- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.201
Durmuyoduk cnm ama hani hızlı deildik park yeri bakijiyoduk evet hasarı karşı taraf karşılayacak ama satinca değeri düşecek sonuçta Darbeli araba ne yapalım şans geldi bizi bulduKarşı taraf kusurlu onun zararı karşılaması lazım değil mi canım? Valla bırakmayın peşini öküzün. Duran arabaya o kadar şiddetle nasıl çarpılır ya şaka gibi
Hiç alakasi yok. Ben şu ana kadar hiç kilo almadim zaten kilolu başlamıştım. Önce baya bir verdim. Sonra gebelik sekerim çıktı ve düzenli yemek zorundaydim. Şu anda verdiğim kiloyu geri aldım sadece hala hamile kaldigim kilodayım. Ilk hamileliğimde 18 kg aldım bebek 3200 dü. Yani hiç ilgili şeyler değil bence takma kafanakizlar. merhabalar. iyi akşamlar herkese.
benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak istedim.
ben hamileligimin basindan beri 7 kilo aldim. canimin istedigi herseyi yedim bebegim icin yumurtami pekmezimi sutumu kefirimi cevizimi muzumu... vs.
hic eksik etmedim yani elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorum. ama etrafimdaki karnimi görenler ay karnin ne kadar kücük bu cocuk kücuk dogacak heralde gibi can sıkıci yorumlarda bulunuyorlar. biliyorum canimi soyledillerine takmamam gerektigini fakat artik psikolojimi bozdular sanki yetemiyormusum gibi hissetmeme sebep oluyorlar .
bugun doktor randevum vardi(34+1) ona gittik esimle. doktor bebegin kilosunun 2.200 gr oldugunu karin cevresinin biraz kücük oldugunu söyledi. sizce kilosu iyi mi. ?
Cnm ne guzwl gözün aydın allah analı babalı buyutsun acaba normal doğum yapincada mi süt iki günde gelir tabi mama şart oluyo sarılık olmasından iyidir yaa çok korkuyorum valla.senin agrin falan mı vardı cnm nasıl başladı dogumunMerhaba arkadaşlar ancak kendimi toplayabildim mesajlarinizi yeni okudum.Dualariniz icin tesekkür ederim :) 27 şubatta 10.55te kızım dünyaya geldi saglicakla :) 35+1 günlük 2840gr olarak dogdu.spinal anestezi ile oldu dogumum cok rahat gecti.ilk 2 gün biraz acilarim oldi ama bas agrisi bel agrisi vs yasamadim hoc Allaha şükür.bebeğimi ilk önce yanima verdiler ama sonra garanti olsun diye küveze aldilar 2 gece kaldi.ben hastaneden taburcu olurken onu da aldik geldik.sezrryandan tam 48 saat sonra sütüm geldi.avent'in elektronik pompasini almistik.kendime geldigij an cekmeye basladim.2 3 saate bir 10ar dakika.eve geldigimizden beri bi yogunluk basladi.gücü emmeye pek yetmiyo.dr'umuz kücük dogdugu icin kilo verebilir ve sarilik olabilir o yüzden 15 20dakika emzirdikten sonra mama ya da sagdigin anne sütüyle takviye yap dedi.öyle yapiyoruz.cok farkli çok güzel bi duygu.Allah hepinize isteyen herkese yasatsın.bi de kilo konusu var.dogumda 5kilo gitmis.dogumdan 2 3 sonra da bi 2 3 kilo gitti.ama süt yapar ye durumundan dolayi şuan kilo vermem durmus durumda :)
Çok şekersin ya inek gibi :)Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Yaa bn sanki çok sutsuz olcakmisim gbi hissediyorum nedense :)inşallah olur.cnm sen bide emzirince hissedeceklerimizi düşün bende geçen diyrum inek gbi mi olcam bn şimdi :)Kizlar bugun ilk sutum geldi. Sarimsi bir sey. Birkac damlaydi. Kendimi inek gibi hissediyorum.
Hiç alakasi yok. Ben şu ana kadar hiç kilo almadim zaten kilolu başlamıştım. Önce baya bir verdim. Sonra gebelik sekerim çıktı ve düzenli yemek zorundaydim. Şu anda verdiğim kiloyu geri aldım sadece hala hamile kaldigim kilodayım. Ilk hamileliğimde 18 kg aldım bebek 3200 dü. Yani hiç ilgili şeyler değil bence takma kafana
Aynen yazdıklarının tümüne katılıyorum kaynana diyince tüylerim kabarıyoBenim kaynanama 1 gün bile dayanamam ! 40 gün diyorsun sonra 3-4 ay diyorsun bacımkızlar dediğin görümcelerin mi? Eğer onlar ise senin evine düzenine onlar ne karışır ya. Önemli olan sensin, sen ne zaman istersen gelir ne zaman istersen gider yani. Ben benimkini Doğuma bile istemiyorum uzak dursun Şam şeytanı! O kadar nefret ettirdi kendinden. Sıkarım valla o sinirle gırtlağını zaten bacağım kadar boyu var ! Ben kaynana deyince bile sinirleniyorum ya valla ama inşallah sen iyi anlaşıp seviyorsundur. İyi olanları da varmış gerçi ben hiç görmedim :)
Canım çok geçmiş olsun umarım çok korkmadı bebiş siz iyisiniz ya ona şükürAynen cnm valla her fırsatta veriyorum zaten.aynen can saolsun ne yapalım
Merhaba arkadaşlar ancak kendimi toplayabildim mesajlarinizi yeni okudum.Dualariniz icin tesekkür ederim :) 27 şubatta 10.55te kızım dünyaya geldi saglicakla :) 35+1 günlük 2840gr olarak dogdu.spinal anestezi ile oldu dogumum cok rahat gecti.ilk 2 gün biraz acilarim oldi ama bas agrisi bel agrisi vs yasamadim hoc Allaha şükür.bebeğimi ilk önce yanima verdiler ama sonra garanti olsun diye küveze aldilar 2 gece kaldi.ben hastaneden taburcu olurken onu da aldik geldik.sezrryandan tam 48 saat sonra sütüm geldi.avent'in elektronik pompasini almistik.kendime geldigij an cekmeye basladim.2 3 saate bir 10ar dakika.eve geldigimizden beri bi yogunluk basladi.gücü emmeye pek yetmiyo.dr'umuz kücük dogdugu icin kilo verebilir ve sarilik olabilir o yüzden 15 20dakika emzirdikten sonra mama ya da sagdigin anne sütüyle takviye yap dedi.öyle yapiyoruz.cok farkli çok güzel bi duygu.Allah hepinize isteyen herkese yasatsın.bi de kilo konusu var.dogumda 5kilo gitmis.dogumdan 2 3 sonra da bi 2 3 kilo gitti.ama süt yapar ye durumundan dolayi şuan kilo vermem durmus durumda :)
Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün yavrunu,İkinizinde iyi olmanıza çok sevindim,Kuzunla birlikte güzel sağlıklı günler.Merhaba arkadaşlar ancak kendimi toplayabildim mesajlarinizi yeni okudum.Dualariniz icin tesekkür ederim :) 27 şubatta 10.55te kızım dünyaya geldi saglicakla :) 35+1 günlük 2840gr olarak dogdu.spinal anestezi ile oldu dogumum cok rahat gecti.ilk 2 gün biraz acilarim oldi ama bas agrisi bel agrisi vs yasamadim hoc Allaha şükür.bebeğimi ilk önce yanima verdiler ama sonra garanti olsun diye küveze aldilar 2 gece kaldi.ben hastaneden taburcu olurken onu da aldik geldik.sezrryandan tam 48 saat sonra sütüm geldi.avent'in elektronik pompasini almistik.kendime geldigij an cekmeye basladim.2 3 saate bir 10ar dakika.eve geldigimizden beri bi yogunluk basladi.gücü emmeye pek yetmiyo.dr'umuz kücük dogdugu icin kilo verebilir ve sarilik olabilir o yüzden 15 20dakika emzirdikten sonra mama ya da sagdigin anne sütüyle takviye yap dedi.öyle yapiyoruz.cok farkli çok güzel bi duygu.Allah hepinize isteyen herkese yasatsın.bi de kilo konusu var.dogumda 5kilo gitmis.dogumdan 2 3 sonra da bi 2 3 kilo gitti.ama süt yapar ye durumundan dolayi şuan kilo vermem durmus durumda :)
O naneyi bugün bende yedimBugün evde temizlik vardı ama ıvır kıvır işlerle ben de çok yoruldum kızlarkasılmam da artınca korktum valla inş bir şey olmaz daha tam hazır değilim ayy
canim değer kaybı davası açabiliyorsun biliyorsun değil mi? Kasko şirketinizle bi görüşün, haklıysanız davayı kaybetme ihtimaliniz yok.Durmuyoduk cnm ama hani hızlı deildik park yeri bakijiyoduk evet hasarı karşı taraf karşılayacak ama satinca değeri düşecek sonuçta Darbeli araba ne yapalım şans geldi bizi buldu
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım. Ben de çok basit geçti ama bu sefer elimden gelen buydu benimdeKızlar yarın eşimin doğum günü bir şey planlayacak fırsatım ve enerjim de olmadı açıkçası :/ yarın o evde yokken sağlıklı bi pasta yapmaya çalışcam :) bu da böyle geçip gidecek artık napayım
Yaa şimdide sanki ufak ufak su mu akkntı mı bilemyorum bişeyler geldiO naneyi bugün bende yedimçatı ağrım başladı çok fena. Doktor yürüyüş yap dedi diye çoştum, yok hareket olsun Doğum kolay olsun diye.
Teşekkürler canım vala tam bu arada olunca telaş falan ancak bu kadar oluyor :)Eşinin doğum günü kutlu olsun canım. Ben de çok basit geçti ama bu sefer elimden gelen buydu benimde
Su olsa cok olur diyorlar. Akintidir buyuk ihtimal. Ben de cok is yapinca hemen akintim artiyor.Yaa şimdide sanki ufak ufak su mu akkntı mı bilemyorum bişeyler geldi
Su olsa cok olur diyorlar. Akintidir buyuk ihtimal. Ben de cok is yapinca hemen akintim artiyor.
Benim gogsumden de bugun sut geldi. Okudugum kadariyla normalmis. Daha erken aylarda gelen de varmis.Evet herkes öyle diyor. Acemi olunca nedir ne yapmak gerek bilemiyor insan. Göğsümden de iki üç damla bişi gelmiş doğum mu yakın yoksa ayy panik oldum bu akşam ben
Ben yürüyüş yaptıysam öyle oluyorum yürüdüysen falan ondan olabilirDun her tarafim agriyorken masllah diyim bugun tüy gibi hafiftim neden acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?