2018 mart-nisan anneleri

Kizlar bir şey soracağım, 36+3 oluyoruz bugün. Kan ilacım 10 gün yetecek kadar, multivitamin ve magnezyum takviyem de bir kaç gün yetecek kadar kaldı. Devamını alayım mı yoksa bırakayım mi artık? Haftası bana yakın olanlar siz devam ediyor musunuz takviyelere?

Canım valla kan hapı bebek doğduktan sonrada alınıyor,ben zaten güçlü bir vitamin doğduktan sonrada istiycem çünkü emzirirkende sağlıklı olmak istiyorum bebek emerken anneyide bitiriyor .Sende doktoruna sorup öyle bırakırsın yada bırakmazsın.Ben 35.haftada tekrar kan tahlili vericem değerlerime bakılıcak doğum için.

Mama hangi marka acaba

Canım senin yöntemleri yapmıştım bi kaç zaman. Benim kız önce tam doğum pozisyonuna döndü sonra yinw vazgeçip yan döndü ama kfası aşağıda inş yine dönr. Benimle eğleniyor artık.
Döndüğünü aşağı yaptığı baskıdan aşağı vurmasından hissediyorsun zaten

Doğumdan sonra da devam edicem değerler çok jızlı düşer daha doğum ve emZirmesi var bunun. Doğumda kan kaybetcez. Sonra kan almak zorunda kalma ilç daha iyidir devam etmelisin bence.Drun da sor değerlerine göre belki farklı yol izler

ses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucem
Çok geçmis olsun sizede cnm üzme kendini söz konusu aile olunca bu biraz zor oluyo ama rabbim dermansiz dert vermesin kimseyi darda birakmasin inşallah hiçbişey çıkmaz da duzelir

Canım bende yatamıyorum. Çok üzülüyorum ama asla uyuyamıyorum sol tarafıma doğru. Dr.uma sormuştum önceden, sol tarafı öneriyoruz ama bir şey olmaz falan demişti. Artık bilemiyorum canım

Evet yapacak bir şeyimiz yok malesef gerçekten can yakıyor öyle yatmak.. sağa yatıyorum sürekli mecbur

Canım bende sırt üstü ve sağa dönünce nefesim kesiliyor gibi oluyor.sadece solda uyuyabiliyorum.belki bebişlerin pozisyonuyla ilgili olabilir

Pozisyonla ilgili demekki aynen. Bende sağa dönük çok rahatım

Kızlar ya hastanede normal doğum için doğum önlüğü vermiyorlarmıs kendi kıyafetimizle geceliğimizle doğum oluyormus sinir oldum duyduğum en sacma şey birde özel hastane olacak.İşte başka alternatif yok malesef burada.Ne giysemki ne alsamki kan falan olacak ben ekru almıstım geceliği o olmaz şimdi

Akıntı gibi değildi cnm bildiğin suydu inşallah bşr daha gelmez bugun eşim erken gelecek işten belki giderin doktora.. O sıcak basması mahvetti beni uyuyamıyorum resmen
Hım inş gelmez canım nasılsın şimdi birqz daha iyimisin aynen ya birde havalar basık hasta olmaktan korkar oldum ya akşam soyundum burnum tıkandı geri giydim ortalık kötü zaten birde şunun şurasında ne kaldı hasta olmamaya gayret edecem diş etlerim de acıyor iki gündür fırçaladım kanadı sirekli su yapcam hergün allahım hayırlısıyla kucaklamyı nasip etsin bize yavrularımızı inş

Geldi cnm hersey hazır bi tek bebeğim eksik valla
Oda gelcek inş canım rabbimn izniyle bende dün görümcem geldi elbiselerini yıkadık beşiği gelince içinin nevresimlerini yıkarım kuaförede gitmem lazım bu hafta şu tüy işinden kurtulaydım bir hayırlısıyla

Hallet cnm artık ne olur ne olmaz bi baktın erken gelirler tedbirli olmak lazim

Veriyolardir cnm ya oylw şey mi olur en dandik hastane bile veriyo şimdi nasıl vermezler hem hiç steril olmax ki anlamadm saçmalık resmen

Cnm valla bn bıraktım icemiyorum artık almiyo aetik midem ama doktorlar kullnmani onerir bnce

Kan ilacını doğum dan sonra almaya devam ediyorsun . Bana omega 3 son 1 ay da bıraktirdi doktorum . Multivitamn zaten içmiyorum , herseyden beslendigim için gerek yok dedi Dr. Diğerlerini Dr yine sor ama kan ilaçlarını doğumdan sonra bi kaç ay daha iciyosn

Sol tarafına yatamayan tek ben miyim inanılmaz ağrı ve baskı yapıyor bana
Hayır değilsin ,ne çektim şu sol yanımdan:)
Ben de özellikle bu ara sağa yatıyorum sola yatınca bobregim ağrıyor . ,ne yaparsam yapayim hep sağa dönüyorum gece . Senin neren ağrıyor canım

Cnm valla bn bıraktım icemiyorum artık almiyo aetik midem ama doktorlar kullnmani onerir bnce
Ya sen resmen hamileliğini bulantı yüzünden ne vitamin ne kan ilacı doğru düzgün hiç bişey icemedin. Kanina baktır canım son ayin , kansızlık yüzünden anne ölümleri oluyor . En azından kan takviyesi için hazır olsunlar . Basit bişey değil bu konu . Kansızlık vardır mutlaka sende , biz kullandigimiz halde düşük çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…