2018 mart-nisan anneleri

Üff bende sağa yatmayı özledim eşime sarılamıyorum hep sırtımı dönüyorum çok gıcık bi durum gercekten yatakta yer degişikliği yapsak bari bunu bi uygulayım.

Mantıklı canım yer değiştir iyidir değişiklik
Medical malzeme ya da önlük satan yerlerde vardır ama saçmalamış hastane tabi neyse idare et canım başka yoksa napacaksın mecbur idare etcen

Hayır değilsin ,ne çektim şu sol yanımdan:)
Ben de özellikle bu ara sağa yatıyorum sola yatınca bobregim ağrıyor . ,ne yaparsam yapayim hep sağa dönüyorum gece . Senin neren ağrıyor canım

Rahmim sıkışıyor bebek sıkışıyor gibi oluyor kasıklarım falan komple ağrıyor
Bebek için sol iyi diyorlar ama yatamıyorum

al canım bildiğim kadarıyla doğumdan sonra da bu ilaçlara devam edicez

çok geçmiş olsun. Ama o halinle o temizliği nası yaptın? Keşke birini alsaydın temizlik için. Kızlar mümkünse kendinizi paralamayın. Hele hele son ay milletin 5. ayda bile temizlik yapması yüzünden erken doğum, düşük vs olabiliyor duyuyoruz çevreden. Temkinli olun.

Rabbim tez zamanda şifasını versin canım. Sen neden bu kadar kendini yoruyorsun ? Tek başınasın birde, Dikkat etmen gerekiyor. Tüm gün birşey yememek ne demek aman gözünü seveyim senden ve kızından önemli değil.

Benimde öyleydi şurup vs yaramadı bana miğde yanması acı su derken doktor ilaç yazdı. Çok şükür şimdi iyiyim

Medikal ürün satan yerlerde Yok mudur yeşil önlük acaba ? Gecelik ile olacak iş değil bence.

Aynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi ki

Cnm yardım eden biri vardı da yine de dediğin gbi bu ayda azcık bile.is yapsam yorulur oldum

ya kızlar bir arkadaşın doğum izni 32. hafta bitince başlatmışlar benim adet tarihıne göre 32. hafta 6 mart salı 37.hafta 10 nisan salıydı.benim raporda 9 nisan pazartesi analık izni başlıyor(31+6). kime sorayım bu durumu.işe yetişmekten irdeleyemedim de 20 sinde gideceğim doktora.

Haklisin cnm valla dün biraz yoruldum diye bugün yataktan çıkamıyorum belki havaninda etkisi vardır bunda tabi .yardım eden biri vardı canm tek başıma mümkün deil yapamam o kadar işi tabi ama yine de yoruluyor insan yarın sabah kontrole gidcem bakalım ne diycek

Aynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi ki
Bilmiyorum ki yaparlar mi ?sen istersen bu gittiğinde bi tahlil yaptir çok kansız kalmissindir, belki kan verirler serumla , çünkü 5. Aydan sonra bebek ne var ne yoksa emiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…