- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.161
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.ben ufak bi kazada bile şok geçiren biriyim.dinlen uyumaya çalış biraz toparlarsın belkiValla cnm kadıköy taraflarında anlamadm bi anda oldu park için yer bakiniyoDuk bi anda arabanın biri soldan çarptı ana nasıl şiddetli çarptı anlatamam araba nerdeyse yana devriliyodu sol yan i gitti arabanın bizde biswy yok ama çok korktum tabi üzüldüm de şansa bak durdu durdu böyle bi zamanda oldu hastanedeydik yeni geldik korktum çok doktora görünmek istedim ağrım da vardı doktor alttan da baktı acilmam var mı yok mu diye valla stresten heryanim tutuldu
Limon suyu iç canim kaşıntı ataklarına iyi gelirKızlar nerdeyse4 saattir bir fiil kaşınıyorum kaşıntıdan uyuyamadım.soğuk su falanda sürdüm ama geçmek bilmiyor. Kaşınmayan yerim yok.uyuzmu oldum aceba :) şaka bir yana durduramıyorum
Geçmiş olsun canim Allah korumuş yaa.Valla cnm kadıköy taraflarında anlamadm bi anda oldu park için yer bakiniyoDuk bi anda arabanın biri soldan çarptı ana nasıl şiddetli çarptı anlatamam araba nerdeyse yana devriliyodu sol yan i gitti arabanın bizde biswy yok ama çok korktum tabi üzüldüm de şansa bak durdu durdu böyle bi zamanda oldu hastanedeydik yeni geldik korktum çok doktora görünmek istedim ağrım da vardı doktor alttan da baktı acilmam var mı yok mu diye valla stresten heryanim tutuldu
36 haftan dolmuşsa korkma hiç gelişimini tamamlamış oluyor annesi :) benim 34 ten burana ağrıyor gelmedi vallahi korkma canım ama kendini azla yormamaya çalış
Amin canım ben pek kendime bi avaz ihtimali vermiyorum ama inş kolay geçer hepimizin
Ay Canım benim çok büyük geçmiş olsun,çok büyük birşey atlatmışsınız bugün Rabbim sizi korumuş,Allah esirgesin bir fakire falan sadaka ver.Mal dediğin nedirki siz iyisinizya gerisi boş.Dinlen sen iyice sakın sıkma canını.İyiyiz canm by saat oldu yeni geldik hastaneden allahtan bizde bişey yok araba pert cana geleceğine mala gelsin yapacak bişey yok
bende yaptirmadim doktorum tetanos olanlarin sonrasinda kolu cok agriyomus sana bırakıyorum o eskiden evlerde dogum cok oldugu icin steril ortam olmadığından onemliydi dedi bnimde canima sefa oldu:)Merhaba ben de acıbademe gidiyorum ama benim doktorum çok önemli değil derken acıbademin başka bir doktoru da arkadaşıma önemli demiş.. ben de 31 ve 33. Haftalarda yaptırdım aşıyı. bebek doğmadan 2 haftaya kadar önce yaptırabiliyosun sanırım.. ama yaptırmayan da çok..
canim civili kaliteli saniyodum ben meger cok kotuymus gitmistim ucuz nasi ucuzz iclerine bi baktim %100pamuk olan urunu yok nerdeyse neyse buldum aldim eve geldim ayri yikadim boyle renkler karisti gibi birbirineCanım 2.3 parça civil ve e bebekten almıştım.içinde koyu yeşil sarı renkler vardı ne olur ne olmaz diye atmamıştım.iyikide atmamışım diğerleri soft renklerdi çok kötü olurdu
Aynen canım bende ondan korkuyorum hasta olmasın kuzumÇıkar canım tamamen çıktıktan sonra tekrar bi kısa programa atabilirsin istersen..bazı kumaşlar tam topluyor tüyleri..onları tek atmak lazım. Yoksa alerji yapabilir dedğin gibi o tüyler..
Kızlarının çenesi durmadı canım gel gel diye baskı yaptılar yanlız kalmasın demişler yoksa 10/15 gün kala gelcekti zaten fazla durmaz 40 çıkınca gider ama kızları dur 3/4 ay yada 6 ay diyolar bakalım hayırlısı olsun artık seninkide dünden razıymışEwde olmanın keyfini çıkar canım artık uzat ayaklrını yat.amaa gel gör ki ewde de iş güç bitmiyo ben bi dinlenmeye fırsat bulamadım
Canım erkenden niye geldiki kayınvaliden ben doğum olunca gel diye haber vericem benimkide valizini hazırlamıs kapının önüne koymus haber bekliyor şaka gibi benim doğum çantasından önce onun cantası hazır.bebeğin kıyafetleri için yapışkan bantlar oluyor canım tüy toparlayıcı diye satılıyo onlar iş görebilir ben siyah pantalonlarımı o şekilde temizliyorum.bide unibaby nin sıvı deterjanını kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim.
Ewt küt duruyor canım ilginç bi pozisyonda sanki yan yatıyor gibi
Aynı canım aynı o ağrılar var artık ama doğumun kolay olmasıyla ilgisi varmı ki
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Bende ilk etapta annemi istiyorum yanımda sadece. Kimseyi çekememYok cnm annem çok uzakta bana
Benim bebeğin ilk testleri Doğum paketinin içinde, Acıbadem’e gidenler Doğum paketlerinin içeriğini sorsunlar neler ücrete tabii diye. Belki diğerlerinde de içindedir bilemedim. Ama para alınıyorsa dediğin mantıklıpek cogumuz ozelde yapicaz dogumlari kizlar saglik ocagi isitme testi haric asilari topuk kanini aliyormus ozeller para koparmak icin acil yaptirin burda olsun derlerse bosa paraniz gitmesin cogu insan bilmedigi icin mecbur kaliyo ogrenince uzuluyo...hatta dogum yapunca saglik ocagini ararsaniz hemsire sizi takipleri geldiginde ariyor benimki cok ilgili sagolsun hamileligimde bile kac kere aradi kontrolünüz var diye hatta hic doktora gitmeden bandrol verdi kan idrar ayda bir hep baktirdim
Çok geçmiş olsun çok zamansız olmus ya. Neyseki siz ıyisiniz ama hem korku h3m dearabanin en gerekli olduğu zaman artık.Valla cnm kadıköy taraflarında anlamadm bi anda oldu park için yer bakiniyoDuk bi anda arabanın biri soldan çarptı ana nasıl şiddetli çarptı anlatamam araba nerdeyse yana devriliyodu sol yan i gitti arabanın bizde biswy yok ama çok korktum tabi üzüldüm de şansa bak durdu durdu böyle bi zamanda oldu hastanedeydik yeni geldik korktum çok doktora görünmek istedim ağrım da vardı doktor alttan da baktı acilmam var mı yok mu diye valla stresten heryanim tutuldu
Benim kaynanama 1 gün bile dayanamam ! 40 gün diyorsun sonra 3-4 ay diyorsun bacımKızlarının çenesi durmadı canım gel gel diye baskı yaptılar yanlız kalmasın demişler yoksa 10/15 gün kala gelcekti zaten fazla durmaz 40 çıkınca gider ama kızları dur 3/4 ay yada 6 ay diyolar bakalım hayırlısı olsun artık seninkide dünden razıymışacleleri neyse
Yok canım aşırı kalitesi yok.arada ucuz şeylerde olsun diye.aldım zaten yoksa pek kaliteli değilbende yaptirmadim doktorum tetanos olanlarin sonrasinda kolu cok agriyomus sana bırakıyorum o eskiden evlerde dogum cok oldugu icin steril ortam olmadığından onemliydi dedi bnimde canima sefa oldu:)
canim civili kaliteli saniyodum ben meger cok kotuymus gitmistim ucuz nasi ucuzz iclerine bi baktim %100pamuk olan urunu yok nerdeyse neyse buldum aldim eve geldim ayri yikadim boyle renkler karisti gibi birbirine
Evet canım benimde öyle dolgum bile düştü diş eti çekilmesi çok sık yaşanabiliyormuş benimde öyle oldu.pazsrtesi dolguya gidecegimicinizde dis etleri sisen kanayan var mi benim kaniyo ve kisim kisim sis hic boyle olmamisti
2 gündür bende de aynı belirtiler var sordum kızlar normal dedi canımKizlar benim kasik sancilari basladi adet olacakmisim gibi ama hafif degil siddetli oluyor sonra geciyor. Gece de karnimin sertlesmesi ve sanciyla uyandim biraz dolandm oyle geçti korkmalimiyim bilmiyorum neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?