- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.461
Canım ewde iş güç bitmiyo uyku düzenim kalmadı gece 4 de uyuyorum öğlen uyanıyorum e cocuguma yazık doğru düzgün besleyemedim demekki öğlene kadar uyumaktan zatıf kaldı kızımDemir hapı çok kabızlık yaptı canm tualet düzenim bozuldu hemoroid falan çıktı bende bıraktım pekte işe yaradığını sanmıyorum arkadaşımda da kansızlık vardı demir hapı kullandı gene aynıydı değerleri bende pekmez içiyorum çekirdekli üzüm yiyorum sıkıldım artık içmekten hapları evet hala çalışıyorum artık zor geliyor gitmek ama az kaldı şükür ay sonu çıkcam artık senin nasıl gidiyor evde
Ewt canım senin kızın maşallah iyi gidiyordu.idrarda enfeksiyonda bebeğin gelişimini durduruyormus aman onada dikkat et.benim kızda 35de 2500 çıktı napalım o da anası gibi minyon olacak belliki neyse saglıklı olsunda yeterkiT tuba-kumsal ve @just__married cnm baslarda nenim kiz da 1 hafta önden gidiyordu ne olduysa suan haftasiyla uyumlu 34+3 de 2.300 gr. Dedi 45.5 cm hic birsey demedi normal dedi hatta sezaryen günü bile verildi ama ben kafama takmaya basladim baslarda iyiydi ne oldu acaba ama bence kansizlik beni mahvetti onu da etkiliyor dün doktorum bacak ağrım için kalsiyum magnezyum d vitamini ferrum verdi icim dışım ilac oldu
Canım ister istemex üzülüyorum amaaan diyip gecemedim bu sefer normalde rahat olmaya calısırım ama olamadım olamamda sanırım ya.ama cok haklısın bebeğimden daha önemli hiç birşey yokTubacim konu ne olursa olsun uzme kendini lutfen bebeginde etkileniyor hersey gonlunuzce olsun..
İnşallah canım ya inşallah yoluna girer hersey.yarın dananın kuyrugu kopacak bakalım allah yardımcım olsunTabiki inan bana en ufak seyi hissediyolar hormonlarimiz bazi seyleri daha cok kafamıza takmamizi sagliyor ama ne olursa olsun bu donem rahat olmaliyiz vurdumduymaz olmaliyiz en azindan insallan ne sorun varsa duzelir sen skma canıni
Canım benim sıkıntın her neyse Allahım yardımcın olsun tememnim herşey düzelsin,sen üzme kendini ne olur önce kendin iyi olucaksınki bebekde iyi olsun.Seni bu halinle umarım birileri üzecek birşeyler yapmamıştır öyle birşey olduysa onları Allah’a havale edelim.Bebeginle konuş iyi gelir ona durumu anlatmaya çalış ben eğer ağlarsam öyle yapıyorum canım dikkat et kendine içine hiçbirşey atma lütfen.Kızlar çok zor bi gün gecirdim hersey üst üste geldi tüm aksilikler bizi buldu gün boyunca stres sıkıntı gözyaşı eksik olmadı yarına ya hersy düzelecek yada daha berbat olack dua edin bana nolur cok yıprattım kendimi yarın bi belli olsun herseyde anlatıcam detayları suan gücüm yok anlatma sizlerden dua bekliyorum lütfen.kıxımda etkilendi sanırım yavrum cok az hareket etti bugün onun içinde üzüldüm
Çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız cok iyi geliyor desteğiniz nefes aldırıyor bana.minik kuzuma kıyamıyorum teyzesi onunda hissettiğini bilmek kahrediyor beni yarın inşallah hersey yoluna girerde huzura kavusuruz tekrarCanım benim sıkıntın her neyse Allahım yardımcın olsun tememnim herşey düzelsin,sen üzme kendini ne olur önce kendin iyi olucaksınki bebekde iyi olsun.Seni bu halinle umarım birileri üzecek birşeyler yapmamıştır öyle birşey olduysa onları Allah’a havale edelim.Bebeginle konuş iyi gelir ona durumu anlatmaya çalış ben eğer ağlarsam öyle yapıyorum canım dikkat et kendine içine hiçbirşey atma lütfen.
Canım hafta ilerleyince bebek büyüdüğü için anne karnında hareketler azalıyor diye okuyorum hep. İnş bi sıkıntısı yoktur bebişinin. Diğer arkadaşlar bakalım ne diyecek. Olmadı bi hastaneye gidersin. İçin rahat etmiş olurKızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Kızlar çok hastayım. 8 ay durdum durdum şimdi yakalandım resmen. Boğazım çok fena burnumda akmaya başladı. Siz neler yaptınız. Doktoruma gidip ilaç mı alayım antibiyotik vb yoksa bitkisel yolla geçmesini mi bekleyeyim. Korkuyorum iltihap fazlalaşıp bebeğime zarar verir mi acaba Allah korusun
Ederim tabi cnm ama sezaryende de o gecerli mi bilmiyorum :) of ya dün bi normali denesem ne cıkar ki diye düşündüm ama riske atmamı istemiyor eşim o konuda çakışıyoruz. Hayırlısı buymuş demek ki ben hep hayırlısını diledim.. bakalım cnm bende 39 da aldım istiyorum ama ya zamansız bir yerde gelirse ya kakasını yaparsa sacma sapan dusunceler sarıyor beynimiCanım doğum zamnın belli olmuş sanırım rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucaklmanı naisp etsin inş bizede dua etmeyi unutmabu arada ben doktoruma dedim herkes bir doktorculuk yapıyor sen bakma konuşan konuşsun dedi ha bu arada yotubeda anne günlüğü diye bir vlogr var onun bebeği de öndeydi ama 39 haftda aldılar bakabilirsin 9 marttaydı
Kestirdim vallahi nefret ediyorum cahil cahil konusuyorlar onlar öyle inansın yaşasın Allah o kitabı bosuna göndermedi asıl bence bunlara inanıp öyle davranmak cok büyük günah batıllar Allaha şirk koşmak demekCanım bende kestircektim saçımı bana da öyle dedilersaç kesilmezmiş diye bende kestiremedim insnın morlini bozan çook bilmiş insanlar var işte rabbim bizi iyilerle karışlaştırsın
Canım o koliyle satılan ıslak havlu ben bebegin altını dışardayken silmek için ıslak pamuk mendil aldım dün bende yapısını denedim ıslak havlu olan pamuk mendile göre daha sertti.36. Haftada dönüyor benim o zaman döndü tabi sonra tekrar yan pozisyona döndü yarın gitcez bakalım kim bilir kafa nerde
Unibaby aldım ben de bir koli jokerden geçenlerde dışardayken silineyim dedim yaktı resmen vajinamı nasıl saf suymuş bunlar ben anlamadım beni yakan bebeği de yakar
Ben de inanılmaz sinirliyim tahammülüm yok basbas bağırıyorum 2/3 gündür en ufak sorunda :)
Canımm ne oldu üzülme lütfen dualarım iz seninle inşallah sizin için çok güzel bi gün olır bütün dertlerden sıkıntılardan uzak mutlu mutlu bebisinizi beklersinjxKızlar çok zor bi gün gecirdim hersey üst üste geldi tüm aksilikler bizi buldu gün boyunca stres sıkıntı gözyaşı eksik olmadı yarına ya hersy düzelecek yada daha berbat olack dua edin bana nolur cok yıprattım kendimi yarın bi belli olsun herseyde anlatıcam detayları suan gücüm yok anlatma sizlerden dua bekliyorum lütfen.kıxımda etkilendi sanırım yavrum cok az hareket etti bugün onun içinde üzüldüm
Canm arrik büyüdü ya hareketlerin azalması normal hareketlerini say dedi doktor bana gün için 5 den az hareket ederse hemen hastaneye gel dedi bnmkide gün için de öyle çok hareket etmiyo ama akşam olunca evlerden ırak :)mahvediyo beni .sıkma canını hareketlerini say yok denecek kadar az git doktora tabiKızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Canım nasılsın umarım bugun daha iyi olursunKızlar çok zor bi gün gecirdim hersey üst üste geldi tüm aksilikler bizi buldu gün boyunca stres sıkıntı gözyaşı eksik olmadı yarına ya hersy düzelecek yada daha berbat olack dua edin bana nolur cok yıprattım kendimi yarın bi belli olsun herseyde anlatıcam detayları suan gücüm yok anlatma sizlerden dua bekliyorum lütfen.kıxımda etkilendi sanırım yavrum cok az hareket etti bugün onun içinde üzüldüm
Evlerden ırak :)) senle benim kız aynı sanırım karnım oyun hamuru gibi olsu sagdan sola soldan sagaCanm arrik büyüdü ya hareketlerin azalması normal hareketlerini say dedi doktor bana gün için 5 den az hareket ederse hemen hastaneye gel dedi bnmkide gün için de öyle çok hareket etmiyo ama akşam olunca evlerden ırak :)mahvediyo beni .sıkma canını hareketlerini say yok denecek kadar az git doktora tabi
:)) hakediyorlar:)))cok güzel bi cevap olur yazdım aklıma bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?