2018 mart-nisan anneleri

cnm bn anlamıyorum ki madem dogumu tetikleyen bişey niye yapiliyo ki yani sancin başladığı zaman yapılmasi bence daha mantıklı valla kanamam yok şu an ama doğsun istemiyorum şimdi valla

Canım doktorun dediğine kulak ver dediği gibi omzu çıkıyor kemiği kirilabiliyormus allah korusun
Valla cnm hiç oylw normal dogum da diretme gbi bi derdim yok hele ki bugün ki acida n sonra cidden nasıl olur bilmiyom normali bide yani el insaf o kadıncağız orda doğum yapıyo nasıl olurda kapısı açık olur hem ona yazık rahat edemez hemde bnm gbi gidenlerin psikolojisini etkiliyo

Ahhh canım inşallah :)) sonrasında sızlıyor biraz aslında iyi birleşmiş kolay itebilirmişim bebeği ama yırtığım olurmuş o da benim işim ben hallederim dedi doktor
Zor kuzum ya valla allah yardımcımız olsun bende şimdiden sezaryen sonrasının derdine düştüm hala o kdr buruk hissediyorum ki bir kez tadamayacagım o mucizeyi boşver yırtık mırtık iliklerine kdr hissedeceksin yavrunu bundan güzel şey mi var

Cnm 2700du ama emme refleksi yoktu ne biberon ne gogsumu alabildi. Az birazda oksijen veriolardi. Nyse gecti bitti bu defa ins dogimdan cikar cikmaz kucagmiza verirlerde acimizi unuturuz:)
Geçmiş gitmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasın inşallah ya hemen alırsın yavruşunu kucagına sütümüzde gelsinde lak luk emsinler :))

Bn sordum küçük bi masa veriyolarmis da su an hiç umrumda deil biliyo musun ikram falan
Ben de sordum şimdi cnm tekrar cıktım odaları bir daha gezdim doguma eşimi almıyorlarmış o kdr üzgünüm ki anlatamam o kdr para vericez ne sacmalık ben anlamadım senin neden umurunda değil bir şey olmadı dimi

kizlar kucuk siselere kolonya doldurduk susledik yuz tane,bunlari hastanede mi dagitsam yoksa mevlut yaptigimda mi dagitsam.karar veremedim,mevlutte de masraf yapmak istemiyorum ama bu siseleride dogumda dagitirim diye niyetlenmistim kararsizim simdi
Canım ben de yaptım 25 tane dogumda dagıtıcam artık ilk gelen alır 50 tanede Mevlüt icin hazırlayacagım sen de öyle yap derim 100 cok olur yarı yarıya dagıt bence. Nasıl hazırldın resmi var mı merk ettim :)

Anca buldum mesajını cok gecmiş olsun canm neden bu kdr acıdı ki ya bazı doktorların eli agır bence benim vajen coook dar ona ragmen acı olmadı öyle aman aman dayanılmayacak kadar kötü değildi. Demek senin tosuncukta kendine iyi bakanlardan ne düşünüyorsun diretecek misin normale bende hastanedeyim şimdi sezaryen günü saati belirlenecek

Aynen benimde psikolojim bozulmuştu nst ye girdiğimde kadın yanımda doğurdu onun iniltisi bagrisi bende sancı yapti

bizim erkek tarafi cok kalabalik:)fazlasini da okula öğretmen arkadaslara gonderirim diye dusundum yettigi kadar artik:)canim ben resim yükleyemiyorum malesef boyut fazla diyor sürekli onceden olmuyordu boyle bir sey
yarinda arkadaslarim gelicek demistim ya baby shower yapicam diye Playstationda cok keyifli oyunlar var onlardan oynucaz kafami dagiticam yarin ama bugun yoruluyorum malum temizlik...sonrabirde esimle disarda kendimiz resim cekinicez:)

Ağrım çok kimse yok yanımda kimildayamiyoru m hiç

cnm bn anlamıyorum ki madem dogumu tetikleyen bişey niye yapiliyo ki yani sancin başladığı zaman yapılmasi bence daha mantıklı valla kanamam yok şu an ama doğsun istemiyorum şimdi valla
haftasi dolmus hastalarda daha cok yapiliyo galiba canim bizde de acilma var mi diye bakiliyor ama hani kasarsannya da yapinda aci esigin dusukse de baslayabilir dogum diye düşünüyorum bilimsel bi bilgim yok:)

Cnm ebe baktı bana doktor bakmadı ki ya ben böyle bi ağrı görmedim hiç ağrım yoktu şu an agrıdan ölüyorum evdeyim valla gözlerimde yaş kalmadı ya hiç diretmem hele bugün ki ağrıya böyle dayanamiyosam normale nasıl dayanayim bilmiyorum hiç

haftasi dolmus hastalarda daha cok yapiliyo galiba canim bizde de acilma var mi diye bakiliyor ama hani kasarsannya da yapinda aci esigin dusukse de baslayabilir dogum diye düşünüyorum bilimsel bi bilgim yok:)
Evet kime soylediysem dogumu tetikliyo niye yaptırdın dediler ya ne biliyim bn yengemde de suyu gelince gidip bakmislardi sadece bi defa bu doğuma kadar her hafta diyo bn bu agrıyla zaten nasıl dayanayim haftaya kadar dogmazsa iyi

36+6 da 2.900 gr dedi doktor . Çok şükür fazla değil kg senin gibi düşünüyorum . Korkuyorum kg alacak bebek diye sezaryen olsam önemli değil de normal düşünüyorum , bebeğin kg şu da normalin üzerinde olsun istemiyorum .
500 gr fazla almış ama belki yanlış olcmus olabilir . Haftaya tekrar kontrol de bakarsin bakalım . Sağlık olsun canım napalım

Ben börek Kıymalı peynirli yapıp attım köfte attım pratik olsun diye . Karniyarik var . İşte hem yemeklik hem çay in yanjna biseyler ayarladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…