2018 mart-nisan anneleri

Kızlar benim karnım kare duruyo böyle yuvarlak oval falan degilde çok ilginç ya bide çok sert.minyon tiplisin karnının büyüdü vucuduna göre ondan diyorlar ama bilemedim
Yalnız değilsin bence minyonlukla alakası yok ben minyon değilim duruşundan sanırım bebeğin

Canım kıyafetlerdeki tüy toz için şu cırt cırt yapışkan rulolar oluyor ya onlardan kullanabilirsin..hatta ondan evde yoksa koli bandı :) benim bebişin de iki taytı öylr olmuştu tam tüy toplamış öyle yapınca geçti tamamen..yıkasan da yine çıkmıyor çünkü o yapışan şeyler

Canım ben bi kaç kişiden sorarak attım.kimi hepsini bir at dedi kimi ayrı at dedi.2.3 parçayı elimde yıkadım iyikide yıkamışım sarı ve yeşildi öyle çok rengi aktıki diğerleriyle alsaydım diğerleri mahvolurdu.biz yavrularımızı hasretle bekliyoruz 2 makina fazla çalışsa ne olacak.

Bende buna güveniyorum cnm nasıl olsa o acıyı biliyoruz şok olmayacagız :) hic sancı cekemgenleri dusunsene bir de o agrıyla biz yıllardır başa cıkıyoruz :)
Maşallah subhanallah canım kilosu cok iyi kac haftalık oldunuz siz tam olarak 37+2 mi hadi biri dogursun ben catlıcam artık :)))
Özel canım 3000 tl para vericem bir de ona ragmen böyle cok canımı sıkıyor bu durum ptesi konusucam diğer doktorlar geliyor benimkinin özelliği neymiş anlamadım sofumak istemiyorum kadından ama beni zorluyor. Ben kadından bile cekiniyorum bir de erkegin bakması fikri beni iyice ürpertiyor katlanamıyorum cnm ya
Parçalayacağım o popişi aynı valla benim ki de çıktı çıkacak İnan artık doğsa da rahat etsem su 20 gün nasıl geçecek İnan çok yoruldum
Vallahi al benden de o kdr ne güzel hamilelik geciriyordum herkes özeniyordu şimdi cıkarın içimden diye bagırasım geliyor bazen cook zorlanıyorum ama sonra cıkınca o totosunu dayamasını minicik ayaklarıyla tekmelesini cok özleyecegm bilmiyorum ya değişik duygular icindeyim :)

Kizlar, kac asiri gundur terliyorum. Sizde de terleme var mi? Basimi rahat rahat koyup terlemeden uyumak istiyorum.
Aynen canm bende sucuk gibi uyanıyorum yatmadan önce ılık duşa girersen cok rahat uyku cekersin ama sacın ıslak yatma malum havalar tam nezle havası

Sağol canım tüm yvrular inş mutlu sağlıklı yaşasın

Dr a göre değişiyor canım cinsiyetinden ziyade bazısı gerçekten rahatsız edici oluyor benim eski dr um da erkekti çok memnundum
Ben şimdiye kdr hic bir erkege ısınamadım canım hic biri yasadıklarımızı yasamadıgı icin empati kuramıyor halden anlamıyorlar. Bu dr bana cat cat bebegin asagıda dogurursun dinlenmen lazım diye bilincsizce söyledi günlerim haram oldu resmen kontrol günüme kdr kalktı espri güya erkek bebeginiz biliyosunuz dimi dedi masada kriz gecirecektim sonra şaka diyor bunları kendi doktoruma anlattıgımda inanılmaz öfkelendi onlar orada yatmak can tasımak ne demek bilmediği icin böyle konusuyorlar malesef bebek gayet yerinde ne asagıdası dedi şimdi onda dogurursam kahrolurum

Cnm valla haklısın bnce konuş saçmalık o kadar para vercen bide doğuma gelmicek insan rahat etmezse doğum da zor olur allah korusun inşallah gelir ya.cnm 38 +2 deyim valla bitiyo çok heyecanlıyım çok korkuyorum ne yapcam bilmiyom bi yanim hemen doğsun diyo bi yanim bırak biraz daha kalsın diyo :))

Kıyamam sana canım ya bende aynı duygulardayım bizde 37+1 olduk bugun minnoşumla sen bizden bir hafta öndeymişsin teyzemiz bakalım konusucam kabul etmezse kusura bakmasın değiştiricem. Benim bugun inanılmaz bir agrı var karnımda iki üc kere saplandı tüm karnıma yayıldı adet sancısı gibide değildi aglayacaktım agrıdan ne ola ki bu ya

Dün gece benim de kasilmam oldu . Karnım taş gibi oldu . Az kalsın patlayacaktim. Kalktım saat gece 4 duş aldım güzelce geçti . Ama 2 saat falan sürdü. 36 haftadayim. Acaba yalancı sancilardan sonra ne zaman gerçek sancılar gelir ya :)

Bende geceleri hortlak.gibi dolasip duruyorum ya uyku tutmuyooo :))

Bak aklıma gelmedi benim o iyki dedin canım ya 4 kere oldu yıkadım yine çıkmamış peki onunla temzledik diyelim tamamen çıkarmı birde toz oldu hep yıprandı elbiseler bebeğe alerji felan yaparmı sonuçta toz tüy kötü olur bebek korumasız çünkü hijyen olması şart en azından ilk 10/20 gün belkide 40 gün ne bileyim ya aksilik oldumu oluyor

böyle çok. Kötü olduğunda ılık bi duş al canım geçer diye düşünüyorum . Az kaldı artık son zamanlar Kanama olmadığı sürece hareket de ediyorsa sorun yok diye biliyorum . Ne zaman gidiceksn doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…