- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.501
Canım öyle bi haklı cıktımki bende beklemiyordum.şimdi utansınlar ne diyim hamile hamile beni üzenleri allaha havale ediyorum
Hamileyim kötü düşünmek kötü söz söylemek olmuyor canım kızıma kötü örnek olmuyum duyuyor diyorum.en güzeli allaha havale etmek cok şükür aydınlığa cıktım amaCanım Allah'a havale etmen en güzeli. Ben böyle durumlarda hep o insanların sana yaşattıklarinin en kötüsünü yaşamadan ölmeyecegini düşünürüm. Umarım yaşarlar
canım cumartesi günü gidince ultrasonda bakacak insallah bir hafta nst bir hafta nst artı ultrason dedi doktor. 34 hafta 3 günlükken 2387 kilo 47 cm idi. senin nasıl canımAyy cnm. Gunlerimiz ayni. Ina erken gelmez dikkat et. Bebis kac kilo olmus. Benim cuma gunu de merak ediyorum.
Canım benimkide 35+0da 2500 46cm di.aynı gidiyorlar hemen hemencanım cumartesi günü gidince ultrasonda bakacak insallah bir hafta nst bir hafta nst artı ultrason dedi doktor. 34 hafta 3 günlükken 2387 kilo 47 cm idi. senin nasıl canım
hayırdır insallah canım. şimdi nasılsınKızlar çok zor bi gün gecirdim hersey üst üste geldi tüm aksilikler bizi buldu gün boyunca stres sıkıntı gözyaşı eksik olmadı yarına ya hersy düzelecek yada daha berbat olack dua edin bana nolur cok yıprattım kendimi yarın bi belli olsun herseyde anlatıcam detayları suan gücüm yok anlatma sizlerden dua bekliyorum lütfen.kıxımda etkilendi sanırım yavrum cok az hareket etti bugün onun içinde üzüldüm
Çok hareketli benimkide catır cutur yırtıyor sanki içimi bazen canımı cok yakıyor. Bende sabahları tiroid hapı içtikten sonra mide ağrısından kıvranıyorum hafif seyler tüket cnm birde cig sebzeler biber salatalık vs bende cok mide agrısı yapıyordu onları yiyorsan azalt belki faydası olurAynen valla cnm aşırı hareketli bende diyorum artık büyüdü doğacak yeri geniş mi hala anlamadım snirsin akrobatik hareketler yapiyo icerde valla dünden berimide ağrısı cekiyom oluyorm şu an hatta kahvaltı yapıp uzandm neden böyle oldu acaba normal mi ya
Canım hareketlerinin azalması normal diye biliyorum 12 saat içinde 10 defadan az harekwt ederse doktora git ama gün içinde ayaktayken veya iş yaparken hissedilmiyor hareketleri ancak sola yatınca hissediyorum ben bide oturup dinlenirken endişelenme bi say bakalım
Geçmiş olsun kuzum antibiyotikten önce bitkisel yollara başvursan daha iyi günde 2 bardagı gecmeden ıhlamur.sıcak suya limon bal.bol meyve en önemlisi dinlenmek tabi bide tavuk suyuna corba toparlar seni ama hamilelikte ateş tehlikeliymiş ona dikkat et o zaman doktora git
Çok saoll canım benim gün başladı bakalım inşallah hersey iyi olur
Canım daha iyiyim bugünü atlatsaydık hayırlısıyla bi zor şeyler yaşadım bide insan hamileyken cok daha hassas oluyor ama önce bebeğimi düşünmem gerek bugün ne olursa olsun hırpalamıycam kendimi
Çok sevindim iyi olmana canım. Utanmaz bu insanlar hamile kadın eskiden kutsal sayılırdı şimdi ne saygı var ne sevgi hadi sevgileri kendilerinin olsun iftira atmak nedir Allahtan bulsunlar başka ne denir ki..Arkadaşlar şükürler olsun herşey yolunda Allah haklının yanında her daim dualarınız ve destekleriniz için çook teşekkür ederim.Arkamdan atıp tutanlar olmuş tabi iftira oldugu ortaya cıktı
İyiyim canım cok sükür hersey yoluna girdihayırdır insallah canım. şimdi nasılsın
Aynen canım ya hamile bi insanla niye ugraşırsın ki çekememezlik var işte.kimseyede bi zararım yoktır lafım sözüm yok ewde bebeği büyütüyorum kendi halimde ama batıyo işteÇok sevindim iyi olmana canım. Utanmaz bu insanlar hamile kadın eskiden kutsal sayılırdı şimdi ne saygı var ne sevgi hadi sevgileri kendilerinin olsun iftira atmak nedir Allahtan bulsunlar başka ne denir ki..
Canım ben doktora sordum 37.haftada catı muayenesi yapacakmıs o günden 1 gün önce agdaya gidicem mecbur zaten catı muayenesi doğumu tetikliyormus doğuma kadar idare eder umarım.doktorda sorun olmaz agdanın zararı yok dedi ama yinede 37de gidicem nolur nolmazkizlar yarin agdaya gidicem bir arkadasta demisti o gitti mi acaba cekiniyorum biraz ama baska turlu olmayacak
34+2de 2500idi canim. Bnimde riskli. Her an bekliyoruz artik. Ins vakitlice gelirler yavrular :)canım cumartesi günü gidince ultrasonda bakacak insallah bir hafta nst bir hafta nst artı ultrason dedi doktor. 34 hafta 3 günlükken 2387 kilo 47 cm idi. senin nasıl canım
Canim sakin kendini kimse icin yıpratma eşin yanındaysa kimse umrunda olmaein. Bende cevremdeki kisi sayisini azalttim. Ne kadar az okadar kafam rahat..İyiyim canım cok sükür hersey yoluna girdi
Aynen canım ya hamile bi insanla niye ugraşırsın ki çekememezlik var işte.kimseyede bi zararım yoktır lafım sözüm yok ewde bebeği büyütüyorum kendi halimde ama batıyo işte
Aynrn en dogrusu cnm. Dogumu tetikleyen kişiler oldugu doğrudur. Ablam cati muayenesi oldugu gün nişanı gelmişti.Canım ben doktora sordum 37.haftada catı muayenesi yapacakmıs o günden 1 gün önce agdaya gidicem mecbur zaten catı muayenesi doğumu tetikliyormus doğuma kadar idare eder umarım.doktorda sorun olmaz agdanın zararı yok dedi ama yinede 37de gidicem nolur nolmaz
Canım öyle bi haklı cıktımki bende beklemiyordum.şimdi utansınlar ne diyim hamile hamile beni üzenleri allaha havale ediyorum
kizlar yarin agdaya gidicem bir arkadasta demisti o gitti mi acaba cekiniyorum biraz ama baska turlu olmayacak
Valla bu halde cinsellik düşünemiyorum, mümkünse iğne bile girmesin vücuduma, birde bu koca göbekle ne bileyim ne zevk alır ki insan. Sağdan sola dönemiyorsun ! Ben zevk almıyorsam eşim için camış gibi yatamam valla :) onun da zamanı gelecek elbet,Ah gecelerrr uykusuz geceleerrr :)) yaaa saka maka az kaldi dogumaaa heyecan ust safalarda sabirsizlik ve korku.. hayatımzda boyle bi donem yasamayacagiz sanirim bu arada cinsellik ne durumda kizlar normal dogum icin iyi diyorlar olmasi bende haftada 2 yapiyorum sizde durumlar nasil
Canım bakan 1 gün öyle oldu çok üzüldüm sonra düzeldi. Ama takipte kaldım benKızlar bebek hareketleri yok değil ama az hissediyorum Zorla kıpırdanır gibi sanki size de oluyor mu öyle hiç normal mi acaba
Of valla çok gerginim cuma kontrol gnu bakalm nolcak az önce bi tanıdık kontrol diye gitmiş doğuma almışlar nasıl panigim anlatamam son zamanlar geçmek te bilmiyoÇok hareketli benimkide catır cutur yırtıyor sanki içimi bazen canımı cok yakıyor. Bende sabahları tiroid hapı içtikten sonra mide ağrısından kıvranıyorum hafif seyler tüket cnm birde cig sebzeler biber salatalık vs bende cok mide agrısı yapıyordu onları yiyorsan azalt belki faydası olur
Panik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafamOf valla çok gerginim cuma kontrol gnu bakalm nolcak az önce bi tanıdık kontrol diye gitmiş doğuma almışlar nasıl panigim anlatamam son zamanlar geçmek te bilmiyo
İnşallah canım Rabbim huzurunuzu bozmasın.Çok teşekkür ederim canım iyiki varsınız cok iyi geliyor desteğiniz nefes aldırıyor bana.minik kuzuma kıyamıyorum teyzesi onunda hissettiğini bilmek kahrediyor beni yarın inşallah hersey yoluna girerde huzura kavusuruz tekrar
doktor bana 35.haftada gittigimde haftada iki olsun dedi onceden bir diyordu bu perine masaji var ya onun yerine geciyormus:)bir sknti olmadigi sürece devam etme taraftariyim benAh gecelerrr uykusuz geceleerrr :)) yaaa saka maka az kaldi dogumaaa heyecan ust safalarda sabirsizlik ve korku.. hayatımzda boyle bi donem yasamayacagiz sanirim bu arada cinsellik ne durumda kizlar normal dogum icin iyi diyorlar olmasi bende haftada 2 yapiyorum sizde durumlar nasil
Canım benim çok sevindim herşeyin yoluna girmesini,O iftaracılarıda Allah bilsin ne diyim böyle şeylerle uğraşırlar anlamadım.Bugün kızınla günün keyfini çıkart canın ne isterse ye keyif yap kuzunla dikkat edin kendinize.Arkadaşlar şükürler olsun herşey yolunda Allah haklının yanında her daim dualarınız ve destekleriniz için çook teşekkür ederim.Arkamdan atıp tutanlar olmuş tabi iftira oldugu ortaya cıktı
Niye normal doğum istemiyorsun Canım bn çok takip edemedim burayı ondan merak ettimPanik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?