- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.581
Doğum günün kutlu olsun canımm nice güzel senelere ailenle birlikteKızlar günaydın bugün doğum günüminşallah güzel bir yaş güzel bir yıl olur tüm sevdiklerimle beraber.Dün eşim hediye araba alacaktı otomatik olsun zorlanıyosun manuelde diye ama ewren almayalım diye herşeyi yaptı resmen.satıcı bi arkadası karstan bize geliyorken aracı satış için yolda 13 yaşında bi çocuga carpmıslar çocuğun hayatı tehlikesi varmıs.akşam geldiler bize ama kimsede moral yok nasıl bi ugursuzluksa inşallah cocuk iyileşir o vicdan azabı cok kötü.nitekim aracı bırakıp gittiler umarım banada ugursuz gelmez bi tedirgin oldum bide cocuk hayatını kaybederse baktıkca hatırlarım ve kullanamam
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte güzel senelere.. çocuk için üzüldüm ama umarım iyileşir :/Kızlar günaydın bugün doğum günüminşallah güzel bir yaş güzel bir yıl olur tüm sevdiklerimle beraber.Dün eşim hediye araba alacaktı otomatik olsun zorlanıyosun manuelde diye ama ewren almayalım diye herşeyi yaptı resmen.satıcı bi arkadası karstan bize geliyorken aracı satış için yolda 13 yaşında bi çocuga carpmıslar çocuğun hayatı tehlikesi varmıs.akşam geldiler bize ama kimsede moral yok nasıl bi ugursuzluksa inşallah cocuk iyileşir o vicdan azabı cok kötü.nitekim aracı bırakıp gittiler umarım banada ugursuz gelmez bi tedirgin oldum bide cocuk hayatını kaybederse baktıkca hatırlarım ve kullanamam
Günaydın ben bir kaç haftadır sabahları ellerimin agrısından hareket ettiremiyordum ellerim tabiri caizse kaskatı uyanıyordum ödemden diye dusunmuştum bu hafta geçti şükürGünaydın kızlar nasılsınız? Size bi sorum var. Sabahları genelde daha yoğun olarak gördüğüm ellerimde avuç içinde parmaklarımın altındaki kemiklerde acı ağrı oluyor şişlik ayak parmaklarındaki kemiklerde de hissediyorum yaşayan ve araştıran var mı
Gözün aydın cnm Allah saglıcakla acısız kucagına almayı nasip etsin. Sezaryen sebebi neydiBenim Bebegim 26sinda sezaryenle doğacak inşallah. Benim için son 11gün
Bende de sonradan bebeğe zarar verecek bi belirti olmasin dedim sorayim preeklamsi hakkında bilginiz var mı mesela onda tansiyona ve idrarda bi değere bakılıyor galiba belirti olarak son dönemde karsilasiliyormus ya doktorlar çok takip etmiyor bizi biz kendimizi takip etmeliyizGünaydın ben bir kaç haftadır sabahları ellerimin agrısından hareket ettiremiyordum ellerim tabiri caizse kaskatı uyanıyordum ödemden diye dusunmuştum bu hafta geçti şükür
Bende 3 de uyandım uyuyamadım nasi geçecek bakalım gün uyuyamamak da sebepsiz yaniGecede dört st belki uyuyabiliyorum onda da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Bebegim doğmuştu emziriyordum cocuk boguldu panikledim baya gercekte olsa ne yapacagım yine böyle paniklerim herhalde Allah o gücü verir bize inşallah
Canım çok kötü oldu boğazım dün gece terledim durdum üstelik o halimle görümce bebeğe eksik var gidip alalım dedi daha beter oldum yoruldum hasta halimle oda yetmezmiş gbi kaynanamda burda ona bakcağına ben ona bakıyorum bu halimle hiç iştahım yok su bile içemye ama kzıım için zorlaycam bugünde geçmezse giderim artık yarın kontorlüm var zaten ocağı yakamıyor yemek yap desem bişey hazırlaymıyor burda köyde sobaya alışmış erkenden geldi 10 gün kala gelydi ya iydi şimdi bu halimle napcam benDoğru tabi canım duamda zaten tüm hamileler tüm dardakiler.. aman umurumda değiller kestirdim kalmış bir hafta bebekle nasıl ugrasıcam ben o kdr sacla rabbim kıla tüye bakarak kader belirler mi hic hangi kitapta yazıyor bu o kdr batıl var ki asıl bunlara inanmanın günah hatta şirk koşmak oldugu yazıyor. Bunlara inanıp kestirmezsem asıl o zaman basıma bir şey gelir dedim gittim kestirdim. Dikkat et cnm ben cok hasta oldum hatta ilk kez hüngür hüngür ağladım acıdan o kdr beterdiki o agrı kulaktaki kaşıntı meyve ye bol bol nane limon kaynat cok iyi geliyor
anladım canım hadi bakalım ne zamana gün verecek acaba çok heyecan vericiHayir canim sezeryan oldugu icin doktor tarih verecek artik. Cunku ilk bebegimde de sezeryan olmuştum preeklamsi sebebiyle
Sağol canım dün gece çok kötüydüm terledim sürekli benim bağdemcik var canım boğazım ağrımasında başka bişey istemm çok oluyorum iştah kalmıyor su bile içemiyorum zor zoruna kızım için içmeye çalışıyorum bugünde geçmzse gidecem yarında konyorlüm var inş iydir kuzumTşk ederim canım. Sana da geçmiş olsun. Suya bal ve limon katıp kaynat biraz canım bu gece bunu yaptım biraz iyi geldi gibi ama yine fenayım. Aynen canım bebeğim için yemeye çalışıyorum yoksa hiç mecalim yok
İdrarda protein ve tansiyon yuksekliği belirtisi Allah korusun gebelik zehirlenmesi deniyor bir yakınım bebeğini bu şekilde kaybetti öyle bir şey oldugunu sanmıyorum daha yeni idrar tahlili yaptırdım sizde yaptırın ihmal etmeyin. Son zamanlar bu elde ayakta kasılmalar normalmiş ben olumsuz dusunmedim ödeme bağladımBende de sonradan bebeğe zarar verecek bi belirti olmasin dedim sorayim preeklamsi hakkında bilginiz var mı mesela onda tansiyona ve idrarda bi değere bakılıyor galiba belirti olarak son dönemde karsilasiliyormus ya doktorlar çok takip etmiyor bizi biz kendimizi takip etmeliyiz
Canları sağolsun sağlıcakla kucaklayalımda varsın göstermesin diyorum artıkaynen canm bizimde hep yan yarısı gözükmüyor diğer yarısını da hep kordon oluyor yada elleri hep özendim şöyle tam yüzünü gösteren fotolara bizim olmucak sanırım sağlıkla gelsinlerde doğunca görürüz artık napalım
benimde eşim hasta bende oluyo gibi oldum şükür geçmedi sanırım ama erkenden uyumaya başladım 9 deyince uyuym vücut yoruldu artık sanırım
Geçmiş olsun cnm kivi portakal gercekten iyi geliyor bolca tüket. Ne işleri varsa hamile kadına güya yardıma geliyorlar köstekten başka bir şey değiller ne diye gelmiş acaba sana eziyet icin mi. kendi annemi isterim ben yanımda rahat edemez insan. Hadi seninki yine insanmış öncesinde gelmiş adı yardım olsun benim kaynana kusura bakma yardım edemedik hiç ama dogumdan sonra gelcez kalcaz diyor yüzsüz yüzsüz he gel ameliyatlı lohusa halimle bir de seninle uğraşayım eşime söyledim vallahi annemden baska kimseyi istemiyorum yanımda nasıl yaparsın bilmem ama gelmesinler zaten problemliyiz psikolojimi bozmasınlarCanım çok kötü oldu boğazım dün gece terledim durdum üstelik o halimle görümce bebeğe eksik var gidip alalım dedi daha beter oldum yoruldum hasta halimle oda yetmezmiş gbi kaynanamda burda ona bakcağına ben ona bakıyorum bu halimle hiç iştahım yok su bile içemye ama kzıım için zorlaycam bugünde geçmezse giderim artık yarın kontorlüm var zaten ocağı yakamıyor yemek yap desem bişey hazırlaymıyor burda köyde sobaya alışmış erkenden geldi 10 gün kala gelydi ya iydi şimdi bu halimle napcam ben
Sağol canım inş geçer çok kötü bu boğaz ağrısı hele benmki portakal dün iki kere yedim bugünde yeim kivi hiç yemedim deneyim canım aynen canım ya yardıma diye geliyolar köstek oluyolar bak bnrm halim yok oturdum kaldım oda oturuyor insan der en azından ocağı yak ben hazırlayım diye annem olsa böylemi yapardı ah ah anamız başka işte rabbim şifa versin bize biran önce iyi olalım yetrki yoksa bunlardan hayır yok yani seninkide tam yüzsüzmüş herşeyi çeken sensin bir desetği olamamış birde köstekliğe gelcek isteme bencede eşine söyle o halimz yetmzmiş gbi bide onların nazını niyazını çekiyoz allahım yar ve yardımcımz olsun kalkayımda iyi kötü kahvlatı hazırlayım brn ona o bana bakıyorGeçmiş olsun cnm kivi portakal gercekten iyi geliyor bolca tüket. Ne işleri varsa hamile kadına güya yardıma geliyorlar köstekten başka bir şey değiller ne diye gelmiş acaba sana eziyet icin mi. kendi annemi isterim ben yanımda rahat edemez insan. Hadi seninki yine insanmış öncesinde gelmiş adı yardım olsun benim kaynana kusura bakma yardım edemedik hiç ama dogumdan sonra gelcez kalcaz diyor yüzsüz yüzsüz he gel ameliyatlı lohusa halimle bir de seninle uğraşayım eşime söyledim vallahi annemden baska kimseyi istemiyorum yanımda nasıl yaparsın bilmem ama gelmesinler zaten problemliyiz psikolojimi bozmasınlar
Gözün aydın canım ne güzel az kaldıbenimde 26 sına sezeryan günü verdi.
Çok az kalmış canım senin de hadi bakalım darısı bize gözün aydınBenim Bebegim 26sinda sezaryenle doğacak inşallah. Benim için son 11gün
Doğum günün kutlu olsun canımm nice güzel senelere ailenle birliktebu sıra ne bu ugursuzluk ben çözemiyorum Allahım o cocuga acil şifa versin kıyamam cok üzüldüm bizimde doguma uc beş gun kaldı araba arıza cıkardı iki gündür serviste işlerim kaldı hep annemde mahsur kaldım daha evin dünya işi var, hastalıgımda geçmedi tam anlamıyla isyan etmek istemiyorum ama doğum öncesi olmayacak herşeyi yaşadım ne güzel
Teşekkür ederim kızlar.çocuk için bende üzüldümDoğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte güzel senelere.. çocuk için üzüldüm ama umarım iyileşir :/
Bncede valla cnm çok haklısın benm eşimde evin tek çocuğu her dediği olmuş hamileliğim boyunca beş defa temizlik yapmış sadece onda da fırsat bulduk söylemiştir yaptım ettim diye :))takma boşver erkeklerin her hareketini kafanıza takacak olsak deli falan olurduk onlardan bizim gibi olmalarını beklemek saçmalık bnce çünkü sadece kendimizi yipratiyoruzHayatta hiç kimse çabaya değmiyor. Ama yine de kendimizi yırtıyoruz yeticez diye üstelik karnımız burnumuZdayken bile. Eşim benim de yardım ediyor sağolsun bir işi on kere söyleyince yapıyor. Eğer aynı gün bir kaç şeyi bir arada yaptıysa hemen bıkkınlık geliyor. Bu evin her şeyini senelrdir ben çevirmişim. Hamileliğimde bunu farkettim. Ama onun da suçu yok yetiştirme bozukluğu bence kesinlikle. Çocuğuna sorunluluk verip öğretmeZsen böyle biri olur. Bencil olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?