- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.841
Bilmiyom cnm bn galiba sezeryan olcmKorkma doğum zamanı zaten açılmış yumuşamış olacak acı ağrı elbet olacak canım sabretcez inş
İnşallah canım benim hangi hastaneye gidiyorsunAynen cnm önce nst ye girdim sonra ebe çatı muayenesi yaptı sonrada doktor normal muayenesini yapti bi an once doguryim da kurtulayim hastaneden de doktordan da
İyi dileklerin icin teşekkür ederim canım kendimi iyi hissettimÖyle düşünme canım ,Allah hayırsız ne verdiki hayatimiza , demekki senin için hayırlı olan buymus. Doğru olan buymuski sezaryen olacaksin. Yapacak bişey yok . Sen keyfi olmuyosun. İlk sezaryen rahat geçicek sıkma canını . Stres olma hiç Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin.
Şimdi nasıl oldun cnım iyi misin? Nasıl öyle sert bakabildi ayrıca bu işin ebeye ait oldugunu düşünmüyorum bence doktorlar yapmalı :/Cnm ebe baktı bana doktor bakmadı ki ya ben böyle bi ağrı görmedim hiç ağrım yoktu şu an agrıdan ölüyorum evdeyim valla gözlerimde yaş kalmadı ya hiç diretmem hele bugün ki ağrıya böyle dayanamiyosam normale nasıl dayanayim bilmiyorum hiç
Enerjiniz varsa yapım vallahi cnm benim icimde kaldı o.. bizde bugun hastanedeydik fotograf albüm süsleme işini halletirdik ameliyat saatimizi kesinleştirdik oradan fenerbahcede arkadaşlarımızla buluşup son bi kafa dagıtmaca yaptık ve ben inanılmaz yoruldum artık halim gucum kalmamış onu anladımbizim erkek tarafi cok kalabalik:)fazlasini da okula öğretmen arkadaslara gonderirim diye dusundum yettigi kadar artik:)canim ben resim yükleyemiyorum malesef boyut fazla diyor sürekli onceden olmuyordu boyle bir sey
yarinda arkadaslarim gelicek demistim ya baby shower yapicam diye Playstationda cok keyifli oyunlar var onlardan oynucaz kafami dagiticam yarin ama bugun yoruluyorum malum temizlik...sonrabirde esimle disarda kendimiz resim cekinicez:)
Ayni seyleri yasamisiz bugun bnde bi bucuk saat nerdeyse nstmdeydim cok zorlandim. Cunku doktor hareketlerini begenmedi. Baya kalinca şükür duzene girdinsanci da cikmadi. Dua etcem cnm ins sag salim dogumunu yaparsinPtesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
ay canım benim hadi hayirlisi hakkinizda p.tesi musait olursan ver guzel haberlerini dualarimiz seninle h sonu kafani dagit dusunmemeye calis dogumu zor olur dusunmemek ama yinede calis derimPtesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
Burda bi tane arkadaş var do yurt dışında yaşıyor , orada 34. Hafta dan itibaren tavsiye ediliyormus. Bizim ülke de normal doğum yaygın olmadigindan :) tavsiye eden çok çok az :) Bilen yok doğru düzgün .. Cook çok eski Ebeler yaparmış ama . İmkanın varsa hiç hiç vakit kaybetme hergün 10 dk yap . Ben eminim inanıyorum çok etkili olacak . Ben yine yapmaya çalışacağım bakalımBen de bu zamana kadar doğumu tetikler mi diye dokunmadım ama eşime yaptırmayı düşünüyorum. Biz yetişemeyiz cnm yaa zor.
Hangi hastane neresi orası canım yaSaol cnm valla yemiyorum hurma falan da ne yapayım inan bilmiyom her kafadan bi ses çıkıyo doktoru doktor ebesi ebe deil cidden çok duyarsizlar hastaya karsi
Canim Allah kavustursun hadi inşallah sağlıkla alırsın kucağına . Rabbime emanetsiniz ikinizdePtesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
Organik zeytinyağı kullanabilirsn canım bişey olmaz Allahın izniyle .Perine masajini denedim bi kere kizlar yarari olur mu bilmiyorum yagsiz yapsak olmazmi mikrop kapmaktan korkuyorum
Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar canım. Haberlerini bekliyoruz burdan.Ptesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
İyi geçti şükür canım boğazımada bktırdıkfaranjit olmuşum zararsız bir sprey yazdı nstye girdim idrar verdim ve artık haftada bir gel dedi perşemden perşmbeyeNasıl oldun cnm kontrol nasıl gecti
Cnm valla oturdugum yere yakın. Özel bi hastane dünya Hastanesiİnşallah canım benim hangi hastaneye gidiyorsun
Cnm dün uyuyana kadar aşırı ağrım vardı düşün. Ki gece lavaboya yataktan kalkamiyodum eşimi uyandiriyodum o kaldiriyodu yataktan beni şimdi biraz daha iyiyim en azından. Kendimi.oturup kalıyorum anlamadım dün beni.mahvetti ler asla artık baktirmicamŞimdi nasıl oldun cnım iyi misin? Nasıl öyle sert bakabildi ayrıca bu işin ebeye ait oldugunu düşünmüyorum bence doktorlar yapmalı :/
Bn de dün gittim çatıda anam i aglattilar dün bütün gün ağladım yerimden kalkamiyordum kimildayamiyorum seninki ne güzel agrimamis .bnmkide gostermiyo hiç yüzünü cnm valla artık az kalfi dogunca gorcez minikleriİyi geçti şükür canım boğazımada bktırdıkfaranjit olmuşum zararsız bir sprey yazdı nstye girdim idrar verdim ve artık haftada bir gel dedi perşemden perşmbeyeçatı muayenside yaptı ama fazla zorlamdı kızım ters duruyordu kafa sağ kaburgada dedi her hafta bakcakmış sanırım azcık acıdı çok değil belkide daha acısı ilerdedir inş hepimz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza şimdide öksürük bşladı ha bu arada nasıl 83 klo olmuşum ben anlamdım sağlık olsun kuzum iyi olsunda yüzünüde göstermedi doktor doğunca görücen bu gidişle diyor bnde süpriz yapcak sanırım dedim
Cnmm hiç merak etme çok güzel geçecek hersey dualarimiz tabiki seninle ve bebisinle çok guclusun sen zaten dert etme bnu kendine sağlıkla bebegini alacaksın kucağına o guzwl duyguyu yaşayacaksın spinal mi olcan ben sezeryan olcam gbi ama nasıl olayım bilemiyorum hiç tamamen uyuşam mi uyanık mi kalsam bebegimi o an tabiki görmek. İstiyorum ama ne biliyim herkes bişey diyo spinal içinde korkuyorum bu konudaPtesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
İyi geçti şükür canım boğazımada bktırdıkfaranjit olmuşum zararsız bir sprey yazdı nstye girdim idrar verdim ve artık haftada bir gel dedi perşemden perşmbeyeçatı muayenside yaptı ama fazla zorlamdı kızım ters duruyordu kafa sağ kaburgada dedi her hafta bakcakmış sanırım azcık acıdı çok değil belkide daha acısı ilerdedir inş hepimz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza şimdide öksürük bşladı ha bu arada nasıl 83 klo olmuşum ben anlamdım sağlık olsun kuzum iyi olsunda yüzünüde göstermedi doktor doğunca görücen bu gidişle diyor bnde süpriz yapcak sanırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?