2018 mart-nisan anneleri

Karşı taraf kusurlu onun zararı karşılaması lazım değil mi canım? Valla bırakmayın peşini öküzün. Duran arabaya o kadar şiddetle nasıl çarpılır ya şaka gibi
Durmuyoduk cnm ama hani hızlı deildik park yeri bakijiyoduk evet hasarı karşı taraf karşılayacak ama satinca değeri düşecek sonuçta Darbeli araba ne yapalım şans geldi bizi buldu

Hiç alakasi yok. Ben şu ana kadar hiç kilo almadim zaten kilolu başlamıştım. Önce baya bir verdim. Sonra gebelik sekerim çıktı ve düzenli yemek zorundaydim. Şu anda verdiğim kiloyu geri aldım sadece hala hamile kaldigim kilodayım. Ilk hamileliğimde 18 kg aldım bebek 3200 dü. Yani hiç ilgili şeyler değil bence takma kafana

Cnm ne guzwl gözün aydın allah analı babalı buyutsun acaba normal doğum yapincada mi süt iki günde gelir tabi mama şart oluyo sarılık olmasından iyidir yaa çok korkuyorum valla.senin agrin falan mı vardı cnm nasıl başladı dogumun

Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Yaa bn sanki çok sutsuz olcakmisim gbi hissediyorum nedense :)inşallah olur.cnm sen bide emzirince hissedeceklerimizi düşün bende geçen diyrum inek gbi mi olcam bn şimdi :)

cok sagol canim cok tesekkur ederim cevabin icin. saglikli olsunlar da gerisi boş. sonuçta biz elimizden geleni yapiyoruz

Aynen yazdıklarının tümüne katılıyorum kaynana diyince tüylerim kabarıyo

Aynen cnm valla her fırsatta veriyorum zaten.aynen can saolsun ne yapalım
Canım çok geçmiş olsun umarım çok korkmadı bebiş siz iyisiniz ya ona şükür

Hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. baya kilo gitmiş aslında zamanla kalanlar da verilir dert etme kaç kilo almıştın

Bugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlar kasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy

Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün yavrunu,İkinizinde iyi olmanıza çok sevindim,Kuzunla birlikte güzel sağlıklı günler.

Bugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlar kasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
O naneyi bugün bende yedim çatı ağrım başladı çok fena. Doktor yürüyüş yap dedi diye çoştum, yok hareket olsun Doğum kolay olsun diye.

Durmuyoduk cnm ama hani hızlı deildik park yeri bakijiyoduk evet hasarı karşı taraf karşılayacak ama satinca değeri düşecek sonuçta Darbeli araba ne yapalım şans geldi bizi buldu
canim değer kaybı davası açabiliyorsun biliyorsun değil mi? Kasko şirketinizle bi görüşün, haklıysanız davayı kaybetme ihtimaliniz yok.

Kızlar yarın eşimin doğum günü bir şey planlayacak fırsatım ve enerjim de olmadı açıkçası :/ yarın o evde yokken sağlıklı bi pasta yapmaya çalışcam :) bu da böyle geçip gidecek artık napayım

Eşinin doğum günü kutlu olsun canım. Ben de çok basit geçti ama bu sefer elimden gelen buydu benimde

Su olsa cok olur diyorlar. Akintidir buyuk ihtimal. Ben de cok is yapinca hemen akintim artiyor.

Evet herkes öyle diyor. Acemi olunca nedir ne yapmak gerek bilemiyor insan. Göğsümden de iki üç damla bişi gelmiş doğum mu yakın yoksa ayy panik oldum bu akşam ben

Evet herkes öyle diyor. Acemi olunca nedir ne yapmak gerek bilemiyor insan. Göğsümden de iki üç damla bişi gelmiş doğum mu yakın yoksa ayy panik oldum bu akşam ben
Benim gogsumden de bugun sut geldi. Okudugum kadariyla normalmis. Daha erken aylarda gelen de varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…