2018 mart-nisan anneleri

Bnm Hamileliğimde gordugüm bütün rüyalar emzirmeyle alakaliydi cnm ya :)valla soğukkanlı olmamız lazım nasıl olcak bilmiyorm.sıkma canını son rahat Günlerimiz annecinde keyfine bak valla is guc hallolur bi şekilde cnm

Günaydın canm benimde iki haftadır ellerim ayaklarım sis hele ayaklarım dolma gibi oldu ellerimi artık tam kapatip skamiyorum gücü kalmadı doktor magnezyum verdi

O gun bi de ertesi gun sürekli hani gaz kalmismi diye kontrol ediolar. Eger o gazi atmissan bebekte de sikinti yoksa diger gun sabaahina taburcu ediyorlar.
Yqni ameliyat sonrası yapcagn en onemli sey bol bol yuruyup o gazi atabilmek :)))

Ha brnim kisim kuvoze girdi benim onu orda birakip taburcu olmaya gonlum razi grlmedi. Bende 5 gun hastanede kalmistim.

Valla erkeğe bu eğitimi aklı ermeyen başladığında vermek lazım.

Benim tosun yürümeye başlasın oyunla karışık yavaş yavaş ogreticem bazı etmek şeyleri. 3yasinda falan eğer bilinçli bir anne olabilirsem oyuncaklarını toplamayı öğretmek en büyük hayalim :) sonrası yavaş yavaş gelir.

Erkekler bence çocuk gibi davranıyor bu temizlik konusunda. Halbuki insan temiz bi odada oturunca rahat eder dimi. Ama yoookk. Olur mu. Kadin temizlik yapacak o oturacak. Oldu canimmm

Buda aynısı işte sakarlık da var yani. Anasına sorsan kıymetli oğlunu on numaradır. Akşamdan beri sinirimden açıp ne biçim çocuk yetiştirmişsin diyesim var ama sabrediyorum.

canım bende normal istiyorum inşallah kendini uzme ya bi sey yok oyle kotu olan hadi cio kasvetli havadan lutfen:))
Kötü olan insanlar :) doğum psikolojisi de var evet ama çevremdekiler bu ara sinir ediyor beni.

Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle.
Kaza olayı kötü olmuş üzüldüm. Bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar var.
Hayrolsun sonumuz

Geç değil bence planlı için verdiği gün gelişimi de güzel diyorsun. Geç diye bir şey yok bana göre 40. Haftada da planlı sezaryen olsa ben geliyorum demeden alınmasına karşıyım sadece ben. Doktorun biraz acil duruma gelmeme konusunda bencilmiş ona gıcık oldum ben.

Arada süpürge tutuyor benimki süpürgeyle kavga ediyor ama yahu ben bu halimden önce her gün ya da gün aşırı yapıyordum. Kıymet bilmez yaratık bunlar.

Bisver cnm hiç sikmaYalım cnmizi ya

Kızlar dün geceden beri aşırı bi karın ağrım var bide böyle vajinamin üstüne sanki sopayla vurulmusta ezilmiş gbi agriyo oturdugum yerden kalkamıyorum bacaklarm arazi agriyo karnimin ağrısı bitirdi beni ya ((yarın sabah kontrolüm var korkuyorum ne diycek acaba doğum mu basliyo

Ayy benimki de ayni, bide bisey yapamadık yardım edemedik kusura bakma diyor. Ee yap biseyler hala vaktin var engel olan mi var.. diyemiyorsun iste, şöyle yırtık bir tip olmayı çok isterdim.

Sen beceriksiz olsaydın kaynanan ne laf ederdi ama :) kendi kızlarına gelince herşey normal olabilir ama geline gelince bir kaşık su okyanus olur :) belki senin ki böyle değildir. Benim ki Allah’tan üniversite den sonra Başkan şehirde 10 yıl yalnız yaşamış. Her akşam değişik yemeği mi yapar evi temizler ki hamile olmadan önce de yapardı Allah razı olsun. Kaynanamda bir kıskanır bir kıskanır :) gerçi şuan görüşmüyorum çok şükür

Canım misafir işi şu halimizle ağırlamak zor. Eşin de misafiri çok seviyor galiba :) hepimiz olduğumuz yerde kalıyoruz son haftalar artık, Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim öyle doktor carpal sendromu dedi. Gebelerde görülüyor, özellikle sabahları şiş oluyorum ve ellerimi sıkamıyorum yani yumruk yapamıyorum. Ayak altlarım acıyor bazen ilk basınca.

Kız Ocak yakmak atomu parçalamak kadar zor değil öğret öğrensin. Yani yapacak olsa zaten derdi kızım yak ocağı yemeği yapayım yada çayı koyalım ben kahvaltı hazırlayım. Laf ola beri gele işte soranlara gelin Doğum yapacak yanındayım derler. Allah sabır versin ve yardımcın olsun. Eşine anlat yada ne bileyim eşin anlamıyor mu sana çok destek olmadığını. Akşam sofra kurulurken yada kaldırılırken falan valla bak herşey koca da bitiyor.

Canım benim gittiğim hastanede ameliyatın ertesi gin taburcu ediyorlarmış çok mu erken sence

Canım benim gittiğim hastanede ameliyatın ertesi gin taburcu ediyorlarmış çok mu erken sence
Yanlış yazmisim cnm ameliyatin ertesi gunu taburcu ediyorlar evet. Annede bebekte sikinti yoksa bence erken degil. Gercekten ev daha rahat inanki. Lohusa halimle 5 gun kaldim zorlandim adam akilli dus alamiosun insan pis hissedio sonucta hastane ortami.... duzgun yemek cikmiyor falan. Neyse ins bunda.bi sikinti yasamam da diger gun kucagma alip eve gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…