2018 mart-nisan anneleri

Canım ewde iş güç bitmiyo uyku düzenim kalmadı gece 4 de uyuyorum öğlen uyanıyorum e cocuguma yazık doğru düzgün besleyemedim demekki öğlene kadar uyumaktan zatıf kaldı kızım
Ewt canım senin kızın maşallah iyi gidiyordu.idrarda enfeksiyonda bebeğin gelişimini durduruyormus aman onada dikkat et.benim kızda 35de 2500 çıktı napalım o da anası gibi minyon olacak belliki neyse saglıklı olsunda yeterki

Kızlar çok zor bi gün gecirdim hersey üst üste geldi tüm aksilikler bizi buldu gün boyunca stres sıkıntı gözyaşı eksik olmadı yarına ya hersy düzelecek yada daha berbat olack dua edin bana nolur cok yıprattım kendimi yarın bi belli olsun herseyde anlatıcam detayları suan gücüm yok anlatma sizlerden dua bekliyorum lütfen.kıxımda etkilendi sanırım yavrum cok az hareket etti bugün onun içinde üzüldüm

Ah gecelerrr uykusuz geceleerrr :)) yaaa saka maka az kaldi dogumaaa heyecan ust safalarda sabirsizlik ve korku.. hayatımzda boyle bi donem yasamayacagiz sanirim bu arada cinsellik ne durumda kizlar normal dogum icin iyi diyorlar olmasi bende haftada 2 yapiyorum sizde durumlar nasil

Tubacim konu ne olursa olsun uzme kendini lutfen bebeginde etkileniyor hersey gonlunuzce olsun..
Canım ister istemex üzülüyorum amaaan diyip gecemedim bu sefer normalde rahat olmaya calısırım ama olamadım olamamda sanırım ya.ama cok haklısın bebeğimden daha önemli hiç birşey yok

Tabiki inan bana en ufak seyi hissediyolar hormonlarimiz bazi seyleri daha cok kafamıza takmamizi sagliyor ama ne olursa olsun bu donem rahat olmaliyiz vurdumduymaz olmaliyiz en azindan insallan ne sorun varsa duzelir sen skma canıni

Tabiki inan bana en ufak seyi hissediyolar hormonlarimiz bazi seyleri daha cok kafamıza takmamizi sagliyor ama ne olursa olsun bu donem rahat olmaliyiz vurdumduymaz olmaliyiz en azindan insallan ne sorun varsa duzelir sen skma canıni
İnşallah canım ya inşallah yoluna girer hersey.yarın dananın kuyrugu kopacak bakalım allah yardımcım olsun

Egem2709 canım epidural da tamamen tercih meselesi birde ne kadar sancı içinde kalacağına bağlı yani o an ki duruma bağlı. . Ama burada bana doktor en son seçenek olarak kullanalım dedi açılma çok geç olacak gibi gorunurse.. Onun haricinde akupunktur, bitkisel ilaçlarla destekleyebiliriz dedi.. Birde uyusturdugu için doğru zamanda ikinmayabiliyormussun, oda doğumu geciktirebiliyor .. Yani o his gelmiyormus.. Yada vakitlice dozd azaltıp doğum esnasında sanciyi hissedecegin duruma getirtmeliler.. Ama işte tercih meselesi arkadaş çevremde çok yaptıran memnun da kalan sadece ufak tefek sıkıntılar yaşayanlar var. Özetle açılma uzun sancılı olursa ki doktor bunu anlar dilersen yaptirirsin yani 24 saat gibi bir süre de olabiliyor o yüzden güçten düşmemek adına veya kimisi sanci hissetmeden 6-7 cm acilabiliyor açıldıktan sonra da zaten doğum sancidan korkmayip o esnada omu benimseyip ikinmana bakıyor. Böylece on kez ikinmadan hemencecik doğum gerçekleşir. Mesele sadece açılması. ..

LadyBird59 aynı nedenden gidip saçlarımı kestirdim. Mesele batıl oluşu! Akıl ve mantıkla ramamne celismesi..

Canım benim sıkıntın her neyse Allahım yardımcın olsun tememnim herşey düzelsin,sen üzme kendini ne olur önce kendin iyi olucaksınki bebekde iyi olsun.Seni bu halinle umarım birileri üzecek birşeyler yapmamıştır öyle birşey olduysa onları Allah’a havale edelim.Bebeginle konuş iyi gelir ona durumu anlatmaya çalış ben eğer ağlarsam öyle yapıyorum canım dikkat et kendine içine hiçbirşey atma lütfen.

Çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız cok iyi geliyor desteğiniz nefes aldırıyor bana.minik kuzuma kıyamıyorum teyzesi onunda hissettiğini bilmek kahrediyor beni yarın inşallah hersey yoluna girerde huzura kavusuruz tekrar

Kızlar çok hastayım. 8 ay durdum durdum şimdi yakalandım resmen. Boğazım çok fena burnumda akmaya başladı. Siz neler yaptınız. Doktoruma gidip ilaç mı alayım antibiyotik vb yoksa bitkisel yolla geçmesini mi bekleyeyim. Korkuyorum iltihap fazlalaşıp bebeğime zarar verir mi acaba Allah korusun

Kızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Canım hafta ilerleyince bebek büyüdüğü için anne karnında hareketler azalıyor diye okuyorum hep. İnş bi sıkıntısı yoktur bebişinin. Diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek. Olmadı bi hastaneye gidersin. İçin rahat etmiş olur

Ateşini ölç enfeksiyon yoksa ateş yoktur genelde. Boşuna antibiyotik alma cnm. Bıo su dinlenme ılık su ile duş bitkisel (otacı) pastil, ıhlamur, portakal ben bunlarla geçirdim. Ağrın olursa ateşleniyo gibi olursan parol al arada. Hepsi dr önerisi merak etme

Ederim tabi cnm ama sezaryende de o gecerli mi bilmiyorum :) of ya dün bi normali denesem ne cıkar ki diye düşündüm ama riske atmamı istemiyor eşim o konuda çakışıyoruz. Hayırlısı buymuş demek ki ben hep hayırlısını diledim.. bakalım cnm bende 39 da aldım istiyorum ama ya zamansız bir yerde gelirse ya kakasını yaparsa sacma sapan dusunceler sarıyor beynimi
Canım bende kestircektim saçımı bana da öyle dediler saç kesilmezmiş diye bende kestiremedim insnın morlini bozan çook bilmiş insanlar var işte rabbim bizi iyilerle karışlaştırsın
Kestirdim vallahi nefret ediyorum cahil cahil konusuyorlar onlar öyle inansın yaşasın Allah o kitabı bosuna göndermedi asıl bence bunlara inanıp öyle davranmak cok büyük günah batıllar Allaha şirk koşmak demek

Canım o koliyle satılan ıslak havlu ben bebegin altını dışardayken silmek için ıslak pamuk mendil aldım dün bende yapısını denedim ıslak havlu olan pamuk mendile göre daha sertti.
Ben de canavara dönüştüm inş geçer bir an önce

Canımm ne oldu üzülme lütfen dualarım iz seninle inşallah sizin için çok güzel bi gün olır bütün dertlerden sıkıntılardan uzak mutlu mutlu bebisinizi beklersinjx

Kızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Canm arrik büyüdü ya hareketlerin azalması normal hareketlerini say dedi doktor bana gün için 5 den az hareket ederse hemen hastaneye gel dedi bnmkide gün için de öyle çok hareket etmiyo ama akşam olunca evlerden ırak :)mahvediyo beni .sıkma canını hareketlerini say yok denecek kadar az git doktora tabi

Canım nasılsın umarım bugun daha iyi olursun bebeğini ve seni merk ettim bu kadar üzecek ne oldu inşallah her şey yoluna girer bir an önce

Evlerden ırak :)) senle benim kız aynı sanırım karnım oyun hamuru gibi olsu sagdan sola soldan saga
:)))cok güzel bi cevap olur yazdım aklıma bunu
:)) hakediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…