- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.601
Bnm Hamileliğimde gordugüm bütün rüyalar emzirmeyle alakaliydi cnm ya :)valla soğukkanlı olmamız lazım nasıl olcak bilmiyorm.sıkma canını son rahat Günlerimiz annecinde keyfine bak valla is guc hallolur bi şekilde cnmGecede dört st belki uyuyabiliyorum onda da abuk sabuk rüyalar görüyorum. Bebegim doğmuştu emziriyordum cocuk boguldu panikledim baya gercekte olsa ne yapacagım yine böyle paniklerim herhalde Allah o gücü verir bize inşallah
Cnmm doğum günün kutlu olsun cokkk guzwl bi sene geçirirsin umarım güzel cekirdek ailenleTeşekkür ederim kızlar.çocuk için bende üzüldüm
Günaydın canm benimde iki haftadır ellerim ayaklarım sis hele ayaklarım dolma gibi oldu ellerimi artık tam kapatip skamiyorum gücü kalmadı doktor magnezyum verdiGünaydın kızlar nasılsınız? Size bi sorum var. Sabahları genelde daha yoğun olarak gördüğüm ellerimde avuç içinde parmaklarımın altındaki kemiklerde acı ağrı oluyor şişlik ayak parmaklarındaki kemiklerde de hissediyorum yaşayan ve araştıran var mı
O gun bi de ertesi gun sürekli hani gaz kalmismi diye kontrol ediolar. Eger o gazi atmissan bebekte de sikinti yoksa diger gun sabaahina taburcu ediyorlar.Aynen canm haklısın annelik iç güdüsü beni sarmaya başladı sanırım şimdiden onun için en iyisi neyse o olsun istiyorum. Canm bir de doktor bana persembede olabilir o zaman nöbetciyim seninle ilgilenirim tüm gece dedi ben geç isteyince ama ertes gün hastanede olmayacak bir ihtiyacım olursa sen tecrübelisin sezaryen olcm ikinci günde ihtiyacım olmz mı
Aynen canım şuan aynı durumdayız.inan 3 haftadır evime süpürge degmemişti psikolojim bozuldu bende kimseden birşey isteyemiyorum ağrılarım olmasa 10 günde haftada 1 tutuyordum.artık eşime dedim bi süpürge tutalım.sağolsun çat patta olsa yaptık. Bi temizlikçi çağıracagım haftaya zaten riskli gebelik 4 aydır ne cam silindi ne perde.
Valla erkeğe bu eğitimi aklı ermeyen başladığında vermek lazım.Hayatta hiç kimse çabaya değmiyor. Ama yine de kendimizi yırtıyoruz yeticez diye üstelik karnımız burnumuZdayken bile. Eşim benim de yardım ediyor sağolsun bir işi on kere söyleyince yapıyor. Eğer aynı gün bir kaç şeyi bir arada yaptıysa hemen bıkkınlık geliyor. Bu evin her şeyini senelrdir ben çevirmişim. Hamileliğimde bunu farkettim. Ama onun da suçu yok yetiştirme bozukluğu bence kesinlikle. Çocuğuna sorunluluk verip öğretmeZsen böyle biri olur. Bencil olur.
Buda aynısı işte sakarlık da var yani. Anasına sorsan kıymetli oğlunu on numaradır. Akşamdan beri sinirimden açıp ne biçim çocuk yetiştirmişsin diyesim var ama sabrediyorum.Seni ayakta alkışlıyorum.o kadar haklısınki.benim eşimde yardım ediyimmi diyor tamam dedim yumurtaları yerleştirirken dolaba elinden düşürdü koliyi.sonra kahvaltı masasını toparlıyım dedi pekmezi halıya yedirdi.cay dolduruyum dedi kendi üstüne caydanlığı döktü.makinayı boşaltıyım dedi kırmadık cam kalmadı.anlayacağın istek var ama yetenek yok annesi hiç birşey yaptırmamıs hemde hiçç.görümcemde aynı öyle ellerinden bi iş gelmez yumurta kıramazlar.niye cünkü kayınvalidem prens prenses gibi yetiştirmiş kendi yataklarını toplamaktan kendi dolaplarını katlamaktan acizler.gerekten yazık ya
Kötü olan insanlar :) doğum psikolojisi de var evet ama çevremdekiler bu ara sinir ediyor beni.canım bende normal istiyorum inşallah kendini uzme ya bi sey yok oyle kotu olan hadi cio kasvetli havadan lutfen:))
Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle.Kızlar günaydın bugün doğum günüminşallah güzel bir yaş güzel bir yıl olur tüm sevdiklerimle beraber.Dün eşim hediye araba alacaktı otomatik olsun zorlanıyosun manuelde diye ama ewren almayalım diye herşeyi yaptı resmen.satıcı bi arkadası karstan bize geliyorken aracı satış için yolda 13 yaşında bi çocuga carpmıslar çocuğun hayatı tehlikesi varmıs.akşam geldiler bize ama kimsede moral yok nasıl bi ugursuzluksa inşallah cocuk iyileşir o vicdan azabı cok kötü.nitekim aracı bırakıp gittiler umarım banada ugursuz gelmez bi tedirgin oldum bide cocuk hayatını kaybederse baktıkca hatırlarım ve kullanamam
Geç değil bence planlı için verdiği gün gelişimi de güzel diyorsun. Geç diye bir şey yok bana göre 40. Haftada da planlı sezaryen olsa ben geliyorum demeden alınmasına karşıyım sadece ben. Doktorun biraz acil duruma gelmeme konusunda bencilmiş ona gıcık oldum ben.Neden kızayım cnm benim dusunduklerimin aynısını yazmışsın bende dpgum sancısı gelınce sezaryen olmak isterim ama doktorum bunun riskli olacagını olur olmadık bir yerde suyum gelirse ameliyatıma giremeyebilecegini söyledi ki o girmezse ben stresten mahvolurum birde bebek dördü görmüş kesesi dayanmaz yırtılır suyun gelir de dedi o yuzden zaten doktoruma sonsuz güveniyorum canm o konuda baska doktora danısmak haksızlık olur. cok iyi mükemmel anaç bi kadın ablacım diye konusuyor hic hastasıymışm gibi hissetmiyorum keşke hepiniz bu insandan faydalanabilseniz..tek sıkıntı bana erken geliyor 38. Hafta
Arada süpürge tutuyor benimki süpürgeyle kavga ediyor ama yahu ben bu halimden önce her gün ya da gün aşırı yapıyordum. Kıymet bilmez yaratık bunlar.Bncede valla cnm çok haklısın benm eşimde evin tek çocuğu her dediği olmuş hamileliğim boyunca beş defa temizlik yapmış sadece onda da fırsat bulduk söylemiştir yaptım ettim diye :))takma boşver erkeklerin her hareketini kafanıza takacak olsak deli falan olurduk onlardan bizim gibi olmalarını beklemek saçmalık bnce çünkü sadece kendimizi yipratiyoruz
Bisver cnm hiç sikmaYalım cnmizi yaBuda aynısı işte sakarlık da var yani. Anasına sorsan kıymetli oğlunu on numaradır. Akşamdan beri sinirimden açıp ne biçim çocuk yetiştirmişsin diyesim var ama sabrediyorum.
Kötü olan insanlar :) doğum psikolojisi de var evet ama çevremdekiler bu ara sinir ediyor beni.
Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle.
Kaza olayı kötü olmuş üzüldüm. Bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar var.
Hayrolsun sonumuz
Geç değil bence planlı için verdiği gün gelişimi de güzel diyorsun. Geç diye bir şey yok bana göre 40. Haftada da planlı sezaryen olsa ben geliyorum demeden alınmasına karşıyım sadece ben. Doktorun biraz acil duruma gelmeme konusunda bencilmiş ona gıcık oldum ben.
Arada süpürge tutuyor benimki süpürgeyle kavga ediyor ama yahu ben bu halimden önce her gün ya da gün aşırı yapıyordum. Kıymet bilmez yaratık bunlar.
Geçmiş olsun cnm kivi portakal gercekten iyi geliyor bolca tüket. Ne işleri varsa hamile kadına güya yardıma geliyorlar köstekten başka bir şey değiller ne diye gelmiş acaba sana eziyet icin mi. kendi annemi isterim ben yanımda rahat edemez insan. Hadi seninki yine insanmış öncesinde gelmiş adı yardım olsun benim kaynana kusura bakma yardım edemedik hiç ama dogumdan sonra gelcez kalcaz diyor yüzsüz yüzsüz he gel ameliyatlı lohusa halimle bir de seninle uğraşayım eşime söyledim vallahi annemden baska kimseyi istemiyorum yanımda nasıl yaparsın bilmem ama gelmesinler zaten problemliyiz psikolojimi bozmasınlar
Sen beceriksiz olsaydın kaynanan ne laf ederdi ama :) kendi kızlarına gelince herşey normal olabilir ama geline gelince bir kaşık su okyanus olur :) belki senin ki böyle değildir. Benim ki Allah’tan üniversite den sonra Başkan şehirde 10 yıl yalnız yaşamış. Her akşam değişik yemeği mi yapar evi temizler ki hamile olmadan önce de yapardı Allah razı olsun. Kaynanamda bir kıskanır bir kıskanır :) gerçi şuan görüşmüyorum çok şükürSeni ayakta alkışlıyorum.o kadar haklısınki.benim eşimde yardım ediyimmi diyor tamam dedim yumurtaları yerleştirirken dolaba elinden düşürdü koliyi.sonra kahvaltı masasını toparlıyım dedi pekmezi halıya yedirdi.cay dolduruyum dedi kendi üstüne caydanlığı döktü.makinayı boşaltıyım dedi kırmadık cam kalmadı.anlayacağın istek var ama yetenek yok annesi hiç birşey yaptırmamıs hemde hiçç.görümcemde aynı öyle ellerinden bi iş gelmez yumurta kıramazlar.niye cünkü kayınvalidem prens prenses gibi yetiştirmiş kendi yataklarını toplamaktan kendi dolaplarını katlamaktan acizler.gerekten yazık ya
Canım misafir işi şu halimizle ağırlamak zor. Eşin de misafiri çok seviyor galiba :) hepimiz olduğumuz yerde kalıyoruz son haftalar artık, Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahkızlar bebiş daha uyutmuyor şimdiden.patetes çuvalı gibi bir sağa bir sola savuruyorum. bazende sabaha karşı acıkıyor çok içinde resmen bir ramazan davulcusu var. isyan başlatmış sankiyastığım yumuşak geliyor minder alıyorum yanıma.farkettim midemi iyice yukarı toplamış.şuan bile kaşıklarıma idrar torbama ayakları ile itiriyor kendisini.kocam misafir çağırıyor yemeğe misafir kendi yemeğini yapıyor gibi oluyor.oturduğum yerde kalıyorum.
Benim öyle doktor carpal sendromu dedi. Gebelerde görülüyor, özellikle sabahları şiş oluyorum ve ellerimi sıkamıyorum yani yumruk yapamıyorum. Ayak altlarım acıyor bazen ilk basınca.Günaydın kızlar nasılsınız? Size bi sorum var. Sabahları genelde daha yoğun olarak gördüğüm ellerimde avuç içinde parmaklarımın altındaki kemiklerde acı ağrı oluyor şişlik ayak parmaklarındaki kemiklerde de hissediyorum yaşayan ve araştıran var mı
Kız Ocak yakmak atomu parçalamak kadar zor değil öğret öğrensin. Yani yapacak olsa zaten derdi kızım yak ocağı yemeği yapayım yada çayı koyalım ben kahvaltı hazırlayım. Laf ola beri gele işte soranlara gelin Doğum yapacak yanındayım derler. Allah sabır versin ve yardımcın olsun. Eşine anlat yada ne bileyim eşin anlamıyor mu sana çok destek olmadığını. Akşam sofra kurulurken yada kaldırılırken falanSağol canım inş geçer çok kötü bu boğaz ağrısı hele benmki portakal dün iki kere yedim bugünde yeim kivi hiç yemedim deneyim canım aynen canım ya yardıma diye geliyolar köstek oluyolar bak bnrm halim yok oturdum kaldım oda oturuyor insan der en azından ocağı yak ben hazırlayım diye annem olsa böylemi yapardı ah ah anamız başka işte rabbim şifa versin bize biran önce iyi olalım yetrki yoksa bunlardan hayır yok yani seninkide tam yüzsüzmüş herşeyi çeken sensin bir desetği olamamış birde köstekliğe gelcek isteme bencede eşine söyle o halimz yetmzmiş gbi bide onların nazını niyazını çekiyoz allahım yar ve yardımcımz olsun kalkayımda iyi kötü kahvlatı hazırlayım brn ona o bana bakıyorşaka gbi
Canım benim gittiğim hastanede ameliyatın ertesi gin taburcu ediyorlarmış çok mu erken senceO gun bi de ertesi gun sürekli hani gaz kalmismi diye kontrol ediolar. Eger o gazi atmissan bebekte de sikinti yoksa diger gun sabaahina taburcu ediyorlar.
Yqni ameliyat sonrası yapcagn en onemli sey bol bol yuruyup o gazi atabilmek :)))
Ha brnim kisim kuvoze girdi benim onu orda birakip taburcu olmaya gonlum razi grlmedi. Bende 5 gun hastanede kalmistim.
Sezeryan olunca mı? Sezeryanda 2 gün kalınıyor bir çok hastanede böyle hattaCanım benim gittiğim hastanede ameliyatın ertesi gin taburcu ediyorlarmış çok mu erken sence
Yanlış yazmisim cnm ameliyatin ertesi gunu taburcu ediyorlar evet. Annede bebekte sikinti yoksa bence erken degil. Gercekten ev daha rahat inanki. Lohusa halimle 5 gun kaldim zorlandim adam akilli dus alamiosun insan pis hissedio sonucta hastane ortami.... duzgun yemek cikmiyor falan. Neyse ins bunda.bi sikinti yasamam da diger gun kucagma alip eve gelirimCanım benim gittiğim hastanede ameliyatın ertesi gin taburcu ediyorlarmış çok mu erken sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?