2018 mart-nisan anneleri

kizlar genel temizlik icin birini cagiricam da bu pazar mi haftaya pazar mi cagirsam bilemedim haftaya kalsa cok mu gec olur dogurmus olur muyum 38bitmis olucak kafamda deli sorular
birde buzluga bi şeyler atamadim daha siz yaptiniz mi misafirler icin

Ben de sadece poğaça ve kurabiye yaptım attım buzluğa canım..bir de yanına bişiler yaparım yeter diye düşündüm..ev temizliğini de eşimle yapacağız sağ olsun zaten hep o yapıyor hamileliğimden beri bunu da hallederiz diye düşünüyorum..camlar birazcık zorlar sadece

Benim daha gitmedi halılar araba bizi mahvetti ama cok şükür teslim aldık bugun geldik evimize halıları göndericem inşallah ptesiye kadar getirebilirler şu miden mahvetti seni dogurda kurtul artık.. benimde bir kac gündür reflü oluyor bugun gün icinde uyudum agrılarım cok oldu benimde allah yardımcımız olsun

Aynen cnm kilosu iyi doğmuş neden kuvoze aldılar cigerler mi gelişmemişti Allah miniklerimizi korusun. Oturmam ben canm kalkarım yürürüm bol bol o yatak basar beni

Kızlarrrr iyi akşamlar doktora gittim bugün çok şükür iyiyiz. Çatı muayenesi olduk gayet iyi dedi doktor normal Doğuma da müsaitmişiz çok şükür bebişimiz 3200 hayırlısı olur inşallah
Maşallah bebişe annesi Ohh ne güzel canım cok sevindim adına inşallah bir avazda dogurmayı nasip eder Allah.. çatı muayenen nasıl geçti

Sorma canım yaaa ilk aylar kasık ağrım vardı. Sonra rahmi taşıyan bağlarımmış işte her neyse adı bi kaç ay onlar ağrıdı. Sonra kasılmalarım bel ağrılarım karın falan.. az kaldı neyseki çok şükür sağlıkla kurtulcaz inş hepimiz

Nasılsın şimdi mesajını yeni gördüm bir şey yoktur inşallah kötü oldum ya

Ayy korkutmadım inş ben sadece panik oldum o an ama şimdi iyiyim çok sağol canım benim. Dr normal dedi rahim bağlarındanmış.

Maşallah bebişe annesi Ohh ne güzel canım cok sevindim adına inşallah bir avazda dogurmayı nasip eder Allah.. çatı muayenen nasıl geçti
Ahh canım benim teşekkür ederim amiiiin inşallah beklemedeyim gelse bir an önce acıdı yine ama telkin ettim kendimi kasların sıkı biraz dedi doktor

Ayyy korktum be valla yarında kontrol gnu muz inşallah bended böyle bi sorun çıkmaz valla bnde öyle bişey olsa bn direk normali silerim kafamdan korkumdan inşallah doğumum başlamadan yaşamam bnu.
Kusura bakma korkutmak için söylemedim.benim tüp bebek 9 aydır ilişki hiç yaşamadım belki ondanda zorlanmış olabilirim.acı eşiğim düşükte olabilir.yani doğum harici izin vermemek gerek bence benim acemiliğime geldi.

O nasıl muayene ya bana da biraz kanaman olabilir dedi ama çok değil benim olmadı gerçi benim de acıdı ama o kadar değil

Vallahi korktum canım cok sevindim iyi olmana doğurana kadar dokuz dogurcaz desenize :) bugun bende inanılmaz sancı çekiyorum sabretse keşke bir kaç gün daha

Ahh canım benim teşekkür ederim amiiiin inşallah beklemedeyim gelse bir an önce acıdı yine ama telkin ettim kendimi kasların sıkı biraz dedi doktor
Gelecek annesi az kaldı hemde ne az :) öyle aman aman acımıyor kendini kasmayınca birde sonrasında acımaması önemli olan. Kasların sıkı olması kötü bir şey mi ki

Kızlar ya aklıma takılan bir soru var biz bu kadar hazırlanıyoruz ikramlar vsler ama bunları koyabilecek bir yer göremedim ben hastane odasında nereye koyacagız ki

Bugün çatı muayenem var. Benimde 7 ay boyunca eşimle hiç cinselliğim olmadı bu yüzden çatı muayenesi seninki gibi çok ağrılı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…