- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.881
Geçen ay tahlil yapmıştım çok deil ama azcık düşük çıkmıştı cnm evet haklısın ben yapayım en iyisi aklımda hiç kalmasın b negatif kan grubum öyle çok kişide de hemenbulunmaz belki nolur nolmazBilmiyorum ki yaparlar mi ?sen istersen bu gittiğinde bi tahlil yaptir çok kansız kalmissindir, belki kan verirler serumla , çünkü 5. Aydan sonra bebek ne var ne yoksa emiyor resmen
Sancıları hissediyo musun peki cnmkızlar duzenli sancim çıktı bugün nst de yuruyus temizlik is yasak bol bol dinlenmek var ... İnşallah erken gelmez tosun paşam.10günü atlatmaya bak dedi
Hemde ne saçmalık ya devlet hastanesinde bile veriyorlarVeriyolardir cnm ya oylw şey mi olur en dandik hastane bile veriyo şimdi nasıl vermezler hem hiç steril olmax ki anlamadm saçmalık resmen
Teşekkürler canım seninde kutlu olsunKadınlar günümüz kutlu olsun
Anlamadımki yaa öyle yapıyım bari duydugum en saçma seydi gercekten bide yeni öğrendim bu durumuMedikal ürün satan yerlerde Yok mudur yeşil önlük acaba ? Gecelik ile olacak iş değil bence.
Yok canım 2 arkadas orda doğum yaptı dün onlar dedi az öncede hastaneyi arayıp sordum cidden gecelik getirin dedi.sadece sezeryanda veriliyormusT tuba-kumsal cnm yanlis anlamis fln olmayasin en dandik hastanelerde bile onlukle dogum yaptıryolar. Bu şekilde hic hijyenik olmazki bikere
Ohh cok şükür sende rahatladın bizde rahatladık canım gözümüz aydın.Seninde kadınalr günün kutlu olsun canımKızlar dün gece dayanamadım doktora gittim her şey yolundaymış suyu vs icim rahatladı baya.. Buarada Kadınlar Günümüz Kutlu olsun
Gözün aydın cnm valla bnde bu gece rüyamda gördüm seni buraya yazıyorum sesi cikmiyo dogurdu mu acaba diye kızlarda diyo yok o parti veriyo şu an onun hazirliginda:))Kızlar dün gece dayanamadım doktora gittim her şey yolundaymış suyu vs icim rahatladı baya.. Buarada Kadınlar Günümüz Kutlu olsun
Sen bi tane al bari cnm yanında kalsın en azından öyle gecelik pijama yla dogummu yapilirmisHemde ne saçmalık ya devlet hastanesinde bile veriyorlar
Teşekkürler canım seninde kutlu olsun
Anlamadımki yaa öyle yapıyım bari duydugum en saçma seydi gercekten bide yeni öğrendim bu durumu
Yok canım 2 arkadas orda doğum yaptı dün onlar dedi az öncede hastaneyi arayıp sordum cidden gecelik getirin dedi.sadece sezeryanda veriliyormus
Ohh cok şükür sende rahatladın bizde rahatladık canım gözümüz aydın.Seninde kadınalr günün kutlu olsun canım
Sancıları hissediyo musun peki cnm
Haklısın canım haftasonu medicalcilere bakıyım bariSen bi tane al bari cnm yanında kalsın en azından öyle gecelik pijama yla dogummu yapilirmis
Doğum yapaydik hayırlısı ileHayır hic hissetmiyordum ...lavabo sorunum var sadece cnm benim
Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla gecseydi son ay.Taktırmakla iyi yapmıssın agrı sızı kacınılmwz artık ama yapacak bişey yok.habersiz bırakma biziKizlar bugun hastaneye gittim tekrar. Sancilarimi soyledim. Nst iyi ama bobregin genislemesi boyle devam ederse zararli olabilir diye uroloji doktoru idrar yollarima kateter takti. Simdi surekli bir adet agrisina benzeyen agrim var. Eski agri gibi saplanmiyor, siddeti ayni ama kalici degildir umarim. 1 ay boyle gecer mi? Bir de tuvaletim var gibi hep ama gidince yapamiyorum. Off taktirmakla kotu mu yaptim? Gerci baska carem de yoktu. Hep erteliyoduk. Bir de aksef antibiyotik verdi doktor. Merak etme bebege zararli degil dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Artik zaman gecsin de saglikli bir dogum olsun. Gercekten zor geciyor zaman...
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Benimde öyleydi şurup vs yaramadı bana miğde yanması acı su derken doktor ilaç yazdı. Çok şükür şimdi iyiyim
Kızlar dün gece dayanamadım doktora gittim her şey yolundaymış suyu vs icim rahatladı baya.. Buarada Kadınlar Günümüz Kutlu olsun
Haklısın canım haftasonu medicalcilere bakıyım bari
Kizlar bugun hastaneye gittim tekrar. Sancilarimi soyledim. Nst iyi ama bobregin genislemesi boyle devam ederse zararli olabilir diye uroloji doktoru idrar yollarima kateter takti. Simdi surekli bir adet agrisina benzeyen agrim var. Eski agri gibi saplanmiyor, siddeti ayni ama kalici degildir umarim. 1 ay boyle gecer mi? Bir de tuvaletim var gibi hep ama gidince yapamiyorum. Off taktirmakla kotu mu yaptim? Gerci baska carem de yoktu. Hep erteliyoduk. Bir de aksef antibiyotik verdi doktor. Merak etme bebege zararli degil dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Artik zaman gecsin de saglikli bir dogum olsun. Gercekten zor geciyor zaman...
Ben odaları gezmiştim kendinden tuvaletler basmalı geliyor o örtü.Ben bi de tuvalet için klozet kapağı örtüsü koydum :) Sizde alın bence
Kızlar ben dayanamıyorum artık.dün 1 ay daha dayanabilirsen dedi ama ne gücüm var.dizlerim tutmuyor devamlı uyumak istiyorum ama başım ağrıyor.2 gündürde ishal bıktırdı gözlerim bi ağlamaklı hal aldı ağrılardan Allah'ım zoruna gitmez inşallah zor sahip oldum ama 1 haftadır sanki yüzümde bi mutsuzluk ifadesi ama mutsuz degilim ağrılarım yüzünden
Başka şeylerle ilgilenemiyorum elim telefonu bile zor tutuyor.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. Yemek yapamıyorum artık.tam size bu şikayetleri yazdım biraz önce lavaboya yetişemedim salonun ortasına kustum.Uyu uyku bazen en güzel çözüm. senin haftalarında aynı saydıklarını yaşadım psikolojim de çok bozulmuştu. Uykuya ver kendini en güzeli. Ben öyle yapmıştım. Son haftalar gelince hamilelik bitiyor nasılsa diye daha sabırlı oluyorsun. Bi kaç haftaya geçer sakin ol. Kafanı oyala başka şeylerle
Geçmiş olsun canım.Hayırlısıyla gecseydi son ay.Taktırmakla iyi yapmıssın agrı sızı kacınılmwz artık ama yapacak bişey yok.habersiz bırakma bizi
Insaallah gecicek bugunler ve guzel haberler yazicam ben de.Allah yardımcın olsun zor gerçekten
Seni cok iyi anlıyorum. Aciz kalmak insana cok kotu hissettiriyor. Elinden bir sey gelmemesi hissi... Birlikte guc alalim, dayanmaya calisalim. Artik yeter diyorum ama 1 ayimiz kaldi. Sevdiğim insanlarla gorusmeye calisiyorum. Onlar bana acimi unutturuyor bir nebze de olsa. Kendini yormadan, yaninda uzanabilecegin, dinlenebilecegin birileri varsa ara canim. Konusurken zaman daha kolay geciveriyor.Kızlar ben dayanamıyorum artık.dün 1 ay daha dayanabilirsen dedi ama ne gücüm var.dizlerim tutmuyor devamlı uyumak istiyorum ama başım ağrıyor.2 gündürde ishal bıktırdı gözlerim bi ağlamaklı hal aldı ağrılardan Allah'ım zoruna gitmez inşallah zor sahip oldum ama 1 haftadır sanki yüzümde bi mutsuzluk ifadesi ama mutsuz degilim ağrılarım yüzünden
Başka şeylerle ilgilenemiyorum elim telefonu bile zor tutuyor.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. Yemek yapamıyorum artık.tam size bu şikayetleri yazdım biraz önce lavaboya yetişemedim salonun ortasına kustum.hiç kendimi böyle aciz hissetmedim.eğilemiyorum zaten birde temizleme çıktı. Yerin pisini aldım.eşimi bekliyorum duvarlar falan battı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?