2018 mart-nisan anneleri

bugün 36 . Haftama girdim . Bilmiyorum Dr bana tuz kes dedi ama.demekki doğum yaklaştı ya artık ondan şişiyoruz.

Aynı endişeler bende de var canım bebek iyimiki suyumu azaldı acaba ya sıkışıksa ya canı yanıyosa acıktımı ayy birsürü seyi düşünüyorum artık büyüdüler ya endişede arttı

Aynen canım final yaklastı artık sağlıcakla bekliyoruz.Babacığının iyi olmasına cok sevindim için rahatlamıstır biraz

Kızlar kasıklarımda hafif ağrı var sanki adet olacakmışım gibi. Neden acaba bilen yada yaşayan var mı? Çok hafif hafif vuruyor böyle
Bende de var o sancı iğne batması gibi falan oluyo.üşüttümmü acaba diyordum ama normal sanırım

Kızlar ben sonuçlarımı aldım doktora da tekrar sordum sancı olayını. Size de anlatayım. Buarada salı günü kan ve idrar vermeme rağmen bugünde başka hastane olduğu için istediler verdim. O kadar stresli ve yorucu birgundu ki psikolojim alt üst oldu. Nst ye girdiğimde yanımda kadın normal doğum yapıyordu. O kadar ikindi bağırdı ki için gitti ama sonra doğum için başka yere geçti sesi geliyordu bebek kısa sürede çıktı ve ağlama sesi... O bağırdıkça bebek beni tekmeledi durdu. Sancimin çıkması psikoljik mi oldu acaba dedim kadın bağırdı stres oldum falan. Neyse idrarda gene enfeksiyon çıktı antibiyotik yazdı. O kadar ilaç içmedim antibiyotik içmem gerekecek. Ins geçer de enfeksiyon. Gelgelelim sancı olayını doktora dedim bu sancılar bel ve kasik bölgesinde ağrı olur kan gelir su gelirse hastaneye git hemen dedi. Sancı şimdi böyle çıkıp sonra durabilirmis de. Önemli olan çok sık ve şiddetli olmaması anladığım. Ama bazılarının hiç ağrısı olmadan direk suyu da gelebiliyormuş. Yanı bu isler karışıkmış arkadaşlar bilemedim. Allah hepimize kolaylık versin

Canım benim ya yapsaydı artık neyi bekliyorki bu doktorun 37.haftada bebek gelebiliyor yani doğumun her an olabilir artık neyse bir bildiği var herhalde,minik nasıldı görebildinmi onu.
Cnm inanki bn sadece detaylı ultrasonda gördüm bebegimi onun dışında hiç goremedim .valla bnn işime geldi bakmamalari malum biraz cekiniyom ve korkuyorum

Cnm aynen degisiyo kişiden kişiye göre yengem in dogumu çok rahatı ilk olmasına rağmen sabah suyum geldi dedi biz kalktik saclarimizi yaptık makyaj yaptık :))öyle hastaneye gittik bi saat içinde ve ebe çatı muayenesi yaptığında ağrısız bi şekilde 8 cm açılmıştı normal doğum için 10 cm açılma yeterliumis dedi başlaması için dogumun bi saat içinde doğurdu ve hiç ağrımadı dedi sadece bi defa çok ağrı hissettim o da beş saniye falan sürdü dedi ve cidden ne bi bagirmasi vardı ne bişey sadece kilolu bi ebe bebek aşağı insin diye göğüslerinin altina yuklenip ittiriyomus o zmn ağrıdı dedi yani degisiyo kimine çok zor geciriyo

Kızlar kasıklarımda hafif ağrı var sanki adet olacakmışım gibi. Neden acaba bilen yada yaşayan var mı? Çok hafif hafif vuruyor böyle
Bnm kaç haftadan beri var cnm sordum artık aylık ağrılar bunlar dedi daha da artabilir dedi doğum alametleri :)

Dimi canım ahh ahh nasıl geçti zamanlar çok şükür sonuna geldik ya çok mutluyum kuzuma kavuşmak için sabırsızlanıyorum ayyy tabi ki de söylerim seve seve ne demek dua isterim sizlerden canım eğer yemişsen lavman yapıyorlar o bağırsakları boşaltıyor ondan sonra büyük abdest yapma imkanın yok her hastanede yapıyorlar diye biliyorum o rahatlatıyor bağırsakları çünkü ıkınacağız o an onu kontrol edemeyiz ama sor yine doktoruna yapılıyor mu diye kesin yapılır

Yazık ya devlet hastanesine mi gittin , keşke böyle bişeye şahit olmasaydin demekki sen strese girince bebek de girdi ; ( Allah hayırlı doğum nasip eylesin inşallah hayırlı ve sağlıklı aminnn

Kesesi kalp atışı , ikili tarama testi, cinsiyeti ayrıntılı ultrasonu şeker yüklemesi , derken çatı ağrılari ,kas kasılmalari , enfeksiyonu vitaminiydi, bide catladik geldik 36. Haftaya Ateş basıyor beni bugün . 38 haftaya gelen parmak kaldırsin Bana doktorum ilk doğum olacağı için 38 den önce gelmez dedi . Sanki erken gelecek

Gittim canım bir gün önce acildeydim ama cok gereksiz hoslanmadıgım bir doktor oluyor geceleri acıkcası deneyiminede hic güvenmiyorum bebeğimin ve suyunun iyi oldugunu ögrendim cıktım o kdr kasılmamı kendi gözüyle gördüğü halde bebek tekmesi dedi eşim sinirlendi böyle tekmemi olur bebek tekme atayım öylece bekleyeyim bir kaç dakika mı diyor dedi sonra magnezyumunu ıcıyor musun dedi sadece dengesiz adam nst ye bile sokmadı 37. Haftamdayım ne zaman sokacaksa bende teklif etmedim. Cidden Allah iyilerle karşılaştırsın gece olursa dogumum bu adamda olacak büyük ihtimalle stresten doguramam artık.

Bayadır bagajda duruyor cantalar canım riske atmadım kalsın orada gezentiyim ben yolda molda gelirse ugrasmayalım cantayla benim kız bana bir haller ediyor bu sıra söylemesi ayıp ishalde oldum dogum belirtisi diyorlar ishale dokuz aydır kabız olunca tuhafıma gitti :) valla bilemedim ki kim doğuracak cok heyecanlanıyorum ben gittikçe

Döndü fikrine bayıldım dolamaz annesi yaramazlar ya valla yicem totolarınııııı. İçiyorum canım artık sürekli ihmal etmeyelim

İyi düşündün canım bende hala koyacağım güya tembelliklercee ayy hiç sorma benim ki de ayağı kalkınca çatı kemiklerime bir baskı oluyor ki sorma çıkıp düşecek yere sanki allahım yarabbim canım da yanıyor

Ay Canım kıyamam sana,senin minik sabırsız belli ,Hayırlısı ile vaktinde gelsin inşallah kuzucuk,Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz Canım dikkat et kendine çok yorma artık.
Sağolasın canım benim kimse iş yaptırmıyor artık bana annem eşim izin vermiyorlar kasılmaları gördükçe onlarda şok oluyor karnımdan fırlayacak Allah korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…