- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.721
Ahhh canım inşallah :)) sonrasında sızlıyor birazGelecek annesi az kaldı hemde ne az :) öyle aman aman acımıyor kendini kasmayınca birde sonrasında acımaması önemli olan. Kasların sıkı olması kötü bir şey mi ki
İyi yaptın canım çok geçmiş olsunYok canım akşam zorlada olsa çıkışımı yaptım imza atarak.çok bunaldım iyikide evime geldim daha rahatım ağrım olursa parol alacagım
Cnm 2700du ama emme refleksi yoktu ne biberon ne gogsumu alabildi. Az birazda oksijen veriolardi. Nyse gecti bitti bu defa ins dogimdan cikar cikmaz kucagmiza verirlerde acimizi unuturuz:)Aynen cnm kilosu iyi doğmuş neden kuvoze aldılar cigerler mi gelişmemişti Allah miniklerimizi korusun. Oturmam ben canm kalkarım yürürüm bol bol o yatak basar beni
Cnm bn çatı muayenesi nde öldüm bugün hala o kadar agriyo kiAhh canım benim teşekkür ederimamiiiin inşallah beklemedeyim gelse bir an önce acıdı yine ama telkin ettim kendimi kasların sıkı biraz dedi doktor
salı ya bende gidicem bana da çatı muayenesi yapacaklarKızlar kontrolden geliyorum ve su an ölüyorum agrıdan çatı muayenesi yaptı ben öldüm bitrim yok böyle bi ağrı yemin ederim kabustu aşırı ağrıdı dogumhanenin yanında bi odada yaptı kapı açık bi kafin sedyede çığlık çığlığı doğum yapıyo allahm gördüm zaten öldüm onu o nasıl bisey di ya rezillik kapının açık olması nedir çatı muayenem dehşet ağrılı geçti hala ağrım var bebek 3kilo 650 gram hemen doğacak bi bebeğe benzemiyor sancin da çıkmamış çok dedi böyle giderse 4 ve üzeri olur ve normal önerme m ilk doğumda bu kiloyu bebegin omzuna çıkabilir kikirdak kirilabilir kemiklere zarar verebilir dedi ama doğum bu baktın sancin bugün başladı bugün olur dedi ama 40 haftayı doldurursa nirmal zor olur dedi .a
Bn sordum küçük bi masa veriyolarmis da su an hiç umrumda deil biliyo musun ikram falanKızlar ya aklıma takılan bir soru var biz bu kadar hazırlanıyoruz ikramlar vsler ama bunları koyabilecek bir yer göremedim ben hastane odasında nereye koyacagız ki
Kaç kilo doğdu cnm bebeği. Ya cnm valla bnde böyle aciyacagini tahmin etmiyo dum ne kadar aciyabilor ki sonuçta diyodum ama ben kendimi sıktim onunda etkisi vardır ne kadar serbest bırakırsan agrin o kadar az olurmuş diyolar sözde ama yani hergün de herkese açıp bu işlemi yaptirmiyoruz ilk defa başımıza geliyo ister istemez sıkıyor insan kendini bnm dehşet bi ağrım oldu halama agriyo valla kişiden kişiye degisiyo demekkisalı ya bende gidicem bana da çatı muayenesi yapacaklarayy neden ağrılı bişey nts ye de giricem.korktum şimdi.vur derken öldürmüş dr.bir arkadaşın sancısını hissetmiyordu. 40 haftayı doldurdu. aradan 1 hafta geçti suyunu patlatıp suni sancı ile doğurttular sapasağlam.
Nasıl oldun cnm kontrol nasıl gectiHerkese günaydın hayırlı cumalar kızlar bugün kontorlüm var inş herşey yolundadır bu boğaz ağrısında çıkardım bu sabhinş bu hafta geçr terlemeye devam rabbim bütün dualrımızı kabul etsin inş
Bende eğer bi aksilik olmaz erken gelmezse haftaya hafta başı gideyim diyorum bakalımben bugun gidicektim ama gidemedim canım bi hafta icinde yaptirmam lazim en temizi agda ama bi cesaret ha gayret:)
bende p.tesi gidicem canim anca o gun uygunum birbirimize cesaret verelim buz senle:)Bende eğer bi aksilik olmaz erken gelmezse haftaya hafta başı gideyim diyorum bakalım
Aynen ben zaten diğer bölgelerimle başlayayım diyorum ısınma turu sonra oraya gecirtirimbende p.tesi gidicem canim anca o gun uygunum birbirimize cesaret verelim buz senle:)
ben 31de gittigimde once genitalle baalayakim gerilme bos yere demisti gercekten orasi bitince zaten diger yerler ne ki:))anlik olmasi cok güzel yani cekerken aciyo evet ama bitiyo ya sonra super tesellim ve tutunacagim dal o benim:)Aynen ben zaten diğer bölgelerimle başlayayım diyorum ısınma turu sonra oraya gecirtirim
Cnm valla 38.haftada basliyo dedi çatı muayenesi agrin olmasa bile bakıyoruz demislerdi baba .evet bn sıktim kendimi ama çok acidi diye sıktim valla cnm ben ilk ayda sadece vajinal ultrason Yaptirmistim hiç agrimamisti Öncesinde de bi muayene olmamıştı ama bugün abartmiyorum bak çok ağrıdı hala da yuruyemiyorum oturamiyom bile ağrım var ve aşırı bi üşüme tuttu lavaboya gidebilsem kanamam mi var diye bakacam ona bile gidemiyorum dusun
Canım doktorun dediğine kulak ver dediği gibi omzu çıkıyor kemiği kirilabiliyormus allah korusunKızlar kontrolden geliyorum ve su an ölüyorum agrıdan çatı muayenesi yaptı ben öldüm bitrim yok böyle bi ağrı yemin ederim kabustu aşırı ağrıdı dogumhanenin yanında bi odada yaptı kapı açık bi kafin sedyede çığlık çığlığı doğum yapıyo allahm gördüm zaten öldüm onu o nasıl bisey di ya rezillik kapının açık olması nedir çatı muayenem dehşet ağrılı geçti hala ağrım var bebek 3kilo 650 gram hemen doğacak bi bebeğe benzemiyor sancin da çıkmamış çok dedi böyle giderse 4 ve üzeri olur ve normal önerme m ilk doğumda bu kiloyu bebegin omzuna çıkabilir kikirdak kirilabilir kemiklere zarar verebilir dedi ama doğum bu baktın sancin bugün başladı bugün olur dedi ama 40 haftayı doldurursa nirmal zor olur dedi .a
sen kontrol et kendini canim belki dogumu başlatır doktorun muayenesi arkadasimda da sendeki gibi sanci aci olmus ve dogumu olmus ama normal yapmis cok güzel anlatmisti doğumunu bizede nasip olur inşallah Hayırlisi neyse:)ben evlendigimde muayene olmustum bi agri aci olmamisti birde 20.haftamda sebepsiz sancilarim vardi o zaman rahim boyuna bakildi onda da olmadi aci catidan çekiniyorum dogumu baslatirsa diye cunku daha islerim.bitmedi:))Cnm valla 38.haftada basliyo dedi çatı muayenesi agrin olmasa bile bakıyoruz demislerdi baba .evet bn sıktim kendimi ama çok acidi diye sıktim valla cnm ben ilk ayda sadece vajinal ultrason Yaptirmistim hiç agrimamisti Öncesinde de bi muayene olmamıştı ama bugün abartmiyorum bak çok ağrıdı hala da yuruyemiyorum oturamiyom bile ağrım var ve aşırı bi üşüme tuttu lavaboya gidebilsem kanamam mi var diye bakacam ona bile gidemiyorum dusun
Canım geçmiş olsun seninde ağrılı geçmişKızlar kontrolden geliyorum ve su an ölüyorum agrıdan çatı muayenesi yaptı ben öldüm bitrim yok böyle bi ağrı yemin ederim kabustu aşırı ağrıdı dogumhanenin yanında bi odada yaptı kapı açık bi kafin sedyede çığlık çığlığı doğum yapıyo allahm gördüm zaten öldüm onu o nasıl bisey di ya rezillik kapının açık olması nedir çatı muayenem dehşet ağrılı geçti hala ağrım var bebek 3kilo 650 gram hemen doğacak bi bebeğe benzemiyor sancin da çıkmamış çok dedi böyle giderse 4 ve üzeri olur ve normal önerme m ilk doğumda bu kiloyu bebegin omzuna çıkabilir kikirdak kirilabilir kemiklere zarar verebilir dedi ama doğum bu baktın sancin bugün başladı bugün olur dedi ama 40 haftayı doldurursa nirmal zor olur dedi .a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?