- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.561
Evet biraz erken gelmişim. 8aylik doğmuşum. Kardeşler arasında hiçbirimiz 9 ayı görmemişiz. Annem kücük yaşta evlendirilen çocuk gelinlerden.Oyy minicik doğmuşsun erken doğum mu olmuş? Gelişimi güZel bebeğinin maşallah
Kizlar benimde 34. Haftada 2.300 gramdi yani normal kilolari
Aynen canım şuan aynı durumdayız.inan 3 haftadır evime süpürge degmemişti psikolojim bozuldu bende kimseden birşey isteyemiyorum ağrılarım olmasa 10 günde haftada 1 tutuyordum.artık eşime dedim bi süpürge tutalım.sağolsun çat patta olsa yaptık. Bi temizlikçi çağıracagım haftaya zaten riskli gebelik 4 aydır ne cam silindi ne perde.Gündelik şeyler için muhtaç olmasam dediğin gibi ama bu hlde yapamadığım işler var bunlar da beni yıpratıyor kimseden istemeyi zaten sevmiyorum bir de karşındaki zoraki yapınca ağrına gidiyor
Canım bende uyuyamıyorum bel agrısı sırt agrısı yatak batıyor sanki.şimdiden uykusızluğa alıştırıyor minişlerSaat kaç oldu sırt ağrısından uyuyamıyorumbir sra hafifledi yine başladık malesef
Uyumakk bana da iki haftadır çok uzak bir kelime iyi ki gencligimde uyuyabildigim kadar uyumusum.. Kıymetini anladım şimdi ne güzelmiş.. Allah kolaylik versin.. Ne desem boş ağrı sizi arttıkça artıyor sanırım. . Buna elhamdulillah .. Birde heyecanlaniyorum artık hayatımız değişecek yavrumuz gelecek, heyecan korku hepsi bir arada ahhh ..Saat kaç oldu sırt ağrısından uyuyamıyorumbir sra hafifledi yine başladık malesef
Seninle aramızda 1 gün var canım sat 10 temmuz benim.bebişin boyu kilosu nasıl senin benim kız biraz minyonUyumakk bana da iki haftadır çok uzak bir kelime iyi ki gencligimde uyuyabildigim kadar uyumusum.. Kıymetini anladım şimdi ne güzelmiş.. Allah kolaylik versin.. Ne desem boş ağrı sizi arttıkça artıyor sanırım. . Buna elhamdulillah .. Birde heyecanlaniyorum artık hayatımız değişecek yavrumuz gelecek, heyecan korku hepsi bir arada ahhh ..
Canım çok fazla ultrasonla bakilmadi en son 22 şubatta muayene oldum orada 1800 kg ve 42 cm olduğunu söyledi. Nst ye giriyorum aadecesadece iki haftasa bir. Birde genetikmis kilo alımı zaten bebeğin alabileceği kilo belliymis. Yani yok şunu yiyim bunu yapayım bir önemi yokmuş. Aşağı yukarı haftasını tamamlandığında kilosu zaten belliymis. Minyon olsun kuzum, kilolu olunca da bu sefer normal doğuma alınmıyor. . Endişe etme sıkıntı yok..Seninle aramızda 1 gün var canım sat 10 temmuz benim.bebişin boyu kilosu nasıl senin benim kız biraz minyon
Evet biraz erken gelmişim. 8aylik doğmuşum. Kardeşler arasında hiçbirimiz 9 ayı görmemişiz. Annem kücük yaşta evlendirilen çocuk gelinlerden.
Bide bu doğum olayı genetik de olabiliyormus. Yani çatlaklar gibi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Yemin olsun sırf bende kimseye *HICKIMSEYE MUHTAC olmamak için istiyorum normal doğumu. Eşim dışında destek yok bana. Oda ne kadar destek olabiliyorsa iste. Annem çalışıyor bu yuzden anneme tek lafım yok. Ama gerisi falan filan iste. Insan alınıyor üzülüyor iste.
Ama dogumumu bi yapayım. Tek ve sadece eşim ve çocuğum için yirtinicam.
Seni ayakta alkışlıyorum.o kadar haklısınki.benim eşimde yardım ediyimmi diyor tamam dedim yumurtaları yerleştirirken dolaba elinden düşürdü koliyi.sonra kahvaltı masasını toparlıyım dedi pekmezi halıya yedirdi.cay dolduruyum dedi kendi üstüne caydanlığı döktü.makinayı boşaltıyım dedi kırmadık cam kalmadı.anlayacağın istek var ama yetenek yok annesi hiç birşey yaptırmamıs hemde hiçç.görümcemde aynı öyle ellerinden bi iş gelmez yumurta kıramazlar.niye cünkü kayınvalidem prens prenses gibi yetiştirmiş kendi yataklarını toplamaktan kendi dolaplarını katlamaktan acizler.gerekten yazık yaHayatta hiç kimse çabaya değmiyor. Ama yine de kendimizi yırtıyoruz yeticez diye üstelik karnımız burnumuZdayken bile. Eşim benim de yardım ediyor sağolsun bir işi on kere söyleyince yapıyor. Eğer aynı gün bir kaç şeyi bir arada yaptıysa hemen bıkkınlık geliyor. Bu evin her şeyini senelrdir ben çevirmişim. Hamileliğimde bunu farkettim. Ama onun da suçu yok yetiştirme bozukluğu bence kesinlikle. Çocuğuna sorunluluk verip öğretmeZsen böyle biri olur. Bencil olur.
canım bende normal istiyorum inşallah kendini uzme ya bi sey yok oyle kotu olan hadi cio kasvetli havadan lutfen:))Aynıymışız hemen hemen kilo olarak 3100 dedi bana da 37 de. Sende mi normal d istiyorsun. Biz hiç beklemiyordum artık görmeyi uyurken yakaladı bugün dr. çok anlaşılmıyor gerçi şansları güzel olsun kime benzerse benzesin
Aynen canm haklısın annelik iç güdüsü beni sarmaya başladı sanırım şimdiden onun için en iyisi neyse o olsun istiyorum. Canm bir de doktor bana persembede olabilir o zaman nöbetciyim seninle ilgilenirim tüm gece dedi ben geç isteyince ama ertes gün hastanede olmayacak bir ihtiyacım olursa sen tecrübelisin sezaryen olcm ikinci günde ihtiyacım olmz mıCnm bebegin masallah gelisimini tamamlamis ne guzel bence bikac gunu dert etme:) ben sahsen cuma gunu doktorum tarih verirse itiraz etmeden kabul etmeyi dusunuyorum cunku gercekten en iyi karari onun vercegni dusunuyorum :)
Neden kızayım cnm benim dusunduklerimin aynısını yazmışsın bende dpgum sancısı gelınce sezaryen olmak isterim ama doktorum bunun riskli olacagını olur olmadık bir yerde suyum gelirse ameliyatıma giremeyebilecegini söyledi ki o girmezse ben stresten mahvolurum birde bebek dördü görmüş kesesi dayanmaz yırtılır suyun gelir de dedi o yuzden zaten doktoruma sonsuz güveniyorum canm o konuda baska doktora danısmak haksızlık olur. cok iyi mükemmel anaç bi kadın ablacım diye konusuyor hic hastasıymışm gibi hissetmiyorum keşke hepiniz bu insandan faydalanabilseniz..tek sıkıntı bana erken geliyor 38. HaftaCanım yanlış anlama ama ben yerinde olsam şöyle yapardım iyi bir dr un daha fikrini alıp ona göre karar verirdim. Eğer müsaitse doğum belirtisini bekleyebilsen daha iyi olur. Ben sezaryen olacaksa bile bebeğin doğmaya kendi karar vermesi taraftarıyım. Umarım kızmazsın yorumuma dediğim gibi kendimden yola çıkarak yorumladım
Valla haklısın normal doğum açısından ama ben durduk yerde kese yırtılır doğumu tetikler kasılma olur vs diye hiç bulaşmıyorum o işe yapabilen yapsın tbi bu da hayatın bir parçası gebelikte cinsellik olmaz diye bir şey yok yapana da yapmayana da sygım sonsuz
Doğru canm zaten hic itiraz etmedim dayımın eşleri annem teyzelerim hep kilolu dogurdular sonuncularda normale müsade etmediler ultrasonda 3800 lerde görünen yigenim 4600 doğdu annesinin kanaması cok oldugu icin masadan kalkamadı bir süre cok örnek var etrafımda. zavallı annem de kardeşlerim ve benim yuzunden rahimden idrar torbasından ameliyat oldu hala daha idrarda problem yasıyor iri bebek doğurmak anneyi yıpratıyor hadi anneyi gectim bebegin oksijensiz kalma ihtimalide var Allah korusun benim tek sıkıntım 38+3 erken mi acaba aldırmak icinBen sezaryene çok karsiyim ama devlet hastanelerinde bile 4 kg ve üzeri bebekleri sezaryen ile alıyorlar. Perine bölge yırtılma riski vs var . Hatta bağırsak yiltilmasina kadar gidiyor. O yuzden Rabbim hayırlı ve sağlıklı olan ne ise onu nasip eylesin . Demekki Senin için , hayırlı olan buymus Rabbim sana bunu nasip edecek.
Aynen canım,hamileyken bol bol uyuyun diyorlar yeni anneler ,sanki uyuyabiliyoruzCanım bende uyuyamıyorum bel agrısı sırt agrısı yatak batıyor sanki.şimdiden uykusızluğa alıştırıyor minişler
Aynen canım son trimester baya zorlayıcıymış en azından benim açımdan öyle oldu..sağlıkla gelsinler de katlanırız..ben de bu aralar onu ilk göreceğimiz anı hayal ediyorum çok heyecanlı olacakUyumakk bana da iki haftadır çok uzak bir kelime iyi ki gencligimde uyuyabildigim kadar uyumusum.. Kıymetini anladım şimdi ne güzelmiş.. Allah kolaylik versin.. Ne desem boş ağrı sizi arttıkça artıyor sanırım. . Buna elhamdulillah .. Birde heyecanlaniyorum artık hayatımız değişecek yavrumuz gelecek, heyecan korku hepsi bir arada ahhh ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?