- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.401
İnşallah sabreder annesi üzmez seni bebeğin :) topikte Doğuma en yakın sensin galiba :)Geçer inşallah cnm bir hafta on gün fln cektim bende o ağrıyı sonrasında geçti rahatladım. Valla ben o kdr sancı cekiyorum ki kasılmalarda siddetini artırdı ptesiye kadar sabretse bari prensesim :)
Ya cnm sanmıyorum başladığını daha doğrusu nasıl basliyo bilmiyom şu an da karnm bacaklarım falan çok agriyo bi kahvakti yapıp yatağa girdim valla bişey yapacak halim yok ağrılar son 3 gundur daha şiddetli ama farkindayimCiddi misin belkide dogum baslamıştır suan nasılsın
Benim de tam tersi eşim benden kısa biraz :) benim boyum 1.76. Diyorum bakalım kız kime çekecek :) en önemlisi sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun kuzum. Minyon olup olmadığı dağ belli olmaz ya. Benim yiğen 50 cm doğdu şimdi maşallah :)34. Haftada 2300 gram boyu 43 cmdi canim.. ben minyonum ama eşim uzun baya 1.87 falan var
yok canım kafası kaburgalarımda ayakları kasıklarımda büyük ihtimalle minik minik bişeyler itiriyor.normalı çok istiyorum sütüm çabuk gelsin diye.Canim bas asagi duruyorsa normal pozisyonu almis demektir doguma 1 hafta hatta daha az kala basi dogum kanalina yerlesiyor oyle hemen yerlesmez o kanala yoksa erken doğum oluyormus seninkide buyuk ihtimal bas asagi durdugu icin kasiklarina baski yapiyodur bende sıksık idrara cikiyorum mesela baski yaptigi icin
Aynen canım az kaldı vallahi :) sağol cnm benimIki haftadir gecmio benimkide cok kotu yaaaa. Gece bile 3 defa wc.deyim dusun
Cnm saglicakla al.kucagna sevindim artik safak sayarsin :)
Kasılmaların nasıl igne gibi saplanıyormuş dogum sancısı canm bir gitsen ya nstye soksunlar seni belki dogum sancıları baslamıştır acılmana fln bakarYa cnm sanmıyorum başladığını daha doğrusu nasıl basliyo bilmiyom şu an da karnm bacaklarım falan çok agriyo bi kahvakti yapıp yatağa girdim valla bişey yapacak halim yok ağrılar son 3 gundur daha şiddetli ama farkindayim
İnşallah canım :) öyle sanırım ama ben de cok kararsızım biraz daha bekleyeyim diyorum herkes moralimi bozuyor 38+3 bebek icin erken bi vakit diyor ama bebeğin kalp ciger böbrek tüm gelişimlerine baktı doktor tek tek zaten o da sezaryen olursa 39 da alırım anca diyordu sonra suyun patlarsa panik oluruz bebege dayanamaz bu kese dedi herkes doktor sankiİnşallah sabreder annesi üzmez seni bebeğin :) topikte Doğuma en yakın sensin galiba :)
Benim bir arkadaşım 36. Haftasında normal doğum yaptı küvöze bile almadılar gayet sağlıklıydı bebeği.. o yüzden doktorun gelişimi iyi alalım diyorsa hiç sıkıntı yapma :)Kasılmaların nasıl igne gibi saplanıyormuş dogum sancısı canm bir gitsen ya nstye soksunlar seni belki dogum sancıları baslamıştır acılmana fln bakar
İnşallah canım :) öyle sanırım ama ben de cok kararsızım biraz daha bekleyeyim diyorum herkes moralimi bozuyor 38+3 bebek icin erken bi vakit diyor ama bebeğin kalp ciger böbrek tüm gelişimlerine baktı doktor tek tek zaten o da sezaryen olursa 39 da alırım anca diyordu sonra suyun patlarsa panik oluruz bebege dayanamaz bu kese dedi herkes doktor sanki
Yok cnm öyle iğne batması gbi deil ya akşam öyleydi ya ne bilim başka bi belirti olsa gidecem de yemen evham yapmak istemeximKasılmaların nasıl igne gibi saplanıyormuş dogum sancısı canm bir gitsen ya nstye soksunlar seni belki dogum sancıları baslamıştır acılmana fln bakar
İnşallah canım :) öyle sanırım ama ben de cok kararsızım biraz daha bekleyeyim diyorum herkes moralimi bozuyor 38+3 bebek icin erken bi vakit diyor ama bebeğin kalp ciger böbrek tüm gelişimlerine baktı doktor tek tek zaten o da sezaryen olursa 39 da alırım anca diyordu sonra suyun patlarsa panik oluruz bebege dayanamaz bu kese dedi herkes doktor sanki
Herkes kulaktan dolma saçma sapan şeyler konuşuyor. Sen sadece doktorunu dinle. Bizim milletimiz felaket senaryolarına bayılıyor. Ben kimsenin lafı ile Canımı sıkmam, eğer sıksaydım kadınlar kulübüne girmezdim İnan. Her yerde olumsuz kötü Doğum hikayeleri. Tamam çok Zor ağrısı acısı tarifi zor ama kör göze parmak sokmasalar bari :)Kasılmaların nasıl igne gibi saplanıyormuş dogum sancısı canm bir gitsen ya nstye soksunlar seni belki dogum sancıları baslamıştır acılmana fln bakar
Benim kızda hep ortalama da kilosu boyu. Doğsun bir balmışsın selvi gibi uzuyor kızın :) sütün belki çok yarayacak.Ben de 1.60 anca varim canim:) ya Allah dert keder vermesin tabiki daha onemli skntilar vermesn ama ne biliyim dunden beridir aklmdan cikmiyor doktorda her gittigimzde bebegimiz biraz minyon diyor aklm kaliyor sonra
Canım demir hapına dikkat et o önemli ya niye kestinki multivitamin falanda iyi oluyor aslında bide halen çalışıyorsun bünyrn zayıf düşmesin
Maşallah.. doktor normalde 39 u bekleriz diyodu son muayenede beklemeye hic gerek yok dedi ama bende bekleme taraftarıyım zaten p.tesi değilde perşembe alalım dedim 38+6 oluyor o zaman ama insanlar yinede yorum yapmak icin yer arıyorBenim bir arkadaşım 36. Haftasında normal doğum yaptı küvöze bile almadılar gayet sağlıklıydı bebeği.. o yüzden doktorun gelişimi iyi alalım diyorsa hiç sıkıntı yapma :)
Zaten dogum sancısının ardı arkası kesilmezmiş cnm dahada sıklaşırmış suan iyiysen yalancı sancıdır bende cok kötüyüm bu yalancı sancılar peşimi bırakmıyor özellikle yatarken vuruyor uykumdan uyanıyorum. Bir kaç gundur her uyandığımda bebek yukarı toplanmış oluyor o durumda cok rahatsız edici taş gibi oluyor yavrumYok cnm öyle iğne batması gbi deil ya akşam öyleydi ya ne bilim başka bi belirti olsa gidecem de yemen evham yapmak istemexim
Allah yardimcimiz olsunGecem zor geçti valladedim fragman buysa film nasıl olacak acaba :) yani Doğum :)
inşallah canm şaka gibi hala inanamıyorum anne olacağıma sanki hep göbekliydim hep böyle kalıcam gibi içimdeki kıpırtılarına hareketlerine alıştım bu halime alıştım çok şükür son günlere geldik artık çok değişik bir dönemmiş hamilelik hem uzun zamandır böyle olup hem en kısa dönem gibiSağol cnm hepimiz güzel dogum hikayelerine sahip oluruz inşallah.. evet daha dün mide bulantısı icin ne iyi gelir onu tartısıyorduk şimdi bebeklerimizd kavusmamıza günler kaldı şaka gibi :)
Benimde öyle midem Karnım taş kesiliyorZaten dogum sancısının ardı arkası kesilmezmiş cnm dahada sıklaşırmış suan iyiysen yalancı sancıdır bende cok kötüyüm bu yalancı sancılar peşimi bırakmıyor özellikle yatarken vuruyor uykumdan uyanıyorum. Bir kaç gundur her uyandığımda bebek yukarı toplanmış oluyor o durumda cok rahatsız edici taş gibi oluyor yavrum
Aminnn canım :) şimdi epidural normal doğumu araştırıyorum. Bakalım kızım nasıl gelmek isteyecek herşey ona bağlıAllah yardimcimiz olsun
Aynen öyle canm ya bizim psikoloji almış gitmiş zaten bir de bunlar.... dün sacımı kestirdim neymiş sac kesilmezmiş napmışım ben ya salak mısınız ben kestiriyorum sen kestirme benim batıla inancım yok kuranda gecmeyen hic bir şeye inanmıyorum ki inanmakta şirk koşmaktır kestirmiyordum sırf bunlara inanıp sonra kızdım kendime Allah böyle şeylere inandım diye asıl cezalandırırsa diye gittim kestirdim bir tane o felaket tellallı arkadas var hemen yine negatif pis enerjisini saldı üstüme hamileyiz ya azıcık saygı hormonlarımız alt üst zatenHerkes kulaktan dolma saçma sapan şeyler konuşuyor. Sen sadece doktorunu dinle. Bizim milletimiz felaket senaryolarına bayılıyor. Ben kimsenin lafı ile Canımı sıkmam, eğer sıksaydım kadınlar kulübüne girmezdim İnan. Her yerde olumsuz kötü Doğum hikayeleri. Tamam çok Zor ağrısı acısı tarifi zor ama kör göze parmak sokmasalar bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?