- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.481
Geçmiş olsun canım cok zor bilirim hastalık gecti burun akıntısı hala devam ediyor bnde de. Kivi portakal ne kdr meyve bulursan ye nane limon tükettim bn hep bunlar baya iyi geldi bana umarım sanada faydası olurda hemen iyileşirsinKızlar çok hastayım. 8 ay durdum durdum şimdi yakalandım resmen. Boğazım çok fena burnumda akmaya başladı. Siz neler yaptınız. Doktoruma gidip ilaç mı alayım antibiyotik vb yoksa bitkisel yolla geçmesini mi bekleyeyim. Korkuyorum iltihap fazlalaşıp bebeğime zarar verir mi acaba Allah korusun
Amin canım çok sğaol geçerlidir duanın her türlüsü rabbim den istemeyi bil yeterkiEderim tabi cnm ama sezaryende de o gecerli mi bilmiyorum :) of ya dün bi normali denesem ne cıkar ki diye düşündüm ama riske atmamı istemiyor eşim o konuda çakışıyoruz. Hayırlısı buymuş demek ki ben hep hayırlısını diledim.. bakalım cnm bende 39 da aldım istiyorum ama ya zamansız bir yerde gelirse ya kakasını yaparsa sacma sapan dusunceler sarıyor beynimi
Kestirdim vallahi nefret ediyorum cahil cahil konusuyorlar onlar öyle inansın yaşasın Allah o kitabı bosuna göndermedi asıl bence bunlara inanıp öyle davranmak cok büyük günah batıllar Allaha şirk koşmak demek
Çok geçmiş olsun canım benimde boğaz ağrım var napıyosan banada deKızlar çok hastayım. 8 ay durdum durdum şimdi yakalandım resmen. Boğazım çok fena burnumda akmaya başladı. Siz neler yaptınız. Doktoruma gidip ilaç mı alayım antibiyotik vb yoksa bitkisel yolla geçmesini mi bekleyeyim. Korkuyorum iltihap fazlalaşıp bebeğime zarar verir mi acaba Allah korusun
Doğru tabi canım duamda zaten tüm hamileler tüm dardakiler.. aman umurumda değiller kestirdim kalmış bir hafta bebekle nasıl ugrasıcam ben o kdr sacla rabbim kıla tüye bakarak kader belirler mi hic hangi kitapta yazıyor bu o kdr batıl var ki asıl bunlara inanmanın günah hatta şirk koşmak oldugu yazıyor. Bunlara inanıp kestirmezsem asıl o zaman basıma bir şey gelir dedim gittim kestirdim. Dikkat et cnm ben cok hasta oldum hatta ilk kez hüngür hüngür ağladım acıdan o kdr beterdiki o agrı kulaktaki kaşıntı meyve ye bol bol nane limon kaynat cok iyi geliyorAmin canım çok sğaol geçerlidir duanın her türlüsü rabbim den istemeyi bil yeterkiinş herşey yolunda giderde 39 bekler prenses ay rabbim hakkımzda hangisini hayırlı görmüşse o olur canım benimde boğazım ağrıyor napcam ben şu havalrın sıcak soğuk dengesizliğinden inş geçer bian önce çorbalar yeşilikler ve soğan sarımsak ıhlamur bende kestirecem ya bir kulakları duydu artık yok dedilermi tamam tartışmaycam sters olmak istemiyorum bu insanlar yüzünden haytımzda hep bişeyler ters oluyor malesf allah iyilerle karışlaştırsın inş
Aynen valla cnm aşırı hareketli bende diyorum artık büyüdü doğacak yeri geniş mi hala anlamadım snirsin akrobatik hareketler yapiyo icerde valla dünden berimide ağrısı cekiyom oluyorm şu an hatta kahvaltı yapıp uzandm neden böyle oldu acaba normal mi yaEvlerden ırak :)) senle benim kız aynı sanırım karnım oyun hamuru gibi olsu sagdan sola soldan saga
:)) hakediyorlar
ferrum fort kullanıyorum canm siz böyle deyince başladım gene kullanmaya olmazsa ilacı değiştireyim az kaldı gerçi inşallah çok düşmemiştirKan ilacı çok önemli ben kullanmadım kanım dokuza düştü sonra kullandım hatta serum taktı dr doğumuna az kaldığı için şuan yükselmişti 11 civarıydı en son bence aksatma derim ben Santa Fer Fort kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun ki kabızlık yapıyor
Çok geçmiş olsun canım benimde boğaz ağrım var napıyosan banada deben çorba yeşilk soğan sarımsak ıhlamur portakal bunlarla aşmaya çalışıyorum inş bian önce iyi oluruz insanın halide kalmıyor iştahıda zorla yiyorum içiyorum kuzum için bu havalr hep hastalık havası
aynen canm bizimde hep yan yarısı gözükmüyor diğer yarısını da hep kordon oluyor yada elleri hep özendim şöyle tam yüzünü gösteren fotolara bizim olmucak sanırım sağlıkla gelsinlerde doğunca görürüz artık napalımİnş hayırlıa haberlerle geliriz canımbenim kuzum hep yan duruyor tam göstermiyor süpriz mi yapcak napcak tek sağlıklı olsunda yüzünüde yandan görelim dün üşüttüm sanırım havalarda bir tuaf bir sıcak bir soğuk aynen canım ya bende kalkarken zorlanıyorum bende merak ediyorum nasıl bişey bizi bekliyor inş hepimz bir avzda kurtuluruz sağlıcakla doğsun kuzularımız
Geçmiş olsun canım cok zor bilirim hastalık gecti burun akıntısı hala devam ediyor bnde de. Kivi portakal ne kdr meyve bulursan ye nane limon tükettim bn hep bunlar baya iyi geldi bana umarım sanada faydası olurda hemen iyileşirsin
Bir tahlil ver bence canım çok düşmüşse serum takarlar aman diyeyim kan önemliferrum fort kullanıyorum canm siz böyle deyince başladım gene kullanmaya olmazsa ilacı değiştireyim az kaldı gerçi inşallah çok düşmemiştir
Ateşini ölç enfeksiyon yoksa ateş yoktur genelde. Boşuna antibiyotik alma cnm. Bıo su dinlenme ılık su ile duş bitkisel (otacı) pastil, ıhlamur, portakal ben bunlarla geçirdim. Ağrın olursa ateşleniyo gibi olursan parol al arada. Hepsi dr önerisi merak etme
saol canm bir baktırayım olmazsa nolur nolmazBir tahlil ver bence canım çok düşmüşse serum takarlar aman diyeyim kan önemli
canm neden kendini bu kadar üzüyorsun hem aşırı zayıfta değil ki ben 2750 gr doğmuşum bizim paşada o kiloda hem daha çok var en az bir kilo daha alırlar besleniyordur o senden merak etmeCanım ewde iş güç bitmiyo uyku düzenim kalmadı gece 4 de uyuyorum öğlen uyanıyorum e cocuguma yazık doğru düzgün besleyemedim demekki öğlene kadar uyumaktan zatıf kaldı kızım
Ewt canım senin kızın maşallah iyi gidiyordu.idrarda enfeksiyonda bebeğin gelişimini durduruyormus aman onada dikkat et.benim kızda 35de 2500 çıktı napalım o da anası gibi minyon olacak belliki neyse saglıklı olsunda yeterki
İnşallah canım hepimizin kiler sağlıkla gelir umarımsaol canm bir baktırayım olmazsa nolur nolmaz
seninde çok kalmış maşallah sağlıkla gelsin inşallah
Canım hareketlerinin azalması normal diye biliyorum 12 saat içinde 10 defadan az harekwt ederse doktora git ama gün içinde ayaktayken veya iş yaparken hissedilmiyor hareketleri ancak sola yatınca hissediyorum ben bide oturup dinlenirken endişelenme bi say bakalımKızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Geçmiş olsun kuzum antibiyotikten önce bitkisel yollara başvursan daha iyi günde 2 bardagı gecmeden ıhlamur.sıcak suya limon bal.bol meyve en önemlisi dinlenmek tabi bide tavuk suyuna corba toparlar seni ama hamilelikte ateş tehlikeliymiş ona dikkat et o zaman doktora gitKızlar çok hastayım. 8 ay durdum durdum şimdi yakalandım resmen. Boğazım çok fena burnumda akmaya başladı. Siz neler yaptınız. Doktoruma gidip ilaç mı alayım antibiyotik vb yoksa bitkisel yolla geçmesini mi bekleyeyim. Korkuyorum iltihap fazlalaşıp bebeğime zarar verir mi acaba Allah korusun
Çok saoll canım benim gün başladı bakalım inşallah hersey iyi olurCanımm ne oldu üzülme lütfen dualarım iz seninle inşallah sizin için çok güzel bi gün olır bütün dertlerden sıkıntılardan uzak mutlu mutlu bebisinizi beklersinjx
Canım daha iyiyim bugünü atlatsaydık hayırlısıyla bi zor şeyler yaşadım bide insan hamileyken cok daha hassas oluyor ama önce bebeğimi düşünmem gerek bugün ne olursa olsun hırpalamıycam kendimiCanım nasılsın umarım bugun daha iyi olursunbebeğini ve seni merk ettim bu kadar üzecek ne oldu inşallah her şey yoluna girer bir an önce
Arkadan konuşanları hiç takma canım bebeğini düşün konuşan zaten fesatlığından konuşuyor. Amaçları senin huzurunu bozmaktır sen de fırsat verme sakın tam tersi davran..Arkadaşlar şükürler olsun herşey yolunda Allah haklının yanında her daim dualarınız ve destekleriniz için çook teşekkür ederim.Arkamdan atıp tutanlar olmuş tabi iftira oldugu ortaya cıktı
Canım öyle bi haklı cıktımki bende beklemiyordum.şimdi utansınlar ne diyim hamile hamile beni üzenleri allaha havale ediyorumArkadan konuşanları hiç takma canım bebeğini düşün konuşan zaten fesatlığından konuşuyor. Amaçları senin huzurunu bozmaktır sen de fırsat verme sakın tam tersi davran..
Canım hareketlerinin azalması normal diye biliyorum 12 saat içinde 10 defadan az harekwt ederse doktora git ama gün içinde ayaktayken veya iş yaparken hissedilmiyor hareketleri ancak sola yatınca hissediyorum ben bide oturup dinlenirken endişelenme bi say bakalım
Geçmiş olsun kuzum antibiyotikten önce bitkisel yollara başvursan daha iyi günde 2 bardagı gecmeden ıhlamur.sıcak suya limon bal.bol meyve en önemlisi dinlenmek tabi bide tavuk suyuna corba toparlar seni ama hamilelikte ateş tehlikeliymiş ona dikkat et o zaman doktora git
Çok saoll canım benim gün başladı bakalım inşallah hersey iyi olur
Canım daha iyiyim bugünü atlatsaydık hayırlısıyla bi zor şeyler yaşadım bide insan hamileyken cok daha hassas oluyor ama önce bebeğimi düşünmem gerek bugün ne olursa olsun hırpalamıycam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?