- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.921
İnşallah cnm iyi olsunda bişey de çıkmasın patalojidenCanım gelmiş geçmiş olsun,hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah.Canım zaten birşey olsaydı onlar anlıyor ameliyatta söylerlerdi böyle kötü düşünme,Benimde safra kesem alındı geçen sene hiçbirşey olmadığı halde mecbur patolojiye gitti.Miniğin kırkı çıksın belki gidersiniz dedenizi görmeye.
Saol cnm sende oylesin duygularimiz karsilikliSağol canım iyi ki varsınız doktora pek güvenmiyorum ama bebeğin iyi oldugunu öğrendim o bana yeter
Canım benim ya ne güzel bir bag oldu aramızda vallahi cok iyisiniz hepiniz ayrı ayrı.. rüyana bayıldım hahah :)
Canım garanti olsun diye almışlardır Allah beterinden korusun ins cok geçmiş olsun.Kızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Amin canim insallah geçecek hepsi, kucağımıza aldığımızda unutacağız hepsini insYa wallaha sinir oluyorum. Demeyin arkadaş böyle. Kötü hamilelik geçiren bilir ancak. Yaşayan anlar. Diğerleri konuşur öyle. Doğduktan sonra en azından sağlığına kavusunca özgürce iradenle yapabilirsin her şeyi. Allah ağız tadı versin. Yorulmakla uykusuzlukla geçer en azından. Hastalık ne kadar zor. Hamile hissetmeyip sadece hasta hissetmek. Minnet etmek durumunda kalmak. Allah sağlık sıhhat versin onu bunu bilmem onun haricinde her şey kolay gelir insana ve mücadele edebilecek gücü bulur kendinde. Yeter ki beden ve kalp iyi olsun.
Cok gecmis olsun. Kotu dusunme. Her sey saglik icin. Daha iyi olmasa almazlardi doktorlar.Kızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Lansor kullanıyorum canım ama o olmasa ne yapardım bilmiyorumSenin de kutlu olsun canım
Hangi ilacı verdi benim de midem kötü lansor kullan dediler ama direniyorum
Gaviscon içiyorum sadece çok mecbur kaldıkça
Sevindim iyi olmanıza. Senin de kutlu olsun canım
Alınca mutlaka yıka ve sıcak sıcak ütüle Tubacım
Allah yardımcın olsun zor gerçekten
Ben nerede olduğunu anlamıyorum valla. Başı bere poposu neresi :)Bende varım çürümüş gibi ayrıca o yöntemlerle bende çeviriyorum ertesi gün geri çıkıyor oradan ama şuan başı sol bogrumde bazen kasigimda anlayacağın bizde oynuyooynuyoruz hanım efendiyle gönlü nasıl isterse..
cok geçmiş olsun canim iyi dusunelim biz kalmasi daha buyuk zarar vericekti bekki ondan aldılar diger böbrek is yapar o acidan rahat ol canım dualarimdasinKızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
Lansor kullanıyorum canım ama o olmasa ne yapardım bilmiyorum
Çok yorma kendini evdeyim diye Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.Iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim bende haftaya evi temizletecegim halilari yikatayim diyorum evde zaman cok hizli geçiyormuş yasanki hic birseye yetişemiyorum yine idrar yolu enfeksiyonum cikti pazartesi tekrar doktora gideceğim hayirlisi ile bir geçseydi
İnşallah cnm bnm sabah kontrolüm var inşallah güzel haberler alirizcok geçmiş olsun canim iyi dusunelim biz kalmasi daha buyuk zarar vericekti bekki ondan aldılar diger böbrek is yapar o acidan rahat ol canım dualarimdasin
bizde bugün kan tahlili verdik yarin sabah gidicez bakalım inşallah güzel şeyler der doktor
Hahahah bende oylw cnm hala kusuyorum ama 18 kilo aldım maşallah banaHaklısın mide sıkıntısı da zor en basiti beslenemiyoruz bebekler de beslenemiyor benim hiç ağzımın tadı yok bişeyler yiyorum ama tadını bilmiyorum. Ayrıca hala bulanıyor arada buna rağmen 14/15 kiloyu nasıl aldım anlamıyorum
Canım kan ilaçlarını aksatma şakın bende kullanmadım 9 a düşmüş hiçbir belirti de vermedi doktor kızdı bana neden kullanmadın diye Doğumda kan kaybı çok olduğu için tehlikeli 4 tane serum takıldım az zaman kaldığı için ilacımı asla aksatmıyorum şimdiAynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi ki
Bilmiyorumki Canım yaparmı,Güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar sabah kontrole gidecem ağrım yok ama bugün çok Kasılmam var .yarın çatı muayenesi yapar mı bilmiyom onun stresi var üzerimde
Canım genelde 37de yapıyorlar ama sen hazırlıklı ol yinede.zaten agda yapmıstın bide psikolojik olarak hazırla kasmamaya calıs kolay gecer inş.hayırlı haberlerle gelKızlar sabah kontrole gidecem ağrım yok ama bugün çok Kasılmam var .yarın çatı muayenesi yapar mı bilmiyom onun stresi var üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?