2018 mart-nisan anneleri

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.ben ufak bi kazada bile şok geçiren biriyim.dinlen uyumaya çalış biraz toparlarsın belki

Geçmiş olsun canim Allah korumuş yaa.

36 haftan dolmuşsa korkma hiç gelişimini tamamlamış oluyor annesi :) benim 34 ten burana ağrıyor gelmedi vallahi korkma canım ama kendini azla yormamaya çalış

Benim göğüs ucu prkblemim var aslinda emziremiyecegim gibi geliyor içerde kalıp biraz daha kilo almasını istiyorum kilomuz önden gidiyor ... Hayirlisiyla kucağımiza alırız inşallah hepimiz cnm bi avazda

C Canpare24 geçmiş olsun . Rabbim can sağlığı versin. Ansızın olunca nasıl şok etkisi bırakıyor iyi bilirim. . Adı üstünde kaza işte. Yinede maddi olarak sizi sıkıntıya sokacak bir durum olmamıştır inşallah. . Güzelce dinlenin..

İyiyiz canm by saat oldu yeni geldik hastaneden allahtan bizde bişey yok araba pert cana geleceğine mala gelsin yapacak bişey yok
Ay Canım benim çok büyük geçmiş olsun,çok büyük birşey atlatmışsınız bugün Rabbim sizi korumuş,Allah esirgesin bir fakire falan sadaka ver.Mal dediğin nedirki siz iyisinizya gerisi boş.Dinlen sen iyice sakın sıkma canını.

bende yaptirmadim doktorum tetanos olanlarin sonrasinda kolu cok agriyomus sana bırakıyorum o eskiden evlerde dogum cok oldugu icin steril ortam olmadığından onemliydi dedi bnimde canima sefa oldu:)

Canım 2.3 parça civil ve e bebekten almıştım.içinde koyu yeşil sarı renkler vardı ne olur ne olmaz diye atmamıştım.iyikide atmamışım diğerleri soft renklerdi çok kötü olurdu
canim civili kaliteli saniyodum ben meger cok kotuymus gitmistim ucuz nasi ucuzz iclerine bi baktim %100pamuk olan urunu yok nerdeyse neyse buldum aldim eve geldim ayri yikadim boyle renkler karisti gibi birbirine

pek cogumuz ozelde yapicaz dogumlari kizlar saglik ocagi isitme testi haric asilari topuk kanini aliyormus ozeller para koparmak icin acil yaptirin burda olsun derlerse bosa paraniz gitmesin cogu insan bilmedigi icin mecbur kaliyo ogrenince uzuluyo...hatta dogum yapunca saglik ocagini ararsaniz hemsire sizi takipleri geldiginde ariyor benimki cok ilgili sagolsun hamileligimde bile kac kere aradi kontrolünüz var diye hatta hic doktora gitmeden bandrol verdi kan idrar ayda bir hep baktirdim

Çıkar canım tamamen çıktıktan sonra tekrar bi kısa programa atabilirsin istersen..bazı kumaşlar tam topluyor tüyleri..onları tek atmak lazım. Yoksa alerji yapabilir dedğin gibi o tüyler..
Aynen canım bende ondan korkuyorum hasta olmasın kuzum birde öyle deneylim baklım ayy her tarfım nasıl ağrıyor bacaklar sert bilek kısmı ayaklarım şiş neyseki az kaldı allahın zinyle bugün 35+0 olduk çok şükür

Kızlarının çenesi durmadı canım gel gel diye baskı yaptılar yanlız kalmasın demişler yoksa 10/15 gün kala gelcekti zaten fazla durmaz 40 çıkınca gider ama kızları dur 3/4 ay yada 6 ay diyolar bakalım hayırlısı olsun artık seninkide dünden razıymış acleleri neyse

Benim bebeğin ilk testleri Doğum paketinin içinde, Acıbadem’e gidenler Doğum paketlerinin içeriğini sorsunlar neler ücrete tabii diye. Belki diğerlerinde de içindedir bilemedim. Ama para alınıyorsa dediğin mantıklı

Çok geçmiş olsun çok zamansız olmus ya. Neyseki siz ıyisiniz ama hem korku h3m dearabanin en gerekli olduğu zaman artık.

Benim kaynanama 1 gün bile dayanamam ! 40 gün diyorsun sonra 3-4 ay diyorsun bacım kızlar dediğin görümcelerin mi? Eğer onlar ise senin evine düzenine onlar ne karışır ya. Önemli olan sensin, sen ne zaman istersen gelir ne zaman istersen gider yani. Ben benimkini Doğuma bile istemiyorum uzak dursun Şam şeytanı! O kadar nefret ettirdi kendinden. Sıkarım valla o sinirle gırtlağını zaten bacağım kadar boyu var ! Ben kaynana deyince bile sinirleniyorum ya valla ama inşallah sen iyi anlaşıp seviyorsundur. İyi olanları da varmış gerçi ben hiç görmedim :)

Yok canım aşırı kalitesi yok.arada ucuz şeylerde olsun diye.aldım zaten yoksa pek kaliteli değil

Kizlar benim kasik sancilari basladi adet olacakmisim gibi ama hafif degil siddetli oluyor sonra geciyor. Gece de karnimin sertlesmesi ve sanciyla uyandim biraz dolandm oyle geçti korkmalimiyim bilmiyorum neler oluyor

Kizlar benim kasik sancilari basladi adet olacakmisim gibi ama hafif degil siddetli oluyor sonra geciyor. Gece de karnimin sertlesmesi ve sanciyla uyandim biraz dolandm oyle geçti korkmalimiyim bilmiyorum neler oluyor
2 gündür bende de aynı belirtiler var sordum kızlar normal dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…