- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.641
Halılar koltuklar yıkanacak canm bebişin kolonyalarından bir kaç tanesine malzeme yetmedi onları bitirmem lazım oyy anam valla içim darlandı yine neyseki bugun gidebilcem evime sen ne yaptın araba tamir edildi miBnm Hamileliğimde gordugüm bütün rüyalar emzirmeyle alakaliydi cnm ya :)valla soğukkanlı olmamız lazım nasıl olcak bilmiyorm.sıkma canını son rahat Günlerimiz annecinde keyfine bak valla is guc hallolur bi şekilde cnm
Yani persembe benimle full ilgilenecek tmm ama chmada ihtiyacım olacak diyosun en korktugum o gaz kısmı zaten dikişlerle ne acı oluyordur inşallah agrım cok olmaz hemen kalkıp yürümeyi düşünüyorum. Yerim onu ya daha minicikken oraya girmeleri beni mahvediyor allah hepsine sağlık versin hepsi vaktinde gelsin inşallahO gun bi de ertesi gun sürekli hani gaz kalmismi diye kontrol ediolar. Eger o gazi atmissan bebekte de sikinti yoksa diger gun sabaahina taburcu ediyorlar.
Yqni ameliyat sonrası yapcagn en onemli sey bol bol yuruyup o gazi atabilmek :)))
Ha brnim kisim kuvoze girdi benim onu orda birakip taburcu olmaya gonlum razi grlmedi. Bende 5 gun hastanede kalmistim.
Evet işte cocuk geliyorum dediğinde de doktorum gelemiyorum diyebilir o sıkıntı :) diğer doktorlar böyle değil bir benimki gelmiyor gece doguma veya acil durumlarda onu anlayamadım nedenini ya da hastane nasıl müsade ediyor gerçi hastası aşırı çok hastane bir şey diyemiyordurBuda aynısı işte sakarlık da var yani. Anasına sorsan kıymetli oğlunu on numaradır. Akşamdan beri sinirimden açıp ne biçim çocuk yetiştirmişsin diyesim var ama sabrediyorum.
Kötü olan insanlar :) doğum psikolojisi de var evet ama çevremdekiler bu ara sinir ediyor beni.
Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle.
Kaza olayı kötü olmuş üzüldüm. Bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar var.
Hayrolsun sonumuz
Geç değil bence planlı için verdiği gün gelişimi de güzel diyorsun. Geç diye bir şey yok bana göre 40. Haftada da planlı sezaryen olsa ben geliyorum demeden alınmasına karşıyım sadece ben. Doktorun biraz acil duruma gelmeme konusunda bencilmiş ona gıcık oldum ben.
Arada süpürge tutuyor benimki süpürgeyle kavga ediyor ama yahu ben bu halimden önce her gün ya da gün aşırı yapıyordum. Kıymet bilmez yaratık bunlar.
Bende saygısız olmayı cidden bazı durumlarda cok isterdim kusura bakma yardım edemedik dediğinde gerek kalmadı annemler sagolsun yardım etti hallettik herşeyi dedim sadece ama ona ragmen gelcez kalcaz demesi beni iyice cileden cıkardı zaten son geldiklerinde kavga dövüş geri dönmüşlerdi hala ne yüzle gelmek istiyorlar anlamıyorum ben. He bir de annemle konusmuslar annemin dogumdan sonra bende kalacagını benimde bir süre annemde kalacagımı bildikleri halde gelicez diyorlar hep onların istedikleri olacak cünkü :)Ayy benimki de ayni, bide bisey yapamadık yardım edemedik kusura bakma diyor. Ee yap biseyler hala vaktin var engel olan mi var.. diyemiyorsun iste, şöyle yırtık bir tip olmayı çok isterdim.
Gel benim hstanede dr umda doğur :)Evet işte cocuk geliyorum dediğinde de doktorum gelemiyorum diyebilir o sıkıntı :) diğer doktorlar böyle değil bir benimki gelmiyor gece doguma veya acil durumlarda onu anlayamadım nedenini ya da hastane nasıl müsade ediyor gerçi hastası aşırı çok hastane bir şey diyemiyordur
Hepimizin inşallah canım sağlıkla dünyaya getirelim. Sıkıntısız uslu bebislerimiz olsunHayırlısı olsun,Minik sağlıkla gelsin,Güzel hayırlı Doğumun olsun inşallah.
KIZLAAAAAR ACİİL!!
KARNIMDA VE VAJİNADA ELEKTRİK ÇARPMASI GİBİ HİS VAR DOĞURUYOR MUYUM ACABA
Şimdi nasılsın canım devam ediyor mu? Hiç öyle belirti duymadım ama belli olmazKIZLAAAAAR ACİİL!!
Yok canım ara ara elektrik çarpması gibi oldu ama yürüyordum şimdi oturdum daha iyiyim şuan yokAllahım bilmiyorum ki hiç dogurmadim daha önce o sancı bir dk sürecek sonra örneğin onuncu dk da tekrar aynı girmesi lazım veya beş dk da bir dk
Ay ilk kez olunca korktum birde benim kız bugün baya tepindi çıkmaya çalışır gibi aşağılara vurdu falan acaba mı dedim öyle olunca :) gerçi ne kaldı ki 2,5 haftam max geliyorum da diyebilir ama biraz daha durur inş bi kaç hazırlığım daha var az beklesinŞimdi nasılsın canım devam ediyor mu? Hiç öyle belirti duymadım ama belli olmaz
Senin her an gelebilir canım çok heyecanlıAy ilk kez olunca korktum birde benim kız bugün baya tepindi çıkmaya çalışır gibi aşağılara vurdu falan acaba mı dedim öyle olunca :) gerçi ne kaldı ki 2,5 haftam max geliyorum da diyebilir ama biraz daha durur inş bi kaç hazırlığım daha var az beklesin
Valla yok cnm ilk yapıyorum böyle hazirliklsrSen daha önce uğraştın mı bu işler işe maşallah elinden geliyor hamarat hatunsun :) çok beğendim Emin’im tadıda güzeldir :)
Canm valla bn agrilarla mücadele ediyorum desem yeridir gündüz ayrı akşam ayrı ağrısı kasilmasi bitmiyor yarın doktor kontrolu var yarına kadar dayanabilirsem tabi ağrım var bu ağrılar yetmezmiş gbi mide agrısı yaşıyorum kaç gündür .canm valla bnmde sözde bütün isim bitti halılar da dün geldi bi temizlik yapıp sermesi kaldı. Araba da henüz yapılmadı hafta sonu gidip alcaz galibaHalılar koltuklar yıkanacak canm bebişin kolonyalarından bir kaç tanesine malzeme yetmedi onları bitirmem lazım oyy anam valla içim darlandı yine neyseki bugun gidebilcem evime sen ne yaptın araba tamir edildi mi
Çok güzel Canım ellerine sağlık,Huzurla dağıtın en tatlı gününde inşallah.Eki Görüntüle 2124095 Eki Görüntüle 2124095 Kızlar hastane odası için daha önce yaptığım şeker hamuru kurabiyeleri n yanına bunları da yaptım sizce nasıl olmusEki Görüntüle 2124095 Eki Görüntüle 2124096
Canm aynı şey i mi yaşadık bilmiyom ama dün Kasılmam olduğu sırada karnıma söyle küçük bi şekilde elimle vurdum ve aynı şeyi hissettim ne oluyo dedim kendi kendimeKIZLAAAAAR ACİİL!!
Saol canm benimÇok güzel Canım ellerine sağlık,Huzurla dağıtın en tatlı gününde inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?