2018 mart-nisan anneleri

Gelecek annesi az kaldı hemde ne az :) öyle aman aman acımıyor kendini kasmayınca birde sonrasında acımaması önemli olan. Kasların sıkı olması kötü bir şey mi ki
Ahhh canım inşallah :)) sonrasında sızlıyor biraz aslında iyi birleşmiş kolay itebilirmişim bebeği ama yırtığım olurmuş o da benim işim ben hallederim dedi doktor

Herkese günaydın hayırlı cumalar kızlar bugün kontorlüm var inş herşey yolundadır bu boğaz ağrısında çıkardım bu sabh inş bu hafta geçr terlemeye devam rabbim bütün dualrımızı kabul etsin inş

Aynen cnm kilosu iyi doğmuş neden kuvoze aldılar cigerler mi gelişmemişti Allah miniklerimizi korusun. Oturmam ben canm kalkarım yürürüm bol bol o yatak basar beni
Cnm 2700du ama emme refleksi yoktu ne biberon ne gogsumu alabildi. Az birazda oksijen veriolardi. Nyse gecti bitti bu defa ins dogimdan cikar cikmaz kucagmiza verirlerde acimizi unuturuz:)

Kızlar kontrolden geliyorum ve su an ölüyorum agrıdan çatı muayenesi yaptı ben öldüm bitrim yok böyle bi ağrı yemin ederim kabustu aşırı ağrıdı dogumhanenin yanında bi odada yaptı kapı açık bi kafin sedyede çığlık çığlığı doğum yapıyo allahm gördüm zaten öldüm onu o nasıl bisey di ya rezillik kapının açık olması nedir çatı muayenem dehşet ağrılı geçti hala ağrım var bebek 3kilo 650 gram hemen doğacak bi bebeğe benzemiyor sancin da çıkmamış çok dedi böyle giderse 4 ve üzeri olur ve normal önerme m ilk doğumda bu kiloyu bebegin omzuna çıkabilir kikirdak kirilabilir kemiklere zarar verebilir dedi ama doğum bu baktın sancin bugün başladı bugün olur dedi ama 40 haftayı doldurursa nirmal zor olur dedi .a

salı ya bende gidicem bana da çatı muayenesi yapacaklar ayy neden ağrılı bişey nts ye de giricem.korktum şimdi.vur derken öldürmüş dr.bir arkadaşın sancısını hissetmiyordu. 40 haftayı doldurdu. aradan 1 hafta geçti suyunu patlatıp suni sancı ile doğurttular sapasağlam.

Kaç kilo doğdu cnm bebeği. Ya cnm valla bnde böyle aciyacagini tahmin etmiyo dum ne kadar aciyabilor ki sonuçta diyodum ama ben kendimi sıktim onunda etkisi vardır ne kadar serbest bırakırsan agrin o kadar az olurmuş diyolar sözde ama yani hergün de herkese açıp bu işlemi yaptirmiyoruz ilk defa başımıza geliyo ister istemez sıkıyor insan kendini bnm dehşet bi ağrım oldu halama agriyo valla kişiden kişiye degisiyo demekki

Nasıl oldun cnm kontrol nasıl gecti

kizlar kucuk siselere kolonya doldurduk susledik yuz tane,bunlari hastanede mi dagitsam yoksa mevlut yaptigimda mi dagitsam.karar veremedim,mevlutte de masraf yapmak istemiyorum ama bu siseleride dogumda dagitirim diye niyetlenmistim kararsizim simdi

bende p.tesi gidicem canim anca o gun uygunum birbirimize cesaret verelim buz senle:)
Aynen ben zaten diğer bölgelerimle başlayayım diyorum ısınma turu sonra oraya gecirtirim
Senin kısmetse ne zaman doğum? Hiç doğuracakmışım bebekle dönecekmişim sonrasında gibi gelmiyor ya. Adapte olabilir miyiz acaba? Hiç tecrübem de yok yakinimda bebek yoktu

C Canpare24 canim gecmis olsun senle ayni tarihlerimiz benimki kac kilo oldu acaba ve sali gidince bana da yapar mi ki cati muayenesi...kastın mi kendini canım indanondan acimistir belki daha once hic jinekolojik muayene olmus muydun onun gibi mi olduysan

Aynen ben zaten diğer bölgelerimle başlayayım diyorum ısınma turu sonra oraya gecirtirim
ben 31de gittigimde once genitalle baalayakim gerilme bos yere demisti gercekten orasi bitince zaten diger yerler ne ki:))anlik olmasi cok güzel yani cekerken aciyo evet ama bitiyo ya sonra super tesellim ve tutunacagim dal o benim:)

Cnm valla 38.haftada basliyo dedi çatı muayenesi agrin olmasa bile bakıyoruz demislerdi baba .evet bn sıktim kendimi ama çok acidi diye sıktim valla cnm ben ilk ayda sadece vajinal ultrason Yaptirmistim hiç agrimamisti Öncesinde de bi muayene olmamıştı ama bugün abartmiyorum bak çok ağrıdı hala da yuruyemiyorum oturamiyom bile ağrım var ve aşırı bi üşüme tuttu lavaboya gidebilsem kanamam mi var diye bakacam ona bile gidemiyorum dusun

Canım doktorun dediğine kulak ver dediği gibi omzu çıkıyor kemiği kirilabiliyormus allah korusun

sen kontrol et kendini canim belki dogumu başlatır doktorun muayenesi arkadasimda da sendeki gibi sanci aci olmus ve dogumu olmus ama normal yapmis cok güzel anlatmisti doğumunu bizede nasip olur inşallah Hayırlisi neyse:)ben evlendigimde muayene olmustum bi agri aci olmamisti birde 20.haftamda sebepsiz sancilarim vardi o zaman rahim boyuna bakildi onda da olmadi aci catidan çekiniyorum dogumu baslatirsa diye cunku daha islerim.bitmedi:))

Canım geçmiş olsun seninde ağrılı geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…