- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #14.981
baktırcam cnm kan grubum da Türk nüfusunun %2 sinde var az bulunuyor ne olur ne olmaz :)Aynen iç cnm Hatta tahlilde ver baktır kan durumuna
Hiç sorma cnm bnde ayin 9 u daha ay sonuna çok var modundayim o birden öyle deyince kaldım öyle doguruyorum galiba şaka bi yana final çok yaklaştı allahtan herseyim hazır babamla da konuştum bugün sesi iyidi öyle mutlu oldum ki allahm hiç kimseyi sevdikleriyle sinamasinHay allah doğurmazsan gel demiş ya ona güldüm şaka gibi bu doktorlar.herşeyin yolunda gitmesine sevindim
Cnm sen yurtdışında miydin ?valla burda çoğu doktor öyle duyarsız ki özele falan gitmemize rağmen ilgi alaka yok denecek kadar az diyebilirim bana sadece hamileligimi ilk öğrendiğim 6.haftada tahlil yaptırdı onn dışında açlık tokluk ta şekere bakıldı başka da bişey yapmadı aile hekimliği yaptı sadece ama dediğin doğru sikayetin olmasa bile bakılması lazım düzenli aralıklarlaKızlar düzenli idrara bakılması gerek başlatmasınlar egolarına tevbe tevbe.. Her randevumda bakiliyordu zaten haricinde iki hafta bire düştü yine bakılıyor çünkü enfeksiyon bebeğe zararlı normal dogumdada.. Kana da bakilmali tabi..
Ayriyeten son haftalardaki canlar ben bilmiyorum ama o ağrılar belden girip tüm karnı kapliyormus ve karın sert oluyormuş bunu anliyormusun.. Boyle oluyor sonra kesiliyor ardından 10. Dk da yine aynısı oluyormuş bunu yarım saat takip edeceksiniz. Tam o anda panik yapmadan üstünüzü giyin ve yola çıkın. . Bebek doğmaz hemen dk da bire düşüyor sancılar en sonunda ve rahim ağzının açılması surebiliyor.. Hastaneye yetisemeyecegiz korkunuz olmasın. Bir saat uzakta bile olsa.. Ayrıca cantalariniz hazır kapının önünde veya arabada dursun artık. . Sizinle beraber ben çok heyecanlandim.. Siz kasildikca bebek daha da doğum kanalına dusuyormus.. Ladybird senin kız normal yolla gelmeye niyetli o yüzden herhalde acele ediyor..
Ben tahmin bile edemiyorum :))yok ben dayanamam hayatta gerçek sanciya etrafimdaki herkese o aan düşman olurum kesin o acidan :))Yalancı sancı canım böyle yalancısınıda ilk kez görüyorum sahicisi nasıl acaba :)
Cnm sor tabi hiç oylw hissetme sonuçta ilk yani tecrübesiziz hepimizcanım sen neden pzt yi bekledin ki erken gitseydin. İdrar ve kanda özellikle üre kreatinin e bakması gerekiyor. Kasılman çoksa çıkar nst de. Beni çok sık aralıklarla nst ye soktu doktorum baya üstüne düşüyor en ufak şeyin. Şimdi bana dedikleri heran doğum olabilir zaten 36 yı geçtin beklicez. Çok şiddetli değil ağrım ama kasıklarımda hafif oluyor belime sırtıma doğru vuruyor. Sonuçlarımı almaya gidicem akşamüstü. tekrar sorsam mı doktora kendimi çok cahil aptal gibi hissediyorum.
İçini ferah tut cnm allahın izni ile hiç bişey olmaz sağsalim alırız kucağımıza insan kendiyle başbaşa kalınca herseyi dusunuyo ama iyi şeyler düşün bi sorun sıkıntı yok kontrollerine gidiyon iyi.olcak herseyOff kızlar ben de bugün nedense hiç iyi değilim..her şeyi kafaya takmaya başladım..ya suyu azsa ya kordona dolanırsa sancım tutar da hastaneye yetişemezsem vs vs iyice strese girdim bebeği de strese sokuyorum böyle kendime kızıyorumdokunsalar ağlıcam..halbuki sezaryen olacak zaten ama hep bi aksilik olursa diye düşünüyorum..evde oturmak da bu yönden iyi gelmedi bana..inşallah bebeklerimize bir şey olmadan sağ salim kucağımıza alırız.. i
Valla aynen bende bakıyorum da geriye daha yeni öğrenmiş gbiyim hamileligimi ben 6.haftada falan kaldım yani superiz atlattik bi şekilde bu güne geldik .Kızlar kim ilk giderse doğuma yazsın lütfen gidiyom diye :))bide bişey sorcam brn bugün doktor sancin kanaman olursa suyun gelirse aç karna gel dedi e benm karnım o an toksa nolcak yani bagirsaklar dolu olunca bide normal yapınca ikiniyon büyük abdestini yapar gbi diyolar ya gerçekten o an yaparsan yapan varmış masada yani acaba tok gitsekte bağırsakları bosaltiyolar midirUuu senin baya sık oluyor :)) yerim ben onuDoğuma hazırlık yapıyor minik ama yine de doktora söyle bir belki farklı birşeydir benim de ilk doğumum olacağı için pek bilgim yok evet ya daha dün öğrenmiştim hamile olduğumu duygulandım bak şimdi temiz gel demek istedi sanırım canım ama sen çantanı filan al giderken çünkü kasılman bayağı var sürpriz yapabilir her an yanında bulunsun ayyy çok heyecanlıyım acaba ilkhangimiz Doğum yapacağız
Canim bacaklarına bak bakalim , parmağınlà bastır ödem var sanırım sende . Geçen hafta bende birden sistim. İdrar yollarmda enfeksiyon çıktı . İlaç vs az da olsa indi şişliklerim. sabah uyandigimda artık parmaklarim aciyip agriyodu kapatamiyodum hala ara ara acıyorDr tamamen tuzu kestirdi . Son ay daha da siseceksin dedi . Sen tuzu kes canim. KG da hiç önemli değil , hamleyiz az kaldı doğumdan sonra eski halimize kavusacagiz. Bebek ve senin sağlığında daha önemli değil kg hep bunu düşün moralini yüksek tut .
Bebiş her gün farklı bi yere dönüyor kendini kordono dolamasa bari diye dua ediyorum doğum pozisyonu almasını geçtim. Adını da döndü koycam valla yerinde durmuyor sıpaBaskıdanda agrı oluyor bebiş döndüyse az kaldı canm sıkıcaz dişimizi sonra pamukların totosunu ısırır ödeşiriz :)
Her gün bi tane içiyorum, içmesek daha çok kasılıcaz o da zararlı bebeği strese sokar . Bi doğsalar hayırlısıyla ayy :/Aynen ya neden bu kdr kasılma oluyor kasılma oldukca kıpkırmızı kesiliyorum eşim bile anlıyor hemen kasıldımı yine diye. Magnezyumu bende cok duzensiz kullanıyordum şimdi başladım içmeye
Off kızlar ben de bugün nedense hiç iyi değilim..her şeyi kafaya takmaya başladım..ya suyu azsa ya kordona dolanırsa sancım tutar da hastaneye yetişemezsem vs vs iyice strese girdim bebeği de strese sokuyorum böyle kendime kızıyorumdokunsalar ağlıcam..halbuki sezaryen olacak zaten ama hep bi aksilik olursa diye düşünüyorum..evde oturmak da bu yönden iyi gelmedi bana..inşallah bebeklerimize bir şey olmadan sağ salim kucağımıza alırız.. i
Sıfır negatif mi :) benim de öylebaktırcam cnm kan grubum da Türk nüfusunun %2 sinde var az bulunuyor ne olur ne olmaz :)
Valla aynen bende bakıyorum da geriye daha yeni öğrenmiş gbiyim hamileligimi ben 6.haftada falan kaldım yani superiz atlattik bi şekilde bu güne geldik .Kızlar kim ilk giderse doğuma yazsın lütfen gidiyom diye :))bide bişey sorcam brn bugün doktor sancin kanaman olursa suyun gelirse aç karna gel dedi e benm karnım o an toksa nolcak yani bagirsaklar dolu olunca bide normal yapınca ikiniyon büyük abdestini yapar gbi diyolar ya gerçekten o an yaparsan yapan varmış masada yani acaba tok gitsekte bağırsakları bosaltiyolar midir
Ben de yaşadım ara ara yalancı sancı bence geçmezse dr a gidersiin cnmKızlar kasıklarımda hafif ağrı var sanki adet olacakmışım gibi. Neden acaba bilen yada yaşayan var mı? Çok hafif hafif vuruyor böyle
Kızımda bugün ekstra hareketli karnımdan çıkacak gibiBen de yaşadım ara ara yalancı sancı bence geçmezse dr a gidersiin cnm
Bende aynı oluyorum canım normalmis daha da artacakmis sonlara doğru. .Kızlar kasıklarımda hafif ağrı var sanki adet olacakmışım gibi. Neden acaba bilen yada yaşayan var mı? Çok hafif hafif vuruyor böyle
Güldüm ya valla uzaya merdivensiz çıkacağız kesin :))Yalancı sancı canım böyle yalancısınıda ilk kez görüyorum sahicisi nasıl acaba :)
Canım devlet hastanesinde falanda baktırabilirsin kandaki değerlere idrar yollarına ,çünkü benimde hiç şikayetim yokken idrarımda 2 kere hafif enfeksiyon çıktı,ilaç kullandık.Kansızlığım zaten sınırın altında benim.Benim doktor sadece 12.haftada kan ve idrar istedi o kadar bide 28.haftada açlık tokluk sekerine bakıldı.Bi şikayetimiz varmu diyo her seferinde yok diyince bişey yapmıyo demekki söylemem gerek bi bakın diyim kan idrar.Güya çok iyi bi doktor ama
Ay Canım kıyamam sana,senin minik sabırsız belli ,Hayırlısı ile vaktinde gelsin inşallah kuzucuk,Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Canım dikkat et kendine çok yorma artık.İyiyim canım teşekkür ederim. Sadece kasılmalarım aşırı arttı sancıda giriyor arada dun arkadaşlaydık kızcagız şok oldu bir günde en az 20 kasılmam oluyor bir an önce p.tesi olsun istiyorum artık doktor cok uzun ara verdi bitmek bilmedi.. kasılmalar neden bu kdr coktur ki
Sezaryen için dedi sana.aç gel diye . Normal doğum için lavman vs bi şekilde temizleniyosn. Tok karnına ameliyat olamıyosn.Valla aynen bende bakıyorum da geriye daha yeni öğrenmiş gbiyim hamileligimi ben 6.haftada falan kaldım yani superiz atlattik bi şekilde bu güne geldik .Kızlar kim ilk giderse doğuma yazsın lütfen gidiyom diye :))bide bişey sorcam brn bugün doktor sancin kanaman olursa suyun gelirse aç karna gel dedi e benm karnım o an toksa nolcak yani bagirsaklar dolu olunca bide normal yapınca ikiniyon büyük abdestini yapar gbi diyolar ya gerçekten o an yaparsan yapan varmış masada yani acaba tok bağırsakları bosaltiyolar midir
Canım benim ya yapsaydı artık neyi bekliyorki bu doktorun 37.haftada bebek gelebiliyor yani doğumun her an olabilir artık neyse bir bildiği var herhalde,minik nasıldı görebildinmi onu.Geldim cnm bakmafilar ama sordum bu defa ne zaman yapiliyo diye her gittigimde stres yasiyodum 38 39 da bakiliyo dedi sancin çok olursa daha da erken bakıyoruz dedi bende 38deyim nst de az sancı çıktı dogurmazsan bir hafta sonra gel dedi yine.tabi o arada kanaman olabilir suyun gelebilir sancin olabilir öyle bişey olursa aç karinla gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?