- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.181
benimdeadet sancisi gibi sancılar olmaya basladi canim 30mart gibi benimde dogum nasipse senin biraz erken baslamis,kizlar hareket etmekten korkmayin eger doktor iyisiniz diyorsa kalkin is yapin ne kadarhareket edilirse o kadar iyi olurmus ben yere comeliyorum mesela ogretmen oldugum icin dersler sansima hep ucuncu kattaydi merdiven inip ciktim surekli son haftalarda da artik bina icinde iki uc kat inipcikmayi planlıyorum özellikle yutuyuse cokiyi gelirdiyorlar dusunsenize annelerimiz bizi dogururken bu kadar sezeryan var mıydı el ustunde tutan koca kv var miydi hep islerini kendileri yaptilar hele onlatin anneleri taralarda calisip oyle dogurdular yani biz sehir hayati sonra aman bisey olcak korkusuna hareketsiziz hep eger doktor riskten bahsetmiyorsa bol hareket bence:)Kizlar benim kasik sancilari basladi adet olacakmisim gibi ama hafif degil siddetli oluyor sonra geciyor. Gece de karnimin sertlesmesi ve sanciyla uyandim biraz dolandm oyle geçti korkmalimiyim bilmiyorum neler oluyor
Sirkeli suyla gargara yap canim. Özellikle akşam yatmadan önce. Benim hep oluyor bir kez yapıyorum bir hafta on gün rahat ediyorum.icinizde dis etleri sisen kanayan var mi benim kaniyo ve kisim kisim sis hic boyle olmamisti
Cook geçmiş olsun canımm allah esirgemiş büyük kaza atlatmışsınız.verilmiş sadakan varmış şok olfum okuyunca bebeğin ve sizin iyi olmasına sevindim.gelen mala gelsin napalım bundada var bi hayırİyiyiz canm by saat oldu yeni geldik hastaneden allahtan bizde bişey yok araba pert cana geleceğine mala gelsin yapacak bişey yok
Aynen cnm ne yapalım uzulduk doğum öncesi böyle bi şeyin olmasına ama hepimiz iyiyiz bişey olmafi ya ona sukrediyoruxCook geçmiş olsun canımm allah esirgemiş büyük kaza atlatmışsınız.verilmiş sadakan varmış şok olfum okuyunca bebeğin ve sizin iyi olmasına sevindim.gelen mala gelsin napalım bundada var bi hayır
Yani arabanın değerinden düştü daha 7 ay olmuştu alalı ve hala kredisini oduyoduk yapacak bişey yok cnm can sağ olsn diyoruz
Eheheh :)) nasıl kendi haline bıraktı kontrole çağırmıyor mu canımBilmiyorum ki anlamadım böyle sacma sapan agrılar oluyor sürekli belki de onun psikolojisindendir bir de iki haftadır doktor kendi halime bırakınca kurdum biraz herhalde bırakmasın bu doktorlar bizi kendi halimize falan
Aynen cnm valla her fırsatta veriyorum zaten.aynen can saolsun ne yapalımAy Canım benim çok büyük geçmiş olsun,çok büyük birşey atlatmışsınız bugün Rabbim sizi korumuş,Allah esirgesin bir fakire falan sadaka ver.Mal dediğin nedirki siz iyisinizya gerisi boş.Dinlen sen iyice sakın sıkma canını.
İlk gebelik ise eğer herkeste var o canım ben de de var ucum hiç yok ama çıkartacam bir şekilde yapacak hiçbir şey yok uğraşacağız 2:30’u geçmişse hiç sıkma canını inşallah canım benim âmin dua edelim birbirimizeBenim göğüs ucu prkblemim var aslinda emziremiyecegim gibi geliyor içerde kalıp biraz daha kilo almasını istiyorum kilomuz önden gidiyor ... Hayirlisiyla kucağımiza alırız inşallah hepimiz cnm bi avazda
Allah kolaylık ve sabır versin canım. Bende ilk etapta annemi istiyorum yanımda sadece. Kimseyi çekemem
Öyle vlla cnm eşimde diyodu arrik bu hafta arabayla gidip geleyim ise ne olur ne olmaz agrin falan olursa hemen gelebileyim diye kısmet işte allah beterinden korusunÇok geçmiş olsun çok zamansız olmus ya. Neyseki siz ıyisiniz ama hem korku h3m dearabanin en gerekli olduğu zaman artık.
Karşı taraf kusurlu onun zararı karşılaması lazım değil mi canım? Valla bırakmayın peşini öküzün. Duran arabaya o kadar şiddetle nasıl çarpılır ya şaka gibiYani arabanın değerinden düştü daha 7 ay olmuştu alalı ve hala kredisini oduyoduk yapacak bişey yok cnm can sağ olsn diyoruz
Masallah cnm.allah yavrunu ssna bagislasin :) 35 olmasina rağmen kilosu da iyiymis. Doktorun guzel uyarmış ama. Kizimda o haftalarda dogmustu emmeye gücü yoktu ve takviye yapmamastm. Cok kotu olmustu o.ay hic kilo almamsti. Sen o hatayi yapma ver yani mama sut fln... beni oyle mama dusmani yapmslardiki sanki cocuga zehir vercekmisim gini hissediodum. Halbuki alakasi yok. Cocuk sütümü çekemiyor hemen yoruluyordu. Hadi allah sizi kavusturmus bizide vakti gelince sag salim kavuşturur insallahMerhaba arkadaşlar ancak kendimi toplayabildim mesajlarinizi yeni okudum.Dualariniz icin tesekkür ederim :) 27 şubatta 10.55te kızım dünyaya geldi saglicakla :) 35+1 günlük 2840gr olarak dogdu.spinal anestezi ile oldu dogumum cok rahat gecti.ilk 2 gün biraz acilarim oldi ama bas agrisi bel agrisi vs yasamadim hoc Allaha şükür.bebeğimi ilk önce yanima verdiler ama sonra garanti olsun diye küveze aldilar 2 gece kaldi.ben hastaneden taburcu olurken onu da aldik geldik.sezrryandan tam 48 saat sonra sütüm geldi.avent'in elektronik pompasini almistik.kendime geldigij an cekmeye basladim.2 3 saate bir 10ar dakika.eve geldigimizden beri bi yogunluk basladi.gücü emmeye pek yetmiyo.dr'umuz kücük dogdugu icin kilo verebilir ve sarilik olabilir o yüzden 15 20dakika emzirdikten sonra mama ya da sagdigin anne sütüyle takviye yap dedi.öyle yapiyoruz.cok farkli çok güzel bi duygu.Allah hepinize isteyen herkese yasatsın.bi de kilo konusu var.dogumda 5kilo gitmis.dogumdan 2 3 sonra da bi 2 3 kilo gitti.ama süt yapar ye durumundan dolayi şuan kilo vermem durmus durumda :)
Allah iyiligini versin çok guldurdun beni.. Rabbim de sizi guldursun..Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Cok tatlısın:))Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Sakin dokunma goguslerine sıkma daha akmasin o ilk sıvı çok önemliymis.Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
İlk gebelik ise eğer herkeste var o canım ben de de var ucum hiç yok ama çıkartacam bir şekilde yapacak hiçbir şey yok uğraşacağız 2:30’u geçmişse hiç sıkma canını inşallah canım benim âmin dua edelim birbirimize
Ohh maşallah canım benim inşallah alırız canım sıkma canını şakın :))İlk gebelik canım perşembe günü 2800du bu permbe tekrar gidicem bakalım inşallah saglikla bir avazda alırız kucagimiza
Vucudumuz cok garip ya :)Allah iyiligini versin çok guldurdun beni.. Rabbim de sizi guldursun..
Aynen canim. Ellemiyorum. Bakalim bi daha gelcek mi?Sakin dokunma goguslerine sıkma daha akmasin o ilk sıvı çok önemliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?