2018 mart-nisan anneleri

Herkese.meraba bıraz once kan testı sonucumu aldım deger 0.763 çıktı sizce gebelik söz konusumu bu sekılde olup yükselen varmı ? Adete 5 gun var cevaplarsanız sewınırım
Adete beş gün varmıs henüz bişey söylemek doğru olmaz ama bence yok çünkü benim adete 3 gün varken kanda beta hcg 33 çıkmıstı ayrıca 5 ve üstü gebelik var kabul edilir.sizin gebelik söz konusu degil gibi

Cevap için tesekkurler gunu bekleyıp tekrarlamam gerekıyo sanırım

Benim son kontrolümde bebegin hiç kilo almadığını gördük malesef 10 gün önce de aynı kilodaydı. Acaba gelişmiyor mu haftaya tekrar gidicem şu an 2400 gb. Böyle giderse alırlar belki de erken. Iki gündür ete yüklemdim protein ağırlıklı yiyorum ama bakalim yeme icmeyle de ilgisi yok bence. Üzülüyorum cok

Alıyorum canım nezleyim zaten ilerleyecek diye korkuyorum ama ne yapayım duş rahatlatıyor.. hareket etmeknne kelime dans ediyor icerde sıpam :) p.tesi kuzum az kaldı cok sukur

Ayyy aynı canım ya ultrasonu karnıma öyle bir bastırıyor ki gerzek herif baslıgı içeri sokup öyle bakacak herhalde dedim canım yandı bebegin basının oldugu kısma öyle yüklendi ki bebege bir şey olmamıştır inşallah dedim günlerce. Cidden güven vermiyor bazıları

Aynen cnm benim eşimin aileside öyle bu zamana kadar maddi manevi hiç ama hic yardımları dokunmadı bir de arayıp kusura bakmayın yardım edemedik ama doğumdan sonra gelip kalıcaz dediler dediğin gibi bende eşimle konuştum zaten bana buyuk nankörluk etmişlerdi bir de böyle gelmesinler sakın istemiyorum lojusa depresyonuna girerim kesin dedim eşimde hak veriyor sagolsun yaşananlar o kdr agır ki. Seni cok iyi anlıyorum canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş bebegim icin artık kimseyi takmıyorum gelseler bile misafir edemeyeceğimi söyleyecegim

Belki doktor bir öncekinde fazla ölçmüştür bazen yapıyorlar bunu takma cnm bende yeme içmeyle alakası oldugunu düşünmüyorum. Muz günde iki tane bir avuç ceviz ve iki bardakda süt iç canım bebeğe cok kilo aldırıyormuş

Valla kabus gbi bi gün o psikolojinin üzerine bide gittik kaza yaptık arabayla valla elim kolum titriyor hala

Alıyorum canım nezleyim zaten ilerleyecek diye korkuyorum ama ne yapayım duş rahatlatıyor.. hareket etmeknne kelime dans ediyor icerde sıpam :) p.tesi kuzum az kaldı cok sukur
Sen 37 haftadasin ama kg fazla ve ultrasonda ileri görünüyor değil mi . Ya ben 36 haftama yeni girdim , dün gece başladı yalancı sancılar yavaş yavaş . Karnım sertleşiyor arada taş kesiliyor . Belime sanki iğne batıyor

Gündüz uyuyomusun stres mi yapıyorsun . Yine senin 2. Tecrüben var Sana gün verdiler mi bu arada sezaryen için
Hayir gunduz de uyuyamiyorum. Stres de yapmiyorum rahatim şükür. Ama su agrilr fln bel agrisi fln uyutmuyor. Surekli sicak basio terliyorum ustum acik. Oyle işte.... brbrk olunca zaten gece uykusu olmaycak bu gunlerimi degerlendrmek isterdim ama yapamiyorum vallaa :)))
Cuma gunu doktora gidecegm sezeryan gunu vermedi daha. Sanirim hep erken dogurcagmi dusunuyor da gun vermio adam :))

Tövbe yarabbim doğumdan sonra gelip kalmakda ne demek,o valla bebeklemi ilgileneceksiniz,yoksa misafirmi ağırlıycanız,bazıları çok düşüncesiz böyle.

Hadi bakalım hayırlısı hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alirsin inşallah

Benim asagidaymis bebek ondan öyle dedi kolay gelir diye...

Evet 35. Haftada 39 görünüyordu şuan ne halde bilmiyorum. O taş kesilmeler beni mahvediyor artık

Tövbe yarabbim doğumdan sonra gelip kalmakda ne demek,o valla bebeklemi ilgileneceksiniz,yoksa misafirmi ağırlıycanız,bazıları çok düşüncesiz böyle.
Aynen canm kusura bakmayın size yardım edemedik ama dogumdan sonra geşcez kalcaz diyor ki en son geldiklerinde kavga dövüş gitmişlerdi :) insanlar gercekten tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…