2018 mart-nisan anneleri

Kendi dr un gelmiyor mu canım gece olursa doğum anlaşsaydın ekstra ücret falan olup

Koy canım yazık kocalar ugrasmasın bir daha eve gitmekle.. off sorma onu ya korkuyorum vallahi cıkacak diye artık o kdr asagıda hissediyorum ki hareketlerini anlatamam çatı agrısıda geçmişti benim tekrar başladı cıkınca ıstırırız totolarından ödeşiriz nasıl fikir

Kendi dr un gelmiyor mu canım gece olursa doğum anlaşsaydın ekstra ücret falan olup
Diğer doktorlar geliyor bir benim ki gelmiyormuş onuda yeni ögrendim ptesi son kez konuşucam erkek doktor istemiyorum diye böyle olacaksa son anda doktor değiştiricem sanırım

Diğer doktorlar geliyor bir benim ki gelmiyormuş onuda yeni ögrendim ptesi son kez konuşucam erkek doktor istemiyorum diye böyle olacaksa son anda doktor değiştiricem sanırım

Yaa kötü olmuş konuş aynen belki gelirim der. Erkek dr da sıkılıp çekinceksen olmasın tabi, öyle ruh halleri doğumu geciktirirmiş kendini rahat hissetmen gerek. Benim gittiğim hastanede nöbetçi bi dr oluyordu ona denk geldim bi iki kez adam acayip rahatsız etti beni hiç sevmedim allah düşürmesin onun da eline mesela. Dr a göre de değişiyor ama sen başından beri gittiğin için biraz daha zor erkek dr a bu saatten sonra alışman.

Sordum biraz önce hemsiresine cnm evet yapiliyomus

:))38 deyim

Ben bugün unuttum yine fazla kasıldım. Ne berbat bişeymiş magnezyum eksikliği. İsim için Bilge Doğa dedik en son yine fikrim değişmezse tabi
İç hemen canım ben artık içiyorum sansa bırakmıyorum bugun 5 6 kere kasıldı sadece cidden etkili oluyor magnezyum. İki isimde cook güzel ismiyle saglıklı huzurlu bilge yaşasın inşallah

o kdr rahat bir insanımdır geri kafalılıgıda hic sevmem fakat tek yıkamadıgım tabum erkek jinekolog malesef benide cok rahatsız etti iki gün önce gittiğimde gerçekten cok sinirlendim normalde de acile 2 kere gitmiştim yine bu erkek doktor vardı geceleri hep o oluyor o zamanlar böyle rahatsız olmadım fakat son gidişimde hareketlerinden ireti oldum gece olursa zaten ne yaparım hic bilmiyorum konuşucam artık oturup

:))hahahah iyimiş ya bnde şimdiden söyleyeyim o an kalbi kirilmasin kendimi biliyorum yani o acidan adam yerim ben
Ben çoook şiddetli adet sancısı cektiğim icin biliyorum o an cidden insan canavara dönüşüyor:)) o yüzden şimdiden özür dilerim o gün yapacaklarım icin dedim ama acıdan kendi derdimden cevredekilere cemkirmeye halim kalmaz herhalde:))

Ayy cnm aynı ben gibisin bende normalde cok adet sancısı cekiyodum hastanelik falan.oluyodum yani onun ağrısından oturup hüngür hüngür ağlayan biriyim ve hala normal doğum yapcam diyorum neyime güveniyorum inan bilmiyom :))

C Canpare24 canm nasıl geçti muayene doktor bir şey söyledimi doguma dair.. bebişin ve senin saglıgın iyidir umarım.
Cnm valla önce nstye bağlandı m biraz sancım çıktı ama öyle çok deil dedi.genel anlamda iyi dedi 3 kilo 400 gram falan kilosu.bir hafta içinde dogurmazsan haftaya gorusecez dedi:))38.haftadaym öyle deyince sonun yaklaştığını daha iyi anladım doguracax şaka bi yana :))

Cnm gece dogumun olsada kendi doktorun gelmez mi doğuma arasan gelir bence özele mi gidiyodun sen.ben doktorumu sevmem falan kiloya çok takiyo diye sinirden oluyorm ama ilk muayeneye başladığımız anda kartını numarasini verdi gece gündüz ne olursa ara dedi doğumda da arayın geliyomus gece erkek malesef bende normalde takmam böyle şeyleri sonuçta sağlık erkeği bayan mi.olır doktorun derim ama kadın doğum olunca is degisiyo ya insan ister istemez cekiniyo valla

Parçalayacağım o popişi aynı valla benim ki de çıktı çıkacak İnan artık doğsa da rahat etsem su 20 gün nasıl geçecek İnan çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…