- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.761
Öyle düşünme canım ,Allah hayırsız ne verdiki hayatimiza , demekki senin için hayırlı olan buymus. Doğru olan buymuski sezaryen olacaksin. Yapacak bişey yok . Sen keyfi olmuyosun. İlk sezaryen rahat geçicek sıkma canını . Stres olma hiç Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin.Zor kuzum ya valla allah yardımcımız olsun bende şimdiden sezaryen sonrasının derdine düştüm hala o kdr buruk hissediyorum ki bir kez tadamayacagım o mucizeyi boşver yırtık mırtık iliklerine kdr hissedeceksin yavrunu bundan güzel şey mi var
ALLAH allah geçmiş olsun . O çatı ağrısı seni nasıl bu hale getirdi . Elini falan sokması lazım . 2 parmak giriyor sadece . Acaba doğum mu geldi . Hastaneye ulas bence . Birde ağlama moralini yüksek tut . Allah şifa versin kucağına sağ sağlım almayi nasip eylesin .Aynen kimildayamiyorum şu an hiç lavaboya gidcem gidemiyorum agridan
Şimdi öyle uzaniyorum cnm korkuyorum kimildamaya şimdi biraz da olsa azaldı gbidoktor dedi bakilsin diye o zaman arayip sorsan bi normal mi bu kadar acinin olmasi acaba,solunu yatip bacak arana yastik koysan derin nefes alsan canim kitap okuyirumda sanci olunca bu tekngi oneriyor
Ya cnm valla inanki bilmiyorum hiç tamm ben ağrı diyodum ama bu denli bişey beklemiyodum yok iki yada üç parmakla yapti ama üst üste o kadar çok koyup çıkardı ki bnde kendimi sıkıca ağrı fazla oldu demekki bilemiyorum bide uzun zamandır cinsel ilişki olayı yok diyorum acaba onunda etkisi olabilir miALLAH allah geçmiş olsun . O çatı ağrısı seni nasıl bu hale getirdi . Elini falan sokması lazım . 2 parmak giriyor sadece . Acaba doğum mu geldi . Hastaneye ulas bence . Birde ağlama moralini yüksek tut . Allah şifa versin kucağına sağ sağlım almayi nasip eylesin .
Cnm genel şöyle toplu temizliği ben dun yaptirdim. Sonucta heran hersey olabilir hazirliksiz yakalanmayalim. Toplu temzlendkten sonra ufak seyler kalinca kalinca sen yaparsin olmadi sonra bnce geciktirme.kizlar genel temizlik icin birini cagiricam da bu pazar mi haftaya pazar mi cagirsam bilemedim haftaya kalsa cok mu gec olur dogurmus olur muyum 38bitmis olucak kafamda deli sorular
birde buzluga bi şeyler atamadim daha siz yaptiniz mi misafirler icin
CnmYa cnm valla inanki bilmiyorum hiç tamm ben ağrı diyodum ama bu denli bişey beklemiyodum yok iki yada üç parmakla yapti ama üst üste o kadar çok koyup çıkardı ki bnde kendimi sıkıca ağrı fazla oldu demekki bilemiyorum bide uzun zamandır cinsel ilişki olayı yok diyorum acaba onunda etkisi olabilir mi
Buzluğa attığın böreğin tarifini verebilirmisin canımCnm genel şöyle toplu temizliği ben dun yaptirdim. Sonucta heran hersey olabilir hazirliksiz yakalanmayalim. Toplu temzlendkten sonra ufak seyler kalinca kalinca sen yaparsin olmadi sonra bnce geciktirme.
Ikramlik olarak kardesim her geldiginde bisey yaptirip ativerdim daha da yaptrcam ins :) onu da hersey beraber yapilinca sor olur diye ara ara yaptryorum.
Tuslu kurabiye. Nisastali kurabiye. Kalburabasti tatlisi yapti. Esimle beraber de borek sardik. 4 cesit cepte :) bi cesit daha biseyler yaptrsam sarma yada dolma fln. 5 olur. Salata zatrn son anda yapilir ya makarna salatasi yada patates salata dusunuyorm cnm.
Canım ya ilk yaptığında ben de bayaa korkup acımıştım erken doğum tehlikem vardı o yüzden 35. haftada yapmıştı mecbur ama bu yaptığı acıdı yine tabii ki böyle biraz yanma oldu ama sıktım dişimi acaba doktorun elimi ağırdıCnm bn çatı muayenesi nde öldüm bugün hala o kadar agriyo ki
Âmin canım benim tüm hamilelerin allah yardımcısı olsun gerçekten Sezaryeni normal doğumu da çok zor.. Tatlım benim sıkma canını artık sezeryandan sonra normal doğum yapma şansın oluyor inşallah ikincisi normal olur bol bol dua ederim sanaZor kuzum ya valla allah yardımcımız olsun bende şimdiden sezaryen sonrasının derdine düştüm hala o kdr buruk hissediyorum ki bir kez tadamayacagım o mucizeyi boşver yırtık mırtık iliklerine kdr hissedeceksin yavrunu bundan güzel şey mi var
Korkuyorum valla ya ne yapayım hiç bilmiyorum cnm tecrubesizim deneyimsizim normal mi ağrım deilmi bilmiyorum yalnızım inanki çok caresizim bilgisizlik çok. Kötü bişey inşallah başlamaz doğum falan annem gelmeden asla böyle bişey yapamam bugün vok iyi anladım bunuCnmbende ilk dogumu hatrlamak istemiyorum cunku 5 aylik bi dogumum olmustu kaybettgm.. acilmam vardi ama dogum olmuyordu. Ebe guya kontrol etcem bide beni oyle bi kurcaladiki acidan öldum seni cok iyi anliyorum. Orda zaten ağlayıp ebeye bagrmistim dogsun da kurtulalim diye yapiyorsun dmstm.
Sonradan ablamdan öğrendim. Vakti dolan gamilelerin bazilarini bilerek bazen oyle kurcaliyorlarms ki doğumu baslasin. Ablama da 37.haftada ayni seyi yaptilar o gece doğurdu.
Allah korusun ins seninki oyle bisey degldir. Bence doktoru bi bilgilendir ne olur ne olmaz. Bukadari da normal degil ....
Cnm ebe yaptı doktor yapmadı ki bnmkini dolma gibi parmaklarıyla canımı aldı Remer ya herkes dogumu tetikliyo diyo ama sana 35 te yapmış bişey olmamış bu haftaya kadar gelmissin çok. Korkuyorum doğurmak istemiyorum ben şu an yani bugünden sonra yapamam annem olmadanCanım ya ilk yaptığında ben de bayaa korkup acımıştım erken doğum tehlikem vardı o yüzden 35. haftada yapmıştı mecbur ama bu yaptığı acıdı yine tabii ki böyle biraz yanma oldu ama sıktım dişimi acaba doktorun elimi ağırdı
Canım bu kontrol ikimizide baya korkuttu bende doğumdan sonra birşekilde idare ederim diye düşünüyordum ama rahat hissedecegin biri şart doğum sonrası bende öyle düşünüyorum. Tabi Rabbimden umut kesilmez.dua ediyorumKorkuyorum valla ya ne yapayım hiç bilmiyorum cnm tecrubesizim deneyimsizim normal mi ağrım deilmi bilmiyorum yalnızım inanki çok caresizim bilgisizlik çok. Kötü bişey inşallah başlamaz doğum falan annem gelmeden asla böyle bişey yapamam bugün vok iyi anladım bunu
Şart cnm şart herkese nazin geçmez valla bnm bugün ne cektigimi bi allah bilir çatı muayenesi abartıl i bile bulunabilir bu söylediğim ama yemin ederim bn böyle bir agrı hiç görmedim oturma oturamiyorum kalkma kalkamiyorum yuruyemiyorum ne yapayım bilmiyom en iyisi oturmamak hareket edince daha iyiCanım bu kontrol ikimizide baya korkuttu bende doğumdan sonra birşekilde idare ederim diye düşünüyordum ama rahat hissedecegin biri şart doğum sonrası bende öyle düşünüyorum. Tabi Rabbimden umut kesilmez.dua ediyorum
iliskinin olmamasi da etki etmistir canim ustune bide kasmissin acin hafifleyince zeytinyagi ile hafif bi masaj yap canim gevsesin biraz kaslarınYa cnm valla inanki bilmiyorum hiç tamm ben ağrı diyodum ama bu denli bişey beklemiyodum yok iki yada üç parmakla yapti ama üst üste o kadar çok koyup çıkardı ki bnde kendimi sıkıca ağrı fazla oldu demekki bilemiyorum bide uzun zamandır cinsel ilişki olayı yok diyorum acaba onunda etkisi olabilir mi
hangi deger dusmus onu dememissiniz amacdemir oldugunu düşünüyorum kan hapi verir doktor gebelikte bazi degerler duset bazilari yukselir ama doktora sormanizi oneririmKizlar gebelikte kan degerleri normal.degerlerden biraz daha dusuyor mu...
Benim kan degerin hamilelik oncesi 13 felan di
Simdi sekiz haftalik hamileyim ve kan degerim 11.7 cikmis...biraz dusmus...kafama takildi simdi niye dustu ki....
Gerci kan kan sulandirici igne hap da kullaniyorum oblarin da bir etkisi vardir belki
Fikri olan var mi
Birde hct yazan yerde 34 cikmis...siyah kalemle belli cizmisler o ne ki acaba yaa
hangi deger dusmus onu dememissiniz amacdemir oldugunu düşünüyorum kan hapi verir doktor gebelikte bazi degerler duset bazilari yukselir ama doktora sormanizi oneririm
Oy teyzesine kurban :) maşallah ne güzel teyzesi ve anannesi var yavrunun :)Evet canım bebek bileziği kızıma teyzesi almış .Sagol Canım o kollarını yiycez onların.
Sen değil eşin lafını söyleyecek ne demek aç gelmek ya. Pastaneden börek al pide al gelirken dimi birde çay koy zıkkımlan. Ne diye seni yoruyorlar. Market alışverişini de eşin yapsın yani yanlış anlama ama bu halinle o kadar iş güç, eşin nerde ki? Alıştırma eşini de ben herşeyi yaparıma.Öyle valla cnm yarım ağız yapılacak bişey var demekle yetiniyolar malesef bnde sinirimden söylemiyorum dün zatrn geldiler habersiz falan yemek yapmamistim aclarmis onlara bişeyler hazırla indir ya mesele deil ama bu durumda bnm onlardan beklemem lazım onların benden deil bnde sinirimden zihin sehpalardan birini kırdım valla nasıl oldu bilmiyom ama nasıl sinirlendiysem :))
Ben yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Bizde hamile ziyaretinine giden birşeyler yapıp götürür. Loğusa kadından hizmet ve yemek beklenmez o yüzden şanslıyım :) kısıra kadar, içli köfteye kadar yapılıp getirildi kardeşimin Doğum ziyaretinde.kizlar genel temizlik icin birini cagiricam da bu pazar mi haftaya pazar mi cagirsam bilemedim haftaya kalsa cok mu gec olur dogurmus olur muyum 38bitmis olucak kafamda deli sorular
birde buzluga bi şeyler atamadim daha siz yaptiniz mi misafirler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?