2018 mart-nisan anneleri

İnşallah cnm iyi olsunda bişey de çıkmasın patalojiden

Canım garanti olsun diye almışlardır Allah beterinden korusun ins cok geçmiş olsun.

Iyi aksamlar kizlar herkes iyidir umarim bende haftaya evi temizletecegim halilari yikatayim diyorum evde zaman cok hizli geçiyormuş ya sanki hic birseye yetişemiyorum yine idrar yolu enfeksiyonum cikti pazartesi tekrar doktora gideceğim hayirlisi ile bir geçseydi

Amin canim insallah geçecek hepsi, kucağımıza aldığımızda unutacağız hepsini ins

Cok gecmis olsun. Kotu dusunme. Her sey saglik icin. Daha iyi olmasa almazlardi doktorlar.

C Canpare24 cnm cok gecmis olsun acil sifalar dilerim babana 3 ay önce bende annemin ameliyatinda beter durumdaydim rabbim yardimciniz olsun

Lansor kullanıyorum canım ama o olmasa ne yapardım bilmiyorum

Ben nerede olduğunu anlamıyorum valla. Başı bere poposu neresi :)

cok geçmiş olsun canim iyi dusunelim biz kalmasi daha buyuk zarar vericekti bekki ondan aldılar diger böbrek is yapar o acidan rahat ol canım dualarimdasin
bizde bugün kan tahlili verdik yarin sabah gidicez bakalım inşallah güzel şeyler der doktor

Çok yorma kendini evdeyim diye Canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.

İnşallah cnm bnm sabah kontrolüm var inşallah güzel haberler aliriz

Hahahah bende oylw cnm hala kusuyorum ama 18 kilo aldım maşallah bana

Kızlar sabah kontrole gidecem ağrım yok ama bugün çok Kasılmam var .yarın çatı muayenesi yapar mı bilmiyom onun stresi var üzerimde

Aynen vlla adam akıllı hiç bişey kullanamadim ben cnm kan ilacı arada içmeye calisiyom ama ikigun içsem bir hafta ara veriyom ya doğumdan önce kan tahlili falan yapmazlar mi tedbir amaçlı hatirlatmam gerekir mi ki
Canım kan ilaçlarını aksatma şakın bende kullanmadım 9 a düşmüş hiçbir belirti de vermedi doktor kızdı bana neden kullanmadın diye Doğumda kan kaybı çok olduğu için tehlikeli 4 tane serum takıldım az zaman kaldığı için ilacımı asla aksatmıyorum şimdi

Kızlar sabah kontrole gidecem ağrım yok ama bugün çok Kasılmam var .yarın çatı muayenesi yapar mı bilmiyom onun stresi var üzerimde
Canım genelde 37de yapıyorlar ama sen hazırlıklı ol yinede.zaten agda yapmıstın bide psikolojik olarak hazırla kasmamaya calıs kolay gecer inş.hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…