- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.541
Masallah cnm :) ins normal dogum yapabilirsin tam 37de kac kg cikti. Herhlde son haftalar die okadar cok almışKızlar 37. Haftada bebekler kaç kiloydu sizin bi haftada 500 gr almış benim kız korkuttu beni normal d düşündüğüm için ben her şeyin normalinden yanayım iri bebekten korkuyorum ne yalan söyleyim. Allah günah yazmasın taşıması çıkarması bana ait çünkü. Benimki de can sonuçta. Bol sütleri olsun çıkınca bir haftada tosun gibi olur hepsi allahın izniyle :/
3100 çıktı daha iki üç hafta var yani habire böyle alırsa çıkartamıycamMasallah cnm :) ins normal dogum yapabilirsin tam 37de kac kg cikti. Herhlde son haftalar die okadar cok almış
Ben sezaryene çok karsiyim ama devlet hastanelerinde bile 4 kg ve üzeri bebekleri sezaryen ile alıyorlar. Perine bölge yırtılma riski vs var . Hatta bağırsak yiltilmasina kadar gidiyor. O yuzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı olan ne ise onu nasip eylesin . Demekki Senin için , hayırlı olan buymus Rabbim sana bunu nasip edecek.Etrafımda boş konuşan o kdr insan var ki inan cnm kafam allak bullak oldubizde babasıyla konustuk ctesi muayeneye gidip ptesi işlemi yaptırıcaz. Perşembe doktorum nöbetciymiş tüm gün aksamda dahil ilgilenirim seninle perşembe sabahıda ameliyata alabilirim öyle istiyorsan demişti oda cazip geldi ama gelişimini tamamlamış bebeğide bekletmek risk resmen.
Aynı durumlardayız bende iki haftadır aşırı sinirlilik var ıhlamur iç günde bir fincan biraz skinleştiriyorHanimlarrr
Doğum yaklaştıkça bi geriliyorum. Çok şükür pozisyonumuzu almış bekliyoruz normal doğum için.
Ama son 1 haftadır belimdeki ağrı gogsumdeki kızgın yağ varmış hissi, kalp çarpıntısı derken çok huzursuzum.
Rahatlamaya çalışıyorum ama bi turlu olmuyor.
Bebişim maşallah 1 hafta önden geliyormuş. Gecen hafta 2kilo 50gramdi.
Bilmiyorum ya rahatlamak için neler yapabilirim?
İnanın doğum stresinden midir nedir pek de iyi hissetmiyorum. Şuan bile belim ağrıyor. Psikolojik ağrılar da olabilir bilemiyorum.
Kafamda bissuru deli soru var.
Ilk dogumum olacak ve heyecan da var zirvelerde koşuyor.
Oyyy oyyyy
Aynı durumlardayız bende iki haftadır aşırı sinirlilik var ıhlamur iç günde bir fincan biraz skinleştiriyor
sevdiginle oldugu surece hepsi askla oluyor ayrica hamileyken seratoninde salgilaniyor yani bebegin olumsuz etkilenmesi değil duugusal olarak olumlu etkileniyor,baba karnina dokununca da mesela oyle ama karşılıklı fikirlere saygi duymak lazim kim.nasil mutlu oluyorsa öyle devam etsin:)Vücudum hala güzel çünkü uzunum ve aldığım kilolar sadece göbeğimde gibi :) ben bebeğe birşey olacak psikolojisi ile geriliyorum aynı şekilde eşimde. Ayrıca istediğim gibi hareket edip işin tadını fiziksel olarak çıkaramayacaksam o işi yapmanın anlamı yok bence. Yürüyüşümüz bile değişti ne kadar aktif olunabilinir ki :) benim için aşk yapmak çok özel bir an. Acı ağrı ve kısıtlı hareket kabiliyeti ile işi tatsızlaştırmanın anlamı yok bana göre :)
canim 35te 2500du 37de ise 3050geldi önümüzdeki sali gidecegim tekrar,gosterdi demek yüzünü bakalım benimki göstericek mi bende çok merak ediyorum kime benzicek ten rengini de merak ediyorum benle esim zitiz cunkuKızlar 37. Haftada bebekler kaç kiloydu sizin bi haftada 500 gr almış benim kız korkuttu beni normal d düşündüğüm için ben her şeyin normalinden yanayım iri bebekten korkuyorum ne yalan söyleyim. Allah günah yazmasın taşıması çıkarması bana ait çünkü. Benimki de can sonuçta. Bol sütleri olsun çıkınca bir haftada tosun gibi olur hepsi allahın izniyle :/
Gecen gece çarpıntıdan sabaha kadar kivrandim. Mümkün değil geçmiyor geceleri. Ihlamuru içiyordum ama fark ettim ki içimin yanmasina iyi gelmiyor.
Bazen 1 fincan kahve içiyorum. Yumusak bi Türk kahvesi. Iyi de geliyor aslında.
Canım ya. Senin Doguma çok az kalmış. Ne durumdasınız? Iyi misiniz ? Bebisin kaç kilo? Gelişimi nasıl ?
Bide hareketleri nasil ?bizimki öfkeleniyor sanırım bazen çok hırçın ard Arda tekmeler vuruslar yapıyor. .
Kontroller nasıl ?
Yalancı sancilarin başladı mi ?
Nts ye girdin mi?çatı muayene si oldun mu ?
Sormak istediğim çok şey var aslında ama aklıma bunlar geliyor.
Bi de şey, için yanıyor mu seninde ?
Kısaca NASILSINIZ?
canim 35te 2500du 37de ise 3050geldi önümüzdeki sali gidecegim tekrar,gosterdi demek yüzünü bakalım benimki göstericek mi bende çok merak ediyorum kime benzicek ten rengini de merak ediyorum benle esim zitiz cunku
Şu an hiç iyi değilim oturdum ağlıyorum. Çok alınganım hassasım ki aslında alındığım konularda haklıyım. Hareketler değişken bazen durgun bazen iyi. Nst ye uzun zamandır giriyorum. Dr iyi diyor bugün bir sancım çıktı en yukarı seviyesinde ama belim ağrıdı o an. Kilosu 3100 ben fazla almasından korkuyorum normal düşündüğüm için. Hararet oluyor senin haftalarda bana da çok olmuştu. Beni doğum değil de etrafımdaki en yakınımdaki insanların anlayışsızlığı korkutuyor. Bu her şeyden kötü emin ol doğum denilen bir günlük mevzu. İnsanın yanında güvenebileceği desteği olsun yeter.
Kaç kiloydu en son ne zaman gittin kaçıncı haftada yani aman ben de iri doğmuşum 4 ün üstünde doğmuşum normal yolla işte kısmet kader her şey birazdaOy canım. Seni çok bunaltmislar belli. Konuyu bilmiyorum tabi ama sen şuan ve bundan sonra sadece bebegine odaklan. Doğumdan sonra da böyle yap. Eğer anlayissiz insanlar varsa etrafında bütün Ilgın dikkatin kesinlikle yavrunda olsun.
Inan ki bende bunalıyorum. Bazen çığlık atacak dereceye geliyorum
Ama bu bi süreç.
Maşallah sağlıklı olsunlar tabi önce ama bende kutluyorum ya 3 kilonun üstünde olursa diye. Dr da iri bi bebek olacak dedi. Baya korktum valla. Nasil çıkacak oradan hiç bilmiyorum
Gündelik şeyler için muhtaç olmasam dediğin gibi ama bu hlde yapamadığım işler var bunlar da beni yıpratıyor kimseden istemeyi zaten sevmiyorum bir de karşındaki zoraki yapınca ağrına gidiyorOy canım. Seni çok bunaltmislar belli. Konuyu bilmiyorum tabi ama sen şuan ve bundan sonra sadece bebegine odaklan. Doğumdan sonra da böyle yap. Eğer anlayissiz insanlar varsa etrafında bütün Ilgın dikkatin kesinlikle yavrunda olsun.
Inan ki bende bunalıyorum. Bazen çığlık atacak dereceye geliyorum
Ama bu bi süreç.
Maşallah sağlıklı olsunlar tabi önce ama bende kutluyorum ya 3 kilonun üstünde olursa diye. Dr da iri bi bebek olacak dedi. Baya korktum valla. Nasil çıkacak oradan hiç bilmiyorum
Kaç kiloydu en son ne zaman gittin kaçıncı haftada yani aman ben de iri doğmuşum 4 ün üstünde doğmuşum normal yolla işte kısmet kader her şey birazda
Gündelik şeyler için muhtaç olmasam dediğin gibi ama bu hlde yapamadığım işler var bunlar da beni yıpratıyor kimseden istemeyi zaten sevmiyorum bir de karşındaki zoraki yapınca ağrına gidiyor
Sırf bu yüzden çok istiyorum normal doğumu etrafımda işe yarar kimsem yok annem kendi dünysında falan falan.. birde kedim var baktığım bana muhtaç olan maması suyu kumu ev başlı başına yetiyor zaten birde bebek yndım yni ben allah güç sabır versin işim zor ciddenYanlış anlamadiysam eşin le ilgili sanırım bu durum.
Sık dişini çok az kalmış doğumuna. İnşallah sezeryan falan olmazsın da ayni gun ayağa kalkar kimseye muhtac olmadan bakarsın bebisine
Oyy minicik doğmuşsun erken doğum mu olmuş? Gelişimi güZel bebeğinin maşallahCanım şöyle ;
Gecen hafta gittik . normalde 34 haftalık hesaplaması. Ama Dr 1hafta ilerden gidiyor dedi. Yani 35 hafta idi gecen hafta ve 2kilo 50 gram di.
Bende 1kilo200gram doğmuşum. Minicik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?