2018 mart-nisan anneleri

Neredeyse bir senedir böyleyiz :)) cidden cok tuhaf dogursam bile karnımın inecegine inanmıyorum :)

Cnm senin yine zamanı belli artık ya bizdr hersey bi muamma valla korkuyorum ama çok beklemeyecek gbi hissediyorum bn ya bugün hep uyudum yerimden kalkmadm korkumdan karnm agriyo çünkü beklesin istiyorum ya en azından annem yanımda olsn doğumda

Cnm gayet normal bi haftada çok güzel bi kilo ile dünyaya getireceksin bebegini hiç takma insanların söylediğini ağzı olan konusuyo zaten

Hahahah Ayy cnm valla seninle yaşadığımız sorunlar bile nasıl denk geliyo :))bana da öyle demislerdi dusunsene hamilesin saçlarım berbattı uzamis bakim yapamıyorum midem almış başını gitmiş zatrn sacimi keseyim dedim bana da çok günah hamile kafin saç Kesmez yok bebein ömrü kısa olur aklı kısa olur bi dünya sey söylediler tövbe tövbe ne alaka sacla bunların daha neler söylüyorlar lohusalikla ilgili valla söylesem agzin açık kalır Hayır hamile birine neden bu tarz konuşmalar yapiliyo anlamıyorum cidden

Kızlarrrrrr midem çok bulaniyo allahm dogurdum doguracam hala midem bulaniyo hala çıkarıyorum öf bu ne böyle ya

canım demir hapı çok önemli değerinin 11in altına düşmemesi gerek,ben hamile kalmadan önce demirim çok düşüktü 5 ay kullandım hamile kalmadan önce hamile olduğumda bitmişti değerlerimde iyiydi doktor kullanma dedi 25.hatama girdiğimde biraz düşmeye başlamıştı tekrar verdi şu an hala kullanıyorum sende kullan canım hem doğumda kan kaybı oluyo seni her türlü toparlar bebeğinide aynı şekilde, ilk başlarda kabızlık yapıyo ama sonra ishal oluyosun bak:)

ne bileyim canm ya sanki bir faydası yokmuş gibi eskiden ilaçta kullanmıyorlarmış sonuçta ama içime sinmedi şimdi sen öyle deyince kullanayım bari az kaldı zaten gerçi doğumdan sonrada devam ediliyormuş kan ilacına

Kan ilacı çok önemli ben kullanmadım kanım dokuza düştü sonra kullandım hatta serum taktı dr doğumuna az kaldığı için şuan yükselmişti 11 civarıydı en son bence aksatma derim ben Santa Fer Fort kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun ki kabızlık yapıyor

Çevremizde o kadar mutsuz İnsan var ki, kendileri gibi bizim de enerjimizi bilerek düşürmeye çalışıyorlar bana öyleleri denk gelince lafla dövüyorum valla. İyi niyetli olsun Canımı yesin her türlü dinlerim ama kötü niyetlilere fırsat vermemek lazım bacım :)

Bende ondan korkuyorum işte canm gün belli bir de cıkar gelirse zamansız doktorumda bu konuda duyarsız biri acık acık pazar sabahı 7 de hastamın suyu geldi sezaryen olacaktı ama suyu geldi gelemem dedim gelmedim dedi tedirgin etti beni zamansız suyum fln gelir diye ödüm kopuyor
Cnm gayet normal bi haftada çok güzel bi kilo ile dünyaya getireceksin bebegini hiç takma insanların söylediğini ağzı olan konusuyo zaten
Vallahi şu insanların agzına kürekle vuracaksın öyle sinirleniyorum ki yahu neyin dayatması bu sen kestirme batıla inan Allaha şirk koş ben inanmıyorum ben hayatımı böyle yaşıyorum sabır ya yok ete dokunma yok bebeginde ben olur tüm hamileliğim insanlarla tartısmakla gecti artık sallamıyorum ama hala boş boş konusanlar oluyor ya yemin ediyorum bogasım geliyor şu hormon seviyemle bir de bu sıra asırı bir sinir hali var nasiplerini alacaklar yemin ediyorum

Aynennn öyle ben de vallahi pata küte söylerim yüzlerine icimde kalıp bana dert olacagına onlara olsun. Gercekten Allah gözlerinden korusun başka bir şey istemiyorum sonuna geldik zaten bu sıra sinirlerim oynak vurcam agızlarına :)

Kızlaaarr bimde uni babynin ıslak havlusu mendili sampuanı deterjanı yumusatıcısı var indirimde koşun alın ben bir sürü stok yaptım ıslak pamuk mendil cok uygun fiyatlı suan su ve pamuktan baska bir kimyasal yok icinde benim gibi ıslak mendil kullanmayacaklar icin cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…