- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.621
Aaaaa evet :) tamam biz birbirimizi takip edelim. Cumartesi doktor kontrolüm var, nst ye bağlayacak bakalım ne diyecek sana yazarım :)Egem seninde sat 12 temmuz dimi.. bakalim once hangimiz dogurucaz:dd
Sağol canım dün gece çok kötüydüm terledim sürekli benim bağdemcik var canım boğazım ağrımasında başka bişey istemm çok oluyorum iştah kalmıyor su bile içemiyorum zor zoruna kızım için içmeye çalışıyorum bugünde geçmzse gidecem yarında konyorlüm var inş iydir kuzumBen ıhlamur yaptım bal limon kattım hiç iyi gelemdi en iyisi tavuklu sarımsaklı şehriye çorbası onuda yapcak halin varmı desen nerdeee komşumdan rica edeyim bakim yaprsa o iyi gelmişti bana allahım yardımcımz olsunda biran önce iyi olalım doğumada az kaldı 3 hafta var sayılır
Ben magnezyum içiyorum ama o şişliği aile hekimi görünce benden idrar yolu enf falan için idrar tetkiki istedi zaten çıktı enfeksion o kadar ilaç içmedim adı antibiyotik içiyorum malesef. Ama acıyor yani açıp kaparken falan ellerim.Günaydın canm benimde iki haftadır ellerim ayaklarım sis hele ayaklarım dolma gibi oldu ellerimi artık tam kapatip skamiyorum gücü kalmadı doktor magnezyum verdi
Aynen. Bi zararı var miymiş? Ne yapmak gerekiyormus sorabildin miBenim öyle doktor carpal sendromu dedi. Gebelerde görülüyor, özellikle sabahları şiş oluyorum ve ellerimi sıkamıyorum yani yumruk yapamıyorum. Ayak altlarım acıyor bazen ilk basınca.
Doğumdan sonra geçiyormuş. Çok nadir geçmeyen vakalar varmış. O zaman da başka bölüme gideriz tedavi için. Ama genelde oluyormuş gebelerde çok önemsemedi yani :)Aynen. Bi zararı var miymiş? Ne yapmak gerekiyormus sorabildin mi
Doğum günün kutlu olsun güzel Anne,Eşinle,Kızınla, huzurlu uzun yaşların olsun.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Arabanı.Dilerim o yavrucagıda Allahım ailesine bağışlasın acil şifalar dilerim.Kızlar günaydın bugün doğum günüminşallah güzel bir yaş güzel bir yıl olur tüm sevdiklerimle beraber.Dün eşim hediye araba alacaktı otomatik olsun zorlanıyosun manuelde diye ama ewren almayalım diye herşeyi yaptı resmen.satıcı bi arkadası karstan bize geliyorken aracı satış için yolda 13 yaşında bi çocuga carpmıslar çocuğun hayatı tehlikesi varmıs.akşam geldiler bize ama kimsede moral yok nasıl bi ugursuzluksa inşallah cocuk iyileşir o vicdan azabı cok kötü.nitekim aracı bırakıp gittiler umarım banada ugursuz gelmez bi tedirgin oldum bide cocuk hayatını kaybederse baktıkca hatırlarım ve kullanamam
Sağlıkla gelsin miniğin,Hayırlı ağrısız doğumlar dilerim.Benim Bebegim 26sinda sezaryenle doğacak inşallah. Benim için son 11gün
Hayırlısı olsun,Minik sağlıkla gelsin,Güzel hayırlı Doğumun olsun inşallah.benimde 26 sına sezeryan günü verdi.
Cnmm doğum günün kutlu olsun cokkk guzwl bi sene geçirirsin umarım güzel cekirdek ailenle
Tubacim dogum gunun kutlu olsun.. yeni yasin mutluluk huzur ve ailenle guzel senelere vesile olsun:)
Buda aynısı işte sakarlık da var yani. Anasına sorsan kıymetli oğlunu on numaradır. Akşamdan beri sinirimden açıp ne biçim çocuk yetiştirmişsin diyesim var ama sabrediyorum.
Kötü olan insanlar :) doğum psikolojisi de var evet ama çevremdekiler bu ara sinir ediyor beni.
Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle.
Kaza olayı kötü olmuş üzüldüm. Bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar var.
Hayrolsun sonumuz
Geç değil bence planlı için verdiği gün gelişimi de güzel diyorsun. Geç diye bir şey yok bana göre 40. Haftada da planlı sezaryen olsa ben geliyorum demeden alınmasına karşıyım sadece ben. Doktorun biraz acil duruma gelmeme konusunda bencilmiş ona gıcık oldum ben.
Arada süpürge tutuyor benimki süpürgeyle kavga ediyor ama yahu ben bu halimden önce her gün ya da gün aşırı yapıyordum. Kıymet bilmez yaratık bunlar.
T tuba-kumsal doğum günün kutlu olsun canm bebisin eşin ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu senelere
Sen beceriksiz olsaydın kaynanan ne laf ederdi ama :) kendi kızlarına gelince herşey normal olabilir ama geline gelince bir kaşık su okyanus olur :) belki senin ki böyle değildir. Benim ki Allah’tan üniversite den sonra Başkan şehirde 10 yıl yalnız yaşamış. Her akşam değişik yemeği mi yapar evi temizler ki hamile olmadan önce de yapardı Allah razı olsun. Kaynanamda bir kıskanır bir kıskanır :) gerçi şuan görüşmüyorum çok şükür
Çok teşekküt ederim kıxlar iyi dilekleriniz için.hepimiz için cook güxel bir yıl olsun bebişler oluncada onların kakaları mamaları vs muabbetleri yapatız artıkDoğum günün kutlu olsun güzel Anne,Eşinle,Kızınla, huzurlu uzun yaşların olsun.Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Arabanı.Dilerim o yavrucagıda Allahım ailesine bağışlasın acil şifalar dilerim.
Tamam canım iki gün kalınır diyor çoğu da ben hastaneye sordum ertesi gün taburcu ediyoruz dediler evde daha rahat olur bence de..inş çabuk iyileşirizYanlış yazmisim cnm ameliyatin ertesi gunu taburcu ediyorlar evet. Annede bebekte sikinti yoksa bence erken degil. Gercekten ev daha rahat inanki. Lohusa halimle 5 gun kaldim zorlandim adam akilli dus alamiosun insan pis hissedio sonucta hastane ortami.... duzgun yemek cikmiyor falan. Neyse ins bunda.bi sikinti yasamam da diger gun kucagma alip eve gelirim
Sezaryen evet canım bir gün kalınıyormuş benim hastanedeSezeryan olunca mı? Sezeryanda 2 gün kalınıyor bir çok hastanede böyle hatta
Babam idrar tahlili ile idrar kültürü istedi bakalım enfeksiyon dan mı diye baktık çok şükür yoktu. Carpal sendromu diye bak aynı bizim şikayetler.Aynen. Bi zararı var miymiş? Ne yapmak gerekiyormus sorabildin mi
Bana yazacaktım babam olmuşBabam idrar tahlili ile idrar kültürü istedi bakalım enfeksiyon dan mı diye baktık çok şükür yoktu. Carpal sendromu diye bak aynı bizim şikayetler.
Sen daha önce uğraştın mı bu işler işe maşallah elinden geliyor hamarat hatunsun :) çok beğendim Emin’im tadıda güzeldir :)Eki Görüntüle 2124095 Eki Görüntüle 2124095 Kızlar hastane odası için daha önce yaptığım şeker hamuru kurabiyeleri n yanına bunları da yaptım sizce nasıl olmusEki Görüntüle 2124095 Eki Görüntüle 2124096
Ah kuzum kıyamam ne anlayışsız kadınmış o öyle ya allah yardımcın olsun keşke sende istemeseysin gelmesini bebek sevmeye geliyorlar sanırım sadece. Sen iyi olmana bak cnm hata gerekirse söyle halim yok sofrayı kurar mısın de ne diye gelmişse tatil yapıyor sanırımSağol canım inş geçer çok kötü bu boğaz ağrısı hele benmki portakal dün iki kere yedim bugünde yeim kivi hiç yemedim deneyim canım aynen canım ya yardıma diye geliyolar köstek oluyolar bak bnrm halim yok oturdum kaldım oda oturuyor insan der en azından ocağı yak ben hazırlayım diye annem olsa böylemi yapardı ah ah anamız başka işte rabbim şifa versin bize biran önce iyi olalım yetrki yoksa bunlardan hayır yok yani seninkide tam yüzsüzmüş herşeyi çeken sensin bir desetği olamamış birde köstekliğe gelcek isteme bencede eşine söyle o halimz yetmzmiş gbi bide onların nazını niyazını çekiyoz allahım yar ve yardımcımz olsun kalkayımda iyi kötü kahvlatı hazırlayım brn ona o bana bakıyorşaka gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?