- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.941
prnss canım geçmiş olsun.tahlildenmi anlaşıldı enfeksiyon yoksa bi belirti varmıydı.ben idrar tahlili vermedim hiç acaba süphe üzerinemi tahlil yapıyorki doktor.belirtisi nedir
Benimde idrar yollarimda enfeksiyon var malesef . İlk ve son 3 ay çok oluyormuş . Bulantı oldu benim , birde halsizlik sol kasigima ara ara ağrı da giriyordu ama şiddetli değildi . Öyle yanma olmadı hiç .prnss canım geçmiş olsun.tahlildenmi anlaşıldı enfeksiyon yoksa bi belirti varmıydı.ben idrar tahlili vermedim hiç acaba süphe üzerinemi tahlil yapıyorki doktor.belirtisi nedir
Canım şüphe için değil hamilelere yapılıyor idrar tahlili banada 2 kere yapıldı,doktorum bu ay gene hem kan hem idrar tahlili istedi 35. Haftada yaptırıcam hem bir bakalım ,hemde doğuma hazırlık olur dedi.Ama tabi bir sorunun varsa ona görede istiyebilir doktor.prnss canım geçmiş olsun.tahlildenmi anlaşıldı enfeksiyon yoksa bi belirti varmıydı.ben idrar tahlili vermedim hiç acaba süphe üzerinemi tahlil yapıyorki doktor.belirtisi nedir
İdrar yaparken yanman olur ama olmasa da arada baktırsan iyiydi
Benimde idrar yollarimda enfeksiyon var malesef . İlk ve son 3 ay çok oluyormuş . Bulantı oldu benim , birde halsizlik sol kasigima ara ara ağrı da giriyordu ama şiddetli değildi . Öyle yanma olmadı hiç .
Benim doktor sadece 12.haftada kan ve idrar istedi o kadar bide 28.haftada açlık tokluk sekerine bakıldı.Bi şikayetimiz varmu diyo her seferinde yok diyince bişey yapmıyo demekki söylemem gerek bi bakın diyim kan idrar.Güya çok iyi bi doktor amaCanım şüphe için değil hamilelere yapılıyor idrar tahlili banada 2 kere yapıldı,doktorum bu ay gene hem kan hem idrar tahlili istedi 35. Haftada yaptırıcam hem bir bakalım ,hemde doğuma hazırlık olur dedi.Ama tabi bir sorunun varsa ona görede istiyebilir doktor.
Aynen baktırın canım ne olur ne olmaz bana Ayda bir yapıyordu hepBenim doktor sadece 12.haftada kan ve idrar istedi o kadar bide 28.haftada açlık tokluk sekerine bakıldı.Bi şikayetimiz varmu diyo her seferinde yok diyince bişey yapmıyo demekki söylemem gerek bi bakın diyim kan idrar.Güya çok iyi bi doktor ama
Canım cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Beterin beteri var boşver buna şükret sag salim nefes alıyor yanında ya baban gerisi boş. Böbreği vücudunda kalıp ona zarar vereceğine böylesi daha iyidir bir an önce iyileşir inşallahKızlar babam ameliyattan çıktı böbreğini almışlar(((kitleyide patolojik göndermişler 20 güne belli olcak sonuç inşallah kötü bişey cikmaz diyorum ama eğer kötü deilse niye aldılar ki bobregi off valla allahm herkese can sağlığı versin böyle durumlarda herseyin boş olduğunu nasılda iyi anlıyor insan
İyiyim canım teşekkür ederim. Sadece kasılmalarım aşırı arttı sancıda giriyor arada dun arkadaşlaydık kızcagız şok oldu bir günde en az 20 kasılmam oluyor bir an önce p.tesi olsun istiyorum artık doktor cok uzun ara verdi bitmek bilmedi.. kasılmalar neden bu kdr coktur kiLadyBird59 canım nasılsın senin agrılar geçtimi merak ettim seni.
Benden de daha doktorum hiç idrar tahlili istemedi enfeksiyon varsa bilmiyorum yaniprnss canım geçmiş olsun.tahlildenmi anlaşıldı enfeksiyon yoksa bi belirti varmıydı.ben idrar tahlili vermedim hiç acaba süphe üzerinemi tahlil yapıyorki doktor.belirtisi nedir
Korkma canım ya başa gelen cekilir. Bu sıra o kadar kasılmam oluyor ki nefessiz kalıyorum sende durumlar ne muayene oldun mu bu hafta veya olacak mısın.. fındıklarımız da bugun 37 hafta oldu tam pamuk gibilerdir ahhEveeet :)) vallahi hiç sorma gelir mi gelir ahh yerim onları minik kuzularVallahi aslında ben Doğumdan korkmuyorum anan doğumhane filan o ortamdan Korkuyorum allah büyüktür ya bol bol dua ediyorum inşallah verecek bir kolaylığını ayyy ben neden o kadar acıdım biraz da canım tatlı ondan mı acaba kendimi telkin ediyorum sakin olacaksın diye rüyalarıma giriyor Doğumdan bu kadar korkmuyorum İnan
Hayırlısı Allahtan canım ne kadar korksam da dediğin gibi mecbur . Ben de de arada bir oluyor yani gün içinde muhakkak oluyor ama o kadar sık olmuyor :)) Hafta içi kontrolüm var hazırlıklı gel dedi doktorKorkma canım ya başa gelen cekilir. Bu sıra o kadar kasılmam oluyor ki nefessiz kalıyorum sende durumlar ne muayene oldun mu bu hafta veya olacak mısın.. fındıklarımız da bugun 37 hafta oldu tam pamuk gibilerdir ahh
prnss canım mesajını göremedim ama emfeksiyon mu cıktı :/ cok geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Kızlar doktorunuzdan ayda bir kan idrar tahlili isteyin benimki ayda iki kere şekere bile bakıyor :/ cok tehlikeli bu zamanlarımız artık içimizde tam bir insan taşıyoruz idrarda enfeksiyon bu aylarda cok sık rastlanan bir şeymiş sadece idrarda yanma değil belirtisi bende yanma yoktu sancı giriyordu idrar yollarına cok kötü bir agrı o öyle anlasılmıştı
İdrar yaparken yanmam var de kendi ister ego yapmasın şimdi birde sen bakalım diyince senin dr biraz problemliydi :/Benim doktor sadece 12.haftada kan ve idrar istedi o kadar bide 28.haftada açlık tokluk sekerine bakıldı.Bi şikayetimiz varmu diyo her seferinde yok diyince bişey yapmıyo demekki söylemem gerek bi bakın diyim kan idrar.Güya çok iyi bi doktor ama
İyiyim canım teşekkür ederim. Sadece kasılmalarım aşırı arttı sancıda giriyor arada dun arkadaşlaydık kızcagız şok oldu bir günde en az 20 kasılmam oluyor bir an önce p.tesi olsun istiyorum artık doktor cok uzun ara verdi bitmek bilmedi.. kasılmalar neden bu kdr coktur ki
Haklısın canım şimdi bana işimimi öğreteceksin der falanda son dakika sorun yaşamak istemiyorum hayırlsıyla doğum olsundaİdrar yaparken yanmam var de kendi ister ego yapmasın şimdi birde sen bakalım diyince senin dr biraz problemliydi :/
Yalancı sancılar değil mi buİyiyim canım teşekkür ederim. Sadece kasılmalarım aşırı arttı sancıda giriyor arada dun arkadaşlaydık kızcagız şok oldu bir günde en az 20 kasılmam oluyor bir an önce p.tesi olsun istiyorum artık doktor cok uzun ara verdi bitmek bilmedi.. kasılmalar neden bu kdr coktur ki
Günaydın canım kaliteli bir uyku uyuyamadığım için ben de ortalıkta şebek gibi dolanıyorum :) sol tarafıma yatınca yanlarım ağrımaya başladı bu kez de sırt ağrısna ek olarak..ve hala da ağrıyor geçmedi. Gerçekten son aylar epey zormuş ya. Hayırlısıyla kalan 4 haftam da geçse..ay iyiki izindeyim yani bir de okula gidip gelsem hiç yapamayacakmışımGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben berbat valla gece uyku yok, sürekli acıyla uyanıyorum. İki gecedir belim ayrılıyor gibi ağrıyor uyku pozisyonundan mı yoksa bebekle açılmayla ilgili mi bilemedim. Sabah kalkıyorum robot gibiyim her yerim tutuk. Ellerim şiş kapatamıyorum. Ayaklarıma basamıyorum. 69 kilo olmuşum. Bir daha düzelecek miyim hiç bilmiyorum insanlıktan çıktım resmen. Ben hep normal kiloda bi insandım. Nasıl olcak nasıl vericem bilmiyorum
Canim bacaklarına bak bakalim , parmağınlà bastır ödem var sanırım sende . Geçen hafta bende birden sistim. İdrar yollarmda enfeksiyon çıktı . İlaç vs az da olsa indi şişliklerim. sabah uyandigimda artık parmaklarim aciyip agriyodu kapatamiyodum hala ara ara acıyorGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben berbat valla gece uyku yok, sürekli acıyla uyanıyorum. İki gecedir belim ayrılıyor gibi ağrıyor uyku pozisyonundan mı yoksa bebekle açılmayla ilgili mi bilemedim. Sabah kalkıyorum robot gibiyim her yerim tutuk. Ellerim şiş kapatamıyorum. Ayaklarıma basamıyorum. 69 kilo olmuşum. Bir daha düzelecek miyim hiç bilmiyorum insanlıktan çıktım resmen. Ben hep normal kiloda bi insandım. Nasıl olcak nasıl vericem bilmiyorum
bari kalan şu gunlerimde iceyumCanım kan ilaçlarını aksatma şakın bende kullanmadım 9 a düşmüş hiçbir belirti de vermedi doktor kızdı bana neden kullanmadın diye Doğumda kan kaybı çok olduğu için tehlikeli 4 tane serum takıldım az zaman kaldığı için ilacımı asla aksatmıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?