2018 mart-nisan anneleri

İyi dileklerin icin teşekkür ederim canım kendimi iyi hissettim

Şimdi nasıl oldun cnım iyi misin? Nasıl öyle sert bakabildi ayrıca bu işin ebeye ait oldugunu düşünmüyorum bence doktorlar yapmalı :/

Enerjiniz varsa yapım vallahi cnm benim icimde kaldı o.. bizde bugun hastanedeydik fotograf albüm süsleme işini halletirdik ameliyat saatimizi kesinleştirdik oradan fenerbahcede arkadaşlarımızla buluşup son bi kafa dagıtmaca yaptık ve ben inanılmaz yoruldum artık halim gucum kalmamış onu anladım

Ptesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledi bu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..

Ayni seyleri yasamisiz bugun bnde bi bucuk saat nerdeyse nstmdeydim cok zorlandim. Cunku doktor hareketlerini begenmedi. Baya kalinca şükür duzene girdinsanci da cikmadi. Dua etcem cnm ins sag salim dogumunu yaparsin

ay canım benim hadi hayirlisi hakkinizda p.tesi musait olursan ver guzel haberlerini dualarimiz seninle h sonu kafani dagit dusunmemeye calis dogumu zor olur dusunmemek ama yinede calis derim

Ben de bu zamana kadar doğumu tetikler mi diye dokunmadım ama eşime yaptırmayı düşünüyorum. Biz yetişemeyiz cnm yaa zor.
Burda bi tane arkadaş var do yurt dışında yaşıyor , orada 34. Hafta dan itibaren tavsiye ediliyormus. Bizim ülke de normal doğum yaygın olmadigindan :) tavsiye eden çok çok az :) Bilen yok doğru düzgün .. Cook çok eski Ebeler yaparmış ama . İmkanın varsa hiç hiç vakit kaybetme hergün 10 dk yap . Ben eminim inanıyorum çok etkili olacak . Ben yine yapmaya çalışacağım bakalım

Perine masajini denedim bi kere kizlar yarari olur mu bilmiyorum yagsiz yapsak olmazmi mikrop kapmaktan korkuyorum

Canim Allah kavustursun hadi inşallah sağlıkla alırsın kucağına . Rabbime emanetsiniz ikinizde

Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar canım. Haberlerini bekliyoruz burdan.

Nasıl oldun cnm kontrol nasıl gecti
İyi geçti şükür canım boğazımada bktırdıkfaranjit olmuşum zararsız bir sprey yazdı nstye girdim idrar verdim ve artık haftada bir gel dedi perşemden perşmbeye çatı muayenside yaptı ama fazla zorlamdı kızım ters duruyordu kafa sağ kaburgada dedi her hafta bakcakmış sanırım azcık acıdı çok değil belkide daha acısı ilerdedir inş hepimz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza şimdide öksürük bşladı ha bu arada nasıl 83 klo olmuşum ben anlamdım sağlık olsun kuzum iyi olsunda yüzünüde göstermedi doktor doğunca görücen bu gidişle diyor bnde süpriz yapcak sanırım dedim

Şimdi nasıl oldun cnım iyi misin? Nasıl öyle sert bakabildi ayrıca bu işin ebeye ait oldugunu düşünmüyorum bence doktorlar yapmalı :/
Cnm dün uyuyana kadar aşırı ağrım vardı düşün. Ki gece lavaboya yataktan kalkamiyodum eşimi uyandiriyodum o kaldiriyodu yataktan beni şimdi biraz daha iyiyim en azından. Kendimi.oturup kalıyorum anlamadım dün beni.mahvetti ler asla artık baktirmicam

Bn de dün gittim çatıda anam i aglattilar dün bütün gün ağladım yerimden kalkamiyordum kimildayamiyorum seninki ne güzel agrimamis .bnmkide gostermiyo hiç yüzünü cnm valla artık az kalfi dogunca gorcez minikleri

Cnmm hiç merak etme çok güzel geçecek hersey dualarimiz tabiki seninle ve bebisinle çok guclusun sen zaten dert etme bnu kendine sağlıkla bebegini alacaksın kucağına o guzwl duyguyu yaşayacaksın spinal mi olcan ben sezeryan olcam gbi ama nasıl olayım bilemiyorum hiç tamamen uyuşam mi uyanık mi kalsam bebegimi o an tabiki görmek. İstiyorum ama ne biliyim herkes bişey diyo spinal içinde korkuyorum bu konuda

Canım alt tarafa fener tut dönmesine faydası oluyormuş eğer dönsün istiyorsn tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…