2018 mart-nisan anneleri

Halılar koltuklar yıkanacak canm bebişin kolonyalarından bir kaç tanesine malzeme yetmedi onları bitirmem lazım oyy anam valla içim darlandı yine neyseki bugun gidebilcem evime sen ne yaptın araba tamir edildi mi

Yani persembe benimle full ilgilenecek tmm ama chmada ihtiyacım olacak diyosun en korktugum o gaz kısmı zaten dikişlerle ne acı oluyordur inşallah agrım cok olmaz hemen kalkıp yürümeyi düşünüyorum. Yerim onu ya daha minicikken oraya girmeleri beni mahvediyor allah hepsine sağlık versin hepsi vaktinde gelsin inşallah

Evet işte cocuk geliyorum dediğinde de doktorum gelemiyorum diyebilir o sıkıntı :) diğer doktorlar böyle değil bir benimki gelmiyor gece doguma veya acil durumlarda onu anlayamadım nedenini ya da hastane nasıl müsade ediyor gerçi hastası aşırı çok hastane bir şey diyemiyordur

Ayy benimki de ayni, bide bisey yapamadık yardım edemedik kusura bakma diyor. Ee yap biseyler hala vaktin var engel olan mi var.. diyemiyorsun iste, şöyle yırtık bir tip olmayı çok isterdim.
Bende saygısız olmayı cidden bazı durumlarda cok isterdim kusura bakma yardım edemedik dediğinde gerek kalmadı annemler sagolsun yardım etti hallettik herşeyi dedim sadece ama ona ragmen gelcez kalcaz demesi beni iyice cileden cıkardı zaten son geldiklerinde kavga dövüş geri dönmüşlerdi hala ne yüzle gelmek istiyorlar anlamıyorum ben. He bir de annemle konusmuslar annemin dogumdan sonra bende kalacagını benimde bir süre annemde kalacagımı bildikleri halde gelicez diyorlar hep onların istedikleri olacak cünkü :)

Gel benim hstanede dr umda doğur :)

KIZLAAAAAR ACİİL!!
KARNIMDA VE VAJİNADA ELEKTRİK ÇARPMASI GİBİ HİS VAR DOĞURUYOR MUYUM ACABA

Şimdi nasılsın canım devam ediyor mu? Hiç öyle belirti duymadım ama belli olmaz
Ay ilk kez olunca korktum birde benim kız bugün baya tepindi çıkmaya çalışır gibi aşağılara vurdu falan acaba mı dedim öyle olunca :) gerçi ne kaldı ki 2,5 haftam max geliyorum da diyebilir ama biraz daha durur inş bi kaç hazırlığım daha var az beklesin

Senin her an gelebilir canım çok heyecanlı

Halılar koltuklar yıkanacak canm bebişin kolonyalarından bir kaç tanesine malzeme yetmedi onları bitirmem lazım oyy anam valla içim darlandı yine neyseki bugun gidebilcem evime sen ne yaptın araba tamir edildi mi
Canm valla bn agrilarla mücadele ediyorum desem yeridir gündüz ayrı akşam ayrı ağrısı kasilmasi bitmiyor yarın doktor kontrolu var yarına kadar dayanabilirsem tabi ağrım var bu ağrılar yetmezmiş gbi mide agrısı yaşıyorum kaç gündür .canm valla bnmde sözde bütün isim bitti halılar da dün geldi bi temizlik yapıp sermesi kaldı. Araba da henüz yapılmadı hafta sonu gidip alcaz galiba

KIZLAAAAAR ACİİL!!
KARNIMDA VE VAJİNADA ELEKTRİK ÇARPMASI GİBİ HİS VAR DOĞURUYOR MUYUM ACABA
Canm aynı şey i mi yaşadık bilmiyom ama dün Kasılmam olduğu sırada karnıma söyle küçük bi şekilde elimle vurdum ve aynı şeyi hissettim ne oluyo dedim kendi kendime

Biz bugün 34 haftalık olduk, miğde bulantımız hep var,ama en başındaki aşırı halsizlik nasıl varsa hala oda devam ediyor,Haftaya 2 doktorumuzada kontrollerimiz var,Gece uykumuz pek Yok gündüz kendimi kaldıramıyorum,hafta sonu ve bu hafta annemle hep dışarı çıktım minik hanımın hastane süslemeleri için tüm dağıtılacakları hediyelikleri süsleri,sunum tepsileri,jardinyeri hazır,yeniden hastane için şerbetlik ve bardakta süsledik.Sadece son hafta çikolatalarını alıcam,lohusa şerbetini yapıcak ananesi.Bide balonları şişittirilecek mağazaya helyum gazı ile,Hastane odamız gümüş ve pembe süslenecek,1 bavul ,1 çanta bide 3kolimiz var,Yoruluyorum hatta bazen çok zorlanıyorum dışarıda ama miniğim için hepsi ona değer diyorum kuzuma.34.haftada bizi paketlere boğdu yine ailem yeni gelen hediyelerimizde bunlar ananesi bu süslü babynest yatağımızı teyzemiz ilk altın bileziğimizi almış.Beni çok duygulandırdılar zor bir süreçti hamileliğim ama Ailem Eşim en güzel nasıl geçiririm nasıl rahat ettiririz diye ellerinden gelenin en fazlasını yaptılar ve bana çektiğim zorlukları en aza indirdiler.Rabbime şükürler olsun hepimize sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…