- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.781
Canım dediğin benim rahim ağzı hala lekelenmem var akşam krem sürdüm sadece yumuşattı zeytin yağı daha iyi olur bende akşam süreyim.mikrop kapmaktanda korkuyorum son zamanlardahangi deger dusmus onu dememissiniz amacdemir oldugunu düşünüyorum kan hapi verir doktor gebelikte bazi degerler duset bazilari yukselir ama doktora sormanizi oneririm
Saol cnm dikkate alcam mutlaka oneriniiliskinin olmamasi da etki etmistir canim ustune bide kasmissin acin hafifleyince zeytinyagi ile hafif bi masaj yap canim gevsesin biraz kasların
Yok cnm birlikte yapiyoz da tek yollayın a içim rahat etmiyo hicSen değil eşin lafını söyleyecek ne demek aç gelmek ya. Pastaneden börek al pide al gelirken dimi birde çay koy zıkkımlan. Ne diye seni yoruyorlar. Market alışverişini de eşin yapsın yani yanlış anlama ama bu halinle o kadar iş güç, eşin nerde ki? Alıştırma eşini de ben herşeyi yaparıma.
Bacım takipte kal bence, göz ardı etme sen bu kanamayı falan. Sancın olsun suyun olsun takip etValla bende anlamadım. Canımdan can aldı bence doktorun eli ağırdı.açıklık falanda çıkmadı acıyı çektiğimle kaldım.
Anladım canım sen ev kontrolünü seviyorsun :) tam Esma sultan gibi hatunsun he :) bu akşam var İstanbullu gelin izlediğim tek dizi :)Yok cnm birlikte yapiyoz da tek yollayın a içim rahat etmiyo hic
Evet canım dikkat ediyorum.10 gün daha bekleseydikBacım takipte kal bence, göz ardı etme sen bu kanamayı falan. Sancın olsun suyun olsun takip et
Benim de 36 dan 37 ye 500 gr almış. Şok oldum inş hızla artmaz. Dr karbonhidratı bırak dedi. Bende de aynı dert var cnm bilemedim valla. Dediğin gibi hayırlısı sağlık olsun :)36+6 da 2.900 gr dedi doktor . Çok şükür fazla değil kg senin gibi düşünüyorum . Korkuyorum kg alacak bebek diyesezaryen olsam önemli değil de normal düşünüyorum , bebeğin kg şu da normalin üzerinde olsun istemiyorum .
500 gr fazla almış ama belki yanlış olcmus olabilir . Haftaya tekrar kontrol de bakarsin bakalım . Sağlık olsun canım napalım
Ayyy şu halimdrde güldürdü n beni ya allahta seniguldursun kız canimsiniz vallaAnladım canım sen ev kontrolünü seviyorsun :) tam Esma sultan gibi hatunsun he :) bu akşam var İstanbullu gelin izlediğim tek dizi :)
Doktora söyleseydin bu ne böyle kapı açık diye. Özelde misin yoksa devlet mi canım? Hasta mahremiyeti diye birşey var yahu. Ne kadar üzücü.Valla cnm hiç oylw normal dogum da diretme gbi bi derdim yok hele ki bugün ki acida n sonra cidden nasıl olur bilmiyom normali bide yani el insaf o kadıncağız orda doğum yapıyo nasıl olurda kapısı açık olur hem ona yazık rahat edemez hemde bnm gbi gidenlerin psikolojisini etkiliyo
Canım eşini Çağır bence Allah korusun yaAğrım çok kimse yok yanımda kimildayamiyoru m hiç
Ozeldeyim sözde cnm cidden kadına üzüldüm yani ben olsam gelenden gidenden ikinmaya adapte olamam bide bana diyo ustinü çıkar dedim kapı açıkken nasıl cikarayim kapat ki cikarayim ya temizlik görevlisi geçiyo işi olan olmayan ebeler hemşireler geçiyo çok rahatsız edici ayrıca doğuma gitmemisim bn ağrım sancım yok bu çatı muayenesinin doğum yapan kadinlarin olduğu yerde olmasi ne saçma psikolojik olarak kötü etkileniyor insanDoktora söyleseydin bu ne böyle kapı açık diye. Özelde misin yoksa devlet mi canım? Hasta mahremiyeti diye birşey var yahu. Ne kadar üzücü.
Daha iyiyim şimdi canm kalktım iki saattir dolaniyorum evde az daha hafifledim valla daha sondu bu bn hayatta çatıya dama baktirmam :)Canım eşini Çağır bence Allah korusun ya
bizim buradada var sözde özel denip devlet hastanesi gibi takılan hastane.Ozeldeyim sözde cnm cidden kadına üzüldüm yani ben olsam gelenden gidenden ikinmaya adapte olamam bide bana diyo ustinü çıkar dedim kapı açıkken nasıl cikarayim kapat ki cikarayim ya temizlik görevlisi geçiyo işi olan olmayan ebeler hemşireler geçiyo çok rahatsız edici ayrıca doğuma gitmemisim bn ağrım sancım yok bu çatı muayenesinin doğum yapan kadinlarin olduğu yerde olmasi ne saçma psikolojik olarak kötü etkileniyor insan
Sen doğur bacım beni de çağır menü Harika olmuş :) hay maşallah, ağız tadı ile sağlık ile yiyin inşallah :) bizde ziyarete gelen getirir o yüzden rahatım ben :) hatta sorarlar ne istiyorsun yapayım diye. Yoksa bu halimizle gerçekten çok zor.Cnm genel şöyle toplu temizliği ben dun yaptirdim. Sonucta heran hersey olabilir hazirliksiz yakalanmayalim. Toplu temzlendkten sonra ufak seyler kalinca kalinca sen yaparsin olmadi sonra bnce geciktirme.
Ikramlik olarak kardesim her geldiginde bisey yaptirip ativerdim daha da yaptrcam ins :) onu da hersey beraber yapilinca sor olur diye ara ara yaptryorum.
Tuslu kurabiye. Nisastali kurabiye. Kalburabasti tatlisi yapti. Esimle beraber de borek sardik. 4 cesit cepte :) bi cesit daha biseyler yaptrsam sarma yada dolma fln. 5 olur. Salata zatrn son anda yapilir ya makarna salatasi yada patates salata dusunuyorm cnm.
İş yerinde mi sıkıntın var canım anlamadım ?kızlar iş durumumuz belirsiz. nolacağımız kayıp.ben doğum iznine çıkınca.ne olacağımız belli olur galiba.
Hahhahahhaha ne güldüm ya çok iyi bende geçende perine masajını araştırıyordum, yanlış yazmışım çıkan görselleri görecektin :) hey Allahım sen bize yardım et :)çatı muayenesi diye yazıyorum google a çelik çatı malzemelerini gösteriyor bana
Geri zekalı ebe azıcık kibar davranır insan ne sanıyorlar bizi ben bilmiyorum deneme tahtası filan mı . Çok şükür canım allah kimseye yaşatmasın Öyle diyorlar ama bence tetiklemiyor tabi herkes farklı olabilir inan ben de ilkinde çok acıdım onu da bir şey olmadıysa daha hiç olmaz. Hiç korkma canım inanki Allah bir kolaylığını veriyor o kadar dua ettim ki o ilk muayeneden sonra Allah’a çok şükür korkutmadı beni bol bol dua et tabi annelerimiz yanımızda olsun hepimiz istiyoruz ama her zaman yanımızda olamayacaklar birazcık telkin etmemiz lazım kendimize biz varız sıkma canını istediğin zaman yazabilirsin banaCnm ebe yaptı doktor yapmadı ki bnmkini dolma gibi parmaklarıyla canımı aldı Remer ya herkes dogumu tetikliyo diyo ama sana 35 te yapmış bişey olmamış bu haftaya kadar gelmissin çok. Korkuyorum doğurmak istemiyorum ben şu an yani bugünden sonra yapamam annem olmadan
iş yerinde sonumuzun ne olacağı belirsiz canım. bende nisan başı doğum iznine çıkacaktım.yarım gün yarım maaş hakkımı kullanmayı düşünüyordum. 2 ay. hazıranda genelde ihalemiz yapılıyor ve bir senelik değil 6 aylık sözleşme uzatılacağını öğrendim.31 aralık a göre ayarlamışlar.benimde iş başı tarihim 31 temmuz.İş yerinde mi sıkıntın var canım anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?