2018 mart-nisan anneleri

Canım öyle bi haklı cıktımki bende beklemiyordum.şimdi utansınlar ne diyim hamile hamile beni üzenleri allaha havale ediyorum

Canım Allah'a havale etmen en güzeli. Ben böyle durumlarda hep o insanların sana yaşattıklarinin en kötüsünü yaşamadan ölmeyecegini düşünürüm. Umarım yaşarlar

Canım Allah'a havale etmen en güzeli. Ben böyle durumlarda hep o insanların sana yaşattıklarinin en kötüsünü yaşamadan ölmeyecegini düşünürüm. Umarım yaşarlar
Hamileyim kötü düşünmek kötü söz söylemek olmuyor canım kızıma kötü örnek olmuyum duyuyor diyorum.en güzeli allaha havale etmek cok şükür aydınlığa cıktım ama

Ayy cnm. Gunlerimiz ayni. Ina erken gelmez dikkat et. Bebis kac kilo olmus. Benim cuma gunu de merak ediyorum.
canım cumartesi günü gidince ultrasonda bakacak insallah bir hafta nst bir hafta nst artı ultrason dedi doktor. 34 hafta 3 günlükken 2387 kilo 47 cm idi. senin nasıl canım

hayırdır insallah canım. şimdi nasılsın

Çok hareketli benimkide catır cutur yırtıyor sanki içimi bazen canımı cok yakıyor. Bende sabahları tiroid hapı içtikten sonra mide ağrısından kıvranıyorum hafif seyler tüket cnm birde cig sebzeler biber salatalık vs bende cok mide agrısı yapıyordu onları yiyorsan azalt belki faydası olur

Arkadaşlar şükürler olsun herşey yolunda Allah haklının yanında her daim dualarınız ve destekleriniz için çook teşekkür ederim.Arkamdan atıp tutanlar olmuş tabi iftira oldugu ortaya cıktı
Çok sevindim iyi olmana canım. Utanmaz bu insanlar hamile kadın eskiden kutsal sayılırdı şimdi ne saygı var ne sevgi hadi sevgileri kendilerinin olsun iftira atmak nedir Allahtan bulsunlar başka ne denir ki..

hayırdır insallah canım. şimdi nasılsın
İyiyim canım cok sükür hersey yoluna girdi

Çok sevindim iyi olmana canım. Utanmaz bu insanlar hamile kadın eskiden kutsal sayılırdı şimdi ne saygı var ne sevgi hadi sevgileri kendilerinin olsun iftira atmak nedir Allahtan bulsunlar başka ne denir ki..
Aynen canım ya hamile bi insanla niye ugraşırsın ki çekememezlik var işte.kimseyede bi zararım yoktır lafım sözüm yok ewde bebeği büyütüyorum kendi halimde ama batıyo işte

kizlar yarin agdaya gidicem bir arkadasta demisti o gitti mi acaba cekiniyorum biraz ama baska turlu olmayacak
Canım ben doktora sordum 37.haftada catı muayenesi yapacakmıs o günden 1 gün önce agdaya gidicem mecbur zaten catı muayenesi doğumu tetikliyormus doğuma kadar idare eder umarım.doktorda sorun olmaz agdanın zararı yok dedi ama yinede 37de gidicem nolur nolmaz

canım cumartesi günü gidince ultrasonda bakacak insallah bir hafta nst bir hafta nst artı ultrason dedi doktor. 34 hafta 3 günlükken 2387 kilo 47 cm idi. senin nasıl canım
34+2de 2500idi canim. Bnimde riskli. Her an bekliyoruz artik. Ins vakitlice gelirler yavrular :)
Canim sakin kendini kimse icin yıpratma eşin yanındaysa kimse umrunda olmaein. Bende cevremdeki kisi sayisini azalttim. Ne kadar az okadar kafam rahat..
Aynrn en dogrusu cnm. Dogumu tetikleyen kişiler oldugu doğrudur. Ablam cati muayenesi oldugu gün nişanı gelmişti.

Canım öyle bi haklı cıktımki bende beklemiyordum.şimdi utansınlar ne diyim hamile hamile beni üzenleri allaha havale ediyorum

Küçük yerlerde küçük insanlarla olur öyle şeyler canım iki sene konyada yaşadım kimseyle doğru düzgün görüşmüyordum bile yine de çekemeyip konuşurlardı. Muhatap olmayınca da daha çok hırslanıyorlar. Takılma sen keyfine ailene bak..

kizlar yarin agdaya gidicem bir arkadasta demisti o gitti mi acaba cekiniyorum biraz ama baska turlu olmayacak

Ben geçen haftalarda gitmiştim bir şey olmuyor. Sadece temiz bir yere gidin ağdanın doğumla ilgisi yok bence. Ben tekrar gidicem haftaya inş aksilik olmazsa

Valla bu halde cinsellik düşünemiyorum, mümkünse iğne bile girmesin vücuduma, birde bu koca göbekle ne bileyim ne zevk alır ki insan. Sağdan sola dönemiyorsun ! Ben zevk almıyorsam eşim için camış gibi yatamam valla :) onun da zamanı gelecek elbet,

Of valla çok gerginim cuma kontrol gnu bakalm nolcak az önce bi tanıdık kontrol diye gitmiş doğuma almışlar nasıl panigim anlatamam son zamanlar geçmek te bilmiyo

Of valla çok gerginim cuma kontrol gnu bakalm nolcak az önce bi tanıdık kontrol diye gitmiş doğuma almışlar nasıl panigim anlatamam son zamanlar geçmek te bilmiyo
Panik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafam

İnşallah canım Rabbim huzurunuzu bozmasın.

doktor bana 35.haftada gittigimde haftada iki olsun dedi onceden bir diyordu bu perine masaji var ya onun yerine geciyormus:)bir sknti olmadigi sürece devam etme taraftariyim ben

Arkadaşlar şükürler olsun herşey yolunda Allah haklının yanında her daim dualarınız ve destekleriniz için çook teşekkür ederim.Arkamdan atıp tutanlar olmuş tabi iftira oldugu ortaya cıktı
Canım benim çok sevindim herşeyin yoluna girmesini,O iftaracılarıda Allah bilsin ne diyim böyle şeylerle uğraşırlar anlamadım.Bugün kızınla günün keyfini çıkart canın ne isterse ye keyif yap kuzunla dikkat edin kendinize.

Niye normal doğum istemiyorsun Canım bn çok takip edemedim burayı ondan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…