- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.961
Geldim cnm bakmafilar ama sordum bu defa ne zaman yapiliyo diye her gittigimde stres yasiyodum 38 39 da bakiliyo dedi sancin çok olursa daha da erken bakıyoruz dedi bende 38deyim nst de az sancı çıktı dogurmazsan bir hafta sonra gel dedi yine.tabi o arada kanaman olabilir suyun gelebilir sancin olabilir öyle bişey olursa aç karinla gel dediCanım genelde 37de yapıyorlar ama sen hazırlıklı ol yinede.zaten agda yapmıstın bide psikolojik olarak hazırla kasmamaya calıs kolay gecer inş.hayırlı haberlerle gel
Yapmadı cnm hersey normal.dedi sancım az çıktı haftaya yine gidecem bakalmBilmiyorumki Canım yaparmı,Güzel haberlerle gel inşallah.
İnşallah canm çok saolCanım cok geçmiş olsun Allah şifa versin. Beterin beteri var boşver buna şükret sag salim nefes alıyor yanında ya baban gerisi boş. Böbreği vücudunda kalıp ona zarar vereceğine böylesi daha iyidir bir an önce iyileşir inşallah
Benimkide öyle cnm valla ben soylemesem tahlil falan istediği yok aile hekimligi nin yaptığı tahlillerde olmasa ne yapardm bilmiyom hicBenim doktor sadece 12.haftada kan ve idrar istedi o kadar bide 28.haftada açlık tokluk sekerine bakıldı.Bi şikayetimiz varmu diyo her seferinde yok diyince bişey yapmıyo demekki söylemem gerek bi bakın diyim kan idrar.Güya çok iyi bi doktor ama
Aynen canımHallet cnm artık ne olur ne olmaz bi baktın erken gelirler tedbirli olmak lazim
Aynen iç cnm Hatta tahlilde ver baktır kan durumunabari kalan şu gunlerimde iceyum
Bizim bızdık 20 kere kasılıyor en az nefessiz bırakıyor bu kdr cok olması normal mi ki anlamadım bir de bugun sancıların şiddeti arttı iyice. Son 21 günümüz kaldı ne ara geçti bu vakit en son 12. Haftada falandım benHayırlısı Allahtan canım ne kadar korksam da dediğin gibi mecbur . Ben de de arada bir oluyor yani gün içinde muhakkak oluyor ama o kadar sık olmuyor :)) Hafta içi kontrolüm var hazırlıklı gel dedi doktorAy evet ya şaka Maka 20 küsür günümüz kaldı zaman ne çabuk geçti hiç anlamadım Sende durumlar nasıl
Baskıdanda agrı oluyor bebiş döndüyse az kaldı canm sıkıcaz dişimizi sonra pamukların totosunu ısırır ödeşiriz :)Benim de gebeliğin 3/4 ayından beri aralıklarla idrar yaparken solda ağrım oldu her seferinde idrar kültürü tahlili ikisi de yapıldı bir şey çıkmıyor o da çok ilginç ama ağrı oluyordu baskıdan heralde bilemedim
Aynen ya neden bu kdr kasılma oluyor kasılma oldukca kıpkırmızı kesiliyorum eşim bile anlıyor hemen kasıldımı yine diye. Magnezyumu bende cok duzensiz kullanıyordum şimdi başladım içmeyeİdrar yaparken yanmam var de kendi ister ego yapmasın şimdi birde sen bakalım diyince senin dr biraz problemliydi :/
Benim de kasılmam çok oluyor magnezyumu düzenli günde bir içerken biraz azaldı az hali de günde 15/20 kasılma sanırım :/
Yalancı sancı canım böyle yalancısınıda ilk kez görüyorum sahicisi nasıl acaba :)Yalancı sancılar değil mi bu
Benimde ayaklar eller şişti baya ayaklarda ki şişlik geçmiyorda artık.. Ben ne durumdayım hic bilmiyorum kasılma sancı cok ama nstde cıkacak mı merk ediyorum.. doğum sancısı düzenli aralıklarla belden baslayıp tüm karın bölgesine yayılıyormuş canm adet sancısı cektiysen onun şiddetli haline benzetiyor tecrübe sahipleri..Kızlar beni aile hekimi son kontrol için çağırmıştı. Yüzümde parmaklarımda şişlik var diye idrar tahlili istedi. Salı günü tüm tetkiklerimi yapmış olmama rağmen. Kadın doğumcuya gittim salı nst ye girmiştim normal çıkmıştı. Bugün gene girdim doğum sancıların hafif başlamış dedi. 10 dk da bir sancın olursa hemen doğum yapacağın yere git dedi. Tabi beni korku bastı. Kasık bölgemde hafif ağrı var ama o ağrı nası olacak nası anlicaz çok tecrübesizim
canım sen neden pzt yi bekledin ki erken gitseydin. İdrar ve kanda özellikle üre kreatinin e bakması gerekiyor. Kasılman çoksa çıkar nst de. Beni çok sık aralıklarla nst ye soktu doktorum baya üstüne düşüyor en ufak şeyin. Şimdi bana dedikleri heran doğum olabilir zaten 36 yı geçtin beklicez. Çok şiddetli değil ağrım ama kasıklarımda hafif oluyor belime sırtıma doğru vuruyor. Sonuçlarımı almaya gidicem akşamüstü. tekrar sorsam mı doktora kendimi çok cahil aptal gibi hissediyorum.Benimde ayaklar eller şişti baya ayaklarda ki şişlik geçmiyorda artık.. Ben ne durumdayım hic bilmiyorum kasılma sancı cok ama nstde cıkacak mı merk ediyorum.. doğum sancısı düzenli aralıklarla belden baslayıp tüm karın bölgesine yayılıyormuş canm adet sancısı cektiysen onun şiddetli haline benzetiyor tecrübe sahipleri..
Sende hafif yanma var çiş yaparken de :) bana da ayda 1 bakılıyor kan idrar canım.Haklısın canım şimdi bana işimimi öğreteceksin der falanda son dakika sorun yaşamak istemiyorum hayırlsıyla doğum olsunda
Uuu senin baya sık oluyor :)) yerim ben onuBizim bızdık 20 kere kasılıyor en az nefessiz bırakıyor bu kdr cok olması normal mi ki anlamadım bir de bugun sancıların şiddeti arttı iyice. Son 21 günümüz kaldı ne ara geçti bu vakit en son 12. Haftada falandım benhazırlıklı gel ne demek acaba temiz gel mi cantanı mantanı al gel mi demek istedi :) bizimde p.tesi var bakalım ne diyecek
Haklısın canım şimdi bana işimimi öğreteceksin der falanda son dakika sorun yaşamak istemiyorum hayırlsıyla doğum olsunda
Günaydın canım kaliteli bir uyku uyuyamadığım için ben de ortalıkta şebek gibi dolanıyorum :) sol tarafıma yatınca yanlarım ağrımaya başladı bu kez de sırt ağrısna ek olarak..ve hala da ağrıyor geçmedi. Gerçekten son aylar epey zormuş ya. Hayırlısıyla kalan 4 haftam da geçse..ay iyiki izindeyim yani bir de okula gidip gelsem hiç yapamayacakmışım
Ağrın sızın yoksa Evde olmak biraz sıkıntılı takacak birşey buluyorsun. Ya birilerini çağır yada birilerine git yakınında varsa birileri yani ilgilenecek birşey bul derimOff kızlar ben de bugün nedense hiç iyi değilim..her şeyi kafaya takmaya başladım..ya suyu azsa ya kordona dolanırsa sancım tutar da hastaneye yetişemezsem vs vs iyice strese girdim bebeği de strese sokuyorum böyle kendime kızıyorumdokunsalar ağlıcam..halbuki sezaryen olacak zaten ama hep bi aksilik olursa diye düşünüyorum..evde oturmak da bu yönden iyi gelmedi bana..inşallah bebeklerimize bir şey olmadan sağ salim kucağımıza alırız.. i
Hay allah doğurmazsan gel demiş ya ona güldüm şaka gibi bu doktorlar.herşeyin yolunda gitmesine sevindimGeldim cnm bakmafilar ama sordum bu defa ne zaman yapiliyo diye her gittigimde stres yasiyodum 38 39 da bakiliyo dedi sancin çok olursa daha da erken bakıyoruz dedi bende 38deyim nst de az sancı çıktı dogurmazsan bir hafta sonra gel dedi yine.tabi o arada kanaman olabilir suyun gelebilir sancin olabilir öyle bişey olursa aç karinla gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?