- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #15.861
2 hafta önce 21 kg almıştım.94 tüm yani...Kizlar kac kilo aldiniz :) ben 17. Davul gibi hissediyorum
Ikiz gebelige gore iyi canim kilo alimin bnce:)2 hafta önce 21 kg almıştım.94 tüm yani...
Kizlar kac kilo aldiniz :) ben 17. Davul gibi hissediyorum
Ptesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
Kizlar kac kilo aldiniz :) ben 17. Davul gibi hissediyorum
bende 8 kilo :)Ben 9 kilo aldim :)
Klupten bir bayanda ikizlere hamile 37. Haftasında 13 kg almış.imrendim valla.gerçi kilo almam sıkıntı değilde çok zorluyor zorlamasa verilir bir şekilde.Ikiz gebelige gore iyi canim kilo alimin bnce:)
Hadi ya sevindim canım iyi cıkmasına bende korktum sonradan yine sancı cıktı ama bebiş iyiydi bir ara 92 yi gördü sancı :)Ayni seyleri yasamisiz bugun bnde bi bucuk saat nerdeyse nstmdeydim cok zorlandim. Cunku doktor hareketlerini begenmedi. Baya kalinca şükür duzene girdinsanci da cikmadi. Dua etcem cnm ins sag salim dogumunu yaparsin
Canım benim cok teşekkür ederim. korkma hiç spinalden bebeğinin sesini duyarsın ilk sen görürsün diğer turlu paketleyip getiriyorlar bir şey anlamayız :) Doktoruma sordum olumsuz yanları neler tehlikeli bir şey mi diye hayır dedi sadece 10 kişiden 1 inde baş agrıaı yapıyor bir hafta boyunca oda sana denk gelmez ins dedi zaten arastırdım ameliyat sırasında kafanı sabit tutmam gerekiyormuş diğer türlü narkoz dagıldıgı icin bas agrısı yaparmıs bir de bol bol kahve icince bir şey kalmıyormus genelde anesteziyi atmak cok zor oluyormuş spinalde iki saate yürütüyorlarmış cnm. Buarada O ebeyi şikayet et ebe ne alaka bakıyor yahu doktor mu bu sinir oldum hangi hastane yaptı bunu.gCnmm hiç merak etme çok güzel geçecek hersey dualarimiz tabiki seninle ve bebisinle çok guclusun sen zaten dert etme bnu kendine sağlıkla bebegini alacaksın kucağına o guzwl duyguyu yaşayacaksın spinal mi olcan ben sezeryan olcam gbi ama nasıl olayım bilemiyorum hiç tamamen uyuşam mi uyanık mi kalsam bebegimi o an tabiki görmek. İstiyorum ama ne biliyim herkes bişey diyo spinal içinde korkuyorum bu konuda
Şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar canım. Haberlerini bekliyoruz burdan.
ay canım benim hadi hayirlisi hakkinizda p.tesi musait olursan ver guzel haberlerini dualarimiz seninle h sonu kafani dagit dusunmemeye calis dogumu zor olur dusunmemek ama yinede calis derim
Canim Allah kavustursun hadi inşallah sağlıkla alırsın kucağına . Rabbime emanetsiniz ikinizde
İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden ne güzel destek olduk birbirimize bu yolda eşim bile bir şey oldugunda foruma sordun mu der oldu artık o kadar ailendensiniz :) inşallah güzel haberlerle dönerim sizede moral olurum.Canım hayırlı olsun inş şimdiden ikiniz de çok sağlıklı çıkın hastaneden sakin ol sevdiğin şeylerle oyala kendini bu iki gün
Dünya Hastanesi cnm.valla cnm dün ölü gibiyim keza bugunde öyle aman aman iyi deildim şimdi kalktım yataktan biraz daha iyiyim cnmCanım benim cok teşekkür ederim. korkma hiç spinalden bebeğinin sesini duyarsın ilk sen görürsün diğer turlu paketleyip getiriyorlar bir şey anlamayız :) Doktoruma sordum olumsuz yanları neler tehlikeli bir şey mi diye hayır dedi sadece 10 kişiden 1 inde baş agrıaı yapıyor bir hafta boyunca oda sana denk gelmez ins dedi zaten arastırdım ameliyat sırasında kafanı sabit tutmam gerekiyormuş diğer türlü narkoz dagıldıgı icin bas agrısı yaparmıs bir de bol bol kahve icince bir şey kalmıyormus genelde anesteziyi atmak cok zor oluyormuş spinalde iki saate yürütüyorlarmış cnm. Buarada O ebeyi şikayet et ebe ne alaka bakıyor yahu doktor mu bu sinir oldum hangi hastane yaptı bunu.g
İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden ne güzel destek olduk birbirimize bu yolda eşim bile bir şey oldugunda foruma sordun mu der oldu artık o kadar ailendensiniz :) inşallah güzel haberlerle dönerim sizede moral olurum.
@NazliK Bebeğin eksikleri halı koltuk vs ile geçti dün bugunde aynen devam ama bitti cok sukur kuzum buarada sen hangi yatagı tercih etmiştin
Cnm bn koyuyorum çıkarına islatirsin hiç bişey olmuyoKizlar konuyl alakasiz olacak ama browni kurabiye varya islak kurabiye. Onu islatmadan buzluğa koyabilir miyiz acaba. Bileniniz varmi
Nst de sancıların kaç çıktı canım bugün benim 30-40-60-70-80-100 e kadar çıktı. Yazdım detaylı okursun mesajımı. Bende erken Doğum riski var dedi.Aynen cnm önce nst ye girdim sonra ebe çatı muayenesi yaptı sonrada doktor normal muayenesini yapti bi an once doguryim da kurtulayim hastaneden de doktordan da
Canım Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. Bende de erken Doğum riski çıktı, ciğer geliştirici vuruldum moralim sıfır sıfırPtesi ameliyata giriyorum dualarınıza talibim.. Nstye girdim bugun ve sancım cıktı bebekte hareketsizdi doktor endişelendi bugun alabilirim gelen kalıyor sende kalacak gibisin dedi korktum acıkcası hazırlıksızdım sonra bir on dk daha nst cekilde haftasonu aklım sizde kalmasın dedi tekrar cektirdim cok şükür bebek oynadı onda da sancım cıktı ama bebek hareketleri iyi oldugu icin ptesi ye sözleştik. Fotograf oda süsleme işinide hallettik cok şükür masa şu bu derdine düşmek istemedim acıkcası oda ayrı stres edecekti beni makul bi fiyata anlaştık. Geriye sadece ptesi gidip doğurmak kaldı spinal olucam ama eşimi ameliyata alamayacagını söyledibu duruma inanılmaz üzüldüm fotoğrafçı girebiliyor ama eşim olmayacak inşallah güçlü kalabilirim..
Aynı şeyi bende düşünmüştüm. Doktora mı sorsak acaba.Perine masajini denedim bi kere kizlar yarari olur mu bilmiyorum yagsiz yapsak olmazmi mikrop kapmaktan korkuyorum
Olabiliyosan spinal ol canım . Bebeğini görüyorsun en azından ..Diğer sezaryen Serden oluyorsun . Senin ve bebek için hangisi uygunsa artıkCnmm hiç merak etme çok güzel geçecek hersey dualarimiz tabiki seninle ve bebisinle çok guclusun sen zaten dert etme bnu kendine sağlıkla bebegini alacaksın kucağına o guzwl duyguyu yaşayacaksın spinal mi olcan ben sezeryan olcam gbi ama nasıl olayım bilemiyorum hiç tamamen uyuşam mi uyanık mi kalsam bebegimi o an tabiki görmek. İstiyorum ama ne biliyim herkes bişey diyo spinal içinde korkuyorum bu konuda
evet senin bebek 4 kg dogacak sanırım . Maşallah kg önde gidiyor . Senin sezaryen rahat kg olsun olmasın sağlıklı olsun yeterkiDun kontrolumuz vardi. 36 +2deyiz. Bebeimi basta 3.150gram ölçtü sonra fazla geldi herhalde kucuklttu biraz 3 kilo olmusuz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?