- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.901
Bende varım çürümüş gibi ayrıca o yöntemlerle bende çeviriyorum ertesi gün geri çıkıyor oradan ama şuan başı sol bogrumde bazen kasigimda anlayacağın bizde oynuyooynuyoruz hanım efendiyle gönlü nasıl isterse..Sol tarafına yatamayan tek ben miyim inanılmaz ağrı ve baskı yapıyor bana
şuan burada da öyle ben kendime diz boyuna yakın bir pyjama aldım Düğmeli ve ucuz atmalik aldım..Kızlar ya hastanede normal doğum için doğum önlüğü vermiyorlarmıs kendi kıyafetimizle geceliğimizle doğum oluyormus sinir oldum duyduğum en sacma şey birde özel hastane olacak.İşte başka alternatif yok malesef burada.Ne giysemki ne alsamki kan falan olacak ben ekru almıstım geceliği o olmaz şimdi
Çok geçmis olsun cnm doktor önerdiyse iyiki taktirmissin bnce ya dikkat et kendine ağrılar sancılar kaçınılmaz cnmKizlar bugun hastaneye gittim tekrar. Sancilarimi soyledim. Nst iyi ama bobregin genislemesi boyle devam ederse zararli olabilir diye uroloji doktoru idrar yollarima kateter takti. Simdi surekli bir adet agrisina benzeyen agrim var. Eski agri gibi saplanmiyor, siddeti ayni ama kalici degildir umarim. 1 ay boyle gecer mi? Bir de tuvaletim var gibi hep ama gidince yapamiyorum. Off taktirmakla kotu mu yaptim? Gerci baska carem de yoktu. Hep erteliyoduk. Bir de aksef antibiyotik verdi doktor. Merak etme bebege zararli degil dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Artik zaman gecsin de saglikli bir dogum olsun. Gercekten zor geciyor zaman...
Cnm normal ta hamilelikte hersey çok iyi anlıyorum seni mide bulantısı kötü kendini hiç kötü hissetme yaşadığın normal bi süreç herkes aynı atlatamayabiliyo malesef seninki de biraz ağır geçiyo sonu güzel olcak öyle dusunBaşka şeylerle ilgilenemiyorum elim telefonu bile zor tutuyor.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. Yemek yapamıyorum artık.tam size bu şikayetleri yazdım biraz önce lavaboya yetişemedim salonun ortasına kustum.hiç kendimi böyle aciz hissetmedim.eğilemiyorum zaten birde temizleme çıktı. Yerin pisini aldım.eşimi bekliyorum duvarlar falan battı.
Geçmiş olsun canım inş sorun yoktur temiz çıkar sonuçlar allah sağlık versin gerisi boş haklısınKızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Başka şeylerle ilgilenemiyorum elim telefonu bile zor tutuyor.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. Yemek yapamıyorum artık.tam size bu şikayetleri yazdım biraz önce lavaboya yetişemedim salonun ortasına kustum.hiç kendimi böyle aciz hissetmedim.eğilemiyorum zaten birde temizleme çıktı. Yerin pisini aldım.eşimi bekliyorum duvarlar falan battı.
Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şikayetler bendede var 33 haftalık olduk hala aynıyım kusma,aşırı halsizlik,bayılıcak gibi oluyorum,uyuyorum sürekli.Düşün ben evimde kalamıyorum bile çünkü hamilelikte bide astım krizi çıktı korkudan sürekli annemdeyim,Beni yalnız bırakamıyorlar.Allah yardımcımız olsun,Sıkma ne olur kendini aciz hissetme şu pıtırcıkları kucağımıza alalım inşallah geçecek hepsi.Başka şeylerle ilgilenemiyorum elim telefonu bile zor tutuyor.kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum. Yemek yapamıyorum artık.tam size bu şikayetleri yazdım biraz önce lavaboya yetişemedim salonun ortasına kustum.hiç kendimi böyle aciz hissetmedim.eğilemiyorum zaten birde temizleme çıktı. Yerin pisini aldım.eşimi bekliyorum duvarlar falan battı.
Canım böbrek işlevini kkaybettiği için alıyorlar zarar vermesin hastaya diye ve sağlam olan böbreği de hasta etmemesi için. Geçmiş olsun kötü bir şey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut. Biz elimizden geleni yapalım gerisi bizim irademizin dışında canım. Ne kadar soylenilenler rahatlatmasa bile hakikat bu. Olumlu düşün iyi enerji ver etrafa. Güzel olacak her sey.Kızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Canım gelmiş geçmiş olsun,hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah.Canım zaten birşey olsaydı onlar anlıyor ameliyatta söylerlerdi böyle kötü düşünme,Benimde safra kesem alındı geçen sene hiçbirşey olmadığı halde mecbur patolojiye gitti.Miniğin kırkı çıksın belki gidersiniz dedenizi görmeye.Kızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Ya wallaha sinir oluyorum. Demeyin arkadaş böyle. Kötü hamilelik geçiren bilir ancak. Yaşayan anlar. Diğerleri konuşur öyle. Doğduktan sonra en azından sağlığına kavusunca özgürce iradenle yapabilirsin her şeyi. Allah ağız tadı versin. Yorulmakla uykusuzlukla geçer en azından. Hastalık ne kadar zor. Hamile hissetmeyip sadece hasta hissetmek. Minnet etmek durumunda kalmak. Allah sağlık sıhhat versin onu bunu bilmem onun haricinde her şey kolay gelir insana ve mücadele edebilecek gücü bulur kendinde. Yeter ki beden ve kalp iyi olsun.Ya ben sana kıyamamiki uç gün önce ben de öyleydim ara ara vuruyor bana da Bi aglama krizi Bi aciziyet Bi bıkkınlık... ama geçecek bak biliyoruz son günler artık. Cok yorgun hissediyorum Allah’ımın gücüne gitmesin hep şükrediyorum ama cok yoruldum gerçekten cok zormuş birbirimize destek dayanak olalım arkadasım bir de kime söylesem Doğumdan sonra ararsın bu günleri diyor biliyoruz arayacağımızı ama şimdinin acısı can yakan hepsi geçecek arkadasım hepsi geçecek ins az daha sabır
Sağol canım iyi ki varsınız doktora pek güvenmiyorum ama bebeğin iyi oldugunu öğrendim o bana yeterHemde ne saçmalık ya devlet hastanesinde bile veriyorlar
Teşekkürler canım seninde kutlu olsun
Anlamadımki yaa öyle yapıyım bari duydugum en saçma seydi gercekten bide yeni öğrendim bu durumu
Yok canım 2 arkadas orda doğum yaptı dün onlar dedi az öncede hastaneyi arayıp sordum cidden gecelik getirin dedi.sadece sezeryanda veriliyormus
Ohh cok şükür sende rahatladın bizde rahatladık canım gözümüz aydın.Seninde kadınalr günün kutlu olsun canım
Canım benim ya ne güzel bir bag oldu aramızda vallahi cok iyisiniz hepiniz ayrı ayrı.. rüyana bayıldım hahah :)Gözün aydın cnm valla bnde bu gece rüyamda gördüm seni buraya yazıyorum sesi cikmiyo dogurdu mu acaba diye kızlarda diyo yok o parti veriyo şu an onun hazirliginda:))
Sağol canımSenin de kutlu olsun canım
Hangi ilacı verdi benim de midem kötü lansor kullan dediler ama direniyorum
Gaviscon içiyorum sadece çok mecbur kaldıkça
Sevindim iyi olmanıza. Senin de kutlu olsun canım
Alınca mutlaka yıka ve sıcak sıcak ütüle Tubacım
Allah yardımcın olsun zor gerçekten
Inşallah geçecek canım bazen ağrı sızı öyle yoğun oluyorki... Rabbim yavrularımızı korusun. Bizede dayanma gücü versin inşallahYa ben sana kıyamamiki uç gün önce ben de öyleydim ara ara vuruyor bana da Bi aglama krizi Bi aciziyet Bi bıkkınlık... ama geçecek bak biliyoruz son günler artık. Cok yorgun hissediyorum Allah’ımın gücüne gitmesin hep şükrediyorum ama cok yoruldum gerçekten cok zormuş birbirimize destek dayanak olalım arkadasım bir de kime söylesem Doğumdan sonra ararsın bu günleri diyor biliyoruz arayacağımızı ama şimdinin acısı can yakan hepsi geçecek arkadasım hepsi geçecek ins az daha sabır
Inşallah canım geçecek.farkındayım bir ben değilim.her zaman şükrediyorum ama bugün ağrım tavan yaptı sanırımCanım seni çok iyi anlıyorum aynı şikayetler bendede var 33 haftalık olduk hala aynıyım kusma,aşırı halsizlik,bayılıcak gibi oluyorum,uyuyorum sürekli.Düşün ben evimde kalamıyorum bile çünkü hamilelikte bide astım krizi çıktı korkudan sürekli annemdeyim,Beni yalnız bırakamıyorlar.Allah yardımcımız olsun,Sıkma ne olur kendini aciz hissetme şu pıtırcıkları kucağımıza alalım inşallah geçecek hepsi.
Canim geçmiş olsun az kaldı sık dişini Allahın izni ile geçici bugünlerdeKizlar bugun hastaneye gittim tekrar. Sancilarimi soyledim. Nst iyi ama bobregin genislemesi boyle devam ederse zararli olabilir diye uroloji doktoru idrar yollarima kateter takti. Simdi surekli bir adet agrisina benzeyen agrim var. Eski agri gibi saplanmiyor, siddeti ayni ama kalici degildir umarim. 1 ay boyle gecer mi? Bir de tuvaletim var gibi hep ama gidince yapamiyorum. Off taktirmakla kotu mu yaptim? Gerci baska carem de yoktu. Hep erteliyoduk. Bir de aksef antibiyotik verdi doktor. Merak etme bebege zararli degil dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Artik zaman gecsin de saglikli bir dogum olsun. Gercekten zor geciyor zaman...
Canım geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah. Sonuçlarıda temiz çıkar inşallahKızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Aynen canım bebekler hareket etmese sadece hasta gibi hissedecegim.Ya wallaha sinir oluyorum. Demeyin arkadaş böyle. Kötü hamilelik geçiren bilir ancak. Yaşayan anlar. Diğerleri konuşur öyle. Doğduktan sonra en azından sağlığına kavusunca özgürce iradenle yapabilirsin her şeyi. Allah ağız tadı versin. Yorulmakla uykusuzlukla geçer en azından. Hastalık ne kadar zor. Hamile hissetmeyip sadece hasta hissetmek. Minnet etmek durumunda kalmak. Allah sağlık sıhhat versin onu bunu bilmem onun haricinde her şey kolay gelir insana ve mücadele edebilecek gücü bulur kendinde. Yeter ki beden ve kalp iyi olsun.
Fotosu varmı canım ya özelden atabilirmisin fikir olur banadaşuan burada da öyle ben kendime diz boyuna yakın bir pyjama aldım Düğmeli ve ucuz atmalik aldım..
Geçmiş olsun canım sağ salim cıkmıs ameliyattan şükür.sonucta güzel çıkacak inşallah içini ferah tut.Kızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Saol cnm bnm inşallah temiz ciksrCanım böbrek işlevini kkaybettiği için alıyorlar zarar vermesin hastaya diye ve sağlam olan böbreği de hasta etmemesi için. Geçmiş olsun kötü bir şey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut. Biz elimizden geleni yapalım gerisi bizim irademizin dışında canım. Ne kadar soylenilenler rahatlatmasa bile hakikat bu. Olumlu düşün iyi enerji ver etrafa. Güzel olacak her sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?