- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.441
Hahahhahaha aynı ben :) bizim bu sinir, duygusallık ne olacak ya :)Aynennn öyle ben de vallahi pata küte söylerim yüzlerine icimde kalıp bana dert olacagına onlara olsun. Gercekten Allah gözlerinden korusun başka bir şey istemiyorum sonuna geldik zaten bu sıra sinirlerim oynak vurcam agızlarına :)
Vallahi bilmiyorum bu sıra duygusal ruh halimde yok saldırı modundayım :)) bir an önce doğurmam gerek ben benlikten cıktım :)Hahahhahaha aynı ben :) bizim bu sinir, duygusallık ne olacak ya :)
Sağol canım Allah razı olsun çok bekledik şükür rabbim ikisindende nasip edecek inşallah. Cümlemiz sağlıcakla alalım inşallah.Maşallah ikisini aynı anda tatmak her kula nasip olmaz saglıcakla kucagınızada alın inşallahh
Canım ben 12 li ıslak pamuk mendilden aldım alışverişimde daha önce bimde nekadar şuan.normalde o markalar gelmezdi bimeKızlaaarr bimde uni babynin ıslak havlusu mendili sampuanı deterjanı yumusatıcısı var indirimde koşun alın ben bir sürü stok yaptım ıslak pamuk mendil cok uygun fiyatlı suan su ve pamuktan baska bir kimyasal yok icinde benim gibi ıslak mendil kullanmayacaklar icin cok iyi olur
Evet bende sasırdım 700 ml deterjanlar 9,95 ti. Islak pamuk mendil 19,95 ti içinde 150 adet var 3 tane 40 lı 3 tanede 10 lu. Görsel olarak yükledim cnm incelersin ama alacaksanız acele edin eşim ikinci girdiği markette bulabildi herkes basındaydı diyorSağol canım Allah razı olsun çok bekledik şükür rabbim ikisindende nasip edecek inşallah. Cümlemiz sağlıcakla alalım inşallah.
Canım ben 12 li ıslak pamuk mendilden aldım alışverişimde daha önce bimde nekadar şuan.normalde o markalar gelmezdi bime
Senin doktorun da maşallah i var gelmemek ne demektir ya inşallah bebişin dayanır o zmna kadar cnm içini ferah tut sen.ahh cnm ah sen dur hele şu lohusalikta saçma sapan hurafelerle deli etmesinler bizi bide bunun sütun varmı boyutu var tabi bn kimsecikleri istemiyorum yanımda ya valladestek olcak bi allahın Kulunu bulmak zorBende ondan korkuyorum işte canm gün belli bir de cıkar gelirse zamansız doktorumda bu konuda duyarsız biri acık acık pazar sabahı 7 de hastamın suyu geldi sezaryen olacaktı ama suyu geldi gelemem dedim gelmedim dedi tedirgin etti benizamansız suyum fln gelir diye ödüm kopuyor
Vallahi şu insanların agzına kürekle vuracaksın öyle sinirleniyorum ki yahu neyin dayatması bu sen kestirme batıla inan Allaha şirk koş ben inanmıyorum ben hayatımı böyle yaşıyorum sabır ya yok ete dokunma yok bebeginde ben olur tüm hamileliğim insanlarla tartısmakla gecti artık sallamıyorum ama hala boş boş konusanlar oluyor ya yemin ediyorum bogasım geliyor şu hormon seviyemle bir de bu sıra asırı bir sinir hali var nasiplerini alacaklar yemin ediyorum
Ya bnde alayım dedim bugunde böyle çok uygun olunca acaba bi numarasi var mıdır diye düşündüm içime sinmedi diye almadimEvet bende sasırdım 700 ml deterjanlar 9,95 ti. Islak pamuk mendil 19,95 ti içinde 150 adet var 3 tane 40 lı 3 tanede 10 lu. Görsel olarak yükledim cnm incelersin ama alacaksanız acele edin eşim ikinci girdiği markette bulabildi herkes basındaydı diyor
Doktorum bal gibi ama bu huyu cidden cok kötü hastası cok diye böyle yapıyor sanırım anlamak zor.. sütün var mı diye soranlara var içer misin diye sormayı düşünüyorum :)Senin doktorun da maşallah i var gelmemek ne demektir ya inşallah bebişin dayanır o zmna kadar cnm içini ferah tut sen.ahh cnm ah sen dur hele şu lohusalikta saçma sapan hurafelerle deli etmesinler bizi bide bunun sütun varmı boyutu var tabi bn kimsecikleri istemiyorum yanımda ya valladestek olcak bi allahın Kulunu bulmak zor
Yok cnm ne numarası olacak ki al bence ebebektede indirimde ama bimde daha uygun ben üçer beşer aldırdım yapısına baktım şimdi içime cok sindi biraz daha alıcamYa bnde alayım dedim bugunde böyle çok uygun olunca acaba bi numarasi var mıdır diye düşündüm içime sinmedi diye almadim
İnş hayırlıa haberlerle geliriz canımGünaydın canm bizimde haftaya cuma sonra bizimde haftada bire düşcek senin minikte inşallah iyidir yüzünü gösterir sağlıkla zamanında gelirler inşallah benimde öyle aman aman bir ağrım yok sadece yattıktan sonra kalkmak zor oluyor kasıklarımın ağrısından sancı nasıl birşey bende onu merak ediyorum
bizim doktor da doğumla ilgili birşey demiyor daha pozisyonu başaşağı nst ye girdim ilk defa onada maşallah içerde keyfi yerinde dedi artık her gittiğimde nst ye gircem sanırım çok duygusal bir andı kalp atışlarını duymak
Canım doğum zamnın belli olmuş sanırım rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklmanı naisp etsin inş bizede dua etmeyi unutmaKasılmaların nasıl igne gibi saplanıyormuş dogum sancısı canm bir gitsen ya nstye soksunlar seni belki dogum sancıları baslamıştır acılmana fln bakar
İnşallah canım :) öyle sanırım ama ben de cok kararsızım biraz daha bekleyeyim diyorum herkes moralimi bozuyor 38+3 bebek icin erken bi vakit diyor ama bebeğin kalp ciger böbrek tüm gelişimlerine baktı doktor tek tek zaten o da sezaryen olursa 39 da alırım anca diyordu sonra suyun patlarsa panik oluruz bebege dayanamaz bu kese dedi herkes doktor sanki
Canım bende kestircektim saçımı bana da öyle dedilerAynen öyle canm ya bizim psikoloji almış gitmiş zaten bir de bunlar.... dün sacımı kestirdim neymiş sac kesilmezmiş napmışım ben ya salak mısınız ben kestiriyorum sen kestirme benim batıla inancım yok kuranda gecmeyen hic bir şeye inanmıyorum ki inanmakta şirk koşmaktır kestirmiyordum sırf bunlara inanıp sonra kızdım kendime Allah böyle şeylere inandım diye asıl cezalandırırsa diye gittim kestirdim bir tane o felaket tellallı arkadas var hemen yine negatif pis enerjisini saldı üstüme hamileyiz ya azıcık saygı hormonlarımız alt üst zaten
Kizlar en korktugum şey hala aklimda dogum zamani bi de bakiyormusuz farkli cinsiyette doğdu ahahahah :)))
Gerci 3 doktor kiz demisti ama yani olmayacak sey degil :))
Iste bizim akrabada da oyle var. 5 yasinda cocuk. Hep kiz diolar. Bunlar pembe oda yapiolar kiyafetler hee sey pembe. Bi doguyo erkekBenim görümceme demişler kız diye oğlan doğmuş banda diyor bende diyorum o senin zamnındaymış diye
:)))cok güzel bi cevap olur yazdım aklıma bunuDoktorum bal gibi ama bu huyu cidden cok kötü hastası cok diye böyle yapıyor sanırım anlamak zor.. sütün var mı diye soranlara var içer misin diye sormayı düşünüyorum :)
yok canım kafası kaburgalarımda ayakları kasıklarımda büyük ihtimalle minik minik bişeyler itiriyor.normalı çok istiyorum sütüm çabuk gelsin diye.
Unibaby aldım ben de bir koli jokerden geçenlerde dışardayken silineyim dedim yaktı resmen vajinamı nasıl saf suymuş bunlar ben anlamadım beni yakan bebeği de yakarKızlaaarr bimde uni babynin ıslak havlusu mendili sampuanı deterjanı yumusatıcısı var indirimde koşun alın ben bir sürü stok yaptım ıslak pamuk mendil cok uygun fiyatlı suan su ve pamuktan baska bir kimyasal yok icinde benim gibi ıslak mendil kullanmayacaklar icin cok iyi olur
Vallahi bilmiyorum bu sıra duygusal ruh halimde yok saldırı modundayım :)) bir an önce doğurmam gerek ben benlikten cıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?