- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.861
Üff bende sağa yatmayı özledim eşime sarılamıyorum hep sırtımı dönüyorum çok gıcık bi durum gercekten yatakta yer degişikliği yapsak bari bunu bi uygulayım.
Medical malzeme ya da önlük satan yerlerde vardır ama saçmalamış hastane tabi neyse idare et canım başka yoksa napacaksın mecbur idare etcenKızlar ya hastanede normal doğum için doğum önlüğü vermiyorlarmıs kendi kıyafetimizle geceliğimizle doğum oluyormus sinir oldum duyduğum en sacma şey birde özel hastane olacak.İşte başka alternatif yok malesef burada.Ne giysemki ne alsamki kan falan olacak ben ekru almıstım geceliği o olmaz şimdi
Hayır değilsin ,ne çektim şu sol yanımdan:)
Ben de özellikle bu ara sağa yatıyorum sola yatınca bobregim ağrıyor . ,ne yaparsam yapayim hep sağa dönüyorum gece . Senin neren ağrıyor canım
e bebekten aldım ben. Baby goat keçi sütlü mama.Canım henüz mama falan almadım ama senin aldığının markası ne aceba. Reklamda hünnapın bebekler için birşeyi çıkmış eczanelerde varmış sadece.
baby goat keçi sütlü bir mama. E bebekte vardı.Hangi mamayı aldınız markası nedir
al canım bildiğim kadarıyla doğumdan sonra da bu ilaçlara devam edicezMama hangi marka acaba
Canım senin yöntemleri yapmıştım bi kaç zaman. Benim kız önce tam doğum pozisyonuna döndü sonra yinw vazgeçip yan döndü ama kfası aşağıda inş yine dönr. Benimle eğleniyor artık.
Döndüğünü aşağı yaptığı baskıdan aşağı vurmasından hissediyorsun zaten
Doğumdan sonra da devam edicem değerler çok jızlı düşer daha doğum ve emZirmesi var bunun. Doğumda kan kaybetcez. Sonra kan almak zorunda kalma ilç daha iyidir devam etmelisin bence.Drun da sor değerlerine göre belki farklı yol izler
çok geçmiş olsun. Ama o halinle o temizliği nası yaptın? Keşke birini alsaydın temizlik için. Kızlar mümkünse kendinizi paralamayın. Hele hele son ay milletin 5. ayda bile temizlik yapması yüzünden erken doğum, düşük vs olabiliyor duyuyoruz çevreden. Temkinli olun.Kızlar durumlar nasıl sizde ben bugun çok yoruldum ev işleri bitmek bilmiyor halilari gönderdim yıkamaya camlar kapilar perdeler bitti bütün is bitti ama bende bittim yemin ederim ki bütün gün bişey yiyemedim 5 gbi de hamur isi yedim vijdan azabından olcem sanırım şu an babam yatın sabah ameliyata gircek nolur o guzel kalplerinizden dualarinizi eksik etmeyin
Canım ben de keçi sütlü istiyorum ama kabızlık yapıyor diye yorumlar okudum somra hipp pre combiotic mi alsam diye düşündüm..hala baby goat,golden goat,hipp arasında kararsızım..e bebekten aldım ben. Baby goat keçi sütlü mama.
Rabbim tez zamanda şifasını versin canım. Sen neden bu kadar kendini yoruyorsun ? Tek başınasın birde, Dikkat etmen gerekiyor. Tüm gün birşey yememek ne demek aman gözünü seveyim senden ve kızından önemli değil.Kızlar durumlar nasıl sizde ben bugun çok yoruldum ev işleri bitmek bilmiyor halilari gönderdim yıkamaya camlar kapilar perdeler bitti bütün is bitti ama bende bittim yemin ederim ki bütün gün bişey yiyemedim 5 gbi de hamur isi yedim vijdan azabından olcem sanırım şu an babam yatın sabah ameliyata gircek nolur o guzel kalplerinizden dualarinizi eksik etmeyin
Benimde öyleydi şurup vs yaramadı bana miğde yanması acı su derken doktor ilaç yazdı. Çok şükür şimdi iyiyimKızlar hiç giremedim buraya bugün ,umarım hepiniz iyisinizdir inşallah ters birşeyler yoktur.1 haftadır annemle beraber kendi evimdeyim,Temizlik yapıyoruz gerçi ben pek birşey yapamıyorum hep annem yapıyor sağolsun.Bugünde mutfağımızı temizledik,İşler bitti sayılır yarında bebekle benim eşyalarımızı hazırlayıp hafta sonu dönücez İstanbul’a.Artık son haftalar eve gelemem.Eşimde izne ayrılıcak Doğuma yakın zamanda oda gelir Allah nasip ederse Doğumdan sonra kendimi toparlayınca hastane kontrollerimiz bitince bir aksilik çıkmazsa bebeğimi evimize getircez.Odasının perdeleride dün geldi takıldı çok güzel dikilmiş bayıldım.Artık Hayırlısı ile vaktinde gelebilir minik hanım odamız tamami ile hazır onu bekliyor.Ama kızlar ben gene hergün sabahları bulantı ile başlıyorum nefes borumda bir yanma bir acı var anlatamam su bile içerken nefes borum acıyor doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum korkudan yemek yemiyorum.Zaten bulantıdan falanda hiçbirşey Canım istemiyor artık.
Çok geçmiş olsun canımses tellerinin orda nodulvar canım büyümüşler biyopsi alincak benim dogumuma cok yakin bi günde birde kan değerleri kimi yuksek kimi dusuk yarin hemotolojiye goturucem
Medikal ürün satan yerlerde Yok mudur yeşil önlük acaba ? Gecelik ile olacak iş değil bence.Kızlar ya hastanede normal doğum için doğum önlüğü vermiyorlarmıs kendi kıyafetimizle geceliğimizle doğum oluyormus sinir oldum duyduğum en sacma şey birde özel hastane olacak.İşte başka alternatif yok malesef burada.Ne giysemki ne alsamki kan falan olacak ben ekru almıstım geceliği o olmaz şimdi
Tamam canım sağole bebekten aldım ben. Baby goat keçi sütlü mama.
Aynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi kiYa sen resmen hamileliğini bulantı yüzünden ne vitamin ne kan ilacı doğru düzgün hiç bişey icemedin. Kanina baktır canım son ayin , kansızlık yüzünden anne ölümleri oluyor . En azından kan takviyesi için hazır olsunlar . Basit bişey değil bu konu . Kansızlık vardır mutlaka sende , biz kullandigimiz halde düşük çünkü
Cnm yardım eden biri vardı da yine de dediğin gbi bu ayda azcık bile.is yapsam yorulur oldumçok geçmiş olsun. Ama o halinle o temizliği nası yaptın? Keşke birini alsaydın temizlik için. Kızlar mümkünse kendinizi paralamayın. Hele hele son ay milletin 5. ayda bile temizlik yapması yüzünden erken doğum, düşük vs olabiliyor duyuyoruz çevreden. Temkinli olun.
Haklisin cnm valla dün biraz yoruldum diye bugün yataktan çıkamıyorum belki havaninda etkisi vardır bunda tabi .yardım eden biri vardı canm tek başıma mümkün deil yapamam o kadar işi tabi ama yine de yoruluyor insan yarın sabah kontrole gidcem bakalım ne diycekRabbim tez zamanda şifasını versin canım. Sen neden bu kadar kendini yoruyorsun ? Tek başınasın birde, Dikkat etmen gerekiyor. Tüm gün birşey yememek ne demek aman gözünü seveyim senden ve kızından önemli değil.
Bilmiyorum ki yaparlar mi ?sen istersen bu gittiğinde bi tahlil yaptir çok kansız kalmissindir, belki kan verirler serumla , çünkü 5. Aydan sonra bebek ne var ne yoksa emiyor resmenAynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?