- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.021
Gittim canım bir gün önce acildeydim ama cok gereksiz hoslanmadıgım bir doktor oluyor geceleri acıkcası deneyiminede hic güvenmiyorum bebeğimin ve suyunun iyi oldugunu ögrendim cıktım o kdr kasılmamı kendi gözüyle gördüğü halde bebek tekmesi dedi eşim sinirlendi böyle tekmemi olur bebek tekme atayım öylece bekleyeyim bir kaç dakika mı diyor dedi sonra magnezyumunu ıcıyor musun dedi sadece dengesiz adam nst ye bile sokmadı 37. Haftamdayım ne zaman sokacaksa bende teklif etmedim. Cidden Allah iyilerle karşılaştırsın gece olursa dogumum bu adamda olacak büyük ihtimalle stresten doguramam artık.
Koy canım yazık kocalar ugrasmasın bir daha eve gitmekle.. off sorma onu ya korkuyorum vallahi cıkacak diye artık o kdr asagıda hissediyorum ki hareketlerini anlatamam çatı agrısıda geçmişti benim tekrar başladı cıkınca ıstırırız totolarından ödeşiriz nasıl fikirİyi düşündün canım bende hala koyacağım güya tembelliklerceeayy hiç sorma benim ki de ayağı kalkınca çatı kemiklerime bir baskı oluyor ki sorma çıkıp düşecek yere sanki allahım yarabbim canım da yanıyor
Diğer doktorlar geliyor bir benim ki gelmiyormuş onuda yeni ögrendimKendi dr un gelmiyor mu canım gece olursa doğum anlaşsaydın ekstra ücret falan olup
Ben bugün unuttum yine fazla kasıldım. Ne berbat bişeymiş magnezyum eksikliği. İsim için Bilge Doğa dedik en son yine fikrim değişmezse tabiDöndü fikrine bayıldımdolamaz annesi yaramazlar ya valla yicem totolarınııııı. İçiyorum canım artık sürekli ihmal etmeyelim
Diğer doktorlar geliyor bir benim ki gelmiyormuş onuda yeni ögrendimptesi son kez konuşucam erkek doktor istemiyorum diye böyle olacaksa son anda doktor değiştiricem sanırım
Sordum biraz önce hemsiresine cnm evet yapiliyomusDimi canım ahh ahh nasıl geçti zamanlar çok şükür sonuna geldik ya çok mutluyum kuzuma kavuşmak için sabırsızlanıyorumayyy tabi ki de söylerim seve seve ne demek dua isterim sizlerden canım eğer yemişsen lavman yapıyorlar o bağırsakları boşaltıyor ondan sonra büyük abdest yapma imkanın yok her hastanede yapıyorlar diye biliyorum o rahatlatıyor bağırsakları çünkü ıkınacağız o an onu kontrol edemeyiz ama sor yine doktoruna yapılıyor mu diye kesin yapılır
:))38 deyimKesesi kalp atışı , ikili tarama testi, cinsiyeti ayrıntılı ultrasonu şeker yüklemesi , derken çatı ağrılari ,kas kasılmalari , enfeksiyonu vitaminiydi, bide catladik geldik 36. HaftayaAteş basıyor beni bugün . 38 haftaya gelen parmak kaldırsin Bana doktorum ilk doğum olacağı için 38 den önce gelmez dedi . Sanki erken gelecek
:))hahahah iyimiş ya bnde şimdiden söyleyeyim o an kalbi kirilmasin kendimi biliyorum yani o acidan adam yerim benBen de eşime diyorum şimdiden özür dilerim diye :))
İç hemen canım ben artık içiyorum sansa bırakmıyorum bugun 5 6 kere kasıldı sadece cidden etkili oluyor magnezyum. İki isimde cook güzel ismiyle saglıklı huzurlu bilge yaşasın inşallahBen bugün unuttum yine fazla kasıldım. Ne berbat bişeymiş magnezyum eksikliği. İsim için Bilge Doğa dedik en son yine fikrim değişmezse tabi
o kdr rahat bir insanımdır geri kafalılıgıda hic sevmem fakat tek yıkamadıgım tabum erkek jinekolog malesefYaa kötü olmuş konuş aynen belki gelirim der. Erkek dr da sıkılıp çekinceksen olmasın tabi, öyle ruh halleri doğumu geciktirirmiş kendini rahat hissetmen gerek. Benim gittiğim hastanede nöbetçi bi dr oluyordu ona denk geldim bi iki kez adam acayip rahatsız etti beni hiç sevmedim allah düşürmesin onun da eline mesela. Dr a göre de değişiyor ama sen başından beri gittiğin için biraz daha zor erkek dr a bu saatten sonra alışman.
Ben çoook şiddetli adet sancısı cektiğim icin biliyorum o an cidden insan canavara dönüşüyor:)) o yüzden şimdiden özür dilerim o gün yapacaklarım icin dedim ama acıdan kendi derdimden cevredekilere cemkirmeye halim kalmaz herhalde:)):))hahahah iyimiş ya bnde şimdiden söyleyeyim o an kalbi kirilmasin kendimi biliyorum yani o acidan adam yerim ben
İyi cnm maşallah haftasıyla uyumlu oluyor sanırım doktor ne dediKizlar 34. Hafta 2.300 gram 43 cm nasil sizce :)
Ayy cnm aynı ben gibisin bende normalde cok adet sancısı cekiyodum hastanelik falan.oluyodum yani onun ağrısından oturup hüngür hüngür ağlayan biriyim ve hala normal doğum yapcam diyorum neyime güveniyorum inan bilmiyom :))Ben çoook şiddetli adet sancısı cektiğim icin biliyorum o an cidden insan canavara dönüşüyor:)) o yüzden şimdiden özür dilerim o gün yapacaklarım icin dedim ama acıdan kendi derdimden cevredekilere cemkirmeye halim kalmaz herhalde:))
Cnm valla önce nstye bağlandı m biraz sancım çıktı ama öyle çok deil dedi.genel anlamda iyi dedi 3 kilo 400 gram falan kilosu.bir hafta içinde dogurmazsan haftaya gorusecez dedi:))38.haftadaym öyle deyince sonun yaklaştığını daha iyi anladım doguracax şaka bi yana :))
Cnm gece dogumun olsada kendi doktorun gelmez mi doğuma arasan gelir bence özele mi gidiyodun sen.ben doktorumu sevmem falan kiloya çok takiyo diye sinirden oluyorm ama ilk muayeneye başladığımız anda kartını numarasini verdi gece gündüz ne olursa ara dedi doğumda da arayın geliyomus gece erkek malesef bende normalde takmam böyle şeyleri sonuçta sağlık erkeği bayan mi.olır doktorun derim ama kadın doğum olunca is degisiyo ya insan ister istemez cekiniyo vallao kdr rahat bir insanımdır geri kafalılıgıda hic sevmem fakat tek yıkamadıgım tabum erkek jinekolog malesefbenide cok rahatsız etti iki gün önce gittiğimde gerçekten cok sinirlendim normalde de acile 2 kere gitmiştim yine bu erkek doktor vardı geceleri hep o oluyor o zamanlar böyle rahatsız olmadım fakat son gidişimde hareketlerinden ireti oldum gece olursa zaten ne yaparım hic bilmiyorum konuşucam artık oturup
O zaman sorun yok canımSordum biraz önce hemsiresine cnm evet yapiliyomus
Parçalayacağım o popişiKoy canım yazık kocalar ugrasmasın bir daha eve gitmekle.. off sorma onu ya korkuyorum vallahi cıkacak diye artık o kdr asagıda hissediyorum ki hareketlerini anlatamam çatı agrısıda geçmişti benim tekrar başladı cıkınca ıstırırız totolarından ödeşiriz nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?