2018 mart-nisan anneleri

Kızlar ya ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Herkes birşeyler yazmış. Hamile olduğumuzu bildirmesek ne olur yani? Zaten özele gidiyorum hem sağlık ocağı hem özel iki kafadan ses istemiyorum ve sağlık ocağındakilerin tavrı da çok hoşuma gitmiyor açıkçası

Herkese.meraba bıraz once kan testı sonucumu aldım deger 0.763 çıktı sizce gebelik söz konusumu bu sekılde olup yükselen varmı ? Adete 5 gun var cevaplarsanız sewınırım
Çok erken bence yorum için de. Ben 2 gün kala öğrendim. Hatta bir keresinde değerim 1 in üzerinde olmasına rağmen hamile değildim. Doktora sordun mu?

Sağlık ocağının ayrı takipleri oluyor mesela tetanos aşısını sağlık ocağı vuruyor . Doğumda pas vs enfeksiyon riski için . Yine kan ve idrar tahlilerin oluyor . Ama sen geç kalmışsin . Bebeğin dogdukdan sonra sağlık ocağında yine yaptığı takip ve aşılar var onları özel yapmıyor . Devlet Hastaneside yapmıyor diye biliyorum . Sen en kisa zaman da git bence ,en azından bebeğin kontrolleri olsun .

Özel neden yapmasın ki aşıları çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına güvenmiyorum ki çocuğuma iğne yaptırmak istemem. Diğer sitede kız yazmış iğne vurdurmuş bir daha gitmem diye

Canım daha yeni girdim. Nereye gidiyorsun hastane? Seni nst ye bağlamadan sancin olup olmadığını göremez. Nst ye kesin pzt günü gir.

Özel neden yapmasın ki aşıları çok şaşırdım. Ben sağlık ocağına güvenmiyorum ki çocuğuma iğne yaptırmak istemem. Diğer sitede kız yazmış iğne vurdurmuş bir daha gitmem diye
Sağlık ocağı ve devlet hastaneleri, özel hastanelerden daha güvenli. Devletin mesela nasıl küçükken okullarda aşı olduk . Aynı şekilde. Şimdi sağlık Ocakları yapıyor bu aşıları 1 yaş aşısı , 2 yaş Aşısı 3 aylık kontrol ve ek vitaminler veriliyor . Bunu devlet yapıyor bize , güvenilir temel aşılar , hastalıklar dan korunmak için
Sen sağlık. Ocağına git bu tetanos aşısı sor istersen . Sezaryen ya da normal doğum. Sırasında enfeksiyon riskine karşı tetenos olman lazım . Dogumdan önce vursunlar bence

Aynen canm kusura bakmayın size yardım edemedik ama dogumdan sonra geşcez kalcaz diyor ki en son geldiklerinde kavga dövüş gitmişlerdi :) insanlar gercekten tuhaf
Bayılıyorlar bu tipler insanın evini huzursuz etmeye benimkilerde en son geçen yaz kavgaya gelmişlerdi tövbe yarabbim demek bir benim başımda yokmuş bu tipler,bir dahada görmedim nede konuştuk,eşime çok söyledim senin ailen konuş ara diye umursamıyor istemiyor konuşmak .Allahın izni ile bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah gerisi boş kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermem

Nerden aldın kıyafetleri? Normalde o kadar boyasının çıkmaması gerekir bence. Zararlı olmasin

Evet 35. Haftada 39 görünüyordu şuan ne halde bilmiyorum. O taş kesilmeler beni mahvediyor artık
Midem de resmen taş kesiliyor o an seninde böyle oluyor mu ? Ya hayatımda ne kadar değişik ağrılar yaşadım. Bu hamilelikte . Çatı ağrısi vs popom bile ağrıyor ya

Evet Canım özel yapmıyormuş,Doğsun hayırlısı ile Her ay düzenli özele götürücem çoçuk doktoruna takip için ama mecbur aşıları sağlık ocagında vurulucak.

Kendi annen nerde canım aynı şehirde msnz

Üzülme cnm gelişimi karnında dursa bile önemli olan orda olması. Artık demek ki sıkıldı çıkmak istiyor. Doktorunun daha sık çağırması gerekir kontrole bu durumda gelişimi duruyorsa direk alıyorlar hayırlısı da o. Sağlıkla kucağına al insallah

Canım daha yeni girdim. Nereye gidiyorsun hastane? Seni nst ye bağlamadan sancin olup olmadığını göremez. Nst ye kesin pzt günü gir.
Kurtköy Ada tıp hastanesine gidiyorum canım kendi doktorum sokuyor nstye ama acilde ki tuhaf herif teklif bile etmedi gözunun önunde üc kere kasılmam oldugu halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…