- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.141
Aynen canım eşim arkamda o hak veriyor gerisi boş. Ben de konuşmuyordum yüzlerce kez aradılar affetsin bizi diye eşime söylemişler en sonunda vicdanıma yenik düşüp actım şimdide hic bir şey olmamış gibi hala gelmek istiyorlar aman ne diyeyim gelsinler ama ben eski ben değilim işte :)Bayılıyorlar bu tipler insanın evini huzursuz etmeye benimkilerde en son geçen yaz kavgaya gelmişlerdi tövbe yarabbim demek bir benim başımda yokmuş bu tipler,bir dahada görmedim nede konuştuk,eşime çok söyledim senin ailen konuş ara diye umursamıyor istemiyor konuşmak .Allahın izni ile bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalım inşallah gerisi boş kimsenin huzurumuzu bozmasına izin vermem
Sağolun amin . Topıkte farklı bı konuda çok fazla 0, lı değerlerden uc dort gun sonra yukselen var sanırım onlardan olucm adet gunumu beklıyormAdet gününü 1 gün geçir canım bence. Çok heyecanlı oluyor insan gerçi o 1 gün bile Zor geçiyor bazen :) Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah :)
Hamilelikte burasıda agrıyormuş diyor insan :) evet midem karnımın ici taş kesiliyor nefessiz kalıyorum ve yüzümede ateş basıyor kan sıçrıyor resmenMidem de resmen taş kesiliyor o an seninde böyle oluyor mu ? Ya hayatımda ne kadar değişik ağrılar yaşadım. Bu hamilelikte . Çatı ağrısi vs popom bile ağrıyor ya
Acıbadem’e gidiyorum doktora sordum gerek yok istersen yaptır dedi. Siteril olmayan ortamlar için geçerli dedi.Sağlık ocağı ve devlet hastaneleri, özel hastanelerden daha güvenli. Devletin mesela nasıl küçükken okullarda aşı olduk . Aynı şekilde. Şimdi sağlık Ocakları yapıyor bu aşıları 1 yaş aşısı , 2 yaş Aşısı 3 aylık kontrol ve ek vitaminler veriliyor . Bunu devlet yapıyor bize , güvenilir temel aşılar , hastalıklar dan korunmak için
Sen sağlık. Ocağına git bu tetanos aşısı sor istersen . Sezaryen ya da normal doğum. Sırasında enfeksiyon riskine karşı tetenos olman lazım . Dogumdan önce vursunlar bence
Evet canım içine nasıl sinicekse .. Sanırım geç kaldın hepimiz 20. Hafta da yaptirdik diye hatırlıyorum burdada bayagi konuşuldu aslında .Acıbadem’e gidiyorum doktora sordum gerek yok istersen yaptır dedi. Siteril olmayan ortamlar için geçerli dedi.
Cok şükür daha iyi cnmSaol cnm anne nasıl şimdi daha iyi mi
Cnm yok klasik idrar tahlili yaptir dedi orda çıktı hic ağrım falan da yoktu bende senin gibiydim yapınca cikti ilac kullandim geçmedi pzts bakalim ne dicek cok sağol bu arada sende yaptir cnmprnss canım geçmiş olsun.tahlildenmi anlaşıldı enfeksiyon yoksa bi belirti varmıydı.ben idrar tahlili vermedim hiç acaba süphe üzerinemi tahlil yapıyorki doktor.belirtisi nedir
Evet cnm idrar tahlili bayadir yaptirmamissin bir yaptir dedi şikayetim de yoktu sonra bakti enfeksiyon hemen ilac verdi burinol diye kullandım ama geçen yine tahlil yaptik gecmemis birde 10 tane kan iğnesi oldum kanım 10.6 ya cikmis cika cikaprnss canım mesajını göremedim ama emfeksiyon mu cıktı :/ cok geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Kızlar doktorunuzdan ayda bir kan idrar tahlili isteyin benimki ayda iki kere şekere bile bakıyor :/ cok tehlikeli bu zamanlarımız artık içimizde tam bir insan taşıyoruz idrarda enfeksiyon bu aylarda cok sık rastlanan bir şeymiş sadece idrarda yanma değil belirtisi bende yanma yoktu sancı giriyordu idrar yollarına cok kötü bir agrı o öyle anlasılmıştı
Merhaba ben de acıbademe gidiyorum ama benim doktorum çok önemli değil derken acıbademin başka bir doktoru da arkadaşıma önemli demiş.. ben de 31 ve 33. Haftalarda yaptırdım aşıyı. bebek doğmadan 2 haftaya kadar önce yaptırabiliyosun sanırım.. ama yaptırmayan da çok..Acıbadem’e gidiyorum doktora sordum gerek yok istersen yaptır dedi. Siteril olmayan ortamlar için geçerli dedi.
Öyle mi dersin içine doğuyor belki de :))Aynen canım :)) bakalım hadi ben önümüzdeki hafta doğururum gibi hissediyorum ne alakaysa :)
36 haftan dolmuşsa korkma hiç gelişimini tamamlamış oluyor annesi :) benim 34 ten burana ağrıyor gelmedi vallahi korkma canım ama kendini azla yormamaya çalışHayirliai bakalim erken gelir diye korkuyorum
Sen haber vermesen bile Doğum yaptığında otomatik olarak ekranlarına düşüyor seni arıyorlar . Bebeğin topuk kanı alınacak onu nasıl yapacaksın kş ne kayıt yaptırsaydın bence geç bile olsa bildir yine kaydını alsınlar Bilgi veriyorlarKızlar ya ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım. Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Herkes birşeyler yazmış. Hamile olduğumuzu bildirmesek ne olur yani? Zaten özele gidiyorum hem sağlık ocağı hem özel iki kafadan ses istemiyorum ve sağlık ocağındakilerin tavrı da çok hoşuma gitmiyor açıkçası
Canım ya cok geçmiş olsun kansızlık zor halsiz düşersin bol bol dinlen suyunu ihmal etme kan yapıcı seyler ye canım vallahi bi dogsalardı kazasız belasız bir daha cocuk yapmayacağım sanırım :)Evet cnm idrar tahlili bayadir yaptirmamissin bir yaptir dedi şikayetim de yoktu sonra bakti enfeksiyon hemen ilac verdi burinol diye kullandım ama geçen yine tahlil yaptik gecmemis birde 10 tane kan iğnesi oldum kanım 10.6 ya cikmis cika cikane yapacağımı şaşırdım vallahi hayırlısı ile bir dogursaydik
Bilmiyorum ki anlamadım böyle sacma sapan agrılar oluyor sürekli belki de onun psikolojisindendir bir de iki haftadır doktor kendi halime bırakınca kurdum biraz herhalde bırakmasın bu doktorlar bizi kendi halimize falanÖyle mi dersin içine doğuyor belki de :))
Canım 2.3 parça civil ve e bebekten almıştım.içinde koyu yeşil sarı renkler vardı ne olur ne olmaz diye atmamıştım.iyikide atmamışım diğerleri soft renklerdi çok kötü olurduNerden aldın kıyafetleri? Normalde o kadar boyasının çıkmaması gerekir bence. Zararlı olmasin
İyiyiz canm by saat oldu yeni geldik hastaneden allahtan bizde bişey yok araba pert cana geleceğine mala gelsin yapacak bişey yokCanım çok geçmiş olsun siz iyisiniz Degmi ay çok merak ettim seni.Rabbim korusun hepinizi Canım.
Valla cnm kadıköy taraflarında anlamadm bi anda oldu park için yer bakiniyoDuk bi anda arabanın biri soldan çarptı ana nasıl şiddetli çarptı anlatamam araba nerdeyse yana devriliyodu sol yan i gitti arabanın bizde biswy yok ama çok korktum tabi üzüldüm de şansa bak durdu durdu böyle bi zamanda oldu hastanedeydik yeni geldik korktum çok doktora görünmek istedim ağrım da vardı doktor alttan da baktı acilmam var mı yok mu diye valla stresten heryanim tutulduİyi misiniz cnm ne oldu
Saol cnmbugün bi kaza atlattik valla korkunctu allah korudu diyebilirimKuzum ne oldu ben kaçırdımçok ama çok geçmiş olsun
Yok cnm annem çok uzakta banaKendi annen nerde canım aynı şehirde msnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?