2018 mart-nisan anneleri

Yok canım ara ara elektrik çarpması gibi oldu ama yürüyordum şimdi oturdum daha iyiyim şuan yok
Bağların sinirlerin bence gerildi yürürken. Benzer şekilde oluyor ama sen onu elektrik çarpmasına benzetiyorsundur sanırım canım. Böyle içerden anı yukardan aşağı doğru bi acı hissediyorsun di mi sanki sinirin çekiliyormuş gibi

Kızlar doğum öncesi tüy olayını nasi yapmayı düşünüyorsunuz? Şu zamana kadar ağda yaptırdım ama şimdi o bölgeye yaptırmaya cekiniyorum siz ne dusunuyorsunuz

Bebek bileziği mi canın o? Benim de annem künye yaptıracak kızıma :) çok şirin puseti ya

Kızlar doğum öncesi tüy olayını nasi yapmayı düşünüyorsunuz? Şu zamana kadar ağda yaptırdım ama şimdi o bölgeye yaptırmaya cekiniyorum siz ne dusunuyorsunuz

Ayna ile ağda yapıyorum yapabildiğim kadar ... zor oluyo ama oluyo :) son düzlüğe girdik her an her şey olabilir temiz olmakta fayda var :)

Ilk kalkış zor oluyor acik soylemek gerekirse. Ama sonrasi rahat cnm yurudukce aciliyorsun acin diniyor. Hareket olunca gaz da atilir insss.

Kuvoz cok farkli ya bnm kiz 2700du diger kuvozdeki bebekler arasinda resmen obez gibi gorunuyordu :)) resmen parmak bebekler oluyor
Canim masallah herseyin cok guzel beendim. Ins sag salim kucagna alirsin.
Ama bi uyarida bulunmadan gecemicem. O balonlari sisirtecegim helyum gazi sen farketmeden bi kenar koseden sizarsa cok zararli.... hele ki bebek olan ortamda onun soluyacagi havaya....

Sağol canım,amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza,Uyarı için sağol canım haklısın kendimiz normal şişiririz .

Canım hep ağdaya gidiyordum ama benim çok zor geçtiği için hamilelik bayanlar için olan jiletle aldım.Haftaya gidicem mecbur artık agdaya kaçış Yok çünkü kocaman karnımdan hiç göremiyorum hemde en rahat temizlik.Hemde hazır ve temiz olurum az kaldı.

Canm aynı şey i mi yaşadık bilmiyom ama dün Kasılmam olduğu sırada karnıma söyle küçük bi şekilde elimle vurdum ve aynı şeyi hissettim ne oluyo dedim kendi kendime
Ben yürürken minik iğne sağlanmalı gibi elektriklenmeler oldu dr uma sordum rahmi geren bağlardan olur normal çok olursa haberleşelim ddi

Karnımın toparlak yerlerinde elektriklenme iğne batması gibi bir şeyler cilt üzerinde hissi verdi ama şimdi geçti azaldı baya

Çokk guzel cnm güzel günlerde kullansin

Canım seninde sürekli agrın var Allah yardımcın olsun çok yormamaya çalış kendini,Kaçıncı haftadasın.

Benim fındık kadarkenden beri ağrım var kasılmam çoook zor geçti baya amin inş yardımcımız olsun hepimizin. Dualarınızı bekliyorum. Az kaldı benim de 37+2 yiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…