2018 mart-nisan anneleri

:)) dimi benim de tek özleyeceğim şey o İnan ki bende öyle bakalım ne zaman gelecek kuzucuklar

Rahat edemiyorsan olmaz tabi bende senin anlattığın durumun tersini yaşadım valla ilk önce kadına gidiyordum sinirimi hoplattı çok kötü davrandı hatta eli çok ağırdı karnıma ultrasonu çok basıyordu. Şimdikinden memnunum sağolsun. Bi doğum pozisyonuna dönmez dediğinde üzülmüştüm ama çok önemli değil yani çoğu probleme göre. Drun cinsiyetiyle ilgisi yok bence kişiliği ve hasta ile arasındaki elektrikle ilgili sen de bi an önce konuş bakalım inş gelir kendi dr un doğumuna

Genital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Benim de öyle canım çatı kemiklerim ağrıyor aman kolay olsun da çekerim ağrıyı valla

Valla cnm bn ondeyim ama sen sanki daha erken doguracan gbi ağrıların kasılmalar in daha fazla ben hala evde dolaniyom valla is guc bitmiyo canm sıkkın iyice duygusal a bağladım dokunsalar aglayacam hiç kimseyi istemiyorum yanımda eşimin ailesini yani hiç bu süreçte bi desteklerini görmedim şu büyük temizliği bile kendi başıma yaptimda bi gün çıkıp gelmedi annesi yardım edeyim diye yarım ağız yapma yardıma gelirim demeyi bildi sadece doguracam ne zmn gelecekmis yardıma merak ediyorum doğumdan sonra hiç gelmesinler valla hicbirine katlanamam gelip oturup çay çorba içmeyi biliyorlar başka şeye gelince uzak duruyorlar hersey maddiyat deil maddi anlamda bi kaç şeye yardım ettiler diye insanlık yapmış olmuyo lar

Çıkar canım tamamen çıktıktan sonra tekrar bi kısa programa atabilirsin istersen..bazı kumaşlar tam topluyor tüyleri..onları tek atmak lazım. Yoksa alerji yapabilir dedğin gibi o tüyler..

Genital bölgemde ağrılar oluyor ayakta duramıyorumsizde durumlar nasıl bu haftaya kadar o kadar iyiydim ki bebegim cok asigidaymis doktor doğumun kolay olur senin dedi
Cnm bnmde cok ağrım oluyo genital bölgede acaba bnmde rahat olur mu doğum ya .ne güzel inşallah çok rahat geçer dogumun valla sevindim adina

Ewde olmanın keyfini çıkar canım artık uzat ayaklrını yat.amaa gel gör ki ewde de iş güç bitmiyo ben bi dinlenmeye fırsat bulamadım

Canım erkenden niye geldiki kayınvaliden ben doğum olunca gel diye haber vericem benimkide valizini hazırlamıs kapının önüne koymus haber bekliyor şaka gibi benim doğum çantasından önce onun cantası hazır.bebeğin kıyafetleri için yapışkan bantlar oluyor canım tüy toparlayıcı diye satılıyo onlar iş görebilir ben siyah pantalonlarımı o şekilde temizliyorum.bide unibaby nin sıvı deterjanını kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim.
Önü küt mü duruyor canım benimde öyle göbek deliğinin oldugu yer oval değilde küt duruyor
Ewt küt duruyor canım ilginç bi pozisyonda sanki yan yatıyor gibi

Aynı canım aynı o ağrılar var artık ama doğumun kolay olmasıyla ilgisi varmı ki

Kızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz benim tabanlarım çok ağrıyor sizde de var mı yükten sanırım mhvoldu zavallı ayaklarım

Kızlar watsons da sebamedin catlak önleyici kremi 29 tlye düşmüş 200ml normal fiyatın yarısı ben aldım tavsiye ederim kokusuda hoş

Herkese.meraba bıraz once kan testı sonucumu aldım deger 0.763 çıktı sizce gebelik söz konusumu bu sekılde olup yükselen varmı ? Adete 5 gun var cevaplarsanız sewınırım

Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını? Ben anlamıyorum ya bir yerleri tekmeliyor ama elimi ayağı mı kestiremiyorum bile :)
Canım ritmik kalp atışı gibi birşey. 1 haftadır azaldı hıçkırıkları günde 1 anca daha önce günde 3-4 kere 10-15 dk sürerdi.sanırım ciğerleri gelişti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…