2018 mart-nisan anneleri

Dun kontrolumuz vardi. 36 +2deyiz. Bebeimi basta 3.150gram ölçtü sonra fazla geldi herhalde kucuklttu biraz 3 kilo olmusuz yani :)

Canım hayırlı olsun inş şimdiden ikiniz de çok sağlıklı çıkın hastaneden sakin ol sevdiğin şeylerle oyala kendini bu iki gün

Ayni seyleri yasamisiz bugun bnde bi bucuk saat nerdeyse nstmdeydim cok zorlandim. Cunku doktor hareketlerini begenmedi. Baya kalinca şükür duzene girdinsanci da cikmadi. Dua etcem cnm ins sag salim dogumunu yaparsin
Hadi ya sevindim canım iyi cıkmasına bende korktum sonradan yine sancı cıktı ama bebiş iyiydi bir ara 92 yi gördü sancı :)

Canım benim cok teşekkür ederim. korkma hiç spinalden bebeğinin sesini duyarsın ilk sen görürsün diğer turlu paketleyip getiriyorlar bir şey anlamayız :) Doktoruma sordum olumsuz yanları neler tehlikeli bir şey mi diye hayır dedi sadece 10 kişiden 1 inde baş agrıaı yapıyor bir hafta boyunca oda sana denk gelmez ins dedi zaten arastırdım ameliyat sırasında kafanı sabit tutmam gerekiyormuş diğer türlü narkoz dagıldıgı icin bas agrısı yaparmıs bir de bol bol kahve icince bir şey kalmıyormus genelde anesteziyi atmak cok zor oluyormuş spinalde iki saate yürütüyorlarmış cnm. Buarada O ebeyi şikayet et ebe ne alaka bakıyor yahu doktor mu bu sinir oldum hangi hastane yaptı bunu.g
Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar canım. Haberlerini bekliyoruz burdan.
ay canım benim hadi hayirlisi hakkinizda p.tesi musait olursan ver guzel haberlerini dualarimiz seninle h sonu kafani dagit dusunmemeye calis dogumu zor olur dusunmemek ama yinede calis derim
Canim Allah kavustursun hadi inşallah sağlıkla alırsın kucağına . Rabbime emanetsiniz ikinizde
Canım hayırlı olsun inş şimdiden ikiniz de çok sağlıklı çıkın hastaneden sakin ol sevdiğin şeylerle oyala kendini bu iki gün
İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden ne güzel destek olduk birbirimize bu yolda eşim bile bir şey oldugunda foruma sordun mu der oldu artık o kadar ailendensiniz :) inşallah güzel haberlerle dönerim sizede moral olurum.
@NazliK Bebeğin eksikleri halı koltuk vs ile geçti dün bugunde aynen devam ama bitti cok sukur kuzum buarada sen hangi yatagı tercih etmiştin

Kizlar konuyl alakasiz olacak ama browni kurabiye varya islak kurabiye. Onu islatmadan buzluğa koyabilir miyiz acaba. Bileniniz varmi

Dünya Hastanesi cnm.valla cnm dün ölü gibiyim keza bugunde öyle aman aman iyi deildim şimdi kalktım yataktan biraz daha iyiyim cnm

Acilll görüşlerinize ihtiyacım var !!!

Kızlar bugün hastaneye gittim ilk defa nst ye giyecektim. Sat a göre 35+3 olmam lazım ama ultrason ölçümümde 36 hafta çıktım.
Kızım 2.805 gr boy 49 küsür buraya kadar herşey güzel. Nst de sancılarım çıktı 70-80-100 40 vs. Doktor alttan muayene etti rahim ağzı baya kısalmış 19 mm. Açılmam yok ama erken Doğum riski var dedi doktor. Ciğer geliştirici iğne yaptı ve serum taktılar. Yarında 2. Doz ciğer geliştirici vurulacak. Moralim bozuk bebek daha çok küçük yani ne bileyim ara ara sancım var belime de vuruyor.

Aynen cnm önce nst ye girdim sonra ebe çatı muayenesi yaptı sonrada doktor normal muayenesini yapti bi an once doguryim da kurtulayim hastaneden de doktordan da
Nst de sancıların kaç çıktı canım bugün benim 30-40-60-70-80-100 e kadar çıktı. Yazdım detaylı okursun mesajımı. Bende erken Doğum riski var dedi.

Canım Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. Bende de erken Doğum riski çıktı, ciğer geliştirici vuruldum moralim sıfır sıfır

Olabiliyosan spinal ol canım . Bebeğini görüyorsun en azından ..Diğer sezaryen Serden oluyorsun . Senin ve bebek için hangisi uygunsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…