- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.041
Maşallah Canım bebeğine,sağlıkla gelsin Allah’ın izni ile.Kizlar 34. Hafta 2.300 gram 43 cm nasil sizce :)
33 haftalık oldum ,miğde bulantısı hala devam,Kişiden kişiye değişir Canım Kardeşimin ilk bebeği 37.haftada geldi.Gelişimlerini tamamlasınlar hayırlısı ile gelsinler inşallah hepimizinki Canım.Kesesi kalp atışı , ikili tarama testi, cinsiyeti ayrıntılı ultrasonu şeker yüklemesi , derken çatı ağrılari ,kas kasılmalari , enfeksiyonu vitaminiydi, bide catladik geldik 36. HaftayaAteş basıyor beni bugün . 38 haftaya gelen parmak kaldırsin Bana doktorum ilk doğum olacağı için 38 den önce gelmez dedi . Sanki erken gelecek
Hay maşallah canım ya böyle güzel doğum hikayeleri duymak iyi geliyor cesaret oluyo insana inşallah bizimde kolay gecerCnm aynen degisiyo kişiden kişiye göre yengem in dogumu çok rahatı ilk olmasına rağmen sabah suyum geldi dedi biz kalktik saclarimizi yaptık makyaj yaptık :))öyle hastaneye gittik bi saat içinde ve ebe çatı muayenesi yaptığında ağrısız bi şekilde 8 cm açılmıştı normal doğum için 10 cm açılma yeterliumis dedi başlaması için dogumun bi saat içinde doğurdu ve hiç ağrımadı dedi sadece bi defa çok ağrı hissettim o da beş saniye falan sürdü dedi ve cidden ne bi bagirmasi vardı ne bişey sadece kilolu bi ebe bebek aşağı insin diye göğüslerinin altina yuklenip ittiriyomus o zmn ağrıdı dedi yani degisiyo kimine çok zor geciriyo
az kaldı çok az :) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin canım:))38 deyim
Amin canım ya hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler inşallah33 haftalık oldum ,miğde bulantısı hala devam,Kişiden kişiye değişir Canım Kardeşimin ilk bebeği 37.haftada geldi.Gelişimlerini tamamlasınlar hayırlısı ile gelsinler inşallah hepimizinki Canım.
İç hemen canım ben artık içiyorum sansa bırakmıyorum bugun 5 6 kere kasıldı sadece cidden etkili oluyor magnezyum. İki isimde cook güzel ismiyle saglıklı huzurlu bilge yaşasın inşallah
o kdr rahat bir insanımdır geri kafalılıgıda hic sevmem fakat tek yıkamadıgım tabum erkek jinekolog malesefbenide cok rahatsız etti iki gün önce gittiğimde gerçekten cok sinirlendim normalde de acile 2 kere gitmiştim yine bu erkek doktor vardı geceleri hep o oluyor o zamanlar böyle rahatsız olmadım fakat son gidişimde hareketlerinden ireti oldum gece olursa zaten ne yaparım hic bilmiyorum konuşucam artık oturup
Ben üstüm açık yatıyorum yoksa ben de terliyorum içimizde küçük kaloriferler var çok normal terlememiz ödem de ter attırıyor bu aradaKizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
bende de bugun başladı , yanıyorum resmen ben odayı kaç kere havalandirdim. Nefes alamiyorum sanki sıcakdan doğalgazı kapattım yaniKizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
Al benden de o kadar.ateş basıyo resmen gece yastık ıslanıyor kaç defa ters düz yapıyorum ensemden ter boşalıyo ve ben hiç terlemek nedir bilmezdimKizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
Kızlar benim karnım kare duruyo böyle yuvarlak oval falan degilde çok ilginç ya bide çok sert.minyon tiplisin karnının büyüdü vucuduna göre ondan diyorlar ama bilemedim
Canım benim hep sert ya kasılınca daha başka oluyor onu fark ediyorum bi taraf toparlanıyor gibi oluyor.sığmıyo heralde cocugum karnım kare yani bildiğinKare hep mi benim kasılma olunca kare oluyor sertlikte kasılmadan olur iyi takip et cnm
Canım benim hep sert ya kasılınca daha başka oluyor onu fark ediyorum bi taraf toparlanıyor gibi oluyor.sığmıyo heralde cocugum karnım kare yani bildiğin
Hiç konuşmadık bu konuyu zaten en son 20 gün önce gitmiştim kontrole o zaman bu kadar büyümemişti karnım 2 haftada cok net büyüme oldu kıyafetlerden anlıyorum.ptz randevum var bi sorucam bakalım.hareketleri düzenli minnoşun o içimi ferahlatıyoDr ne diyor
Aynen canımAl benden de o kadar.ateş basıyo resmen gece yastık ıslanıyor kaç defa ters düz yapıyorum ensemden ter boşalıyo ve ben hiç terlemek nedir bilmezdim
Bebeğin poziyonuna görede değişiyor diyolar canımKızlar benim karnım kare duruyo böyle yuvarlak oval falan degilde çok ilginç ya bide çok sert.minyon tiplisin karnının büyüdü vucuduna göre ondan diyorlar ama bilemedim
Bende de var canım son ay başladı ensem alev alıyor gece sırtım filan sucuk oluyorum normalde hiç terlememKizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?