- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.741
cnm bn anlamıyorum ki madem dogumu tetikleyen bişey niye yapiliyo ki yani sancin başladığı zaman yapılmasi bence daha mantıklı valla kanamam yok şu an ama doğsun istemiyorum şimdi vallasen kontrol et kendini canim belki dogumu başlatır doktorun muayenesi arkadasimda da sendeki gibi sanci aci olmus ve dogumu olmus ama normal yapmis cok güzel anlatmisti doğumunu bizede nasip olur inşallah Hayırlisi neyse:)ben evlendigimde muayene olmustum bi agri aci olmamisti birde 20.haftamda sebepsiz sancilarim vardi o zaman rahim boyuna bakildi onda da olmadi aci catidan çekiniyorum dogumu baslatirsa diye cunku daha islerim.bitmedi:))
Valla cnm hiç oylw normal dogum da diretme gbi bi derdim yok hele ki bugün ki acida n sonra cidden nasıl olur bilmiyom normali bide yani el insaf o kadıncağız orda doğum yapıyo nasıl olurda kapısı açık olur hem ona yazık rahat edemez hemde bnm gbi gidenlerin psikolojisini etkiliyoCanım doktorun dediğine kulak ver dediği gibi omzu çıkıyor kemiği kirilabiliyormus allah korusun
Saol canm evet bayagi agriliyduCanım geçmiş olsun seninde ağrılı geçmiş
Zor kuzum ya valla allah yardımcımız olsun bende şimdiden sezaryen sonrasının derdine düştüm hala o kdr buruk hissediyorum ki bir kez tadamayacagım o mucizeyi boşver yırtık mırtık iliklerine kdr hissedeceksin yavrunu bundan güzel şey mi varAhhh canım inşallah :)) sonrasında sızlıyor birazaslında iyi birleşmiş kolay itebilirmişim bebeği ama yırtığım olurmuş o da benim işim ben hallederim dedi doktor
Geçmiş gitmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasın inşallah ya hemen alırsın yavruşunu kucagına sütümüzde gelsinde lak luk emsinler :))Cnm 2700du ama emme refleksi yoktu ne biberon ne gogsumu alabildi. Az birazda oksijen veriolardi. Nyse gecti bitti bu defa ins dogimdan cikar cikmaz kucagmiza verirlerde acimizi unuturuz:)
Ben de sordum şimdi cnm tekrar cıktım odaları bir daha gezdim doguma eşimi almıyorlarmış o kdr üzgünüm ki anlatamam o kdr para vericez ne sacmalık ben anlamadımBn sordum küçük bi masa veriyolarmis da su an hiç umrumda deil biliyo musun ikram falan
Canım ben de yaptım 25 tane dogumda dagıtıcam artık ilk gelen alır 50 tanede Mevlüt icin hazırlayacagım sen de öyle yap derim 100 cok olur yarı yarıya dagıt bence. Nasıl hazırldın resmi var mı merk ettim :)kizlar kucuk siselere kolonya doldurduk susledik yuz tane,bunlari hastanede mi dagitsam yoksa mevlut yaptigimda mi dagitsam.karar veremedim,mevlutte de masraf yapmak istemiyorum ama bu siseleride dogumda dagitirim diye niyetlenmistim kararsizim simdi
Anca buldum mesajını cok gecmiş olsun canm neden bu kdr acıdı ki ya bazı doktorların eli agır bence benim vajen coook dar ona ragmen acı olmadı öyle aman aman dayanılmayacak kadar kötü değildi. Demek senin tosuncukta kendine iyi bakanlardan ne düşünüyorsun diretecek misin normale bende hastanedeyim şimdi sezaryen günü saati belirlenecekKızlar kontrolden geliyorum ve su an ölüyorum agrıdan çatı muayenesi yaptı ben öldüm bitrim yok böyle bi ağrı yemin ederim kabustu aşırı ağrıdı dogumhanenin yanında bi odada yaptı kapı açık bi kafin sedyede çığlık çığlığı doğum yapıyo allahm gördüm zaten öldüm onu o nasıl bisey di ya rezillik kapının açık olması nedir çatı muayenem dehşet ağrılı geçti hala ağrım var bebek 3kilo 650 gram hemen doğacak bi bebeğe benzemiyor sancin da çıkmamış çok dedi böyle giderse 4 ve üzeri olur ve normal önerme m ilk doğumda bu kiloyu bebegin omzuna çıkabilir kikirdak kirilabilir kemiklere zarar verebilir dedi ama doğum bu baktın sancin bugün başladı bugün olur dedi ama 40 haftayı doldurursa nirmal zor olur dedi .a
Aynen benimde psikolojim bozulmuştu nst ye girdiğimde kadın yanımda doğurdu onun iniltisi bagrisi bende sancı yaptiValla cnm hiç oylw normal dogum da diretme gbi bi derdim yok hele ki bugün ki acida n sonra cidden nasıl olur bilmiyom normali bide yani el insaf o kadıncağız orda doğum yapıyo nasıl olurda kapısı açık olur hem ona yazık rahat edemez hemde bnm gbi gidenlerin psikolojisini etkiliyo
bizim erkek tarafi cok kalabalik:)fazlasini da okula öğretmen arkadaslara gonderirim diye dusundum yettigi kadar artik:)canim ben resim yükleyemiyorum malesef boyut fazla diyor sürekli onceden olmuyordu boyle bir seyCanım ben de yaptım 25 tane dogumda dagıtıcam artık ilk gelen alır 50 tanede Mevlüt icin hazırlayacagım sen de öyle yap derim 100 cok olur yarı yarıya dagıt bence. Nasıl hazırldın resmi var mı merk ettim :)
Ağrım çok kimse yok yanımda kimildayamiyoru m hiçBen de sordum şimdi cnm tekrar cıktım odaları bir daha gezdim doguma eşimi almıyorlarmış o kdr üzgünüm ki anlatamam o kdr para vericez ne sacmalık ben anlamadımsenin neden umurunda değil bir şey olmadı dimi
haftasi dolmus hastalarda daha cok yapiliyo galiba canim bizde de acilma var mi diye bakiliyor ama hani kasarsannya da yapinda aci esigin dusukse de baslayabilir dogum diye düşünüyorum bilimsel bi bilgim yok:)cnm bn anlamıyorum ki madem dogumu tetikleyen bişey niye yapiliyo ki yani sancin başladığı zaman yapılmasi bence daha mantıklı valla kanamam yok şu an ama doğsun istemiyorum şimdi valla
Cnm ebe baktı bana doktor bakmadı ki ya ben böyle bi ağrı görmedim hiç ağrım yoktu şu an agrıdan ölüyorum evdeyim valla gözlerimde yaş kalmadı ya hiç diretmem hele bugün ki ağrıya böyle dayanamiyosam normale nasıl dayanayim bilmiyorum hiçAnca buldum mesajını cok gecmiş olsun canm neden bu kdr acıdı ki ya bazı doktorların eli agır bence benim vajen coook dar ona ragmen acı olmadı öyle aman aman dayanılmayacak kadar kötü değildi. Demek senin tosuncukta kendine iyi bakanlardan ne düşünüyorsun diretecek misin normale bende hastanedeyim şimdi sezaryen günü saati belirlenecek
hay allah canım ya uzuldum haline inşallah iyi olursun hafifler acin biraz yurusenniyi gelir dicem ama kipirdayamiyorum bile yazmissinAğrım çok kimse yok yanımda kimildayamiyoru m hiç
Evet kime soylediysem dogumu tetikliyo niye yaptırdın dediler ya ne biliyim bn yengemde de suyu gelince gidip bakmislardi sadece bi defa bu doğuma kadar her hafta diyo bn bu agrıyla zaten nasıl dayanayim haftaya kadar dogmazsa iyihaftasi dolmus hastalarda daha cok yapiliyo galiba canim bizde de acilma var mi diye bakiliyor ama hani kasarsannya da yapinda aci esigin dusukse de baslayabilir dogum diye düşünüyorum bilimsel bi bilgim yok:)
Aynen kimildayamiyorum şu an hiç lavaboya gidcem gidemiyorum agridanhay allah canım ya uzuldum haline inşallah iyi olursun hafifler acin biraz yurusenniyi gelir dicem ama kipirdayamiyorum bile yazmissin
doktor dedi bakilsin diye o zaman arayip sorsan bi normal mi bu kadar acinin olmasi acaba,solunu yatip bacak arana yastik koysan derin nefes alsan canim kitap okuyirumda sanci olunca bu tekngi oneriyorAynen kimildayamiyorum şu an hiç lavaboya gidcem gidemiyorum agridan
36+6 da 2.900 gr dedi doktor . Çok şükür fazla değil kg senin gibi düşünüyorum . Korkuyorum kg alacak bebek diyeKızlar 37. Haftada bebekler kaç kiloydu sizin bi haftada 500 gr almış benim kız korkuttu beni normal d düşündüğüm için ben her şeyin normalinden yanayım iri bebekten korkuyorum ne yalan söyleyim. Allah günah yazmasın taşıması çıkarması bana ait çünkü. Benimki de can sonuçta. Bol sütleri olsun çıkınca bir haftada tosun gibi olur hepsi allahın izniyle :/
Ben börek Kıymalı peynirli yapıp attım köfte attım pratik olsun diye . Karniyarik var . İşte hem yemeklik hem çay in yanjna biseyler ayarladim.kizlar genel temizlik icin birini cagiricam da bu pazar mi haftaya pazar mi cagirsam bilemedim haftaya kalsa cok mu gec olur dogurmus olur muyum 38bitmis olucak kafamda deli sorular
birde buzluga bi şeyler atamadim daha siz yaptiniz mi misafirler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?