- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.101
Adete beş gün varmıs henüz bişey söylemek doğru olmaz ama bence yok çünkü benim adete 3 gün varken kanda beta hcg 33 çıkmıstı ayrıca 5 ve üstü gebelik var kabul edilir.sizin gebelik söz konusu degil gibiHerkese.meraba bıraz once kan testı sonucumu aldım deger 0.763 çıktı sizce gebelik söz konusumu bu sekılde olup yükselen varmı ? Adete 5 gun var cevaplarsanız sewınırım
Cevap için tesekkurler gunu bekleyıp tekrarlamam gerekıyo sanırımAdete beş gün varmıs henüz bişey söylemek doğru olmaz ama bence yok çünkü benim adete 3 gün varken kanda beta hcg 33 çıkmıstı ayrıca 5 ve üstü gebelik var kabul edilir.sizin gebelik söz konusu degil gibi
Alıyorum canım nezleyim zaten ilerleyecek diye korkuyorum ama ne yapayım duş rahatlatıyor.. hareket etmeknne kelime dans ediyor icerde sıpam :) p.tesi kuzum az kaldı cok sukurböyle çok. Kötü olduğunda ılık bi duş al canım geçer diye düşünüyorum . Az kaldı artık son zamanlarKanama olmadığı sürece hareket de ediyorsa sorun yok diye biliyorum . Ne zaman gidiceksn doktora
Aynen canım :)) bakalım hadi ben önümüzdeki hafta doğururum gibi hissediyorum ne alakaysa :):)) dimi benim de tek özleyeceğim şey o İnan ki bende öyle bakalım ne zaman gelecek kuzucuklar
Ayyy aynı canım ya ultrasonu karnıma öyle bir bastırıyor ki gerzek herif baslıgı içeri sokup öyle bakacak herhalde dedim canım yandı bebegin basının oldugu kısma öyle yüklendi ki bebege bir şey olmamıştır inşallah dedim günlerce. Cidden güven vermiyor bazılarıRahat edemiyorsan olmaz tabi bende senin anlattığın durumun tersini yaşadım valla ilk önce kadına gidiyordum sinirimi hoplattı çok kötü davrandı hatta eli çok ağırdı karnıma ultrasonu çok basıyordu. Şimdikinden memnunum sağolsun. Bi doğum pozisyonuna dönmez dediğinde üzülmüştüm ama çok önemli değil yani çoğu probleme göre. Drun cinsiyetiyle ilgisi yok bence kişiliği ve hasta ile arasındaki elektrikle ilgili sen de bi an önce konuş bakalım inş gelir kendi dr un doğumuna
Aynen cnm benim eşimin aileside öyle bu zamana kadar maddi manevi hiç ama hic yardımları dokunmadı bir de arayıp kusura bakmayın yardım edemedik ama doğumdan sonra gelip kalıcaz dediler dediğin gibi bende eşimle konuştum zaten bana buyuk nankörluk etmişlerdi bir de böyle gelmesinler sakın istemiyorum lojusa depresyonuna girerim kesin dedim eşimde hak veriyor sagolsun yaşananlar o kdr agır ki. Seni cok iyi anlıyorum canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş bebegim icin artık kimseyi takmıyorum gelseler bile misafir edemeyeceğimi söyleyecegimValla cnm bn ondeyim ama sen sanki daha erken doguracan gbi ağrıların kasılmalar in daha fazla ben hala evde dolaniyom valla is guc bitmiyo canm sıkkın iyice duygusal a bağladım dokunsalar aglayacam hiç kimseyi istemiyorum yanımda eşimin ailesini yani hiç bu süreçte bi desteklerini görmedim şu büyük temizliği bile kendi başıma yaptimda bi gün çıkıp gelmedi annesi yardım edeyim diye yarım ağız yapma yardıma gelirim demeyi bildi sadece doguracam ne zmn gelecekmis yardıma merak ediyorum doğumdan sonra hiç gelmesinler valla hicbirine katlanamam gelip oturup çay çorba içmeyi biliyorlar başka şeye gelince uzak duruyorlar hersey maddiyat deil maddi anlamda bi kaç şeye yardım ettiler diye insanlık yapmış olmuyo lar
Belki doktor bir öncekinde fazla ölçmüştür bazen yapıyorlar bunu takma cnm bende yeme içmeyle alakası oldugunu düşünmüyorum. Muz günde iki tane bir avuç ceviz ve iki bardakda süt iç canım bebeğe cok kilo aldırıyormuşBenim son kontrolümde bebegin hiç kilo almadığını gördük malesef 10 gün önce de aynı kilodaydı. Acaba gelişmiyor mu haftaya tekrar gidicem şu an 2400 gb. Böyle giderse alırlar belki de erken. Iki gündür ete yüklemdim protein ağırlıklı yiyorum ama bakalim yeme icmeyle de ilgisi yok bence. Üzülüyorum cok
Valla kabus gbi bi gün o psikolojinin üzerine bide gittik kaza yaptık arabayla valla elim kolum titriyor halaAynen cnm benim eşimin aileside öyle bu zamana kadar maddi manevi hiç ama hic yardımları dokunmadı bir de arayıp kusura bakmayın yardım edemedik ama doğumdan sonra gelip kalıcaz dediler dediğin gibi bende eşimle konuştum zaten bana buyuk nankörluk etmişlerdi bir de böyle gelmesinler sakın istemiyorum lojusa depresyonuna girerim kesin dedim eşimde hak veriyor sagolsun yaşananlar o kdr agır ki. Seni cok iyi anlıyorum canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş bebegim icin artık kimseyi takmıyorum gelseler bile misafir edemeyeceğimi söyleyecegim
Sen 37 haftadasin ama kg fazla ve ultrasonda ileri görünüyor değil mi . Ya ben 36 haftama yeni girdim , dün gece başladı yalancı sancılar yavaş yavaş . Karnım sertleşiyor arada taş kesiliyor . Belime sanki iğne batıyorAlıyorum canım nezleyim zaten ilerleyecek diye korkuyorum ama ne yapayım duş rahatlatıyor.. hareket etmeknne kelime dans ediyor icerde sıpam :) p.tesi kuzum az kaldı cok sukur
Hayir gunduz de uyuyamiyorum. Stres de yapmiyorum rahatim şükür. Ama su agrilr fln bel agrisi fln uyutmuyor. Surekli sicak basio terliyorum ustum acik. Oyle işte.... brbrk olunca zaten gece uykusu olmaycak bu gunlerimi degerlendrmek isterdim ama yapamiyorum vallaa :)))Gündüz uyuyomusun stres mi yapıyorsun . Yine senin 2. Tecrüben varSana gün verdiler mi bu arada sezaryen için
Tövbe yarabbim doğumdan sonra gelip kalmakda ne demek,o valla bebeklemi ilgileneceksiniz,yoksa misafirmi ağırlıycanız,bazıları çok düşüncesiz böyle.Aynen cnm benim eşimin aileside öyle bu zamana kadar maddi manevi hiç ama hic yardımları dokunmadı bir de arayıp kusura bakmayın yardım edemedik ama doğumdan sonra gelip kalıcaz dediler dediğin gibi bende eşimle konuştum zaten bana buyuk nankörluk etmişlerdi bir de böyle gelmesinler sakın istemiyorum lojusa depresyonuna girerim kesin dedim eşimde hak veriyor sagolsun yaşananlar o kdr agır ki. Seni cok iyi anlıyorum canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş bebegim icin artık kimseyi takmıyorum gelseler bile misafir edemeyeceğimi söyleyecegim
Canım çok geçmiş olsun siz iyisiniz Degmi ay çok merak ettim seni.Rabbim korusun hepinizi Canım.Valla kabus gbi bi gün o psikolojinin üzerine bide gittik kaza yaptık arabayla valla elim kolum titriyor hala
Hadi bakalım hayırlısı hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alirsin inşallahHayir gunduz de uyuyamiyorum. Stres de yapmiyorum rahatim şükür. Ama su agrilr fln bel agrisi fln uyutmuyor. Surekli sicak basio terliyorum ustum acik. Oyle işte.... brbrk olunca zaten gece uykusu olmaycak bu gunlerimi degerlendrmek isterdim ama yapamiyorum vallaa :)))
Cuma gunu doktora gidecegm sezeryan gunu vermedi daha. Sanirim hep erken dogurcagmi dusunuyor da gun vermio adam :))
Ewde olmanın keyfini çıkar canım artık uzat ayaklrını yat.amaa gel gör ki ewde de iş güç bitmiyo ben bi dinlenmeye fırsat bulamadım
Canım erkenden niye geldiki kayınvaliden ben doğum olunca gel diye haber vericem benimkide valizini hazırlamıs kapının önüne koymus haber bekliyor şaka gibi benim doğum çantasından önce onun cantası hazır.bebeğin kıyafetleri için yapışkan bantlar oluyor canım tüy toparlayıcı diye satılıyo onlar iş görebilir ben siyah pantalonlarımı o şekilde temizliyorum.bide unibaby nin sıvı deterjanını kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim.
Ewt küt duruyor canım ilginç bi pozisyonda sanki yan yatıyor gibi
Aynı canım aynı o ağrılar var artık ama doğumun kolay olmasıyla ilgisi varmı ki
Benim de öyle canım çatı kemiklerim ağrıyor aman kolay olsun da çekerim ağrıyı valla
Bence de doğru demiş önceden ağrıyı yaşayanların kolay oluyomuş diye duydum hep
İyi misiniz cnm ne olduValla kabus gbi bi gün o psikolojinin üzerine bide gittik kaza yaptık arabayla valla elim kolum titriyor hala
Evet 35. Haftada 39 görünüyordu şuan ne halde bilmiyorum. O taş kesilmeler beni mahvediyor artıkSen 37 haftadasin ama kg fazla ve ultrasonda ileri görünüyor değil mi . Ya ben 36 haftama yeni girdim , dün gece başladı yalancı sancılar yavaş yavaş . Karnım sertleşiyor arada taş kesiliyor . Belime sanki iğne batıyor
Aynen canm kusura bakmayın size yardım edemedik ama dogumdan sonra geşcez kalcaz diyor ki en son geldiklerinde kavga dövüş gitmişlerdi :) insanlar gercekten tuhafTövbe yarabbim doğumdan sonra gelip kalmakda ne demek,o valla bebeklemi ilgileneceksiniz,yoksa misafirmi ağırlıycanız,bazıları çok düşüncesiz böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?