2018 mart-nisan anneleri

Cnm valla hangi birini şikayet edicen ki bi düzen kurmuşlar arada bi kişinin ses çıkarması da onlar için bişey ifade etmiyo

Allah Allah acaba muayeneden kaynaklanmadi da doğum başladı başlayacak mmı? Belki bebeğin iyice aşağıya yerleşti o yüzden yani tevafuk o muayene sonrasına denk geldi anlamadım takip et kendini
Cnm ağrım sadece vajina bölgemde ve bacak aramda yani o yaptıktan sonra oldu şimdi neyse ki daha azaldı gün boyunca feciydim allahtan gecti

Canım bu doğumu başlatacak şeyler neler ?? Ben 9 atan girdikten sonra ger gün 3 hurma yiyorum günde sadece onu biliyorum bol bol da yürüyorum :))
Ya bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))

Ya bnde mi yesem hurma annem gelmeden hurma da yemem :)))acılmam olur doğum başlar falan ayyy bni nasıl bi Psikolojiye soktlar bugün böyle :))

Hemen etki etmez sanki günde bi iki ile başla. Benim annem de uzak karşıda yanımda bekleyen yokcanım takılma bu kadar. Eşini arayınca gelir. Çok mu uzak işi eşinin.

Hemen etki etmez sanki günde bi iki ile başla. Benim annem de uzak karşıda yanımda bekleyen yokcanım takılma bu kadar. Eşini arayınca gelir. Çok mu uzak işi eşinin.

Ahhh canım benim ilk muayenemi olduğum zaman gibisin aynı anlıyorum seni ( ye kız ben yiyorum erken Doğum riskim olmasına rağmen doğmadı bıdık doğsa da sevsek yahuu bu arada kilosuna maşallah normal bence inşallah daha fazla almaz da normal doğurursun.. tabi sen de istiyorsan eğer canım benim ..

Buzluğa attığın böreğin tarifini verebilirmisin canım
Canim ben beyaz peynir ve kaşarı karistirim sigara boregi sarar gibi sardim biraz kalin. Oyle attim buzluğa. Cikarp çözdükten sonra uc bes saat boyunca sut ve sivi yag karisimda bekletiyorum. Sonra karisimdan cikarinca Cok citir citir oluyor firina verdiginde.
Gel sen de ye afiyet olsun :))) malesed bizde getrmezler.... hatta aşırı hizmet de beklerler. Tabiki gelen genc kiz fln yardm eder ama hazirda da biseyler olmasi lazim iste cat kapi gelen olsa diye... daha da yapılacaklar var malsf...

Kızlar yaa bebekler sizinde alt tarafa vuruyor mu dışarıdan hissediyorum vurmasını biraz da akıntı su gibi bir şey geldi korktum yaa

K
Kızlar yaa bebekler sizinde alt tarafa vuruyor mu dışarıdan hissediyorum vurmasını biraz da akıntı su gibi bir şey geldi korktum yaa
benimki kasiklarimi gıdıklar gibi biseyler yapıyor napiyor tam anlamadim.sabahları daha cok yapiyor hala kafasinin midemde olduğunu düşünüyorum.salı günü nasıl geçecek korkmaya başladım.

Sağol canım teşekkür ederim değişik bekletme olayı

K
benimki kasiklarimi gıdıklar gibi biseyler yapıyor napiyor tam anlamadim.sabahları daha cok yapiyor hala kafasinin midemde olduğunu düşünüyorum.salı günü nasıl geçecek korkmaya başladım.

Kasıklarını gıdıklıyorsa kafası aşağıdadır diye düşünüyorum ellerini yüzüne götürürken öyle oluyor :)

Cnm normal istiyorum da bugünkü muayeneden sonra korkuyorum acıkcası ya

Korkma canım ama doktorunu sevmedim özel hastane ve kendisi muayene etmiyor ebe ediyor çok saçma sanki doğumdasın
Aynen cnm önce nst ye girdim sonra ebe çatı muayenesi yaptı sonrada doktor normal muayenesini yapti bi an once doguryim da kurtulayim hastaneden de doktordan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…