- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.661
Bağların sinirlerin bence gerildi yürürken. Benzer şekilde oluyor ama sen onu elektrik çarpmasına benzetiyorsundur sanırım canım. Böyle içerden anı yukardan aşağı doğru bi acı hissediyorsun di mi sanki sinirin çekiliyormuş gibiYok canım ara ara elektrik çarpması gibi oldu ama yürüyordum şimdi oturdum daha iyiyim şuan yok
ben bugun gidicektim ama gidemedim canım bi hafta icinde yaptirmam lazim en temizi agda ama bi cesaret ha gayret:)Kızlar doğum öncesi tüy olayını nasi yapmayı düşünüyorsunuz? Şu zamana kadar ağda yaptırdım ama şimdi o bölgeye yaptırmaya cekiniyorum siz ne dusunuyorsunuz
Bebek bileziği mi canın o? Benim de annem künye yaptıracak kızıma :) çok şirin puseti yaEki Görüntüle 2124127 Eki Görüntüle 2124128 Biz bugün 34 haftalık olduk, miğde bulantımız hep var,ama en başındaki aşırı halsizlik nasıl varsa hala oda devam ediyor,Haftaya 2 doktorumuzada kontrollerimiz var,Gece uykumuz pek Yok gündüz kendimi kaldıramıyorum,hafta sonu ve bu hafta annemle hep dışarı çıktım minik hanımın hastane süslemeleri için tüm dağıtılacakları hediyelikleri süsleri,sunum tepsileri,jardinyeri hazır,yeniden hastane için şerbetlik ve bardakta süsledik.Sadece son hafta çikolatalarını alıcam,lohusa şerbetini yapıcak ananesi.Bide balonları şişittirilecek mağazaya helyum gazı ile,Hastane odamız gümüş ve pembe süslenecek,1 bavul ,1 çanta bide 3kolimiz var,Yoruluyorum hatta bazen çok zorlanıyorum dışarıda ama miniğim için hepsi ona değer diyorum kuzuma.34.haftada bizi paketlere boğdu yine ailem yeni gelen hediyelerimizde bunlar ananesi bu süslü babynest yatağımızı teyzemiz ilk altın bileziğimizi almış.Beni çok duygulandırdılar zor bir süreçti hamileliğim ama Ailem Eşim en güzel nasıl geçiririm nasıl rahat ettiririz diye ellerinden gelenin en fazlasını yaptılar ve bana çektiğim zorlukları en aza indirdiler.Rabbime şükürler olsun hepimize sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin yavrularımızı.
Kızlar doğum öncesi tüy olayını nasi yapmayı düşünüyorsunuz? Şu zamana kadar ağda yaptırdım ama şimdi o bölgeye yaptırmaya cekiniyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ilk kalkış zor oluyor acik soylemek gerekirse. Ama sonrasi rahat cnm yurudukce aciliyorsun acin diniyor. Hareket olunca gaz da atilir insss.Yani persembe benimle full ilgilenecek tmm ama chmada ihtiyacım olacak diyosun en korktugum o gaz kısmı zaten dikişlerle ne acı oluyordur inşallah agrım cok olmaz hemen kalkıp yürümeyi düşünüyorum. Yerim onu ya daha minicikken oraya girmeleri beni mahvediyor allah hepsine sağlık versin hepsi vaktinde gelsin inşallah
Canim masallah herseyin cok guzel beendim. Ins sag salim kucagna alirsin.Eki Görüntüle 2124127 Eki Görüntüle 2124128 Biz bugün 34 haftalık olduk, miğde bulantımız hep var,ama en başındaki aşırı halsizlik nasıl varsa hala oda devam ediyor,Haftaya 2 doktorumuzada kontrollerimiz var,Gece uykumuz pek Yok gündüz kendimi kaldıramıyorum,hafta sonu ve bu hafta annemle hep dışarı çıktım minik hanımın hastane süslemeleri için tüm dağıtılacakları hediyelikleri süsleri,sunum tepsileri,jardinyeri hazır,yeniden hastane için şerbetlik ve bardakta süsledik.Sadece son hafta çikolatalarını alıcam,lohusa şerbetini yapıcak ananesi.Bide balonları şişittirilecek mağazaya helyum gazı ile,Hastane odamız gümüş ve pembe süslenecek,1 bavul ,1 çanta bide 3kolimiz var,Yoruluyorum hatta bazen çok zorlanıyorum dışarıda ama miniğim için hepsi ona değer diyorum kuzuma.34.haftada bizi paketlere boğdu yine ailem yeni gelen hediyelerimizde bunlar ananesi bu süslü babynest yatağımızı teyzemiz ilk altın bileziğimizi almış.Beni çok duygulandırdılar zor bir süreçti hamileliğim ama Ailem Eşim en güzel nasıl geçiririm nasıl rahat ettiririz diye ellerinden gelenin en fazlasını yaptılar ve bana çektiğim zorlukları en aza indirdiler.Rabbime şükürler olsun hepimize sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin yavrularımızı.
Evet canım bebek bileziği kızıma teyzesi almış .Sagol Canım o kollarını yiycez onların.Bebek bileziği mi canın o? Benim de annem künye yaptıracak kızıma :) çok şirin puseti ya
Oy maşallah annesi bebeğine,Herşeyin yolunda olmasına sevindim,Hayırlısı ile sağlıkla vaktinde gelsin minikler.37+0 kilomuz 3165 boyumuz 50cmçok şükür geçen hafta sancimiz cıktı (kendimi yormuştum) bu hafta hep dinlendim nst de şancımızda cikmadi mutluyuz:)
Sağol canım,amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza,Uyarı için sağol canım haklısın kendimiz normal şişiririz .Ilk kalkış zor oluyor acik soylemek gerekirse. Ama sonrasi rahat cnm yurudukce aciliyorsun acin diniyor. Hareket olunca gaz da atilir insss.
Kuvoz cok farkli ya bnm kiz 2700du diger kuvozdeki bebekler arasinda resmen obez gibi gorunuyordu :)) resmen parmak bebekler oluyor
Canim masallah herseyin cok guzel beendim. Ins sag salim kucagna alirsin.
Ama bi uyarida bulunmadan gecemicem. O balonlari sisirtecegim helyum gazi sen farketmeden bi kenar koseden sizarsa cok zararli.... hele ki bebek olan ortamda onun soluyacagi havaya....
Canım hep ağdaya gidiyordum ama benim çok zor geçtiği için hamilelik bayanlar için olan jiletle aldım.Haftaya gidicem mecbur artık agdaya kaçış Yok çünkü kocaman karnımdan hiç göremiyorum hemde en rahat temizlik.Hemde hazır ve temiz olurum az kaldı.Kızlar doğum öncesi tüy olayını nasi yapmayı düşünüyorsunuz? Şu zamana kadar ağda yaptırdım ama şimdi o bölgeye yaptırmaya cekiniyorum siz ne dusunuyorsunuz
Ilk doğumum da sezaryen, kan sulandırıcı kullaniyorumGözün aydın cnm Allah saglıcakla acısız kucagına almayı nasip etsin. Sezaryen sebebi neydi
Ben yürürken minik iğne sağlanmalı gibi elektriklenmeler oldu dr uma sordum rahmi geren bağlardan olur normal çok olursa haberleşelim ddiCanm aynı şey i mi yaşadık bilmiyom ama dün Kasılmam olduğu sırada karnıma söyle küçük bi şekilde elimle vurdum ve aynı şeyi hissettim ne oluyo dedim kendi kendime
Maşallah bebişine annesi. Yarında benim kontrolüm var bakayım bebişimin kilosu seninki ile nasıl37+0 kilomuz 3165 boyumuz 50cmçok şükür geçen hafta sancimiz cıktı (kendimi yormuştum) bu hafta hep dinlendim nst de şancımızda cikmadi mutluyuz:)
Bağların sinirlerin bence gerildi yürürken. Benzer şekilde oluyor ama sen onu elektrik çarpmasına benzetiyorsundur sanırım canım. Böyle içerden anı yukardan aşağı doğru bi acı hissediyorsun di mi sanki sinirin çekiliyormuş gibi
Çokk guzel cnm güzel günlerde kullansinEki Görüntüle 2124127 Eki Görüntüle 2124128 Biz bugün 34 haftalık olduk, miğde bulantımız hep var,ama en başındaki aşırı halsizlik nasıl varsa hala oda devam ediyor,Haftaya 2 doktorumuzada kontrollerimiz var,Gece uykumuz pek Yok gündüz kendimi kaldıramıyorum,hafta sonu ve bu hafta annemle hep dışarı çıktım minik hanımın hastane süslemeleri için tüm dağıtılacakları hediyelikleri süsleri,sunum tepsileri,jardinyeri hazır,yeniden hastane için şerbetlik ve bardakta süsledik.Sadece son hafta çikolatalarını alıcam,lohusa şerbetini yapıcak ananesi.Bide balonları şişittirilecek mağazaya helyum gazı ile,Hastane odamız gümüş ve pembe süslenecek,1 bavul ,1 çanta bide 3kolimiz var,Yoruluyorum hatta bazen çok zorlanıyorum dışarıda ama miniğim için hepsi ona değer diyorum kuzuma.34.haftada bizi paketlere boğdu yine ailem yeni gelen hediyelerimizde bunlar ananesi bu süslü babynest yatağımızı teyzemiz ilk altın bileziğimizi almış.Beni çok duygulandırdılar zor bir süreçti hamileliğim ama Ailem Eşim en güzel nasıl geçiririm nasıl rahat ettiririz diye ellerinden gelenin en fazlasını yaptılar ve bana çektiğim zorlukları en aza indirdiler.Rabbime şükürler olsun hepimize sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin yavrularımızı.
Amin Canım Sağolasın,Yorma kendini artık dinlen.Çokk guzel cnm güzel günlerde kullansin
Canım seninde sürekli agrın var Allah yardımcın olsun çok yormamaya çalış kendini,Kaçıncı haftadasın.Ben yürürken minik iğne sağlanmalı gibi elektriklenmeler oldu dr uma sordum rahmi geren bağlardan olur normal çok olursa haberleşelim ddi
Canım seninde sürekli agrın var Allah yardımcın olsun çok yormamaya çalış kendini,Kaçıncı haftadasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?