- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.421
Neredeyse bir senedir böyleyiz :)) cidden cok tuhaf dogursam bile karnımın inecegine inanmıyorum :)inşallah canm şaka gibi hala inanamıyorum anne olacağıma sanki hep göbekliydim hep böyle kalıcam gibi içimdeki kıpırtılarına hareketlerine alıştım bu halime alıştım çok şükür son günlere geldik artık çok değişik bir dönemmiş hamilelik hem uzun zamandır böyle olup hem en kısa dönem gibi
Acaba niye öyle oluyor rahat edemiyorlar mı artık kalkıyorum on on beş dakika sonra anca düzeliyorBenimde öyle midem Karnım taş kesiliyor
Cnm senin yine zamanı belli artık ya bizdr hersey bi muamma valla korkuyorum ama çok beklemeyecek gbi hissediyorum bn ya bugün hep uyudum yerimden kalkmadm korkumdan karnm agriyo çünkü beklesin istiyorum ya en azından annem yanımda olsn doğumdaZaten dogum sancısının ardı arkası kesilmezmiş cnm dahada sıklaşırmış suan iyiysen yalancı sancıdır bende cok kötüyüm bu yalancı sancılar peşimi bırakmıyor özellikle yatarken vuruyor uykumdan uyanıyorum. Bir kaç gundur her uyandığımda bebek yukarı toplanmış oluyor o durumda cok rahatsız edici taş gibi oluyor yavrum
Cnm gayet normal bi haftada çok güzel bi kilo ile dünyaya getireceksin bebegini hiç takma insanların söylediğini ağzı olan konusuyo zatenMaşallah.. doktor normalde 39 u bekleriz diyodu son muayenede beklemeye hic gerek yok dedi ama bende bekleme taraftarıyım zaten p.tesi değilde perşembe alalım dedim 38+6 oluyor o zaman ama insanlar yinede yorum yapmak icin yer arıyor
Hahahah Ayy cnm valla seninle yaşadığımız sorunlar bile nasıl denk geliyo :))bana da öyle demislerdi dusunsene hamilesin saçlarım berbattı uzamis bakim yapamıyorum midem almış başını gitmiş zatrn sacimi keseyim dedim bana da çok günah hamile kafin saç Kesmez yok bebein ömrü kısa olur aklı kısa olur bi dünya sey söylediler tövbe tövbe ne alaka sacla bunların daha neler söylüyorlar lohusalikla ilgili valla söylesem agzin açık kalır Hayır hamile birine neden bu tarz konuşmalar yapiliyo anlamıyorum ciddenAynen öyle canm ya bizim psikoloji almış gitmiş zaten bir de bunlar.... dün sacımı kestirdim neymiş sac kesilmezmiş napmışım ben ya salak mısınız ben kestiriyorum sen kestirme benim batıla inancım yok kuranda gecmeyen hic bir şeye inanmıyorum ki inanmakta şirk koşmaktır kestirmiyordum sırf bunlara inanıp sonra kızdım kendime Allah böyle şeylere inandım diye asıl cezalandırırsa diye gittim kestirdim bir tane o felaket tellallı arkadas var hemen yine negatif pis enerjisini saldı üstüme hamileyiz ya azıcık saygı hormonlarımız alt üst zaten
Perşembe Dr soracağım unutmazsam yazarm canımAcaba niye öyle oluyor rahat edemiyorlar mı artık kalkıyorum on on beş dakika sonra anca düzeliyor
canım demir hapı çok önemli değerinin 11in altına düşmemesi gerek,ben hamile kalmadan önce demirim çok düşüktü 5 ay kullandım hamile kalmadan önce hamile olduğumda bitmişti değerlerimde iyiydi doktor kullanma dedi 25.hatama girdiğimde biraz düşmeye başlamıştı tekrar verdi şu an hala kullanıyorum sende kullan canım hem doğumda kan kaybı oluyo seni her türlü toparlar bebeğinide aynı şekilde, ilk başlarda kabızlık yapıyo ama sonra ishal oluyosun bak:)Demir hapı çok kabızlık yaptı canm tualet düzenim bozuldu hemoroid falan çıktı bende bıraktım pekte işe yaradığını sanmıyorum arkadaşımda da kansızlık vardı demir hapı kullandı gene aynıydı değerleri bende pekmez içiyorum çekirdekli üzüm yiyorum sıkıldım artık içmekten hapları evet hala çalışıyorum artık zor geliyor gitmek ama az kaldı şükür ay sonu çıkcam artık senin nasıl gidiyor evde
ne bileyim canm ya sanki bir faydası yokmuş gibi eskiden ilaçta kullanmıyorlarmış sonuçta ama içime sinmedi şimdi sen öyle deyince kullanayım bari az kaldı zaten gerçi doğumdan sonrada devam ediliyormuş kan ilacınacanım demir hapı çok önemli değerinin 11in altına düşmemesi gerek,ben hamile kalmadan önce demirim çok düşüktü 5 ay kullandım hamile kalmadan önce hamile olduğumda bitmişti değerlerimde iyiydi doktor kullanma dedi 25.hatama girdiğimde biraz düşmeye başlamıştı tekrar verdi şu an hala kullanıyorum sende kullan canım hem doğumda kan kaybı oluyo seni her türlü toparlar bebeğinide aynı şekilde, ilk başlarda kabızlık yapıyo ama sonra ishal oluyosun bak:)
Eheheh canım hayırlısı şeker diorlarsa öylesinde bize öyle gelmiyor amaBen de şu damacana yutmuş halimden pek memnun değilim :) neymiş cok şekermişim hadi oradan
Kan ilacı çok önemli ben kullanmadım kanım dokuza düştü sonra kullandım hatta serum taktı dr doğumuna az kaldığı için şuan yükselmişti 11 civarıydı en son bence aksatma derim ben Santa Fer Fort kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun ki kabızlık yapıyorne bileyim canm ya sanki bir faydası yokmuş gibi eskiden ilaçta kullanmıyorlarmış sonuçta ama içime sinmedi şimdi sen öyle deyince kullanayım bari az kaldı zaten gerçi doğumdan sonrada devam ediliyormuş kan ilacına
Çevremizde o kadar mutsuz İnsan var ki, kendileri gibi bizim de enerjimizi bilerek düşürmeye çalışıyorlar bana öyleleri denk gelince lafla dövüyorum valla. İyi niyetli olsun Canımı yesin her türlü dinlerim ama kötü niyetlilere fırsat vermemek lazım bacım :)Aynen öyle canm ya bizim psikoloji almış gitmiş zaten bir de bunlar.... dün sacımı kestirdim neymiş sac kesilmezmiş napmışım ben ya salak mısınız ben kestiriyorum sen kestirme benim batıla inancım yok kuranda gecmeyen hic bir şeye inanmıyorum ki inanmakta şirk koşmaktır kestirmiyordum sırf bunlara inanıp sonra kızdım kendime Allah böyle şeylere inandım diye asıl cezalandırırsa diye gittim kestirdim bir tane o felaket tellallı arkadas var hemen yine negatif pis enerjisini saldı üstüme hamileyiz ya azıcık saygı hormonlarımız alt üst zaten
Evet ikiz canım. Elimden geldiği kadarıyla yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum.İkizler misen yinede tüket cnm faydası oluyor bebeklerimize kilo olmasa bile. Bir de uzun boylularaa ondan da kilolu olmayabilir benim boyu haftasıyla uyumlu
Bende ondan korkuyorum işte canm gün belli bir de cıkar gelirse zamansız doktorumda bu konuda duyarsız biri acık acık pazar sabahı 7 de hastamın suyu geldi sezaryen olacaktı ama suyu geldi gelemem dedim gelmedim dedi tedirgin etti beniCnm senin yine zamanı belli artık ya bizdr hersey bi muamma valla korkuyorum ama çok beklemeyecek gbi hissediyorum bn ya bugün hep uyudum yerimden kalkmadm korkumdan karnm agriyo çünkü beklesin istiyorum ya en azından annem yanımda olsn doğumda
Cnm gayet normal bi haftada çok güzel bi kilo ile dünyaya getireceksin bebegini hiç takma insanların söylediğini ağzı olan konusuyo zaten
Vallahi şu insanların agzına kürekle vuracaksın öyle sinirleniyorum ki yahu neyin dayatması bu sen kestirme batıla inan Allaha şirk koş ben inanmıyorum ben hayatımı böyle yaşıyorum sabır ya yok ete dokunma yok bebeginde ben olur tüm hamileliğim insanlarla tartısmakla gecti artık sallamıyorum ama hala boş boş konusanlar oluyor ya yemin ediyorum bogasım geliyor şu hormon seviyemle bir de bu sıra asırı bir sinir hali var nasiplerini alacaklar yemin ediyorumHahahah Ayy cnm valla seninle yaşadığımız sorunlar bile nasıl denk geliyo :))bana da öyle demislerdi dusunsene hamilesin saçlarım berbattı uzamis bakim yapamıyorum midem almış başını gitmiş zatrn sacimi keseyim dedim bana da çok günah hamile kafin saç Kesmez yok bebein ömrü kısa olur aklı kısa olur bi dünya sey söylediler tövbe tövbe ne alaka sacla bunların daha neler söylüyorlar lohusalikla ilgili valla söylesem agzin açık kalır Hayır hamile birine neden bu tarz konuşmalar yapiliyo anlamıyorum cidden
Sağol canımPerşembe Dr soracağım unutmazsam yazarm canım
Evet şeker ama elma şekeri en göbeklisindenEheheh canım hayırlısı şeker diorlarsa öylesinde bize öyle gelmiyor ama
Aynennn öyle ben de vallahi pata küte söylerim yüzlerine icimde kalıp bana dert olacagına onlara olsun. Gercekten Allah gözlerinden korusun başka bir şey istemiyorum sonuna geldik zaten bu sıra sinirlerim oynak vurcam agızlarına :)Çevremizde o kadar mutsuz İnsan var ki, kendileri gibi bizim de enerjimizi bilerek düşürmeye çalışıyorlar bana öyleleri denk gelince lafla dövüyorum valla. İyi niyetli olsun Canımı yesin her türlü dinlerim ama kötü niyetlilere fırsat vermemek lazım bacım :)
Oyy annesi onlar zaten bir kiloyu iki kişi paylaşıyor zayıf olmaları normal ki yoksa nasıl sıgacaklar oracıklara maşallah subhanallah cinsiyetleri neEvet ikiz canım. Elimden geldiği kadarıyla yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum.
Bir kız bir erkek Allah nasip ederseOyy annesi onlar zaten bir kiloyu iki kişi paylaşıyor zayıf olmaları normal ki yoksa nasıl sıgacaklar oracıklara maşallah subhanallah cinsiyetleri ne
Maşallah ikisini aynı anda tatmak her kula nasip olmaz saglıcakla kucagınızada alın inşallahhBir kız bir erkek Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?