- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.821
Cnm valla hangi birini şikayet edicen ki bi düzen kurmuşlar arada bi kişinin ses çıkarması da onlar için bişey ifade etmiyoKegel egzersizi yap iyi gelir canım çok geçmiş olsun..
Ben de uğraşmadım hatta gün geldi evde günlük yemeğimi yapamadım. Kimsenin boğazının derdine düşemem. Yanımda biri olsa yardımcı yapılır atılırdı tabi ama ne bileyim gücüm yoktu uğraşacak. Yeme içmeye mi geliyorlar lohusa görmeye mi kusura bakmasınlar valla onlar bana getirsin
Ben olsam şikayet ederdim hastane yönetimine saçmalamışlar senin niye psikolojini bozuyorlar
Ahahah
Cnm ağrım sadece vajina bölgemde ve bacak aramda yani o yaptıktan sonra oldu şimdi neyse ki daha azaldı gün boyunca feciydim allahtan gectiAllah Allah acaba muayeneden kaynaklanmadi da doğum başladı başlayacak mmı? Belki bebeğin iyice aşağıya yerleşti o yüzden yani tevafuk o muayene sonrasına denk geldi anlamadım takip et kendini
Ya bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))Canım bu doğumu başlatacak şeyler neler ?? Ben 9 atan girdikten sonra ger gün 3 hurma yiyorum günde sadece onu biliyorum bol bol da yürüyorum :))
Ya bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))
Ya bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))
Ahhh canım benim ilk muayenemi olduğum zaman gibisin aynı anlıyorum seniYa bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))
Canim ben beyaz peynir ve kaşarı karistirim sigara boregi sarar gibi sardim biraz kalin. Oyle attim buzluğa. Cikarp çözdükten sonra uc bes saat boyunca sut ve sivi yag karisimda bekletiyorum. Sonra karisimdan cikarinca Cok citir citir oluyor firina verdiginde.Buzluğa attığın böreğin tarifini verebilirmisin canım
Gel sen de ye afiyet olsun :))) malesed bizde getrmezler.... hatta aşırı hizmet de beklerler. Tabiki gelen genc kiz fln yardm eder ama hazirda da biseyler olmasi lazim iste cat kapi gelen olsa diye... daha da yapılacaklar var malsf...Sen doğur bacım beni de çağır menü Harika olmuş :) hay maşallah, ağız tadı ile sağlık ile yiyin inşallah :) bizde ziyarete gelen getirir o yüzden rahatım ben :) hatta sorarlar ne istiyorsun yapayım diye. Yoksa bu halimizle gerçekten çok zor.
Kesinlikle haklı olduğunu düşünüyorum canımYa doğum yapcaz diye gelenin gecenin bni görmeye ne hakkı var allah aşkına temizlik grevlisi beni niye çıplak görsün yada işi olmayan çalışan ne diye öyle görsün rahatsız olurum bn
benimki kasiklarimi gıdıklar gibi biseyler yapıyor napiyor tam anlamadim.sabahları daha cok yapiyor hala kafasinin midemde olduğunu düşünüyorum.salı günü nasıl geçecek korkmaya başladım.Kızlar yaa bebekler sizinde alt tarafa vuruyor mu dışarıdan hissediyorum vurmasını biraz da akıntı su gibi bir şey geldi korktum yaa
Canim ben beyaz peynir ve kaşarı karistirim sigara boregi sarar gibi sardim biraz kalin. Oyle attim buzluğa. Cikarp çözdükten sonra uc bes saat boyunca sut ve sivi yag karisimda bekletiyorum. Sonra karisimdan cikarinca Cok citir citir oluyor firina verdiginde.
Gel sen de ye afiyet olsun :))) malesed bizde getrmezler.... hatta aşırı hizmet de beklerler. Tabiki gelen genc kiz fln yardm eder ama hazirda da biseyler olmasi lazim iste cat kapi gelen olsa diye... daha da yapılacaklar var malsf...
K
benimki kasiklarimi gıdıklar gibi biseyler yapıyor napiyor tam anlamadim.sabahları daha cok yapiyor hala kafasinin midemde olduğunu düşünüyorum.salı günü nasıl geçecek korkmaya başladım.
Yarım saat falan var cnm uzak deil aslındaHemen etki etmez sanki günde bi iki ile başla. Benim annem de uzak karşıda yanımda bekleyen yokcanım takılma bu kadar. Eşini arayınca gelir. Çok mu uzak işi eşinin.
Cnm normal istiyorum da bugünkü muayeneden sonra korkuyorum acıkcası yaAhhh canım benim ilk muayenemi olduğum zaman gibisin aynı anlıyorum seni( ye kız ben yiyorum erken Doğum riskim olmasına rağmen doğmadı bıdık doğsa da sevsek yahuu bu arada kilosuna maşallah normal bence inşallah daha fazla almaz da normal doğurursun.. tabi sen de istiyorsan eğer canım benim ..
Korkma canım ama doktorunu sevmedim özel hastane ve kendisi muayene etmiyor ebe ediyor çok saçma sanki doğumdasınCnm normal istiyorum da bugünkü muayeneden sonra korkuyorum acıkcası ya
Benimki de öyle canım ağrın nasıl oldu baskı var mı senin de altlardaYarım saat falan var cnm uzak deil aslında
Korkma doğum zamanı zaten açılmış yumuşamış olacak acı ağrı elbet olacak canım sabretcez inşCnm normal istiyorum da bugünkü muayeneden sonra korkuyorum acıkcası ya
Aynen cnm önce nst ye girdim sonra ebe çatı muayenesi yaptı sonrada doktor normal muayenesini yapti bi an once doguryim da kurtulayim hastaneden de doktordan daKorkma canım ama doktorunu sevmedim özel hastane ve kendisi muayene etmiyor ebe ediyor çok saçma sanki doğumdasın
Çok fazla var hemde çok değişik bi ağrı bu oturdugum yerden kalkamıyorum hala kalkınca birinden destek alıyorum topalloyorum üç beş adımdan sonra yuruyebiliyomBenimki de öyle canım ağrın nasıl oldu baskı var mı senin de altlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?