduğunda onlar veriyormuş ama sonra alman gerekiyor. Ben keçi sütlü mama aldım. 2 mama hariç diğer hepsinde palm yağı hurma yağı, kanola yağı falan var. zararlı diye biliyorum o yağları. zaten tüm paketli ürünlerde palm yağı glikoz şurubu zehirleniyoruz
Kızlar makat gelişli bebekler için benim buraya yazdığım yöntemleri deneyin bir belli ilgisini çekecek müziği alt bolgenize tutun orada calsin ilgisini çekerse o müziğin geldiği yere döner oyle beş dk değil bayagi bir yapın uygun pozisyonu alarak. Veya kafasının olduğu yerden feneri tutup alt bölgeye getirip on dk bekleyin ışıkla o bölgede yine uygun yatış pozisyonuyla.
Ayrica ladybird unuttum soylemeyi senin bu aralıksız düzensiz çektiğin sancı bebisin daha da doğum kanalına indiği için olma olasılığı yüksek benim doktor bahsetmişti bu sancidan.
Kizlar bir şey soracağım, 36+3 oluyoruz bugün. Kan ilacım 10 gün yetecek kadar, multivitamin ve magnezyum takviyem de bir kaç gün yetecek kadar kaldı. Devamını alayım mı yoksa bırakayım mi artık? Haftası bana yakın olanlar siz devam ediyor musunuz takviyelere?
Canım bende yatamıyorum. Çok üzülüyorum ama asla uyuyamıyorum sol tarafıma doğru. Dr.uma sormuştum önceden, sol tarafı öneriyoruz ama bir şey olmaz falan demişti. Artık bilemiyorum canımSol tarafına yatamayan tek ben miyim inanılmaz ağrı ve baskı yapıyor bana
Allah hepinizden razi olsun cnm çok saolAmin Canım hepimiz görelim inşallah.Canım yarın Hayırlı temiz sonuçlar alın inşallah Babacığının ameliyatı tertemiz geçsin,Dualarım sizinle,Rabbim ümmeti Muhammed’e şifa içindede senin babana şifa versin.
Canım bende sırt üstü ve sağa dönünce nefesim kesiliyor gibi oluyor.sadece solda uyuyabiliyorum.belki bebişlerin pozisyonuyla ilgili olabilirSol tarafına yatamayan tek ben miyim inanılmaz ağrı ve baskı yapıyor bana
Çok geçmis olsun sizede cnm üzme kendini söz konusu aile olunca bu biraz zor oluyo ama rabbim dermansiz dert vermesin kimseyi darda birakmasin inşallah hiçbişey çıkmaz da duzelirses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucem
Canım bende yatamıyorum. Çok üzülüyorum ama asla uyuyamıyorum sol tarafıma doğru. Dr.uma sormuştum önceden, sol tarafı öneriyoruz ama bir şey olmaz falan demişti. Artık bilemiyorum canım
Canım bende sırt üstü ve sağa dönünce nefesim kesiliyor gibi oluyor.sadece solda uyuyabiliyorum.belki bebişlerin pozisyonuyla ilgili olabilir
Üff bende sağa yatmayı özledim eşime sarılamıyorum hep sırtımı dönüyorum çok gıcık bi durum gercekten yatakta yer degişikliği yapsak bari bunu bi uygulayım.Pozisyonla ilgili demekki aynen. Bende sağa dönük çok rahatım
Hım inş gelmez canım nasılsın şimdi birqz daha iyimisin aynen ya birde havalar basık hasta olmaktan korkar oldum ya akşam soyundum burnum tıkandı geri giydim ortalık kötü zaten birde şunun şurasında ne kaldı hasta olmamaya gayret edecem diş etlerim de acıyor iki gündür fırçaladım kanadı sirekli su yapcam hergünAkıntı gibi değildi cnm bildiğin suydu inşallah bşr daha gelmez bugun eşim erken gelecek işten belki giderin doktora.. O sıcak basması mahvetti beni uyuyamıyorum resmen
Geldi cnm hersey hazır bi tek bebeğim eksik valla
Hallet cnm artık ne olur ne olmaz bi baktın erken gelirler tedbirli olmak lazimOda gelcek inş canım rabbimn izniyle bende dün görümcem geldi elbiselerini yıkadık beşiği gelince içinin nevresimlerini yıkarım kuaförede gitmem lazım bu hafta şu tüy işinden kurtulaydım bir hayırlısıyla
Veriyolardir cnm ya oylw şey mi olur en dandik hastane bile veriyo şimdi nasıl vermezler hem hiç steril olmax ki anlamadm saçmalık resmenKızlar ya hastanede normal doğum için doğum önlüğü vermiyorlarmıs kendi kıyafetimizle geceliğimizle doğum oluyormus sinir oldum duyduğum en sacma şey birde özel hastane olacak.İşte başka alternatif yok malesef burada.Ne giysemki ne alsamki kan falan olacak ben ekru almıstım geceliği o olmaz şimdi
Cnm valla bn bıraktım icemiyorum artık almiyo aetik midem ama doktorlar kullnmani onerir bnceKizlar bir şey soracağım, 36+3 oluyoruz bugün. Kan ilacım 10 gün yetecek kadar, multivitamin ve magnezyum takviyem de bir kaç gün yetecek kadar kaldı. Devamını alayım mı yoksa bırakayım mi artık? Haftası bana yakın olanlar siz devam ediyor musunuz takviyelere?
Kan ilacını doğum dan sonra almaya devam ediyorsun . Bana omega 3 son 1 ay da bıraktirdi doktorum . Multivitamn zaten içmiyorum , herseyden beslendigim için gerek yok dedi Dr. Diğerlerini Dr yine sor ama kan ilaçlarını doğumdan sonra bi kaç ay daha iciyosnKizlar bir şey soracağım, 36+3 oluyoruz bugün. Kan ilacım 10 gün yetecek kadar, multivitamin ve magnezyum takviyem de bir kaç gün yetecek kadar kaldı. Devamını alayım mı yoksa bırakayım mi artık? Haftası bana yakın olanlar siz devam ediyor musunuz takviyelere?
Hayır değilsin ,ne çektim şu sol yanımdan:)Sol tarafına yatamayan tek ben miyim inanılmaz ağrı ve baskı yapıyor bana
Ya sen resmen hamileliğini bulantı yüzünden ne vitamin ne kan ilacı doğru düzgün hiç bişey icemedin. Kanina baktır canım son ayin , kansızlık yüzünden anne ölümleri oluyor . En azından kan takviyesi için hazır olsunlar . Basit bişey değil bu konu . Kansızlık vardır mutlaka sende , biz kullandigimiz halde düşük çünküCnm valla bn bıraktım icemiyorum artık almiyo aetik midem ama doktorlar kullnmani onerir bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?