2018 mart-nisan anneleri

Saol cnm bu gidişle sezeryana alcak bebeğin kilosundan dolayi yanormal istiyodum ama diyorum buna dayanamadım ına nadil dayanayim sezeryan da hiç istemiyorum aslında içim o konudada buruk bilmiyom valla ne olcak

Bak buna üzülürüm işte. Senin bebişe kısmetse kim bakacak canım çalışırken ? İşinden olmazsın inşallah, yakın bir arkadaşıma oldu hamilelik izni dönüşü adamlar işe geri almadı, hala iş arıyor ve çalışmak zorunda

Ya verene kurban nasıl yapıyorlar anlamıyorum bende esimden uzaktayim her muayenede çatı muayenesi yapılıyor rahatsız edici ama agrimiyor.. Hurma vs yemiyor musun? Sanciyi başlatacak içecekler de var kiraz yaprağı mıydı ne onun çayı normalde 36 tamamlayinca onu içmeye baslamaliymisiz.. Hakkında hayırlısı olsun.. Hep varsayimlardan yuruluyor hangisi doğru bilemiyorum ama en güzeli hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Saol cnm bu gidişle sezeryana alcak bebeğin kilosundan dolayi yanormal istiyodum ama diyorum buna dayanamadım ına nadil dayanayim sezeryan da hiç istemiyorum aslında içim o konudada buruk bilmiyom valla ne olcak
Canım ya Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünden geçen olur benimde gönlüm hepiniz için normal doğumdan yana ama bazen şartlar olmuyor hangisi hayırlısı bizler için olsun kaç kilo ki şuan

Senin psikolojide benim gibi giyinme soyunma on çok dert ettiğim şeyler. Bende çok takarım öyle şeylere

Canım bu doğumu başlatacak şeyler neler ?? Ben 9 atan girdikten sonra ger gün 3 hurma yiyorum günde sadece onu biliyorum bol bol da yürüyorum :))

Şimdi öyle uzaniyorum cnm korkuyorum kimildamaya şimdi biraz da olsa azaldı gbi
Kegel egzersizi yap iyi gelir canım çok geçmiş olsun..

Ben de uğraşmadım hatta gün geldi evde günlük yemeğimi yapamadım. Kimsenin boğazının derdine düşemem. Yanımda biri olsa yardımcı yapılır atılırdı tabi ama ne bileyim gücüm yoktu uğraşacak. Yeme içmeye mi geliyorlar lohusa görmeye mi kusura bakmasınlar valla onlar bana getirsin

Ben olsam şikayet ederdim hastane yönetimine saçmalamışlar senin niye psikolojini bozuyorlar

çatı muayenesi diye yazıyorum google a çelik çatı malzemelerini gösteriyor bana

Ahahah

Allah Allah acaba muayeneden kaynaklanmadi da doğum başladı başlayacak mmı? Belki bebeğin iyice aşağıya yerleşti o yüzden yani tevafuk o muayene sonrasına denk geldi anlamadım takip et kendini

Kızlar kegel egzersizi ve perine masajı yapın bol bol belki iyi gelir çatı muayenesi için falan da bana da dr um bir sonraki kontrolde bakıcaz dedi. Doğumu tetiklediğini ilk kez sizlerden duyuyorum. Gerçi tetikleyebilir yani 38 den sonra normal doğması. Ay hakkımızda hayırlısı kötü deneyim yaşayanlar hem üzüyor hem korkutuyor insanı. İnş doğumlarımız kolay geçer.

11in altina dusmemesi onemli ayda bir tahlil verebilirsin saglik ocağında doktor mutlaka yönlendirir zaten su an gayet iyi degerin aslında bolca et ye:)

Tek başıma basaramadim o.masaji ben ya , doğum için de çok iyi cok ugrastim ama parmakları vs tam içeri girmesi şartmi ya . Eşim de görev de . Sen kendin mi yapıyorsun esin mi yardım ediyor . O.masaj çok iyi yapabilen yapsın .

Kizlar bence cati muayenesi cinsel iliskiye uzun sure girmediğiniz icin hem kanama olmus hemde bu kadar aci. Kendimden biliyorum 2 hafta yapmasam yaptigim zaman darlik ve aci hissediyorum.. o yuzden bence esi yaninda olanlar icin diyorum haftada 1 cinsel iliski sart normal dogum dusunenler

Ben de bu zamana kadar doğumu tetikler mi diye dokunmadım ama eşime yaptırmayı düşünüyorum. Biz yetişemeyiz cnm yaa zor.

Saol cnm valla yemiyorum hurma falan da ne yapayım inan bilmiyom her kafadan bi ses çıkıyo doktoru doktor ebesi ebe deil cidden çok duyarsizlar hastaya karsi

Senin psikolojide benim gibi giyinme soyunma on çok dert ettiğim şeyler. Bende çok takarım öyle şeylere
Ya doğum yapcaz diye gelenin gecenin bni görmeye ne hakkı var allah aşkına temizlik grevlisi beni niye çıplak görsün yada işi olmayan çalışan ne diye öyle görsün rahatsız olurum bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…