2018 mart-nisan anneleri

Benim de yarın kontrolüm var canım umarım bebişlerimiz iyidirler. Aynen doğuma da az kaldı hemen iyileşiriz umarım canım

Günaydın canm benimde iki haftadır ellerim ayaklarım sis hele ayaklarım dolma gibi oldu ellerimi artık tam kapatip skamiyorum gücü kalmadı doktor magnezyum verdi
Ben magnezyum içiyorum ama o şişliği aile hekimi görünce benden idrar yolu enf falan için idrar tetkiki istedi zaten çıktı enfeksion o kadar ilaç içmedim adı antibiyotik içiyorum malesef. Ama acıyor yani açıp kaparken falan ellerim.

Benim öyle doktor carpal sendromu dedi. Gebelerde görülüyor, özellikle sabahları şiş oluyorum ve ellerimi sıkamıyorum yani yumruk yapamıyorum. Ayak altlarım acıyor bazen ilk basınca.
Aynen. Bi zararı var miymiş? Ne yapmak gerekiyormus sorabildin mi

Kızlar ben gene hasta oluyorum yaaa çok mutsuzum. Kışın 1 kere hasta olurdum bu 3 olacak. Gerçi şu şartlarda olmamam mucizeydi. Kolsuzla yatıyorum çünkü çok terliyorum cam devamlı açık oluyordu. Geçen gun canım dondurma istedi yedim. Şimdi tabi hastalık belirtileri var c vitamini alıyorum hergün başka napsam acaba

Doğum günün kutlu olsun güzel Anne,Eşinle,Kızınla, huzurlu uzun yaşların olsun.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Arabanı.Dilerim o yavrucagıda Allahım ailesine bağışlasın acil şifalar dilerim.

Cnmm doğum günün kutlu olsun cokkk guzwl bi sene geçirirsin umarım güzel cekirdek ailenle

Tubacim dogum gunun kutlu olsun.. yeni yasin mutluluk huzur ve ailenle guzel senelere vesile olsun:)

T tuba-kumsal doğum günün kutlu olsun canm bebisin eşin ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere

T tuba-kumsal canım bebişinle eşinle mutlu mutlu senelere inş

Çok teşekküt ederim kıxlar iyi dilekleriniz için.hepimiz için cook güxel bir yıl olsun bebişler oluncada onların kakaları mamaları vs muabbetleri yapatız artık

Tamam canım iki gün kalınır diyor çoğu da ben hastaneye sordum ertesi gün taburcu ediyoruz dediler evde daha rahat olur bence de..inş çabuk iyileşiriz

Ah kuzum kıyamam ne anlayışsız kadınmış o öyle ya allah yardımcın olsun keşke sende istemeseysin gelmesini bebek sevmeye geliyorlar sanırım sadece. Sen iyi olmana bak cnm hata gerekirse söyle halim yok sofrayı kurar mısın de ne diye gelmişse tatil yapıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…