- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.681
Masallah cnm tam kac haftaliksin bebis ilerdenmi gidio hafta olarakKızlarrrr iyi akşamlardoktora gittim bugün çok şükür iyiyiz. Çatı muayenesi olduk gayet iyi dedi doktor normal Doğuma da müsaitmişiz çok şükür bebişimiz 3200 hayırlısı olur inşallah
Canım benimde bi kaç gündür vardı göbeğimin altıda ayrıca ağrıyordu gece ağrıdan duramadım yatış yapıldı serum,parol biraz toparladım çıkmak istedim akşam 6 gibi anca eve gelebildim.doktor doğum diye alttan elle muayene etti resmen canımı aldı feci bi kanamam oldu.hala lekelenmem var.inşallah doğumu tetiklemez. Normal doğumdan korktum.mümkünse parolla geçecek birşeyse iç derim.perişan oldum hastanedeKızlar dün geceden beri aşırı bi karın ağrım var bide böyle vajinamin üstüne sanki sopayla vurulmusta ezilmiş gbi agriyo oturdugum yerden kalkamıyorum bacaklarm arazi agriyo karnimin ağrısı bitirdi beni ya((yarın sabah kontrolüm var korkuyorum ne diycek acaba doğum mu basliyo
Ay canım benim ya zor agrı ilk zamanlar kaşıklarımda hafif agrım vardı benim miyomum vardı o yüzden.Sonra geçti.Hayırlısı olsun canım Güzel Doğumlarım olsun inşallah minikleri alalım kucağımıza unutucaz bunları.Benim fındık kadarkenden beri ağrım var kasılmam çoook zor geçti baya amin inş yardımcımız olsun hepimizin. Dualarınızı bekliyorum. Az kaldı benim de 37+2 yiz
Canım benim maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim,Hayırlı güzel doğumların olsun Allah’ın izni ile Canım.Kızlarrrr iyi akşamlardoktora gittim bugün çok şükür iyiyiz. Çatı muayenesi olduk gayet iyi dedi doktor normal Doğuma da müsaitmişiz çok şükür bebişimiz 3200 hayırlısı olur inşallah
Aaa nasıl kanaman oldu cnm çatı muayenesi sırasında mi kanaman olduCanım benimde bi kaç gündür vardı göbeğimin altıda ayrıca ağrıyordu gece ağrıdan duramadım yatış yapıldı serum,parol biraz toparladım çıkmak istedim akşam 6 gibi anca eve gelebildim.doktor doğum diye alttan elle muayene etti resmen canımı aldı feci bi kanamam oldu.hala lekelenmem var.inşallah doğumu tetiklemez. Normal doğumdan korktum.mümkünse parolla geçecek birşeyse iç derim.perişan oldum hastanede
Geçmiş olsun canım,İnşallah kanaman geçer,kanama için ne diyor doktor.Canım benimde bi kaç gündür vardı göbeğimin altıda ayrıca ağrıyordu gece ağrıdan duramadım yatış yapıldı serum,parol biraz toparladım çıkmak istedim akşam 6 gibi anca eve gelebildim.doktor doğum diye alttan elle muayene etti resmen canımı aldı feci bi kanamam oldu.hala lekelenmem var.inşallah doğumu tetiklemez. Normal doğumdan korktum.mümkünse parolla geçecek birşeyse iç derim.perişan oldum hastanede
Cnm nasıl dinlenebilirm inan bilmiyorm evin genel temizliği bitti ama halılar yıkamada n gdi bi ev temizliği ve halilari serilmesi lazım güzel bi mutfak alışverişine çıkmam lazım daha bi dünya is var aslında. Yarın doktor muayenem var bakalım ne diyecek son günlerim artık ağrım da var böyle iyice agirlastim kalkmakta bile zorluk çekiyorum perşembe günü annemler gelecek teselli eden şey o şu an beniAmin Canım Sağolasın,Yorma kendini artık dinlen.
Cnm hareketlerini say günde 10 da n az hareket ediyosa doktora git bana öyle demişti son haftalar yer daraldı azalması nirmal ama dedigim gbi say bi senKızlar ya bebeğim bir süredir hareketsiz gibi..gün içinde de az hareket etmişti zaten tedirgin olmaya başladım..napsam acaba dışardan da baya rahatsız ettim ama hala tepki vermedi
Sanırım bu yapılan çatı muayenesiydi.evet çok şiddetliydi normalde karnımı agırlıktan havada tutamazdım öyle bir acıydıki sandım arkasından doğuracagım. Kıyafetimin arkası olduğu gibi kan kalktığım yattığım yer kan. Doktor bu sefer neren kanıyor diye bir daha soktu.rabbim cümlemize kolay doğum versin.Aaa nasıl kanaman oldu cnm çatı muayenesi sırasında mi kanaman oldu
Küçük kıpırdanmaları da sayacak mıyız? Ya da bi yere toplanınca o da dahil mi acaba? Off panik oluyo insan hemenCnm hareketlerini say günde 10 da n az hareket ediyosa doktora git bana öyle demişti son haftalar yer daraldı azalması nirmal ama dedigim gbi say bi sen
Ah canım benim ya haklısın işte ben üzülüyorum valla son haftanızdasınız artık,şu eşinin ailesi ne insafsız ya bir insan gelir yapamıyorsa bir kadın getirir temiz ev bir silinecek yani.Kusuruma bakma ben kızınca çok söyleniyorum.Ama artık karnı burnunda biri için çok zor iş yapmak ben yere eğilince İnan tutunarak doğruluyorum artık senle aramızda 4 hafta var yani.Güzel haberlerini bekliyoruz,Oy Anacığın gelsin zaten sana kıyamaZ Hayırlısıyla gelsinlerde hasret giderin.Cnm nasıl dinlenebilirm inan bilmiyorm evin genel temizliği bitti ama halılar yıkamada n gdi bi ev temizliği ve halilari serilmesi lazım güzel bi mutfak alışverişine çıkmam lazım daha bi dünya is var aslında. Yarın doktor muayenem var bakalım ne diyecek son günlerim artık ağrım da var böyle iyice agirlastim kalkmakta bile zorluk çekiyorum perşembe günü annemler gelecek teselli eden şey o şu an beni
Hiç birşey bulamadı canım ultrasonlada baktı muayeneden dolayı dedi geçiştirdi.Allah bilirde ben normal doğuramam sanırımGeçmiş olsun canım,İnşallah kanaman geçer,kanama için ne diyor doktor.
Bu haftalarda bebeğin hareketleri azalınca doktorunuza bildirin diyorlar,benim doktorumda sıkı tembihledi burda olmasam bile telefonla bildir dedi.Kızlar ya bebeğim bir süredir hareketsiz gibi..gün içinde de az hareket etmişti zaten tedirgin olmaya başladım..napsam acaba dışardan da baya rahatsız ettim ama hala tepki vermedi
Korkutmuş seni canım,kanaman dursun inşallah.Yat uzat ayaklarını dinlen sakın ağır birşey yapma son günler artık.Hiç birşey bulamadı canım ultrasonlada baktı muayeneden dolayı dedi geçiştirdi.Allah bilirde ben normal doğuramam sanırım
Yarından sonra gideceğim doktora inş bi sıkıntı yoktur..çok hafif bi şey hissettim ama dur bakalım tam hareket etmeden uyumak yok bana bugün biraz tatlı yiyeyimBu haftalarda bebeğin hareketleri azalınca doktorunuza bildirin diyorlar,benim doktorumda sıkı tembihledi burda olmasam bile telefonla bildir dedi.
Dene bakalım Canım,Zaten biz hareket edersek onlar hiç hareket etmiyor,Uzan bakalım konuş biraz onunla.Yarından sonra gideceğim doktora inş bi sıkıntı yoktur..çok hafif bi şey hissettim ama dur bakalım tam hareket etmeden uyumak yok bana bugün biraz tatlı yiyeyim
Öyle valla cnm yarım ağız yapılacak bişey var demekle yetiniyolar malesef bnde sinirimden söylemiyorum dün zatrn geldiler habersiz falan yemek yapmamistim aclarmis onlara bişeyler hazırla indir ya mesele deil ama bu durumda bnm onlardan beklemem lazım onların benden deil bnde sinirimden zihin sehpalardan birini kırdım valla nasıl oldu bilmiyom ama nasıl sinirlendiysem :))Ah canım benim ya haklısın işte ben üzülüyorum valla son haftanızdasınız artık,şu eşinin ailesi ne insafsız ya bir insan gelir yapamıyorsa bir kadın getirir temiz ev bir silinecek yani.Kusuruma bakma ben kızınca çok söyleniyorum.Ama artık karnı burnunda biri için çok zor iş yapmak ben yere eğilince İnan tutunarak doğruluyorum artık senle aramızda 4 hafta var yani.Güzel haberlerini bekliyoruz,Oy Anacığın gelsin zaten sana kıyamaZ Hayırlısıyla gelsinlerde hasret giderin.
Bence dahildir sonuçta toplaninca bile hareket ederek yapiyo bnu uzan soluna cnm bi bak çok içine sinmezse ara bi doktorunu yada gitKüçük kıpırdanmaları da sayacak mıyız? Ya da bi yere toplanınca o da dahil mi acaba? Off panik oluyo insan hemen
Ayyy korktum be valla yarında kontrol gnu muz inşallah bended böyle bi sorun çıkmaz valla bnde öyle bişey olsa bn direk normali silerim kafamdan korkumdan inşallah doğumum başlamadan yaşamam bnu.Sanırım bu yapılan çatı muayenesiydi.evet çok şiddetliydi normalde karnımı agırlıktan havada tutamazdım öyle bir acıydıki sandım arkasından doğuracagım. Kıyafetimin arkası olduğu gibi kan kalktığım yattığım yer kan. Doktor bu sefer neren kanıyor diye bir daha soktu.rabbim cümlemize kolay doğum versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?