- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.081
Benimde öyle canım sivri durmuyor kareye yakın vücut şeklimizle alakalı sanırımKızlar benim karnım kare duruyo böyle yuvarlak oval falan degilde çok ilginç ya bide çok sert.minyon tiplisin karnının büyüdü vucuduna göre ondan diyorlar ama bilemedim
:)) dimi benim de tek özleyeceğim şey o İnan ki bende öyle bakalım ne zaman gelecek kuzucuklarBende buna güveniyorum cnm nasıl olsa o acıyı biliyoruz şok olmayacagız :) hic sancı cekemgenleri dusunsene bir de o agrıyla biz yıllardır başa cıkıyoruz :)
Maşallah subhanallah canım kilosu cok iyi kac haftalık oldunuz siz tam olarak 37+2 mi hadi biri dogursun ben catlıcam artık :)))
Özel canım 3000 tl para vericem bir de ona ragmen böyle cok canımı sıkıyor bu durum ptesi konusucam diğer doktorlar geliyor benimkinin özelliği neymiş anlamadım sofumak istemiyorum kadından ama beni zorluyor. Ben kadından bile cekiniyorum bir de erkegin bakması fikri beni iyice ürpertiyor katlanamıyorum cnm ya
Vallahi al benden de o kdr ne güzel hamilelik geciriyordum herkes özeniyordu şimdi cıkarın içimden diye bagırasım geliyor bazen cook zorlanıyorum ama sonra cıkınca o totosunu dayamasını minicik ayaklarıyla tekmelesini cok özleyecegm bilmiyorum ya değişik duygular icindeyim :)
Rahat edemiyorsan olmaz tabi bende senin anlattığın durumun tersini yaşadım valla ilk önce kadına gidiyordum sinirimi hoplattı çok kötü davrandı hatta eli çok ağırdı karnıma ultrasonu çok basıyordu. Şimdikinden memnunum sağolsun. Bi doğum pozisyonuna dönmez dediğinde üzülmüştüm ama çok önemli değil yani çoğu probleme göre. Drun cinsiyetiyle ilgisi yok bence kişiliği ve hasta ile arasındaki elektrikle ilgili sen de bi an önce konuş bakalım inş gelir kendi dr un doğumunaBen şimdiye kdr hic bir erkege ısınamadım canım hic biri yasadıklarımızı yasamadıgı icin empati kuramıyor halden anlamıyorlar. Bu dr bana cat cat bebegin asagıda dogurursun dinlenmen lazım diye bilincsizce söyledi günlerim haram oldu resmen kontrol günüme kdr kalktı espri güya erkek bebeginiz biliyosunuz dimi dedi masada kriz gecirecektim sonra şaka diyor bunları kendi doktoruma anlattıgımda inanılmaz öfkelendi onlar orada yatmak can tasımak ne demek bilmediği icin böyle konusuyorlar malesef bebek gayet yerinde ne asagıdası dedi şimdi onda dogurursam kahrolurum
Benim de öyle canım çatı kemiklerim ağrıyor aman kolay olsun da çekerim ağrıyı vallaGenital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Genital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Valla cnm bn ondeyim ama sen sanki daha erken doguracan gbi ağrıların kasılmalar in daha fazla ben hala evde dolaniyom valla is guc bitmiyo canm sıkkın iyice duygusal a bağladım dokunsalar aglayacam hiç kimseyi istemiyorum yanımda eşimin ailesini yani hiç bu süreçte bi desteklerini görmedim şu büyük temizliği bile kendi başıma yaptimda bi gün çıkıp gelmedi annesi yardım edeyim diye yarım ağız yapma yardıma gelirim demeyi bildi sadece doguracam ne zmn gelecekmis yardıma merak ediyorum doğumdan sonra hiç gelmesinler valla hicbirine katlanamam gelip oturup çay çorba içmeyi biliyorlar başka şeye gelince uzak duruyorlar hersey maddiyat deil maddi anlamda bi kaç şeye yardım ettiler diye insanlık yapmış olmuyo larKıyamam sana canım ya bende aynı duygulardayım bizde 37+1 olduk bugun minnoşumla sen bizden bir hafta öndeymişsin teyzemizbakalım konusucam kabul etmezse kusura bakmasın değiştiricem. Benim bugun inanılmaz bir agrı var karnımda iki üc kere saplandı tüm karnıma yayıldı adet sancısı gibide değildi aglayacaktım agrıdan ne ola ki bu ya
Çıkar canım tamamen çıktıktan sonra tekrar bi kısa programa atabilirsin istersen..bazı kumaşlar tam topluyor tüyleri..onları tek atmak lazım. Yoksa alerji yapabilir dedğin gibi o tüyler..Bak aklıma gelmedi benim oiyki dedin canım ya 4 kere oldu yıkadım yine çıkmamış peki onunla temzledik diyelim tamamen çıkarmı birde toz oldu hep yıprandı elbiseler bebeğe alerji felan yaparmı sonuçta toz tüy kötü olur bebek korumasız çünkü hijyen olması şart en azından ilk 10/20 gün belkide 40 gün ne bileyim ya aksilik oldumu oluyor
Cnm bnmde cok ağrım oluyo genital bölgede acaba bnmde rahat olur mu doğum ya .ne güzel inşallah çok rahat geçer dogumun valla sevindim adinaGenital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)Evet benimde çok hickiriyor
Ewde olmanın keyfini çıkar canım artık uzat ayaklrını yat.amaa gel gör ki ewde de iş güç bitmiyo ben bi dinlenmeye fırsat bulamadımdun midemi bozmusum o kadar zor bir gece gecirdim ki anlatamam terden bittim zaten birde mide burkulmasi karnimda sert oldu tas gibi o burkulma cozuldu de biraz iyi oldum çok sukur
dunde okulda son gunumdu p.tesi rapor alip goturcem evde olmak nasil bir duygu olucak bakalım:)
Canım erkenden niye geldiki kayınvaliden ben doğum olunca gel diye haber vericem benimkide valizini hazırlamıs kapının önüne koymus haber bekliyor şaka gibi benim doğum çantasından önce onun cantası hazır.bebeğin kıyafetleri için yapışkan bantlar oluyor canım tüy toparlayıcı diye satılıyo onlar iş görebilir ben siyah pantalonlarımı o şekilde temizliyorum.bide unibaby nin sıvı deterjanını kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim.Aynen canımsıcak terlemek nedir bilmeyen beni sıcak basıyor doğalgazı kapatıyorum şu son üç gündür son zamnların vermiş olduğu birşey olsa gerk az kaldı allahın iznyle inş ama bizde daha hiç bişeyi hazır edemedik görümcenin sayesinde elbiseleri mahvoldu bebişin karışık attı atma dedim boş atıp yıkayalım dedim ama dinleyen kim hep tüy toz oldu nasıl çıkcak bilmiyorım dalinin tozu aldık birde bugün yine atcam elbiseleri daha giymeden eskiyecek kuzumun bilmiyoruz dedk bilene danışalım diye olcağı bu oldu beşiğide gelemdi henüz kızımn cicileri inş temzlenir bugün bir fırsat bulupta kuaförümede gidemedim malum kayınvaldem de geldi 3 hafta olucak bide onun ofunu pufunu çekiyorum yoruluyorum ay ay allahım yardımcımz olsun inş
Ewt küt duruyor canım ilginç bi pozisyonda sanki yan yatıyor gibiÖnü küt mü duruyor canım benimde öyle göbek deliğinin oldugu yer oval değilde küt duruyor
Aynı canım aynı o ağrılar var artık ama doğumun kolay olmasıyla ilgisi varmı kiGenital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)
Canım ritmik bi şekilde kafasının oldugu yerde benim kasıklara doğru pıt pıt atıyo tekme gibi güçlü degil ama hissedilebilirNasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)
Canim böyle pit pit kalp atışı gibi karnın hareket ediyor . Dokununca daha net hissediyorsun.Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)
Benim de aynı, ayak tabanlarım acıyor bazen ama ödemden olabilir iyice şişti el ayakKızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz benim tabanlarım çok ağrıyor sizde de var mı yükten sanırım mhvoldu zavallı ayaklarım
Evet arada oluyor :) demek sebebi buymuş :)Canim böyle pit pit kalp atışı gibi karnın hareket ediyor . Dokununca daha net hissediyorsun.
Canım ritmik kalp atışı gibi birşey. 1 haftadır azaldı hıçkırıkları günde 1 anca daha önce günde 3-4 kere 10-15 dk sürerdi.sanırım ciğerleri gelişti artıkNasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?