2018 mart-nisan anneleri

33 haftalık oldum ,miğde bulantısı hala devam,Kişiden kişiye değişir Canım Kardeşimin ilk bebeği 37.haftada geldi.Gelişimlerini tamamlasınlar hayırlısı ile gelsinler inşallah hepimizinki Canım.

Hay maşallah canım ya böyle güzel doğum hikayeleri duymak iyi geliyor cesaret oluyo insana inşallah bizimde kolay gecer

İç hemen canım ben artık içiyorum sansa bırakmıyorum bugun 5 6 kere kasıldı sadece cidden etkili oluyor magnezyum. İki isimde cook güzel ismiyle saglıklı huzurlu bilge yaşasın inşallah

Sağol canım tüm yvrular inş mutlu sağlıklı yaşasın

Dr a göre değişiyor canım cinsiyetinden ziyade bazısı gerçekten rahatsız edici oluyor benim eski dr um da erkekti çok memnundum

Kizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
Ben üstüm açık yatıyorum yoksa ben de terliyorum içimizde küçük kaloriferler var çok normal terlememiz ödem de ter attırıyor bu arada

Kizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
Al benden de o kadar.ateş basıyo resmen gece yastık ıslanıyor kaç defa ters düz yapıyorum ensemden ter boşalıyo ve ben hiç terlemek nedir bilmezdim

Kızlar benim karnım kare duruyo böyle yuvarlak oval falan degilde çok ilginç ya bide çok sert.minyon tiplisin karnının büyüdü vucuduna göre ondan diyorlar ama bilemedim

Hiç konuşmadık bu konuyu zaten en son 20 gün önce gitmiştim kontrole o zaman bu kadar büyümemişti karnım 2 haftada cok net büyüme oldu kıyafetlerden anlıyorum.ptz randevum var bi sorucam bakalım.hareketleri düzenli minnoşun o içimi ferahlatıyo

dun midemi bozmusum o kadar zor bir gece gecirdim ki anlatamam terden bittim zaten birde mide burkulmasi karnimda sert oldu tas gibi o burkulma cozuldu de biraz iyi oldum çok sukur
dunde okulda son gunumdu p.tesi rapor alip goturcem evde olmak nasil bir duygu olucak bakalım:)

Al benden de o kadar.ateş basıyo resmen gece yastık ıslanıyor kaç defa ters düz yapıyorum ensemden ter boşalıyo ve ben hiç terlemek nedir bilmezdim
Aynen canım sıcak terlemek nedir bilmeyen beni sıcak basıyor doğalgazı kapatıyorum şu son üç gündür son zamnların vermiş olduğu birşey olsa gerk az kaldı allahın iznyle inş ama bizde daha hiç bişeyi hazır edemedik görümcenin sayesinde elbiseleri mahvoldu bebişin karışık attı atma dedim boş atıp yıkayalım dedim ama dinleyen kim hep tüy toz oldu nasıl çıkcak bilmiyorım dalinin tozu aldık birde bugün yine atcam elbiseleri daha giymeden eskiyecek kuzumun bilmiyoruz dedk bilene danışalım diye olcağı bu oldu beşiğide gelemdi henüz kızımn cicileri inş temzlenir bugün bir fırsat bulupta kuaförümede gidemedim malum kayınvaldem de geldi 3 hafta olucak bide onun ofunu pufunu çekiyorum yoruluyorum ay ay allahım yardımcımz olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…