2018 mart-nisan anneleri

Hahahhahaha aynı ben :) bizim bu sinir, duygusallık ne olacak ya :)

Maşallah ikisini aynı anda tatmak her kula nasip olmaz saglıcakla kucagınızada alın inşallahh
Sağol canım Allah razı olsun çok bekledik şükür rabbim ikisindende nasip edecek inşallah. Cümlemiz sağlıcakla alalım inşallah.
Canım ben 12 li ıslak pamuk mendilden aldım alışverişimde daha önce bimde nekadar şuan.normalde o markalar gelmezdi bime

Evet bende sasırdım 700 ml deterjanlar 9,95 ti. Islak pamuk mendil 19,95 ti içinde 150 adet var 3 tane 40 lı 3 tanede 10 lu. Görsel olarak yükledim cnm incelersin ama alacaksanız acele edin eşim ikinci girdiği markette bulabildi herkes basındaydı diyor

Eklentiler

• 3125F703-4E11-48A4-8450-F8FC46805A75.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 34
  • C9DB7F9D-5776-4711-92DD-88F81391BCD3.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 6D70F697-F917-4507-8D1C-AC1F3A94005B.webp
    7 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar cok anormal şeyler yemedim.ama .midem karışık.artik yatarken zor nefes alıyorum

Senin doktorun da maşallah i var gelmemek ne demektir ya inşallah bebişin dayanır o zmna kadar cnm içini ferah tut sen.ahh cnm ah sen dur hele şu lohusalikta saçma sapan hurafelerle deli etmesinler bizi bide bunun sütun varmı boyutu var tabi bn kimsecikleri istemiyorum yanımda ya valladestek olcak bi allahın Kulunu bulmak zor

Ya bnde alayım dedim bugunde böyle çok uygun olunca acaba bi numarasi var mıdır diye düşündüm içime sinmedi diye almadim

evde iş bitmiyor mu yoksa ben mi kendime iş çıkarıyorum anlamadım kızlar ütü yaptım bugün nevresimleri hiç ütülemem normalde ama şimdi gelen giden olcak diye 3 takım ütüledim ama bittim yani ve çarşaf hala ütüsüz gibi ne gıcık şey

Doktorum bal gibi ama bu huyu cidden cok kötü hastası cok diye böyle yapıyor sanırım anlamak zor.. sütün var mı diye soranlara var içer misin diye sormayı düşünüyorum :)

Ya bnde alayım dedim bugunde böyle çok uygun olunca acaba bi numarasi var mıdır diye düşündüm içime sinmedi diye almadim
Yok cnm ne numarası olacak ki al bence ebebektede indirimde ama bimde daha uygun ben üçer beşer aldırdım yapısına baktım şimdi içime cok sindi biraz daha alıcam

İnş hayırlıa haberlerle geliriz canım benim kuzum hep yan duruyor tam göstermiyor süpriz mi yapcak napcak tek sağlıklı olsunda yüzünüde yandan görelim dün üşüttüm sanırım havalarda bir tuaf bir sıcak bir soğuk aynen canım ya bende kalkarken zorlanıyorum bende merak ediyorum nasıl bişey bizi bekliyor inş hepimz bir avzda kurtuluruz sağlıcakla doğsun kuzularımız

Canım doğum zamnın belli olmuş sanırım rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklmanı naisp etsin inş bizede dua etmeyi unutma bu arada ben doktoruma dedim herkes bir doktorculuk yapıyor sen bakma konuşan konuşsun dedi ha bu arada yotubeda anne günlüğü diye bir vlogr var onun bebeği de öndeydi ama 39 haftda aldılar bakabilirsin 9 marttaydı

Canım bende kestircektim saçımı bana da öyle dediler saç kesilmezmiş diye bende kestiremedim insnın morlini bozan çook bilmiş insanlar var işte rabbim bizi iyilerle karışlaştırsın

Kizlar en korktugum şey hala aklimda dogum zamani bi de bakiyormusuz farkli cinsiyette doğdu ahahahah :)))

Gerci 3 doktor kiz demisti ama yani olmayacak sey degil :))

Kizlar en korktugum şey hala aklimda dogum zamani bi de bakiyormusuz farkli cinsiyette doğdu ahahahah :)))

Gerci 3 doktor kiz demisti ama yani olmayacak sey degil :))
Benim görümceme demişler kız diye oğlan doğmuş banda diyor bende diyorum o senin zamnındaymış diye

T tuba-kumsal ve just__married cnm baslarda nenim kiz da 1 hafta önden gidiyordu ne olduysa suan haftasiyla uyumlu 34+3 de 2.300 gr. Dedi 45.5 cm hic birsey demedi normal dedi hatta sezaryen günü bile verildi ama ben kafama takmaya basladim baslarda iyiydi ne oldu acaba ama bence kansizlik beni mahvetti onu da etkiliyor dün doktorum bacak ağrım için kalsiyum magnezyum d vitamini ferrum verdi icim dışım ilac oldu

yok canım kafası kaburgalarımda ayakları kasıklarımda büyük ihtimalle minik minik bişeyler itiriyor.normalı çok istiyorum sütüm çabuk gelsin diye.

36. Haftada dönüyor benim o zaman döndü tabi sonra tekrar yan pozisyona döndü yarın gitcez bakalım kim bilir kafa nerde

Unibaby aldım ben de bir koli jokerden geçenlerde dışardayken silineyim dedim yaktı resmen vajinamı nasıl saf suymuş bunlar ben anlamadım beni yakan bebeği de yakar

Vallahi bilmiyorum bu sıra duygusal ruh halimde yok saldırı modundayım :)) bir an önce doğurmam gerek ben benlikten cıktım :)

Ben de inanılmaz sinirliyim tahammülüm yok basbas bağırıyorum 2/3 gündür en ufak sorunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…