- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.521
Cnm bebegin masallah gelisimini tamamlamis ne guzel bence bikac gunu dert etme:) ben sahsen cuma gunu doktorum tarih verirse itiraz etmeden kabul etmeyi dusunuyorum cunku gercekten en iyi karari onun vercegni dusunuyorum :)Panik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafam
Ah gecelerrr uykusuz geceleerrr :)) yaaa saka maka az kaldi dogumaaa heyecan ust safalarda sabirsizlik ve korku.. hayatımzda boyle bi donem yasamayacagiz sanirim bu arada cinsellik ne durumda kizlar normal dogum icin iyi diyorlar olmasi bende haftada 2 yapiyorum sizde durumlar nasil
Zorunlu sezaryen cnm bebeğim iri oldugu içinNiye normal doğum istemiyorsun Canım bn çok takip edemedim burayı ondan merak ettim
Etrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak olduCnm bebegin masallah gelisimini tamamlamis ne guzel bence bikac gunu dert etme:) ben sahsen cuma gunu doktorum tarih verirse itiraz etmeden kabul etmeyi dusunuyorum cunku gercekten en iyi karari onun vercegni dusunuyorum :)
bende bu konuya takıkım gelişimi tamamlanmış bir bebek doğmak istemezse.Etrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak oldubizde babasıyla konustuk ctesi muayeneye gidip ptesi işlemi yaptırıcaz. Perşembe doktorum nöbetciymiş tüm gün aksamda dahil ilgilenirim seninle perşembe sabahıda ameliyata alabilirim öyle istiyorsan demişti oda cazip geldi ama gelişimini tamamlamış bebeğide bekletmek risk resmen.
Canım tan sen kimseyi takma kafana suan benim Sezeryen olacak olsa en erken dönemde doğurmak isterim vallahi bıktım taşımaktanEtrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak oldubizde babasıyla konustuk ctesi muayeneye gidip ptesi işlemi yaptırıcaz. Perşembe doktorum nöbetciymiş tüm gün aksamda dahil ilgilenirim seninle perşembe sabahıda ameliyata alabilirim öyle istiyorsan demişti oda cazip geldi ama gelişimini tamamlamış bebeğide bekletmek risk resmen.
Eğer hani ufak da olsa bi risk varsa bekletme cnm. Sen ve esin karar verin. Bos laflari dinleme amannnn :)Etrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak oldubizde babasıyla konustuk ctesi muayeneye gidip ptesi işlemi yaptırıcaz. Perşembe doktorum nöbetciymiş tüm gün aksamda dahil ilgilenirim seninle perşembe sabahıda ameliyata alabilirim öyle istiyorsan demişti oda cazip geldi ama gelişimini tamamlamış bebeğide bekletmek risk resmen.
nasıl belli olacak canım çatıya mı bakacakEğer hani ufak da olsa bi risk varsa bekletme cnm. Sen ve esin karar verin. Bos laflari dinleme amannnn :)
Cok heyecanliyim cuma gunu benimde tarihim belli olacakkkkkkkk
Vay helal olsun bacım. O masajı bende yapayım diyorum, cinsellikdoktor bana 35.haftada gittigimde haftada iki olsun dedi onceden bir diyordu bu perine masaji var ya onun yerine geciyormus:)bir sknti olmadigi sürece devam etme taraftariyim ben
bir masaj varmış canım perine adı galiba, onu yapmayı denemek daha iyi gibi sanki :) bazen ben dönerken bile hızlı hareket edince kasılıyorum. Belki işe yarıyordur ama ne biliyim:) hele ağrım olunca İnan nefes alırken batıyor. Eşim de çok çekiniyor korkuyor adam ben yerimden kalkarken bile. Sarışıp uyuyoruz antidepresan gibi geliyor ağrım sızım olunca buna da şükür :)Kizlar bana da doktor onerdi valla bende cinselligi dusunmuyorum ama normal dogum icin iyi diyorlar size danisayim dedim uygulayan var mi die gebeligimden bu yana zaten hc keyif almadigimida soyleyebilirm
zeytinyagi ile yaglayabilirsin dedi doktorum o masaj yerine ben usendigim icin yapmıyorum ama yapilsa iyi olur yirtilma az olurmus,kizlar niye bu halimizle istemiyoruz zaten modundasiniz psikolojik olarak mi yoksa gercekten hevesiniz olmadigindan mi yani bende kilo aldim evet eski halimi özlüyorum ama bu da benim vucudum deyip kabullenip ona gore yaşıyorum zaten dogumdan sonra bana gore uzuun bir sure olmayacak birde oncesinde uzuun bir sure olmazsa kotu olur:)Vay helal olsun bacım. O masajı bende yapayım diyorum, cinsellik
bir masaj varmış canım perine adı galiba, onu yapmayı denemek daha iyi gibi sanki :) bazen ben dönerken bile hızlı hareket edince kasılıyorum. Belki işe yarıyordur ama ne biliyim:) hele ağrım olunca İnan nefes alırken batıyor. Eşim de çok çekiniyor korkuyor adam ben yerimden kalkarken bile. Sarışıp uyuyoruz antidepresan gibi geliyor ağrım sızım olunca buna da şükür :)
Hayir canim sezeryan oldugu icin doktor tarih verecek artik. Cunku ilk bebegimde de sezeryan olmuştum preeklamsi sebebiylenasıl belli olacak canım çatıya mı bakacak
Benim de Cumartesi belli olacakEğer hani ufak da olsa bi risk varsa bekletme cnm. Sen ve esin karar verin. Bos laflari dinleme amannnn :)
Cok heyecanliyim cuma gunu benimde tarihim belli olacakkkkkkkk
Yok cnm niye haksızlık edesin ki bnce hiç düşünme öylePanik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafam
Vücudum hala güzel çünkü uzunum ve aldığım kilolar sadece göbeğimde gibi :) ben bebeğe birşey olacak psikolojisi ile geriliyorum aynı şekilde eşimde. Ayrıca istediğim gibi hareket edip işin tadını fiziksel olarak çıkaramayacaksam o işi yapmanın anlamı yok bence. Yürüyüşümüz bile değişti ne kadar aktif olunabilinir ki :) benim için aşk yapmak çok özel bir an. Acı ağrı ve kısıtlı hareket kabiliyeti ile işi tatsızlaştırmanın anlamı yok bana göre :)zeytinyagi ile yaglayabilirsin dedi doktorum o masaj yerine ben usendigim icin yapmıyorum ama yapilsa iyi olur yirtilma az olurmus,kizlar niye bu halimizle istemiyoruz zaten modundasiniz psikolojik olarak mi yoksa gercekten hevesiniz olmadigindan mi yani bende kilo aldim evet eski halimi özlüyorum ama bu da benim vucudum deyip kabullenip ona gore yaşıyorum zaten dogumdan sonra bana gore uzuun bir sure olmayacak birde oncesinde uzuun bir sure olmazsa kotu olur:)
zeytinyagi ile yaglayabilirsin dedi doktorum o masaj yerine ben usendigim icin yapmıyorum ama yapilsa iyi olur yirtilma az olurmus,kizlar niye bu halimizle istemiyoruz zaten modundasiniz psikolojik olarak mi yoksa gercekten hevesiniz olmadigindan mi yani bende kilo aldim evet eski halimi özlüyorum ama bu da benim vucudum deyip kabullenip ona gore yaşıyorum zaten dogumdan sonra bana gore uzuun bir sure olmayacak birde oncesinde uzuun bir sure olmazsa kotu olur:)
Geçmiş olsun canım benim. Geçende biri daha bumam benzer bir olay yaşamıştı, kim hatırlayamadım. Ama bebekte kendi de iyiydi.Kizlar bana elektrik carpti bisey olmusmudur
Yqni bi elim bulasik makinesinde bi elim ocaktaydi akim mi olustu ne anlamadim carpti boyle bildiginiz akımı kollarimda hissettim. Hemen elimi cektim.
Uzandim bebeisin hareketleri de normal...
Panik olma canım illa ki o acı ama bir o kdrda tatlı sonu tadacagız hazırlıklı git mutlaka :)) bende hala kararsızım 38+3 mü 38+6 mı cok fark yok gibi ama 39 da doğsun istiyorum diğer türlü haksızlık edicem sanki bilemedim o kdr karısık ki kafam
Canım yanlış anlama ama ben yerinde olsam şöyle yapardım iyi bir dr un daha fikrini alıp ona göre karar verirdim. Eğer müsaitse doğum belirtisini bekleyebilsen daha iyi olur. Ben sezaryen olacaksa bile bebeğin doğmaya kendi karar vermesi taraftarıyım. Umarım kızmazsın yorumuma dediğim gibi kendimden yola çıkarak yorumladımEtrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak oldubizde babasıyla konustuk ctesi muayeneye gidip ptesi işlemi yaptırıcaz. Perşembe doktorum nöbetciymiş tüm gün aksamda dahil ilgilenirim seninle perşembe sabahıda ameliyata alabilirim öyle istiyorsan demişti oda cazip geldi ama gelişimini tamamlamış bebeğide bekletmek risk resmen.
Valla haklısın normal doğum açısından ama ben durduk yerde kese yırtılır doğumu tetikler kasılma olur vs diye hiç bulaşmıyorum o işe yapabilen yapsın tbi bu da hayatın bir parçası gebelikte cinsellik olmaz diye bir şey yok yapana da yapmayana da sygım sonsuzKizlar bana da doktor onerdi valla bende cinselligi dusunmuyorum ama normal dogum icin iyi diyorlar size danisayim dedim uygulayan var mi die gebeligimden bu yana zaten hc keyif almadigimida soyleyebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?