- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.121
Valla bir ben anlamamışım :) şimdi siz tarif ettikçe heee o hıçkırıkmıymış dedim :) sağ ol :)Canım ritmik kalp atışı gibi birşey. 1 haftadır azaldı hıçkırıkları günde 1 anca daha önce günde 3-4 kere 10-15 dk sürerdi.sanırım ciğerleri gelişti artık
Çok erken bence yorum için de. Ben 2 gün kala öğrendim. Hatta bir keresinde değerim 1 in üzerinde olmasına rağmen hamile değildim. Doktora sordun mu?Herkese.meraba bıraz once kan testı sonucumu aldım deger 0.763 çıktı sizce gebelik söz konusumu bu sekılde olup yükselen varmı ? Adete 5 gun var cevaplarsanız sewınırım
Adet gününü 1 gün geçir canım bence. Çok heyecanlı oluyor insan gerçi o 1 gün bile Zor geçiyor bazen :) Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah :)Cevap için tesekkurler gunu bekleyıp tekrarlamam gerekıyo sanırım
Kuzum ne oldu ben kaçırdımValla kabus gbi bi gün o psikolojinin üzerine bide gittik kaza yaptık arabayla valla elim kolum titriyor hala
Sağlık ocağının ayrı takipleri oluyor mesela tetanos aşısını sağlık ocağı vuruyor . Doğumda pas vs enfeksiyon riski için . Yine kan ve idrar tahlilerin oluyor . Ama sen geç kalmışsin . Bebeğin dogdukdan sonra sağlık ocağında yine yaptığı takip ve aşılar var onları özel yapmıyor . Devlet Hastaneside yapmıyor diye biliyorum . Sen en kisa zaman da git bence ,en azından bebeğin kontrolleri olsun .Kızlar ya ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Herkes birşeyler yazmış. Hamile olduğumuzu bildirmesek ne olur yani? Zaten özele gidiyorum hem sağlık ocağı hem özel iki kafadan ses istemiyorum ve sağlık ocağındakilerin tavrı da çok hoşuma gitmiyor açıkçası
Özel neden yapmasın ki aşıları çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına güvenmiyorum ki çocuğuma iğne yaptırmak istemem. Diğer sitede kız yazmış iğne vurdurmuş bir daha gitmem diyeSağlık ocağının ayrı takipleri oluyor mesela tetanos aşısını sağlık ocağı vuruyor . Doğumda pas vs enfeksiyon riski için . Yine kan ve idrar tahlilerin oluyor . Ama sen geç kalmışsin . Bebeğin dogdukdan sonra sağlık ocağında yine yaptığı takip ve aşılar var onları özel yapmıyor . Devlet Hastaneside yapmıyor diye biliyorum . Sen en kisa zaman da git bence ,en azından bebeğin kontrolleri olsun .
Canım daha yeni girdim. Nereye gidiyorsun hastane? Seni nst ye bağlamadan sancin olup olmadığını göremez. Nst ye kesin pzt günü gir.Gittim canım bir gün önce acildeydim ama cok gereksiz hoslanmadıgım bir doktor oluyor geceleri acıkcası deneyiminede hic güvenmiyorum bebeğimin ve suyunun iyi oldugunu ögrendim cıktım o kdr kasılmamı kendi gözüyle gördüğü halde bebek tekmesi dedi eşim sinirlendi böyle tekmemi olur bebek tekme atayım öylece bekleyeyim bir kaç dakika mı diyor dedi sonra magnezyumunu ıcıyor musun dedi sadece dengesiz adam nst ye bile sokmadı 37. Haftamdayım ne zaman sokacaksa bende teklif etmedim. Cidden Allah iyilerle karşılaştırsın gece olursa dogumum bu adamda olacak büyük ihtimalle stresten doguramam artık.
Sağlık ocağı ve devlet hastaneleri, özel hastanelerden daha güvenli. Devletin mesela nasıl küçükken okullarda aşı olduk . Aynı şekilde. Şimdi sağlık Ocakları yapıyor bu aşıları 1 yaş aşısı , 2 yaş Aşısı 3 aylık kontrol ve ek vitaminler veriliyor . Bunu devlet yapıyor bize , güvenilir temel aşılar , hastalıklar dan korunmak içinÖzel neden yapmasın ki aşıları çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına güvenmiyorum ki çocuğuma iğne yaptırmak istemem. Diğer sitede kız yazmış iğne vurdurmuş bir daha gitmem diye
İnşallah hepimizin ki bir avazda olur cnm
Bayılıyorlar bu tipler insanın evini huzursuz etmeye benimkilerde en son geçen yaz kavgaya gelmişlerdi tövbe yarabbim demek bir benim başımda yokmuş bu tipler,bir dahada görmedim nede konuştuk,eşime çok söyledim senin ailen konuş ara diye umursamıyor istemiyor konuşmak .Allahın izni ile bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah gerisi boş kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermemAynen canm kusura bakmayın size yardım edemedik ama dogumdan sonra geşcez kalcaz diyor ki en son geldiklerinde kavga dövüş gitmişlerdi :) insanlar gercekten tuhaf
Aynen doğalgaz kapalı askılı ile yatıyorum ve kalkıp boyna odanın camını açıyorumbende de bugun başladı , yanıyorum resmen ben odayı kaç kere havalandirdim. Nefes alamiyorum sanki sıcakdan doğalgazı kapattım yani
Nerden aldın kıyafetleri? Normalde o kadar boyasının çıkmaması gerekir bence. Zararlı olmasinCanım ben bi kaç kişiden sorarak attım.kimi hepsini bir at dedi kimi ayrı at dedi.2.3 parçayı elimde yıkadım iyikide yıkamışım sarı ve yeşildi öyle çok rengi aktıki diğerleriyle alsaydım diğerleri mahvolurdu.biz yavrularımızı hasretle bekliyoruz 2 makina fazla çalışsa ne olacak.
Midem de resmen taş kesiliyor o an seninde böyle oluyor mu ? Ya hayatımda ne kadar değişik ağrılar yaşadım. Bu hamilelikte . Çatı ağrısi vs popom bile ağrıyor yaEvet 35. Haftada 39 görünüyordu şuan ne halde bilmiyorum. O taş kesilmeler beni mahvediyor artık
Evet Canım özel yapmıyormuş,Doğsun hayırlısı ile Her ay düzenli özele götürücem çoçuk doktoruna takip için ama mecbur aşıları sağlık ocagında vurulucak.Özel neden yapmasın ki aşıları çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına güvenmiyorum ki çocuğuma iğne yaptırmak istemem. Diğer sitede kız yazmış iğne vurdurmuş bir daha gitmem diye
Kendi annen nerde canım aynı şehirde msnzValla cnm bn ondeyim ama sen sanki daha erken doguracan gbi ağrıların kasılmalar in daha fazla ben hala evde dolaniyom valla is guc bitmiyo canm sıkkın iyice duygusal a bağladım dokunsalar aglayacam hiç kimseyi istemiyorum yanımda eşimin ailesini yani hiç bu süreçte bi desteklerini görmedim şu büyük temizliği bile kendi başıma yaptimda bi gün çıkıp gelmedi annesi yardım edeyim diye yarım ağız yapma yardıma gelirim demeyi bildi sadece doguracam ne zmn gelecekmis yardıma merak ediyorum doğumdan sonra hiç gelmesinler valla hicbirine katlanamam gelip oturup çay çorba içmeyi biliyorlar başka şeye gelince uzak duruyorlar hersey maddiyat deil maddi anlamda bi kaç şeye yardım ettiler diye insanlık yapmış olmuyo lar
Midem de resmen taş kesiliyor o an seninde böyle oluyor mu ? Ya hayatımda ne kadar değişik ağrılar yaşadım. Bu hamilelikte . Çatı ağrısi vs popom bile ağrıyor ya
Üzülme cnm gelişimi karnında dursa bile önemli olan orda olması. Artık demek ki sıkıldı çıkmak istiyor. Doktorunun daha sık çağırması gerekir kontrole bu durumda gelişimi duruyorsa direk alıyorlar hayırlısı da o. Sağlıkla kucağına al insallahBenim son kontrolümde bebegin hiç kilo almadığını gördük malesef 10 gün önce de aynı kilodaydı. Acaba gelişmiyor mu haftaya tekrar gidicem şu an 2400 gb. Böyle giderse alırlar belki de erken. Iki gündür ete yüklemdim protein ağırlıklı yiyorum ama bakalim yeme icmeyle de ilgisi yok bence. Üzülüyorum cok
Kurtköy Ada tıp hastanesine gidiyorum canım kendi doktorum sokuyor nstye ama acilde ki tuhaf herif teklif bile etmedi gözunun önunde üc kere kasılmam oldugu halde...Canım daha yeni girdim. Nereye gidiyorsun hastane? Seni nst ye bağlamadan sancin olup olmadığını göremez. Nst ye kesin pzt günü gir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?